...Mayonnaise er en eddikeholdig, gul og let cremet sauce. Ofte brugt til sandwiches, hamburgere, blandede salater og pomfritter, er mayonnaise berømt over hele verden. Den er sød og lavet af æggeblommer, olie og eddike. Mayonnaise blev opfundet i det 18. århundrede og stammer fra den spanske ø Menorca. Smør er et mejeriprodukt lavet af mælk. Det er gult og salt, og smelter, når det opvarmes...
Holland, Etten-Leur
...Vi tilbyder fødevarekvalitetsprodukter, og vores produkter inkluderer følgende: - DEMINERALISERET VALLEPOWDER - Vallepermeat - Skummetmælkspulver - Helmælkspulver - Kondenseret mælk - Fordampet mælk - Flødepulver - Smør %82 og %73 Kontakt os gerne for mere information og detaljer.
... stor mængde opløselige vitaminer og mineraler samt calcium og kalium. Efter behandlingen udvides anvendelsesområdet for produktet i fødevareindustrien betydeligt. Det bruges til produktion af børne- og sportsernæring samt mejeri-, kød- og konfektureprodukter. Den forlængede opbevaringsperiode sikres ved pakning i vakuumposer. Vores virksomhed samarbejder direkte med de bedste leverandører af mejeriprodukter og tilbyder sine kunder smør af højeste kvalitet. For at få flere oplysninger, kontakt os på telefonnummeret angivet på hjemmesiden. fedt: 1 g proteiner: 36 g mælkesukker: 52 g...
ufs.country_names.RU, Saratov
...Soya er en af de ældste dyrkede planter. Historien om dyrkningen af denne kultur anslås at være mindst fem tusinde år gammel. Det er den mest almindelige blandt bælgfrugter og oliefrø. Den anvendes bredt som føde, foder og teknisk kultur. Man laver smør, mælk og mælkesubstitutter, mel. Sojabønneolie udgør cirka 30% af verdens vegetabilske olier. Sojamel bruges som et protein supplement...
Frankrig, Saint-Pierre-Montlimart
...Sammensætning: olivenolie, kokosolie, kakaosmør, hoppe-mælk, ricinusolie, natriumhydroxid, rød ler Sammensætning INCI: olea europaea olie, cocos nucifera olie, theobroma cacao smør, hoppe mælk, ricinus communis olie, natriumhydroxid, illit (rød) ler...
Tyrkiet, Sakarya
...Der udføres produktionslinjer til cheddarost, smør, mælkekogning og yoghurtproduktionsanlæg samt fremstilling af alle former for fødevaremaskiner.
Belgien, Namur
...Ingredienser: Sukker, kakao i pulver 25%, naturlig kartoffelstivelse, dextrose, helmælkspulver, Himalayasalt, aromaer, guargummi [E412], xanthangummi [E415], vanillin, kanel. Allergener: Kan indeholde spor af mælk, gluten, nødder og naturlige sulfitter på grund af tilstedeværelsen i området. Valg: Pose - 500 gr Energi: 422 Kcal / 1783 Kj Næringsindhold: Pr. 100g Fedt: 8,8g Heraf mættede: 5,4g Kulhydrater: 79,2g Heraf sukker: 53,6g Proteiner: 6,5g Salt: 0,35g...
Frankrig, Malataverne
...Trekantet fyldte dej med sesam, hørfrø og valmuefrø. Endnu bedre, hvis de varmes let i ovnen i bakken. Ingredienser: hvedemel, smør 29,63%, modificeret majsstivelse, sesamfrø 4,15%, sorte sesamfrø 4,15%, salt, valmuefrø 2,02%, naturlig aroma (herunder mælk), sort peber, mælkeproteiner, dextrose. Kan indeholde spor af soja, hasselnødder, mandler, æg.
Senegal, Dakar
...Meget rig formel specielt designet til meget tør hud. Baseret på sheasmør, kakao, olie fra sød mandel. Sammensætning: Appelsinblomst, Vand, Sheasmør, Kakao-smør, Vegetabilsk olie fra Baobab, Vegetabilsk olie fra Daddelpalme (soump), Akacie-gummi, Bivoks, Duft, Naturlige konserveringsmidler.
Belgien, Bruxelles
...Hvor der er god mælk, må der også være god smør! Vores cremede og lækre smør fås i forskellige vægte, former og smagsvarianter.
Frankrig, Objat
...Ingredienser: Mælkeschokolade 35% Oprindelse ikke EU (sukker, kakaosmør, helmælkspulver, kakao, emulgator: rapslecithin, bourbonvanilje i bælg), karamel (glukosesirup, sødet skummetmælkekoncentrat (skummetmælk, sukker), feuilletine (hvedemel, sukker, vegetabilsk fedt (kokosnød), rapsolie, antioxidant: alfa-tocopherol, skummetmælkspulver, koncentreret smør (mælk), vaniljearoma, salt, emulgator: rapslecithin, malt-ekstrakt fra byg, farvestof: paprikaekstrakt)...
Frankrig, Les Pavillons-Sous-Bois
...Ingredienser (ingredienser); 48% smeltet ost (mælk) (45% fdm, løbe af oprindelse [ost (mælk), 29% camembert (mælk), vand, smør (mælk), protein smelte salte (e452, e331), stivelse, salt], mel (hvede, byg malet), vand, rapsolie, salt, hævemidler (e450, e500), solsikkeolie, eddike, gær, emulgatorer (e471 (raps), e322) fra marker, tørret persille; tilberedning; friture; steg i 2’30 min ved 175 °C, pas på ikke at overkoge. Steg eller kog produkterne, indtil de er gyldne.
Italien, Roma
...Ingredienser: Smør (MÆLK) 93,5%, Hvidtrøffel 5% (Tuber borchii Vitt), aroma, Hvidtrøffel 0,5% (Tuber magnatum Pico). Udløbsdato: 36 måneder. Opbevaringsmetode: Ved stuetemperatur. Når den er åbnet, opbevares den ved +2° / +4° og skal forbruges inden for 7 dage. Brugsanvisning: For at udnytte produktets kvaliteter optimalt, anbefales det at bruge 20 g produkt pr. person. Det er ideelt som...
Frankrig, Furiani
...Ingredienser: UHT flydende fløde, sukker, glukose, 82% smørfedt mælkebutter, mælk, inverteret sukker, fleur de sel, laktose Reference: CARALINE...
Frankrig, Biguglia
...Kastanjekager / Jordnødder & Mælk Chokolade Tilstand: Ny Sammensætning: 8% korsikansk kastanjemel, hvedemel, sukker, salt, frisk smør, 11% jordnødder Indhold: 220 g Oprindelse: Korsika...
ufs.country_names.RU, Penza
...Gulvmonterede og bordmonterede Сура bagerovne (til fremstilling af nøddeformede eller hjerteformede småkager, wiener vafler) De er designet til bagning af produkter fra forskellige konfekturedeje: •småkager (nøddeformede småkager med karameliseret mælk, tærtebunde, hjerteformede småkager, kegler osv.) •smør (vanilje) hjerteformede småkager; •biskuitprodukter (tredimensionale figurer, wiener vafler); •vaffelplader, vaffelkegler og -ruller, tredimensionale raffaello vafler. Ovne er designet til brug både i små og store konfekturebutikker. Formene er lavet af aluminiumlegering.
Italien, Reggio Emilia
Frankrig, Essey-Les-Nancy
...Krydderbrød med en blød tekstur og intens smag af krydderier. Ingredienser: hvedemel*, HONNING, hele ÆG (frilands), smør, rørsukker*, MÆLK*, krydderier til krydderbrød (kanel, anis, ingefær, kardemomme, koriander, nellike, stjerneanis). * Ingredienser fra økologisk landbrug Portion ca. 140 g. Opbevares tørt, beskyttet mod varme og lys. Gennemsnitlige næringsværdier pr. 100 g: 1421 KJ / 463,7 Kcal, fedt: 25,4 g, heraf mættede fedtsyrer: 15,7 g, kulhydrater: 52,6 g, heraf sukker: 27,4 g, protein: 5,6 g, salt: 0,7 g 150:g...
Frankrig, Charmes
... overraskende dekoration! Det er et gourmetlys, der er helt håndlavet, og det har 1 bomuldsvæge for optimalt at sprede sin duft og nyde et varmt miljø. NYT FORMAT 2023 ! Diffusionstid: 30 timer Vægt af lyset: 120g OLFAKTORISK PYRAMIDE: Olfaktoriske noter: Gourmet / Mælk / Vanilje Topnoter: mælk / smør / hasselnød Hjerte noter: småkage / gourmetakkord Bundnoter: vanilje / chokolade Sammensætning: Vegetabilsk voks uden GMO, 1 bomuldsvæge uden bly, duft fra Grasse uden CMR og uden ftalater, brun vegetabilsk farve.
Ukraine, Kurylivka
... antiseptikum heler små sår, beroliger huden og har svampedræbende virkning. Sæben fremstilles ved kold proces, hvilket gør det muligt at bevare alle de gavnlige egenskaber ved gedemælk og smør. Ingredienser: forseglet gedesmør, gedemælk, æterisk appelsinolie, kanel og ingefær. Velegnet til alle hudtyper. Kan bruges til hårpleje.
Frankrig, Paris
...Manden er en meget værdsat fødevare, både for sin behagelige smag, men især for sine mange anvendelser i madlavning og kosmetik samt for sine utallige fordele. Den kan nydes alene, i desserter eller retter. Man laver plantebaseret mælk, olie, smør og bruger den i skønhedsprodukter. Manden er frugten af mandeltræet, og man skelner mellem sød mandel, Prunus amygdalus var. dulcis, og bitter mandel...
Frankrig, Feurs
...Specialitetskarameller er karameller, der stammer fra en kontrolleret varmebehandling af sukkerarter i nærvær af andre ingredienser: mælk, fløde, smør, saltet smør, frugtekstrakter, honning, malt, chokolade, vegetabilske fedtstoffer... Specialitetskaramellen findes i alle former: pulver, stykker, væske, pasta, men også i en økologisk variant. Det er en karamel med en tekstur og smag, der bruges...
Frankrig, Ostwald
...pasta, ris, granola, plantebaseret mælk og smør, saucer og krydderier … Opbevaring: i en lukket beholder, tørt, beskyttet mod lys og varme. For at bevare smagen, forbrug inden for tre måneder efter åbning og opbevar køligt. Pakning fra 200g til 25kg Pakning i 10 Energi: 2372 kJ (584 kcal) Fedt: 47,4 g Heraf mættede fedtsyrer: 4,8 g Heraf monoumættede fedtsyrer: 6,1 g Heraf polyumættede fedtsyrer: 36,5 g Heraf omega 3/6: 7,2 g / 23 g Kulhydrater: 8 g Heraf sukker: 1 g Kostfibre: 5 g Proteiner: 31,3 g Salt: 0,12 g...
Tunesien, Hammam Sousse
... couscous det modsatte af fastfood. Det laves i hånden og nydes derefter. Tunesere serverer meget fint, luftigt couscous dyppet i mælk og smagt til med kanel, appelsinblomstvand, sukker og mandler. Libyere og egyptere spiser også couscous som dessert - førstnævnte med dadler, sesam og honning, og sidstnævnte med smør, kanel, fløde og rosiner. Uanset hvad der følger med, er den vigtigste aspekt ved couscous, at det serveres fælles. Det er meningen, at det skal deles og nydes sammen med latter og samtale. Forsendelse: Med skib 1 kg: 22 008 kg i 20' 25 kg: 20 000 kg i 20' 500g: 22 000 kg i 20'...
Frankrig, Etaples
...Det er faktisk vores rettesnor. Vi har udviklet 9 opskrifter på fyldte chokolade, der er både lækre og innovative. Du kan finde dem i vores opdagelsespakke med 9 fyldte chokolader! Ingredienser: Tørrede frugter, sukker, smør, fløde, mørk chokolade, mælk, hvid...
...-stivelse, salt, fugtighedsbevarende middel (sorbitol), kakaomasse 0,4%, smør, emulgator (sojalecitin), konserveringsmiddel (sorbinsyre), aroma (chokolade), emulgator (mono- og diglyceridernes vinsyreestere), konserveringsmiddel (calciumpropionat), emulgator (natriumstearoyllactylat), konserveringsmiddel (kaliumsorbat), antioxidant (askorbinsyre), hasselnøddeolie 0,06%. Allergioplysning: Indeholder æg, hasselnødder, mælk, soja, hvede. Kan indeholde jordnødder, nødder (mandler, pistacienødder).
Italien, Brusaporto
...æg, mælk, smør og krydderier. "Scarpinòcc De Par" fra Pastificio Davena er certificeret af mærket "Bergamo Città dei Mille... Sapori", udstedt af Handelskammeret. Tilgængelig i pakker på 250g og 500g.
Frankrig, La Rochelle
...Glukosesirup (Oprindelse: Frankrig), sukker, hel mælk, kærnet smør (a.o.p. Charentes-Poitou) 9%, nødder, inverteret sukker, sorbitol, salt fra Île de Ré 0,5%, havsalt fra Île de Ré 0,5%, naturlig vaniljearoma, æggehvide; fyld: semi-konfiterede figner 24% (figner, sukker, naturlig vaniljearoma, antioxidant: ascorbinsyre, syre: citronsyre) Vægt: 0,250 kg...
Frankrig, Montauban
... for sine optimale duftkvaliteter i dine lys. Duften af mælkekonfiture fra L’Instant Bougies opfylder alle IFRA (International Fragrance Association) anbefalinger. Udseende: væske og gul farve Flammepunkt: >80° Topnote: mælk, vanilje, smør Reference: LB-PARCONFITUREDELAIT...
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play