Italien, Fidenza
Bertelli Formaggi S.r.l., til stede på markedet i fire generationer, tilbyder oste af høj kvalitet, både lagrede og friske. Vi er et referencepunkt for mange europæiske virksomheder, når det kommer til levering af ikke kun Parmigiano Reggiano lagret fra 12 måneder op til 60 måneder, men også af gedde- og fåreoste fra den italienske tradition. Vi leverer også typiske charcuterier som salami, fiocch...
Italien, Mesoraca
...Den skinke er en typisk italiensk pølse, der opnås ved tørsalting af svinebenet, især fra dyr, der har nået en vægt på omkring 130 kg. Kødet masseres omhyggeligt i hånden, trimmes for at give den ønskede form og krydres derefter efter vores gamle opskrift. Tørringsperioden for skinken overstiger 180 dage, og det er den mest delikate fase, der vil bestemme produktets kvalitet. Kategori: Calabresiske pølser VÆGT: 500/550g Vægt: 0,550 kg INGREDIENSER: Svinekød, Salt, Naturlige aromaer og krydderier Sukker: Dextrose og saccharose Antioxidanter: E301 Konserveringsmidler: E250-E252...
...SEMIARTISAN SALUMI: FRISK OG MODNET PØLSE, PROSCIUTTO, NDUJA, SØD OG KRYDRET SPIANATA, COPPA, CAPOCOLLO.
Italien, MILANO
Punto Srl er en virksomhed, der specialiserer sig i distribution af fødevarer. Med en ny butik, der har en delikatesseafdeling med pålæg, oste og frisk brød, tilbyder Punto Srl et bredt udvalg af friske og frosne fødevarer samt et stort udvalg af frugt og grønt. Kvaliteten af produkterne er altid garanteret, og virksomheden arbejder på at holde fordelagtige priser for forbrugerne gennem kampagner ...
Italien, Ferrere
... tartufo, salame al Barolo, pølse, kogt skinke, skinke, cotechini og mange andre, som vi sælger direkte i vores butik. For at øge salget har vi også åbnet en charcuteri i Langhe, i den historiske bymidte af Alba, og en anden i centrum af Torino, nær det egyptiske museum, hvor man kan købe alt vores svinekød og pølser.
Italien, Montegiorgio
Siden 1932 har Guido Marzetti startet med at male korn med stenmølle og opdrætte svin. og kogte skinker, mortadella og pølser lavet af rent svinekød og jodiseret salt. Kogt skinke af høj kvalitet med frisk national svineben, glutenfri, laktosefri.
Italien, Nago-Torbole
Salumificio Trentino har produceret pølser i over fyrre år. Blandt de karakteristiske produkter fra området finder man carne salada og speck; virksomheden producerer også de mest klassiske pølser fra den italienske tradition, såsom kogte skinker, skinker, salami og bacon. Mærket Salumificio Trentino er et eksempel på en moderne og dynamisk virksomhed, der har formået at kombinere tradition med forskellige kostmodeller. Virksomheden har altid været opmærksom på at opnå kvalitet, og siden 2006 har den certificeret sit kvalitetsstyringssystem i henhold til standarden UNI EN ISO 9001: 2008.
Italien, Bene Vagienna
Slagtning og forarbejdning af svinekød Produktion af kogte og pølser...
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play