Frankrig, Carquefou
...I respekt for charcuteritraditionen består vores sortiment af terrine-pâtéer, pâtéer i dej, stege, pølser, kogt skinke, grillskinke og gammeldags røget skinke, blodpølser, bacon, rillettes, sprødstegt svinekød osv.
Frankrig, Rungis Cedex
...EUROVOLAILLES er engrosser af italiensk skinke på Rungis-markedet. EUROVOLAILLES er specialist i Parma-skinke og San Daniele-skinke i Rungis. Engros salg af italiensk skinke på Rungis-markedet, skinke.
Frankrig, Pessac
...Pølser, salami, lonza, fårehamburger, geddeham, lokale specialiteter, guanciale, pancetta, ham, coppa, Desulo-ham, vildsvin, porcini-pølse, cannonau-salami, oliven-salami...
Frankrig, Charmes-Sur-Rhône
Produktionsenheden ANTARTIC II INGREDIENS blev oprettet i 2002 for at levere teknologiske blandinger til fødevareindustrien: belægninger, salte (saltede produkter, kogt pølse, pølse, tørret pølse), geleer, marinader, saucer og saucer, aromaer, snacks aromaer, naturlige aromaer, krydderier til pølser og merguez, kulinariske hjælpemidler, etniske produkter og en bred vifte af søde blandinger...
Frankrig, Olonne Sur Mer
...fransk svinekød, lam, hest og Challans fjerkræ. Menuen og retterne ændrer sig i takt med årstiderne. Cateringafdelingen arbejder sammen med lokale producenter og forbereder traditionelle retter baseret på friske råvarer. Du kan vælge mellem flere kødpakker (oksekød, kalv, svinekød, fjerkræ og blandet), buffet ( grøntsager, salater, tabbouleh, paté/rillette, udvalg af pølser, tilbehør, flere kødvalg og osteanretning), samt flere varme retter, grillretter og garniturer.
Frankrig, Avignon Cedex 9
... Palgacol-proces muligheden for at omstrukturere kold produktion af ædle og originale produkter, eller tilberedte, baseret på ingredienser, der hidtil har været lidt eller slet ikke udnyttet, til catering og forarbejdningsværksteder. Det færdige produkt har altid en ensartet præsentation og identificeres med produkter af oprindelse, fra kød- eller fiskemuskler. Udbyttet ved tilberedning er tæt på det af en muskel med en perfekt holdbarhed ved skæring og tilberedning.
Frankrig, Amancy
... autentisk retfærdige kvalitetspriser... Ingen hemmeligheder, kun sund fornuft i smagen, trin for trin. I bunden de bedste råvarer, udelukkende fransk kød. Valg af de mest smagfulde, magre svinekødsudskæringer, skuldre, skinker, bryst... Uden at give den væske, der får vægtene til at svulme! "Hjemmelavede" krydderier, der dufter af krydderier og aromaer fra Savoie, . Fyldning i naturlige tarme...
...-løsninger og delikatesser til professionelle. Huset MASSE handler først og fremmest om passionen for gode produkter som røget laks, kaviar, kød (spædkalv, benfri spædkalv, benfri lår af spædkalv, skulder af spædkalv med ben, baglår af spædkalv med ben, samt indmad som kalve-nyre og kalve-brissel med hjerte-æbler, oksekød / lam. Derudover tilbyder de skåret kød og mere detaljerede betegnelser i regionen, fjerkræ og vildt, pølser, svampe og ravioli, skaldyr, fiskeprodukter og snegle, olier og eddiker samt delikatesser.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play