Forneria Venezianas eventyr begyndte i 2009 med et laboratorium udelukkende dedikeret til glutenfri produkter. Vi er producenter af søde sager, snacks, småkager og salte snacks, der ikke kun er glutenfri, men også har andre forskellige egenskaber: allergivenlige (uden mælk og mælkeprodukter, æg) og veganske. Vores produkter er desuden uden GMO, hydrogenerede fedtstoffer og palmeolie. Småkagerne er...
Italien, Roma
...Ingredienser: Smør (MÆLK) 93,5%, Hvidtrøffel 5% (Tuber borchii Vitt), aroma, Hvidtrøffel 0,5% (Tuber magnatum Pico). Udløbsdato: 36 måneder. Opbevaringsmetode: Ved stuetemperatur. Når den er åbnet, opbevares den ved +2° / +4° og skal forbruges inden for 7 dage. Brugsanvisning: For at udnytte produktets kvaliteter optimalt, anbefales det at bruge 20 g produkt pr. person. Det er ideelt som...
Italien, Reggio Emilia
Italien, Brusaporto
...æg, mælk, smør og krydderier. "Scarpinòcc De Par" fra Pastificio Davena er certificeret af mærket "Bergamo Città dei Mille... Sapori", udstedt af Handelskammeret. Tilgængelig i pakker på 250g og 500g.
Italien, Bronte
... (vanillin). Dækning: sukker, vegetabilske fedtstoffer (palme, palmekernemel), ren hasselnøddecreme 10% (ristede og raffinerede hasselnødder), skummetmælkspulver, laktose, hakkede hasselnødder 5%, E322, aromaer (vanilje og mælk).
Italien, Cadorago
...Produktion af mælkesyrebakterier, frysetørrede eller frosne, til enhver behov, til direkte og indirekte inokulering. Mælkesyrebakteriestartere til yoghurt, oste (hårde, halv-hårde og bløde), fermenteret mælk, fløde, smør og enhver anvendelse inden for mejeriindustrien. - Lyofast består af frysetørrede mælkesyrebakteriekulturer, der er specielt udviklet til direkte inokulering under...
Italien, Busto Arsizio
La Castellanza spa beskæftiger sig med produktion og distribution af mejeriprodukter og oste, herunder mozzarella, burrata, taleggio, quartirolo, primosale, ricotta, burro, mascarpone, provolone, parmigiano reggiano, grana padano, gorgonzola, af ren gedemælk og mange andre lækkerier, altid ved kun at bruge frisk mælk. En af vores specialiteter er gedeoste, som har en bedre fordøjelighed end andre oste. Vi producerer desuden smør og mascarpone af højeste kvalitet.
Italien, Bolzano
PERI SRL er den italienske filial af Bayerische Milchindustrie eG, en førende producent i Bayern af mejeriprodukter, såsom konventionelle og økologiske pulverprodukter til industrien, friske produkter til detailhandelen og engros, såsom smør, oste og ostekugler, mozzarella og UHT-produkter som syrnet fløde, flødeskum, kaffecreme og mælk. Alle produkter fra PERI SRL fremstilles med den største...
Italien, Schio
...leben...), mælk modtagelseslinjer (rengøring, de-aeration, tælling, køling), degasatorer/deodorisatorer til mælk og juice (med aroma-genvindingsanordning), procesautomatisering (også på eksisterende anlæg til modernisering), komplette anlæg til produktion af drikkevarer baseret på koncentreret juice, nøglefærdige anlæg til mælkebehandling (produktion af drikkemælk, fløde, smør, oste, yoghurt...), komplette anlæg til vallebehandling, anlæg til produktion af mælkebaserede drikkevarer, kaffe (cappuccino-drinks osv.), anlæg til produktion af øl.
Ariete Fattoria Latte Sano S.p.A., mælken fra Rom: virksomhed specialiseret i produktion og forarbejdning af frisk mælk i Rom, frisk mælk med høj fordøjelighed, UHT-mælk, yoghurt, fløde, smør, mozzarella, ricotta, caciotta, appassite, grana padano, mælk og kakao budding, mælk af høj kvalitet.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play