Italien, Misano Adriatico
...Den røgede provola SAN VINCENZO på 1 kg er en ost med trådede strukturer, fremstillet af høj kvalitets komælk og røget med fine træsorter. Resultatet er en intens, blød og unik smag, der egner sig til mange kulinariske forberedelser. Ideel til en autentisk og kvalitets gastronomisk oplevelse.
Portugal, Santarém
Monte Safira er en premium producent og eksportør af højkvalitets portugisiske produkter, der specialiserer sig i rå olivenolie og traditionel charcuterie. Beliggende i Portugal er Monte Safira dedikeret til at producere autentiske produkter ved hjælp af tidstestede metoder, der henvender sig til forbrugere, som søger smagene fra deres hjemland. Virksomhedens produktudvalg inkluderer ekstra jomfru...
Tyskland, Bad Bramstedt
...Med vores lækre fiskepiber understøtter du den unikke smag af hver fiskeanretning. Som en peberagtig afslutning til røget fisk, til dampet, stegt eller braiseret fisk og skaldyr, eller universelt i supper, saucer eller karry. Men også til and, kød, asparges, grøntsager, BBQ, bløde oste, kartofler eller i grillbutter giver vores fiskepiber en optimal og aromatisk krydring. Indhold: 40,00 g Artikel-Nr: 480830...
Italien, Martina Franca
...Il Pecorino Affumicato er en lagret ost, lavet af fåremælk og naturligt røget med hvede træ. Denne ost er kendetegnet ved en fint krydret smag og en blød konsistens, hvilket gør den perfekt til at nyde alene eller som en del af et ostebord. Pecorino affumicato er et håndværksprodukt, fremstillet efter traditionelle metoder og med ægte ingredienser. Dens håndværksmæssige forarbejdning og dens unikke smag gør den til et fremragende produkt inden for den italienske oste-tradition.
Italien, Noci
...En håndlavet fagottino af filodej med en cremet fyldning af håndtrukket mozzarella og fløde, naturligt røget. Den røgede burrata er den perfekte udvikling af den pugliesiske burrata. Sødmen fra stracciatellaen smelter sammen med den delikate og behagelige aroma fra den naturlige røgning, der sker i ovnen med træspåner, hvilket skaber en blanding med en uforlignelig smag og en uforvekslelig karakter. Denne specialitet er perfekt til at fylde pizzaer eller gourmet salater, men kan også kombineres med frisk fisk eller røget smag eller med konserver og marmelader, også med en intens smag.
Frankrig, Soreze
... yoghurtmaskine) og en simpel sprøjtepose gør det muligt at lave krydderpølser, en simpel træske til brød, der er værdige til de største bagere... Med denne bog, der præsenterer 50 opskrifter, vil du meget nemt kunne lave hjemmelavede brød af alle slags, smør, yoghurter og oste, krydderier, juice, sirup, glas uden maskiner! Du vil også kaste dig ud i nogle "vovede" opskrifter - røget laks med te, tørret...
Spanien, Altea, Alicante
...kraftige eller blå oste, og endda søde kombinationer som mørk chokolade, nougat osv.","INGREDIENTES":"Vand, bygmalte, rugmalte, humle og gær.","ALÉRGENOS":"Byg, rug","IBUS":"50","Alcohol":"7,2%","Estilo":"Black Rye IPA","HISTORIA":"GIV HAM EN MASKE, OG HAN VIL FORTÆLLE DIG SANDHEDEN. For længe siden boede der i bjergene, der adskiller Las Marinas, en bandit. På den tid kunne man kun krydse bjergene og komme fra Altea til Calpe ad en smal vej, som en maskerede person udnyttede til at røve de naiv rejsende."}...
Italien, Dorgali
...Fiore Sardo er en ost, der indkapsler essensen af Sardinien og dens tusindårige historie. Kendetegnet ved en unik struktur, der varierer fra kompakt til kornet, og en intens røget aroma, skiller denne ost sig ud med sin rige og let krydrede smag. En ægte perle for osteelskere, Fiore Sardo bringer et stykke sardisk tradition til bordet og tilbyder en uforglemmelig sanseoplevelse. Produceret med 100% italiensk mælk og uden allergener bortset fra mælk/laktose, er det en ost, der fejrer vores lands mejeriarv, perfekt til at berige dine retter med et strejf af karakter og autenticitet.
Italien, Venezia
...Ualmindeligt stærk. Højfermenteret øl med en fyldig og blød krop. Dens aroma er sød og perfekt afbalanceret med et cremet og kompakt skum. Fire specialbygmalte og to ædle humletyper giver den elegante noter af tørrede frugter og lakrids. Fremragende til braiseret eller stegt rødt kød, grillet kød, røget fisk, lagrede oste, krydrede gedeoste og Sachertorte.
Polen, Andrychów
...Specialiteten fra Spanien, røget paprika PIMENTON, har en karakteristisk, unik smag - den blander sødmen fra tørret paprika med aromaen af røg. Den giver retter en usædvanlig smag og aroma, som ikke kan opnås på nogen anden måde. Paprikaen er fremragende til madlavning, braisering og krydring af retter. Den fungerer også godt som et supplement til oste og smørbare pastaer. Den kan også bruges til at krydre salater. Paprika PIMENTON er pakket i specielle metalbeholdere med original, smuk litografi. Den tætsluttende lukning sikrer, at den unikke aroma og smag bevares i lang tid.
Østrig, Wien
... salatdressinger kan forvandles til en kulinarisk oplevelse af særlig art med Ramsa appelsin sennep. Også mange oste udvikler sammen med denne frugtagtige specialitet et ægte festfyrværkeri af smag og får enhver gourmet til at juble.
Spanien, Granada
... konsistens: rødt, vildt, segureño lam. Passer godt til iberiske pølser, patéer og meget lagrede oste med kraftig smag. Beskyttet Ursprungsbetegnelse Kvalitetsvin fra Granada. Anchurón ligger i den spanske provins Granada. Vinmarkerne strækker sig i foden af Sierra Nevada, Naturparken Sierra de Huétor og Naturparken Sierra de Baza, i en gennemsnitlig højde af 1.000 meter over havets overflade: det høje Andalusien. Vinhuset er en del af Center for Excellence inden for den agroalimentære sektor i Granada.
Frankrig, Montmorot
...Produceret eksklusivt i Jura af råmælk og på den gamle måde. Alle vores raclette-oste kommer fra små Jura-osteproducenter, der er særligt udvalgt for deres omhyggelighed og kvalitet i arbejdet. Denne ostehjul, der vejer 6 til 7 kg, er rund og gylden, og spises hovedsageligt smeltet, ledsaget af kartofler i skræl, tørret oksekød, røget råskinke og andre røgede.
Frankrig, Brissac Loire Aubance
...Sølvmedalje International Challenge Gilbert & Gaillard 2019 ÅRGANG: 2017 DRUESORT: Chenin. TERROIR: Ler-sandede. VINIFIKATION OG MODNING: Delikat presning af solgyldne druer. Modning på egetræsfade med fine bærster for at udtrække en kompleks struktur. APPELLATION: AOP Anjou Blanc. SMAGSNOTER: Lys, strålende gylden farve. Aromaer af gule frugter, blomsteragtige og krydrede noter (vanilje). Omfangsrig mund med fedme og volumen. MAD/VIN-KOMBINATION: Fisk i sauce, kammuslinger, røget skinke, oste. SERVERINGSTEMPERATUR: 9°C. Karton med 6 flasker á 75cl...
Frankrig, Ham
...Hele dildfrø høstes fra planten Anethum graveolens L. Dild er en meget værdsat krydderurt i madlavning for sin karakteristiske anis-smag. Dildfrø er særligt lækre som tilbehør til grillet eller røget fisk, friske oste, salater, grøntsager, kød, papilloter, saucer, kager, kompotter og marmelader. Deres anis-smag tilføjer en unik dimension til disse retter og giver dem et forfriskende præg. Opskriftidé: Grillet Laks med Dild Ingredienser: 4 laksefileter 2 spiseskefulde dildfrø Saft fra en citron Salt og peber efter smag 2 spiseskefulde olivenolie Reference:AR803824 Ean13:3760306803824...
Frankrig, Carquefou
...Et komplet udvalg af stege: traditionelt røget, Orloff, skovstil, gedeost & confiterede tomater, tre oste, svesker-abrikoser, tartiflette, Og også marineret kød: mexicanske ribben, provençalsk osv.
Spanien, Fresno De La Vega (león)
...Håndværksprodukter som pølser, oste og grøntsagskonserves...
Distribution og repræsentation af udvalgte fødevarer til specialbutikker og Horeca-kanalen. Siden 1990 har vi betjent vores kunder med et bredt udvalg af produkter: nationale og importerede oste, kvæde, pølser, skinker, iberiske skinker, hvide skinker, oprindelsesbetegnelser, oksekød, iberisk svinekød, saltet torsk, frossen torsk og torsk med saltpunkt, konserver, olier, røget fisk, 4. og 5...
Spanien, La Lastrilla
... vi ikke produkter med andre allergener i vores værksted, så der er ingen risiko for krydskontaminering. Vores veganske oste er opdelt i 4 varianter: Original Ost - har en lækker smag af mild semi-modnet ost, resultatet af den håndlavede fremstillings- og modningsproces. Røget Ost - gennemgår en naturlig røgning med forskellige træsorter for at give en meget karakteristisk smag. Trøffelost...
... virksomheds beliggenhed i Geddeoste. Vi anbefaler: Friske Oste Burgos, Speciel Cabra 100% Friske Oste. Røget Oste, Oste med Vin, Gran Palancares Ost, DOP Modnet Ost. Ostekremer specielt til Hotel- og Industriprojekter.
Portugal, Vilar De Andorinho
Vi er en virksomhed med missionen om at bringe den bedste udvalg af regionale produkter til verden. I øjeblikket arbejder vi allerede med sortimenter af røget kød, oste, nødder, søde sager og nogle flasker samt tilbehør. I kan se vores produktsortiment i detaljer på vores hjemmeside, quintadatranca.pt. Vi kan også arbejde med nye produkter, der ikke er på hjemmesiden. Levering over hele landet inden for 48 timer. Eksport til Europa og lande uden for EU.
Portugal, Sintra-Abrunheira
Dhc, der har været tilgængelig siden 1997, er en virksomhed specialiseret i handel med fødevarer: Røget laks, Tun, Torsk, Røget sværdfisk, Laksrogn, Lumborogn, Ansjoser, Patéer og Foie Gras fra And, Gås, Fasan og Perdix, Andebryst, Dadel med bacon, Rillette, Butterdej, Knuste, Areadas, Filo, Brick, Italienske, Græske og Spanske oste Mozzarella, Mascarpone, Padano, Parmiggiano, Mozzarellinis, Feta...
Selskabet FRANCE BOSNIE-PRODUITS BALKANIQUES, grundlagt i 1992, producerer og importerer fødevarer fra Østeuropa. Vi er specialiseret i gammeldags pølser uden kemiske komponenter og i fremstillingen af dejplader (kore-yufka), en slags filodej. FRANCE BOSNIE-PRODUITS BALKANIQUES importerer og distribuerer også alle slags fødevarer fra Balkanlandene: Minas kaffe, ajvar, lutenica, syltede kål, grillede peberfrugter, Vegeta, Argeta….. Kyllingsalami, oksekødspølser, røget svinekotelet, røget oksekød, supper, oste, feta, forskellige småkager…...
... Guéméné til røget andebryst fra Sydvest, fra andouillette fra Troyes til pâtéer eller rillettes fra Le Mans, fra ande foie gras til Bresse kylling, fra gammel Cantal til Saint Maure de Touraine, oksekød fra Aubrac til sort svinekød fra Bigorre, fra lyserøde småkager fra Reims til Four quarter breton, uden at glemme Bordeaux, Bourgogne eller Loire vine, vil du finde alle dine yndlings franske...
... fiskepaté - Vegetabilske patéer og smørbare cremer - Konserves af svinekød, chorizo og vildtkød i olie - Håndlavede oste - Chokolade og marmelade med forskellige smagsvarianter - Ren honning - Bie pollen - Økologiske urter og krydderier. Tøv ikke med at nyde vores håndlavede produkter med den bedste smag og kosmetik, der vil hjælpe med at pleje din hud.
Frankrig, Rungis Cedex
... oste. Vi leverer hver dag til cirka 250 kunder: offentlige eller virksomhedens restauranter, cateringfirmaer og hoteller. Til dette formål har vi en flåde af omkring tyve kølebiler, der dagligt kører rundt i Paris og forstæderne. ALAZARD, den lille pariserfarm er SPECIALIST I MEJERIPRODUKTER TIL RESTAURATION. I hjertet af det største marked i verden for friske produkter finder vi alle de produkter til dig: mejeriprodukter, oste, kød, pølser, mel og brød, frugt og grøntsager, røget laks, mel og æg... Forsendelser, Leverancer i den parisiske region.
Belgien, Gerpinnes
Punto-It er en delikatessebutik, en italiensk cateringservice, en gæstebord: størstedelen af produkterne kommer direkte fra hjertet af Italien i Umbrien. Her finder man charcuteri, oste, olivenolier, tørre og friske pastaer, trøffelprodukter, saucer, krydderier osv. Derudover findes der: røget laks, foie gras, kaviar, champagne, firmagaver til virksomheder og private. Der tilbydes også et udvalg af kvalitets italienske vine.
Belgien, Péronnes-lez-Binche
...men også friske produkter som oste og mejeriprodukter, røget og marineret fisk, kød og kødprodukter. Endelig tilbyder Nordic Centre også is, sorbeter og desserter, krydderier, pasta, ris, mel, non-food, vin og alkoholiske drikke, baguette, bagværk og derivater, konserves og olier.
Italien, Bagnolo San Vito
...L'Albero del Latte er en virksomhed, der distribuerer italienske fødevarer og drikkevarer. Inden for fødevaresektoren arbejder vi med markedsføring af produkter som: Oste: Grana Padano, Parmigiano Reggiano, Pecorino Romano, Taleggio DOP, Gorgonzola sød og stærk, røget scamorza, Caciocavallo Skinker: San Daniele skinke, Parma skinke, national skinke, mec skinke og skinke i blokform Generelt kød...
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play