Italien, Fidenza
Bertelli Formaggi S.r.l., til stede på markedet i fire generationer, tilbyder oste af høj kvalitet, både lagrede og friske. Vi er et referencepunkt for mange europæiske virksomheder, når det kommer til levering af ikke kun Parmigiano Reggiano lagret fra 12 måneder op til 60 måneder, men også af gedde- og fåreoste fra den italienske tradition. Vi leverer også typiske charcuterier som salami, fiocch...
Portugal, Santarém
... blandt pølseentusiaster. Monte Safiras pølse er perfekt til grillning, tilføjelse til gryderetter eller til at nyde alene. Dens rige smagsnuancer og ingredienser af høj kvalitet gør den til et alsidigt supplement til ethvert måltid, der giver en smag af Portugal, som både er autentisk og tilfredsstillende. Oplev traditionen og kvaliteten af portugisiske pølser med Monte Safiras pølse.
Italien, Mesoraca
...Den skinke er en typisk italiensk pølse, der opnås ved tørsalting af svinebenet, især fra dyr, der har nået en vægt på omkring 130 kg. Kødet masseres omhyggeligt i hånden, trimmes for at give den ønskede form og krydres derefter efter vores gamle opskrift. Tørringsperioden for skinken overstiger 180 dage, og det er den mest delikate fase, der vil bestemme produktets kvalitet. Kategori: Calabresiske pølser VÆGT: 500/550g Vægt: 0,550 kg INGREDIENSER: Svinekød, Salt, Naturlige aromaer og krydderier Sukker: Dextrose og saccharose Antioxidanter: E301 Konserveringsmidler: E250-E252...
Frankrig, Carquefou
...I respekt for charcuteritraditionen består vores sortiment af terrine-pâtéer, pâtéer i dej, stege, pølser, kogt skinke, grillskinke og gammeldags røget skinke, blodpølser, bacon, rillettes, sprødstegt svinekød osv.
Frankrig, Rungis Cedex
...EUROVOLAILLES er engrosser af italiensk skinke på Rungis-markedet. EUROVOLAILLES er specialist i Parma-skinke og San Daniele-skinke i Rungis. Engros salg af italiensk skinke på Rungis-markedet, skinke.
Belgien, Bruxelles
Vi er en handelsvirksomhed, der eksporterer agrofødevareprodukter, frosne varer og FMCG (bleer, tape,…). Vi er til stede i Europa og Afrika. Gennem årene har vi betydeligt udvidet vores produktudvalg og udvidet vores distributionsnetværk til glæde for vores kære kunder. Vi eksporterer til hele det subsahariske Afrika med kontrol fra mark/ fabrik (EU, Amerika,…) helt til levering i Afrika. Med FAGO...
...SEMIARTISAN SALUMI: FRISK OG MODNET PØLSE, PROSCIUTTO, NDUJA, SØD OG KRYDRET SPIANATA, COPPA, CAPOCOLLO.
Italien, MILANO
Punto Srl er en virksomhed, der specialiserer sig i distribution af fødevarer. Med en ny butik, der har en delikatesseafdeling med pålæg, oste og frisk brød, tilbyder Punto Srl et bredt udvalg af friske og frosne fødevarer samt et stort udvalg af frugt og grønt. Kvaliteten af produkterne er altid garanteret, og virksomheden arbejder på at holde fordelagtige priser for forbrugerne gennem kampagner ...
Frankrig, Pessac
...Pølser, salami, lonza, fårehamburger, geddeham, lokale specialiteter, guanciale, pancetta, ham, coppa, Desulo-ham, vildsvin, porcini-pølse, cannonau-salami, oliven-salami...
...Høj elasticitet casing til produktion af kogte, røgede, semi-kogte, og røgede, og kuraterede pølser, røgede kødprodukter og pølser med vegetabilske tilsætningsstoffer.
Matchende produkter
OKY
OKY
Andre produkter
Avanceret Varm
Avanceret Varm
Belgien, Aubel
Siden 1963 har vi tilbudt et komplet sortiment af lækre pølser, kendt for deres unikke smag og håndværket fra vores mestre-pølsemagere. Fra skinke til blodpølse, inklusive patéer og produkter, er der i alt 9 store familier, der i dag udgør et sortiment, der altid er rigere på smag! Resultatet af et familiefagligt og håndværksmæssigt kendskab, vores pølser findes i 3 serier af lækre...
Italien, Ferrere
... tartufo, salame al Barolo, pølse, kogt skinke, skinke, cotechini og mange andre, som vi sælger direkte i vores butik. For at øge salget har vi også åbnet en charcuteri i Langhe, i den historiske bymidte af Alba, og en anden i centrum af Torino, nær det egyptiske museum, hvor man kan købe alt vores svinekød og pølser.
Frankrig, Charmes-Sur-Rhône
Produktionsenheden ANTARTIC II INGREDIENS blev oprettet i 2002 for at levere teknologiske blandinger til fødevareindustrien: belægninger, salte (saltede produkter, kogt pølse, pølse, tørret pølse), geleer, marinader, saucer og saucer, aromaer, snacks aromaer, naturlige aromaer, krydderier til pølser og merguez, kulinariske hjælpemidler, etniske produkter og en bred vifte af søde blandinger...
Belgien, Lovendegem
Et imponerende udvalg af kvalitetsfulde delikate kødprodukter! Imperial Meat Products er en førende aktør i den belgiske kødindustri og tilbyder et komplet sortiment af salami, og kogte skinker, fjerkræprodukter, kogte varer og patéer. Imperial udvikler delikate kødprodukter til slagteren-konditoren og bringer med stor omhu velsmagende, forpakkede charcuterie og pølser på markedet. Vore mærker: Aoste, Justin Bridou, Marcassou, Leielander, Bistro, Disney Charcuterie, Weight Watchers Charcuterie.
Frankrig, Olonne Sur Mer
...fransk svinekød, lam, hest og Challans fjerkræ. Menuen og retterne ændrer sig i takt med årstiderne. Cateringafdelingen arbejder sammen med lokale producenter og forbereder traditionelle retter baseret på friske råvarer. Du kan vælge mellem flere kødpakker (oksekød, kalv, svinekød, fjerkræ og blandet), buffet ( grøntsager, salater, tabbouleh, paté/rillette, udvalg af pølser, tilbehør, flere kødvalg og osteanretning), samt flere varme retter, grillretter og garniturer.
Frankrig, Avignon Cedex 9
... Palgacol-proces muligheden for at omstrukturere kold produktion af ædle og originale produkter, eller tilberedte, baseret på ingredienser, der hidtil har været lidt eller slet ikke udnyttet, til catering og forarbejdningsværksteder. Det færdige produkt har altid en ensartet præsentation og identificeres med produkter af oprindelse, fra kød- eller fiskemuskler. Udbyttet ved tilberedning er tæt på det af en muskel med en perfekt holdbarhed ved skæring og tilberedning.
Spanien, Caldes De Montbui
Vi fremstiller traditionelt naturlige svine-, lamme- og oksekødshuder af den bedste kvalitet og oprindelse til fremstilling af , kogte og tørrede pølser.
Frankrig, Amancy
... autentisk retfærdige kvalitetspriser... Ingen hemmeligheder, kun sund fornuft i smagen, trin for trin. I bunden de bedste råvarer, udelukkende fransk kød. Valg af de mest smagfulde, magre svinekødsudskæringer, skuldre, skinker, bryst... Uden at give den væske, der får vægtene til at svulme! "Hjemmelavede" krydderier, der dufter af krydderier og aromaer fra Savoie, . Fyldning i naturlige tarme...
Spanien, Sevilla
... gelé, honning sennep, frugter kandiseret i honning, iberiske svinepatéer, tilpasninger af produkter som olier, likører osv., gavekufferter, madforberedelser som oksehalepølse, svinefødderpølse, tunpølse og andre forberedelser, upasteuriserede gedeoste lavet af mælk, bløde oste, modne oste både fra får og geder, ostecremer og endelig fra havet har vi ansjoser, cabrache-kage med krabber og ansjoser, sardiner og alt bragt fra Cantabrico, hvor man får verdens bedste ansjos. Og vores fremtrædende produkter er dem, der stammer fra gæs, såsom confit af gås, gåsemave, gåselever, micuit.
...-løsninger og delikatesser til professionelle. Huset MASSE handler først og fremmest om passionen for gode produkter som røget laks, kaviar, kød (spædkalv, benfri spædkalv, benfri lår af spædkalv, skulder af spædkalv med ben, baglår af spædkalv med ben, samt indmad som kalve-nyre og kalve-brissel med hjerte-æbler, oksekød / lam. Derudover tilbyder de skåret kød og mere detaljerede betegnelser i regionen, fjerkræ og vildt, pølser, svampe og ravioli, skaldyr, fiskeprodukter og snegle, olier og eddiker samt delikatesser.
Italien, Montegiorgio
Siden 1932 har Guido Marzetti startet med at male korn med stenmølle og opdrætte svin. og kogte skinker, mortadella og pølser lavet af rent svinekød og jodiseret salt. Kogt skinke af høj kvalitet med frisk national svineben, glutenfri, laktosefri.
Italien, Nago-Torbole
Salumificio Trentino har produceret pølser i over fyrre år. Blandt de karakteristiske produkter fra området finder man carne salada og speck; virksomheden producerer også de mest klassiske pølser fra den italienske tradition, såsom kogte skinker, skinker, salami og bacon. Mærket Salumificio Trentino er et eksempel på en moderne og dynamisk virksomhed, der har formået at kombinere tradition med forskellige kostmodeller. Virksomheden har altid været opmærksom på at opnå kvalitet, og siden 2006 har den certificeret sit kvalitetsstyringssystem i henhold til standarden UNI EN ISO 9001: 2008.
Italien, Bene Vagienna
Slagtning og forarbejdning af svinekød Produktion af kogte og pølser...
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play