Frankrig, Bayonne
...La Baguette Méditerranéenne er et brød bagt i en stenovn. Takket være den fermentering og hævning, det får, har vi et meget elastisk og svampet brød med en gylden, fin og meget sprød skorpe. Det bløde mel og den centrale langsgående korn giver denne brødtype et rustikt præg. Den intense og syrlige smag fra surdejen gør dette brød til et brød med karakter. REF:C124B EAN-13:8436017103861 EAN-14...
Tyskland, Oyten
...Dette økologiske hørfrømel fra brune hørfrø er et proteinrigt, fiberholdigt mel med gode bageegenskaber. Den karakteristisk krydrede smag forfiner bagværk af alle slags og giver smoothies, shakes eller skåle en nøddeagtig note. Når du bager, kan du erstatte ca. 20 % af kornmelet med hørfrømel. Uanset om det er i low carb-boller eller i proteinshakes, kan du opdage mange opskrifter med hørfrømel...
Italien, Forlì
... sin tilpasningsevne til forskellige klimaer og jorde. I dag er sorghum blevet en ingrediens, der anvendes bredt i det internationale køkken på grund af sine fantastiske ernæringsmæssige egenskaber. Sorghum Mel er en rig kilde til vitaminer og mineraler. Det kan bruges til at forberede en bred vifte af retter, fra pasta til brød, fra bagværk til salte retter. Dets bløde konsistens og let søde smag gør det velegnet til at lave lækre kager, småkager, pandekager og meget mere.
...Maltmel er et af de ældste, naturlige bageingredienser og en traditionel komponent i bagværk. Dette maltprodukt bruges primært til at forbedre fermenteringsprocessen og bageegenskaberne. Dette produkt er tilgængeligt fra grossisten August Töpfer & Co i forskellige farvevariationer fra lys til mørk, med eller uden enzymaktivitet.
Bulgarien, Yambol
...Det adskiller sig med sine ernæringsmæssige kvaliteter, herunder proteiner og fibre, som er mange gange højere end dem i hvede. Fordele: - virker gavnligt på fordøjelsen Egnet til: - tilberedning af forskellige bagværk Let at bearbejde, har gode smagskvaliteter. I modsætning til hvede indeholder spelt 2 gange så meget protein og zink samt mange vitaminer, har lavere niveauer af gluten og er behageligt i smagen. Fordele ved spelt - letter fordøjelsen, kontrollerer kolesterolniveauerne, forbedrer blodcirkulationen, forbedrer knoglesundheden, øger immuniteten, kontrollerer diabetes.
Frankrig, Saint Mard De Réno
...Det lille spelt, også kaldet "engrain", er kendt for sit lave glutenindhold. Det indeholder flere planteproteiner end de fleste andre kornsorter. Takket være sine 8 essentielle aminosyrer og langsomme sukkerarter er det lille spelt en ægte energikilde. Engrain, den ideelle erstatning for hvedekorn! Anvendelse: som erstatning for hvedemel i dine bagværk, pandekager, tærtebunde, eller til dit brød ved at blande det med hvedemel for at fremme hævningen.
Frankrig, L'union
... på at kunne tilbyde alle disse kvaliteter samlet i dine produkter (kontrol over produktionen, harmoniske udviklinger, respekt for smagen,…). Vores sortiment af ingredienser til bagværk er meget varieret: Specialforbedringsmiddel, der fremmer udglatning af dejen og blødheden af produktet Bagværk PAC (Klar til Bagning) til mel, der mangler styrke Blødhedsforbedringsmiddel til småkager, der fungerer som vandbeholder Mange andre kategorier af ingredienser…...
Tyskland, Alzenau
...meget fint mel, smagsneutraliseret, glutenfrit, vegansk, produceret i Tyskland Kikærtemel, smagsneutraliseret Det bløde, gule kikærtemel har en nøddeagtig og sødlig smag. På grund af sin bindeevne samt geléagtige egenskaber er melet velegnet til forskellige anvendelser. Ursprungslande: Italien, Grækenland, Frankrig Anvendelser for alle proteinmel: - Bagværk - Mælkealternativer...
ufs.country_names.RU, Saratov
... bruges til budding, dumplings, pandekager og andre bagværk. Cornflakes laves af forsmagede og fragmenterede majskorn - et færdigt fødevareprodukt, der ikke kræver yderligere tilberedning. De indtages som tilbehør, såvel som en selvstændig ret. Majs dyrkes til ensilage og høstes i mælkevoks modenhed af foderhøstere med specielle skærere. Ensilage-majs har et højt udbytte.
Frankrig, Montlaur En Diois
... giver det sin orange farve og medfører mange diætetiske fordele. Dets mel, der anvendes i bagværk og konditorvarer, giver gyldne produkter med en nøddeagtig smag. Dets fiberindhold gør det til et korn med god fordøjelighed. VÆGT: 1 kg FORPAKNING: 1 kg, 5 kg...
Tyrkiet, Adana
... fødevare- og drikkevareindustrien). Natriumbicarbonat fødevarekvalitet er opløseligt i vand og uopløseligt i alkohol. Bagepulver fødevarekvalitet bruges som hævemiddel til bagværk, kornprodukter, pandekagemix og selvhævende mel. Natriumbicarbonat er en værdifuld naturlig buffer og neutralisator i drikkevarer. Det bruges som en kilde til kuldioxid i flere læskedrikke. ak Group bruger højteknologisk udstyr til at producere premium fødevarekvalitet bagepulver.
Frankrig, Saint Lambert De La Potherie
... mm. Dette professionelle bord er udstyret med 4 hjul, hvoraf 2 har bremse, så det er meget håndterbart. Melposerne er designet i rustfrit stål med 4 hjul, hvoraf 2 har bremse. Disse melposer kan bruges til at opbevare eller flytte 4 poser mel på 40 kg hver.
Holland, Amsterdam
... CHOKOLADEKAGE En chokoladekage, du kan forberede på mange måder, og det er helt op til dig, hvilke ingredienser du vil bruge. Du kan bruge mørk eller almindelig chokolade og andre ting som kakao, instant kaffe osv. Nedenfor har vi talt om en af de hurtigste metoder til at forberede denne opskrift på chokoladekage. INGREDIENSER 113 g chokolade (helst bittersød) Fire store æg Seks spiseskefulde sukker...
ufs.country_names.RU, Moscow
... af traditionelt mel for dig. Vi anbefaler at blande kokos- og for eksempel mandelmel for at erstatte hvede. En stor mængde fibre er på den ene side godt for helbredet, men på den anden side betyder det høj hygroskopicitet, så melet absorberer fugt meget godt. Dette skal tages i betragtning, når proportionerne beregnes, og tilsættes mindre end traditionelt mel (omkring halvanden gang i forhold til almindelig hvede). Det vil ikke være overflødigt at tilsætte et æg mere til dejen end i den sædvanlige opskrift eller bruge bananer. Kokosmelet har...
ufs.country_names.RU, Moscow
... Vaniljesødemiddel. Til oste-pandekager, gryderetter og andre cottage cheese- og mel-desserter, søde tærter, kager, roulader, smørcreme osv. Prebiosweet Vanilje indeholder det præbiotiske stof, lactulose, i en forebyggende dosis for at opretholde en behagelig funktion af mave-tarmkanalen. Nettovægt, kg: 0,164 Bruttovægt, kg: 0,164 Dimensioner (D * B * H), cm: 5 * 12 * 16 Pakke: bruttovægt: 3,458 Dimensioner (D * B * H), cm: 28 * 20 * 30 Antal stykker (kg) pr. palle: 2400 Antal kasser pr. palle: 80...
Frankrig, Fouquereuil
...Pistacienødder har en sød smag, der ligner mandler, og de bruges primært til konfekture og bagværk, men også i madlavning og i is. Pistacienødder er især populære som snacks mellem måltiderne, da de er både bløde og sprøde, når de er rå, og de har en dejlig krydret smag, når de er ristede.
Italien, Catania
...Udvalg af mel produceret af Mulino Denti. Mel med forskellige egenskaber til forskellige behov. Smørdej, bagværk og morgenmad, store hævede produkter. Mel til napolitansk pizza.
Slovenien, Koper-Capodistria
...Vores udstillingsvinduer er altid fyldt med desserter. Vi laver friske kager og monoportion kager dagligt. Vi tager også hensyn til veganere, dem på LCHF-diæt, metabolitter og andre, der har særlige kostbehov. Desserterne er lavet af ægte chokolade, æg, smør, nødder, mel, hytteost, frugt og så videre. På denne måde udtrykker vi respekt for naturlige, friske og lokale ingredienser.
Matchende produkter
Kager
Kager
Andre produkter
Isvafler
Isvafler
Italien, Latina
Tyskland, Wörrstadt
...gennem destillation fra økologisk pebermynte (Mentha piperita) udvundet Lecker’s økologiske pebermynteolie kan bruges til at aromatisere salater, bagværk, desserter, chokolade og drikkevarer: • 100% ren økologisk pebermynteolie • udvundet gennem destillation fra økologisk pebermynte (Mentha piperita) Behandlingsanvisning: max. 1/2 rør til 500g mel eller 500 ml væske. Ingredienser:: 100 % ren...
Danmark, Kastrup
... får du altså mere end blot godt bagværk, når du træder ind ad døren hos vores bageri i Kastrup. Her får du stor know-how og den rette viden til eksperimentering og videreudvikling af vores produkter. Så om du vil bestille lagkage eller om du vil kigge forbi, er du altid velkommen hos John's Kagehus!
Belgien, Vottem (z.i. De Milmort)
TRENDY FOODS BELGIUM, et selskab baseret i Belgien, er specialiseret i distribution af fødevarer i Belgien og Luxembourg med mulighed for eksport til andre lande. Vi tilbyder et komplet udvalg af fødevarer, herunder dyrefoder, konfekture, krydderier, konserver, saucer, ris, mel, pasta, bagværk og kager, drikkevarer, kaffe, friske produkter, frostvarer eller is blandt andet for at imødekomme alle...
Frankrig, 95870 Bezons
...som du måske allerede har set, selvom du ikke kender navnet. De fremstilles på samme måde som i gamle dage, kun med det fineste mel, smør, æg og sukker. Navnet på småkagen, 'punitions', stammer fra Poilane-familiens bedstemor, som plejede at sige til sine børn: 'Jeg vil straffe jer!' Navnet 'punitions' kommer fra Poilane-bedstemoren, der gav småkager til børnene uden forvarsel. Det er historien om småkagen. Du vil forstå, hvorfor du ser så mange berømtheder.
Villamayor Ingredienser distribuerer i Frankrig mel og semuljer af høj kvalitet til bagerier, håndværks- eller industrielle pasta-, brød-, pizza-, bagværk- og konditorifabrikanter... Vi har vores egen distribution med vores lastbiler og bud direkte fra møllen. Et strengt udvalg af hvede har gjort det muligt for os at tilbyde mel af fransk tradition. Tøv ikke med at kontakte os for mere...
Belgien, Ath
Virksomheden Coprosain er specialiseret i salg af naturlige og økologiske produkter. Den tilbyder et bredt udvalg af produkter: drikkevarer (aperitiffer, øl, vand, frugtsafter, limonader, økologiske vine), bagværk (croissanter, brød, tærter og kager), dagligvarer (småkager, chokolade, marmelade, konserver, krydderier, pasta, saucer, honning, mel, kaffe, te, olie, eddike), frugter, grøntsager...
Frankrig, Sallèles D'aude
...LA TOULOUSAINE DES FARINES er et selskab, der specialiserer sig i mel til bagværk/ bageri. Det er i Sallèles d’Aude, i hjertet af Sydvestfrankrig i departementet Aude, at Toulousaine de Farines har været baseret siden 1982. Toulousaine des Farines er partner for alle aktører inden for bageri/ bagværk/ småkager i det sydlige Frankrig og i den spanske Catalonien.
Frankrig, Gouarec
...etiske og kvalitetsprodukter. Vi arbejder med lokale producenter og tilbyder et sortiment af 100% økologiske, 100% franske fødevarer, 100% forarbejdet i Bretagne i vores værksteder. Vi forarbejder alle vores råvarer. Afskallede frø, koldpresset olie, mel, bliver forarbejdet i vores værksteder i det centrale Bretagne med maskiner, som vi selv har udviklet for at være så tilpassede som muligt til...
Spanien, Urretxu
ALMACENES USABIAGA (Artukoluke S.L.) er en virksomhed, der beskæftiger sig med distribution og handel med fødevareingredienser (sukker, mel, salt, sødestoffer og andre) til så forskellige sektorer som isproduktion, bagværk, bageri, konservering, drikkevarer, slik osv. Udover menneskeføde gør handel og distribution af korn, foder, foderstoffer og gødning, at dyrefoder er en af virksomhedens forretningsområder. I øjeblikket er virksomheden etableret som foderlager i området Alto Goierri og Urola; og som distributør af sukker, mel og andre fødevareingredienser i hele Baskerlandet, Navarra og La Rioja.
Belgien, Maarkedal
... servicepakke, der spænder fra indgangskontrol af hvedekvaliteter, udgangskontrol af melkvaliteter, rådgivning, opfølgning og løsning af problemstillinger med mel, til rådgivning om bagværk og småkageprodukter. M&G service producerer fødevaretilsætningsstoffer til møller og afledte/relaterede industrier (småkager, bagværk osv…)...
Spanien, La Mata. Toledo
... (optimal til hårdere, men letarbejdede dej, Candeal brød, churros og friturede dej); "Media Fuerza" mel (til dej, der kræver god konsistens og gasretention, ideel til baguetter i mekaniserede processer); "Especial" mel (meget god til kontrolleret fermentering, håndlavede baguetter, butterdeje og rustikt brød); "Gran Fuerza" mel (ideel til formbrød, roscón de reyes, ensaimadas og bagværk af højeste kvalitet). Vi producerer også fuldkornshvedemel og rugmel.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play