Italien, Fidenza
Bertelli Formaggi S.r.l., til stede på markedet i fire generationer, tilbyder oste af høj kvalitet, både lagrede og friske. Vi er et referencepunkt for mange europæiske virksomheder, når det kommer til levering af ikke kun Parmigiano Reggiano lagret fra 12 måneder op til 60 måneder, men også af gedde- og fåreoste fra den italienske tradition. Vi leverer også typiske charcuterier som salami, fiocch...
Italien, Orbassano
PASTA GIRARDI er en velorganiseret håndværksvirksomhed fra Piemonte, der siden 1997 har specialiseret sig i daglig produktion af frisk pasta, ravioli, lasagne og gourmetretter af høj kvalitet til professionelle i fødevaresektoren (HORECA) samt til detailhandel, både uafhængig og organiseret. Hvert af vores produkter er resultatet af en konstant opmærksomhed på forskning og udvælgelse af råvarer, o...
Frankrig, Malataverne
....Ingredienser ingredienser til dejen hvedemel, durumsemulje, æg (11,7% af det færdige produkt), vand. ingredienser til fyldet rasp (hvedemel, vand, salt) kødforberedelse (oksekød, svinekød, salt, hvedemel, aromaer fra råskinke (3% af det færdige produkt) (svinekød, salt, krydderier), palmeolie, kartoffelflager, valle, salt, aromaer, krydderier og konserveringsmiddel sorbinsyre. kan indeholde nødder og soja.
Produktionen af "prosciutto" og "culatello" Rosa dell'Angelo er speciel helt fra starten. Kødets kvalitet varierer, både på grund af den udendørs opdræt og den gamle håndværksmetode, der kun bruger salt og lang modning. Vore sorte svin af gamle racer, der næsten er helt forsvundet, har frihed til at græsse i skovene. Frie under sol, vind og regn. Frie til at udtrykke deres instinkter. Frie til at ...
Frankrig, Montmorot
...Produceret eksklusivt i Jura af råmælk og på den gamle måde. Alle vores raclette-oste kommer fra små Jura-osteproducenter, der er særligt udvalgt for deres omhyggelighed og kvalitet i arbejdet. Denne ostehjul, der vejer 6 til 7 kg, er rund og gylden, og spises hovedsageligt smeltet, ledsaget af kartofler i skræl, tørret oksekød, røget råskinke og andre røgede.
...Antioxidanter anvendes til at forhindre harskning af fedtstoffer og olier, især umættede. Dette muliggør længere holdbarhedsdatoer. Hyppigt anvendte antioxidanter er: - Rosmarinekstrakt - Tocopherol - Ascorbylpalmitat De kan anvendes enkeltvis eller i kombination. Som kombination virker de delvist synergistisk. Brugen af antioxidanter er især fordelagtig ved salami og råskinke, når disse skal modnes eller opbevares i længere tid (f.eks. pizzasalami). Brugen i pølser, der fremstilles uden nitritpølsesalt, er også gavnlig, da den antioxidative virkning af nitrit mangler.
Storbritannien, London
...Tilgængelighed af råskinke mec, modning 10/12 måneder, tilgængelig i hele paller (100 skinker) eller med lastbil, minimum afhentning af 3 paller. Udover skinker har vi også et komplet udvalg af pålæg, med mulighed for en blandet palle.
Frankrig, Carquefou
...Siden 2012 har Jambon de Vendée fået status som en Beskyttet Geografisk Betegnelse (IGP). Det er fremstillet ud fra en gammel opskrift typisk for det vendéanske landskab. Jambon de Vendée er en råskinke, der håndgnides med tør salt og derefter dryppes med vinbrændevin. Dens brune skorpe er dækket af en blanding af krydderier og urter, herunder kanel, timian og laurbær. Hver skinke indpakkes...
Tyskland, Breisach
... milde, søde aroma af skinken. Skinken udvikler sin vidunderlige aroma, når den skæres i små strimler eller terninger, og bruges i pastaretter, til gnocchi, crêpes eller i grøntsags- og bønnesupper. Producent: Prisciuttificio Prolongo Giovanni, di Prolongo L.& C. S.N.C., Viale Trento e Trieste 129, 33038 San Daniele del Friuli (UD), Italien. Lufttørret råskinke fra svin. Ingredienser: Svinekød, havsalt. Opbevares køligt ved +1°C til +10°C. Produkt fra Italien. IT-99-L-CE...
Tyskland, Überherrn
Behandling og fremstilling af afbalancerede krydderiblandinger lavet af ædle krydderier af højeste kvalitet fra de bedste områder i hele verden. Uanset om det er de fineste råkrydderier, harmonisk afstemte blandinger til traditionelle pølse- og kødprodukter som leverpølse, ølskinke, salami eller råskinke, eller egne kreationer til aromatisk fremstilling af andre fødevarer - med vores produkter og kvalificerede medarbejdere tilbyder vi dig den nødvendige teknologiske know-how og de ønskede succesfulde løsninger.
Italien, Pordenone
Siden 1958 har vi været til stede i Pordenone som et referencepunkt for god mad. Hos os kan du finde godt brød, bagværk og gastronomi produceret i vores værksteder. Vi kan også tilbyde cateringservice til Messen i Pordenone, givet vores nærhed til den. Længere modnede råskinker fra Parma og San Daniele, råskinke fra Cormons, italienske koldpressede ekstra jomfruolier, pasta af høj kvalitet. Besøg vores hjemmeside www.martingourmet.it email: info@martingourmet.it...
Italien, Bagnarola di Budrio
...Vi arbejder med vores egne mærker, og i nogle tilfælde garanterer vi også eksklusivitet for området; naturligvis arbejder vi med private label på anmodning, med konkurrencedygtige priser og leveringstider. Vi har standardformater: Tortellini med råskinke, med kød, Tortelloni med kød, ricotta og spinat, med oste - Ravioli, svampe, oste, ricotta og spinat. Vi har også "SPECIALITETER"; Saccottini med trøffel, speck og rucola, tomat mozzarella basilikum. Derudover producerer vi Halal pasta og Kosher certificeret.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play