Frankrig, Perpignan Cedex
...Chokolade-mynte er en variant af pebermynte, en frisk urt med temperament! Den er meget aromatisk og er hovedingrediensen i den berømte orientalske myntete. Det er en plante, der ikke mangler fordele, da den virker på fordøjelsesproblemer, respiratoriske lidelser, fysisk og mental træthed og endda kløe. En undersøgelse har vist, at når den tilberedes som infusion, bevares en betydelig del af dens antioxidante egenskaber. I køkkenet tilfører chokolade-mynte friskhed og karakter til kødretter, grøntsagsretter, frugtsalater og selvfølgelig til forfriskende drikke.
Polen, Węgorzewo
...Vi tilbyder engros sukker og andre populære produkter, såsom tørrede urter, Himalayasalt og eksotiske krydderier. Vi sælger også sødemidler i flere varianter, f.eks. granuleret sukker, flormelis, xylitol eller stevia. Vi tilbyder udvalgte produkter designet til at fremhæve smagen af specifikke retter. Det er for eksempel et krydderi til bigos, kogte bønner eller hakket kødretter. Med deres hjælp...
Tyskland, Schoenebeck
... til hørfrøolie med sin fine, friske smag for at få din opskrift til at minde om den østasiatiske køkken. Især nudler og kødretter får en usædvanlig note. BioPerillaolie ligner fedtsyrespektret af BioHørfrøolie med et højt indhold af essentielle, flerumættede omega-3 fedtsyrer, især alfa-linolensyre. Vores BioPerillaolie har en (lys)gul farve og en fedtet grøn aroma. Vi presser perillasæd fra kontrolleret økologisk dyrkning skånsomt koldt.
Polen, Jastrzebie-Zdroj
...Paprika sød malet Prymat kan bruges alsidigt i køkkenet – til kødretter, saucer, oste, pølser, salater, fiske- og risretter samt fjerkræ. Den har en markant, men samtidig behageligt sød smag. Den giver retterne en fremragende aroma samt en smuk og intens farve.
...Mayonnaise er en af de mest almindelige saucer i hvert køkken. Den er lavet af renset vegetabilsk olie, æggeblomme, sennep, eddike eller citronsaft, sukker og salt. Mayonnaise fremhæver smagen af salater og kødretter, og er også en populær ingrediens ved tilberedning af tilbehør, sandwiches og andre snacks. Impulse Commodity Trading kan tilbyde kunderne mayonnaise til forskellige behov og i...
Frankrig, Arles
...Conserves Guintrand Opvarm vores Ratatouille i en gryde over lav varme og tilsæt den til dine tilberedte kødretter ved at inkorporere deres stegesaft. Kold eller let afkølet vil den være en fryd at starte et måltid med, dryppet med lidt olivenolie. Og hvis du har noget tilbage, så knæk 2 eller 3 æg, pisk dem og lav en lækker omelet. Ingredienser: tomater (40%), auberginer (18%), courgetter (18%), grønne og røde peberfrugter (8%), løg (6%), solsikkeolie, olivenolie (1%), sukker, salt, modificeret majsstivelse, krydderurter (herunder selleri), krydderier, syre (citronsyre E330).
...Baskenchili fra Espelette, malet, Piment du Pays Basque produceret i Espelette, Baskenchili, Capsicum annuum, Piment 'd Espelette Malet, dryssevenligt Fra Sydfrankrig, Baskerlandet, Espelette 40 g i den aromasikre dobbeltlågbeholder. Styrkegrad 4 af 10 Den milde chili-specialitet med frugtagtig, let syrlig styrke. Til at forfine næsten alle færdige retter, bare en knivspids af denne særlige chili til vegetariske eller kødretter samt til chokolade-retter, müsli og kakao.
Tyskland, Hamburg
...Kategori: Enkeltspecier Banasura-peber er en senhøst-peber. Peberplanten selv er en avl fra sorterne Karimunda og Panniyur, som betragtes som særligt høj kvalitet. Peberkornene er usædvanligt store og væsentligt mere aromatiske end andre pebersorter. Anvendelse: Ideel til kødretter eller friskmalet på bøffer. Ingredienser: Banasura Højland Peber Bemærk til allergikere: Kan indeholde spor af nødder, jordnødder, sesam, sennep og selleri. Indhold: 37 g i blikdåse...
Frankrig, Aix-En-Provence
...Voatsiperifery-peber, bedre kendt som den vilde peber fra Madagascar, er en af de mest eftertragtede i verden. Oplev den ægte smag af peber fra Madagascar: Frugtagtig, træagtig og blomsteragtig. Det tilføjer et friskt pift til dine retter, masser af karakter men uden voldsomhed. Den vilde peber fra Madagascar passer perfekt til hvide kødretter, fisk, foie gras, lam, salater… den vil også...
Frankrig, Auros
...Det er jordsalt (og ikke havsalt) Det er det salt, man skal bruge for at lave Bayonne-skinken IGP. Det er et ikke-jodiseret salt med egenskaber, der adskiller sig fra havsalt. Det har en let anderledes smag og er 10 gange mere saltet. Så brug mindre. Mange gourmetrestauranter bruger det for dets smagsmæssige egenskaber. Kødretter bliver meget bedre med dette salt.
Italien, Castelfidardo
...Frugtagtig ekstra jomfruolivenolie med dufte af moden oliven, der minder om den gule æble eller mandelens frugt. Den har en blød og delikat smag, mindre vedholdende end andre olier. Ideel til enhver ret; den passer især godt til retter af medium struktur som: orecchiette og cime di rape, favabønner og cikorie, hvide kødretter, dampet fisk, salater osv...
Frankrig, Rouvres Les Vignes
... og generøse smag giver rundhed uden for meget vinøsitet, samtidig med at den bevarer en vis friskhed i eftersmagen. Vores cuvée vil perfekt ledsage hvide kødretter samt dine grillretter. Den kan også harmonisk supplere en laks med mandler eller en sole med armorikansk sauce. Ziegenoste vil også være en trofast ledsager. Endelig vil CHAMPAGNE Claude PERRARD Brut Rosé sublimere dine dessertretter med røde frugter.
ufs.country_names.RU, Moscow
...Røget rød paprika, der oprindeligt stammer fra Spanien. Paprika har en unik aroma og giver retten en meget raffineret og stilfuld smag. Røget paprika er lavet af almindelig moden paprika. Først tørres frugterne, og derefter røges de. Den passer godt til grillede retter, bagte kartofler, ris og grøntsager samt røget kød. Praktisk låg - dispenser. Brug til Brug til tilberedning af supper, saucer, salater, marinader, kødretter og andre. Næringsværdi pr. 100 g. Kulhydrater (g / 100g)… 11 Fedt (g / 100g)… 3,0 Proteiner (g / 100g)… 46 Energiværdi (kcal / 100g)… 250...
Frankrig, Saint Ouen L'aumône
...Ingefær tilføjer meget raffinement i køkkenet. Det værdsættes for sine friske, citronagtige og næsten frugtagtige aromaer. Det kan nemt bruges som erstatning for peber, i små mængder som afslutning på hvide kødretter, desserter, fisk osv.
Frankrig, Brissac Loire Aubance
... farve. Smuk aromatisk udtryk af røde og sorte frugter. Voluptøs og kompleks smag, der kombinerer solbær, viol og træagtige noter. ACCORD METS/VIN : Charcuteri, smagfulde kødretter, vildt, gryderetter og oste. TEMPERATURE DE SERVICE : 17°C. Karton med 6 flasker á 75cl...
Frankrig, Levallois Perret
...Ras el hanout er en kraftigt aromatisk og lidt krydret blanding. Den har en særlig, varm og blød smag. Det er en blanding af smagsnuancer, hvoraf de primært er: stærk chili, koriander, kommen, hvidløg, mynte, laurbærblad og salt. Anvendelser af Ras el hanout i madlavning: Den fremhæver couscous, taginer, pastillas, grøntsagsretter, skaldyr, hvide kødretter og fisk. Fordele ved Ras el hanout: Den har antiinflammatoriske, antiinfektiøse og antioxidante egenskaber…...
Frankrig, Ham
... kødretter, delikate fisk eller grillede grøntsager, vil denne blanding give en eksplosion af smag og en uforlignelig smagsdimension. Certificeret af Ecocert, er vores grillblanding "Herbes de Provence" synonymt med kvalitet og engagement over for en sund og naturlig madlavning. Nyd autenticiteten fra Provence i hver af dine kulinariske forberedelser og forkæl dine gæster med grillretter, der vil forbløffe dem. Reference: AR802063...
Frankrig, Saint Cannat
...Vinene lagres derefter separat i tank i flere måneder med en subtil afsluttende fadlagring, der finder sted før aftapning. DÆGUSTATION Mørk farve med violette nuancer. En Cabernet Sauvignon med aromaer af mynte, røde frugter, moden peberfrugt, røgede noter og let ristede nuancer. Smagen er fyldig, lækker, velstruktureret, med masser af frugt. Denne vin vil ledsage dine røde kødretter, pizza. Denne vin serveres ideelt mellem 14°C og 16°C.
Italien, Firenze
...La Delizia al Tartufo Bianco Pregiato og porcini er et af de mest raffinerede og eksklusive produkter. Ideel til aperitiffer og fine kødretter, passer den godt sammen med fremragende hvidvine. Efterspurgt i mange køkkener af højeste kvalitet. Raffineret og afbalanceret direkte fra de bedste kokke i verden.
Frankrig, Besancon
...I KØKKENET: Ingefær bruges regelmæssigt i køkkenet. Det giver næsten alle kødretter en let citronagtig smag, der er behagelig for ganen. Det passer godt til grøntsager, svampe og fisk. FORDELE Brugt i lang tid over hele verden til at lindre reumatisme, berolige hovedpine og mindske kvalme. Ingefær er en fremragende antioxidant og tåler varme.
Frankrig, Paris
... plantainbananen er mange. Musa paradisiaca er faktisk en frugt, der spises som en grøntsag, da dens smag er tættere på en sød kartoffel end en banan. Den kan koges, steges eller sauteres. Det er også muligt at beholde skrællen for at bage den i ovnen. Plantainbananen bruges især til at ledsage kødretter, kylling, fisk, men også curries, stærke saucer og kokosmælk...
...KRITHARAKI middel – også kaldet risnudler, er græske nudler i risform og en populær græsk tilbehør i stedet for ris eller pomfritter til kødretter i tomatsauce, gyros, bifteki eller souvlaki, gryderetter og ovnretter. De er også en populær og lækker tilføjelse i supper som f.eks. kyllingesuppe, tomatsuppe eller gryderetter. 500 g...
... krydderier. Også kendt som sød laurbær, bruges laurbærblade som smagsgiver og krydderi i supper, kødretter, gryderetter, fisk, saucer, syltede grøntsager og i konfekture. Laurbærbladene er normalt tørrede og bruges hele, smuldrede eller malede. Disse blade besidder aromatiske, stimulerende og narkotiske egenskaber. Den æteriske olie, der udvindes fra bladene, bruges også som krydderi og smagsgiver i fødevarer og har omfattende anvendelse i traditionel medicin i forskellige lande. Laurbærblade kan leveres i mange forskellige former såsom ekstra kvalitet, almindelig kvalitet, knuste og pulver.
Østrig, Vienna
...100g tørrede svampe fra SummerTruffle. - Tørrede porcini-svampe velegnede til saucer, kødretter og vildtretter, også perfekte til pasta, kød og andre salater.
Italien, Dorgali
... af små, modne røde og sorte bær, noter af surkirsebær og lakrids blandet med middelhavsurt, fine og søde krydderier. I munden er den behageligt varm, salt og krydret, alt sammen perfekt smeltet sammen af et mineralisk præg. Dens rige og fløjlsbløde struktur er godt afbalanceret af den tanniske kompleksitet og den elegante og vedholdende eftersmag. Det er en vin, der passer fremragende til de mest eksklusive og raffinerede måltider. Perfekt til at ledsage oste med stor struktur og smag eller betydningsfulde kødretter.
Tyskland, München
...milkshakes eller som tilbehør til kødretter. Også kager og desserter lykkes garanteret med denne søde frugt. Bestil moden og lækker frugt online – køb eksotiske frugter. Her kan du se oversigten i vores online butik for frugt og grøntsager.
Italien, San Donaci
...Vin fremstillet af 100% Primitivo druer. Produktionsområde: Salento, mellem provinserne Brindisi og Lecce. Rødvinsfremstilling med klimakontrol af fermenteringsprocessen. Den kendetegnes ved blødheden af sine tanniner og den vedholdende smags- og duftoplevelse. I duften fremhæves noter af modne røde frugter som jordbær, hindbær og brombær, også i form af geléer. Ideel til lagrede oste som Caciocavallo Podolico, Castelmagno, Provolone del Monaco, pasta med bolognese-sauce, og hvide kødretter tilberedt på jagtmanér.
L'Oleificio San Giovanni Battista er et kooperativ, der blev grundlagt i 1969, og som i dag tæller 139 olivenproducenter, som er de eneste leverandører af de malede oliven. Disse oliven produceres udelukkende i området omkring Colletorto, en by i Molise, der ligger i et middelhøjt bakket landskab, særligt velegnet til olivenproduktion. Når man ser fra toppen af Torre Angioina, det vigtigste monume...
Italien, Trento
...indtil du opnår den ønskede konsistens. Kombiner den med skiver af kød eller andre retter. For at lave gryderetter eller kødretter i sauce, tilsæt Salsa Bruna Bauer som den er, eller efter at have opløst den i vand.
Spanien, Santiago De Compostela
...udstrakt og vedholdende tanniner. Denne 0,0% rødvin er et vidunderligt supplement til kødretter og mørk fisk. Smagsnoter: - Visuel fase: moden kirsebærfarve med intens lys. - På næsen: overraskende tilstedeværelse af frugter efterfulgt af lette trænoter. - På ganen: dejlig fluiditet med frugtagtige noter og balsamisk gennemgang. - Passer perfekt til kød, steg og salte snacks. Tekniske data: - Temperatur for forbrug: 14º - Kalorier pr. glas (100 ml): ca. 18 - Druetype: tempranillo (100%) - Alkoholindhold: 0,0%...
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play