Frankrig, Rouen
... i fødevareindustrien som en kvalitetsingrediens i andre produkter såsom smør, mel, mælk, konfekture, bagværk og chokolade. Vi giver dig mulighed for at integrere cashewnødder fra Tanzania i dit udvalg af tørret frugt, som er større og sødere end de asiatiske nødder. Fordelene ved friske cashewnødder er åbenlyse.
Frankrig, Herblay-Sur-Seine
... konsum. På grund af dets høje proteinindhold, i bagværk, konditorvarer og i milkshakes. Oprindelse: Peru BOTANISK NAVN: Plukenetia volubilis, L Oprindelse: Plukenetia volubilis L: Peru Produkt: Sacha Inchi Pulver Farve: Creme DUFT: Karakteristisk Smag: Sød, Karakteristisk Udseende: Fint pulver Fugtighed %: ≤6.0 Proteiner g / 100 g: ≥55% Fedt g / 100 g: ≤13.0 Aske g / 100 g: ≤5.8 Aerobe Mesofile...
Frankrig, Ivry-Sur-Seine
...Boost dine bagværk, kager, småkager, smoothies og mejeriprodukter med vores højkvalitets johannesbrødsmehl. Perfekt til at diversificere dit sortiment, tilføjer det en naturlig og nærende sødme, ideel til at imødekomme kravene fra dine krævende kunder. Optimer dine opskrifter og innovér med en sund og miljøvenlig ingrediens.
Frankrig, Perriers-Sur-Andelle
...Komplet industriel kageproduktionslinje CANOL - Brugt Består af : 1- Dej opbevaringstragt Mod. 'STAR' 2- Transportbånd L=500 Mod. 'TRL' 3- Dej ekstruder Mod. 'RON 1/480' 4- Transportbånd L=700 Mod. 'MCI 690' 5- Mel spreder L=700 Mod. 'B/M 700L' 6- Multi-rulle Mod. 'MUL 700' 7- Transportbånd L=700 Mod. 'MCI 690' 8- Fedt ekstruder Mod. 'EG-7-E' 9- Overlagte transportbånd Mod. 'NPP/200' 10- Transportbånd L=700 Mod. 'MCI 690' - Produktionsår: 2006...
Frankrig, Olivet
...T55-mel anbefales til fremstilling af brød, bagværk og wienerbrød.
Frankrig, Torcy Le Petit
...Ønsker du at tilpasse dine meltyper for at opnå et multi-anvendeligt mel til fremstilling af specialbrød og/eller bagværk? Søger du en korrigeringsmiddel, der kan balancere dine meltyper til fremstilling af bagværk? Udvikler du specialprodukter som baguette, rundstykker, rustikke brød og ønsker at korrigere dine meltyper specifikt til disse anvendelser?
Frankrig, Soreze
...Hvedemel type 65. Dette mel er til daglig brug i køkkenet, som til brød eller tærtebund. Det er produceret under bæredygtigt landbrug CRC (Kontrolleret Bæredygtigt Landbrug). Denne officielle mærkning giver mange garantier: - Afgrøderne er placeret mindst 250 m væk fra alle forureningskilder. - Ingen kemisk behandling er tilladt, hvedet opbevares naturligt uden tilsætningsstoffer. - Kornene...
Frankrig, Melesse
...Sødmelsmel er rig på næringsstoffer, fibre, antioxidanter og indeholder ikke gluten. Det er et rigtig godt alternativ til traditionelle meltyper. Naturligt sød, forbedrer det retterne ved at give dem mere smag og en orange farve. Det kan bruges i mange fødevareapplikationer: bagværk, kager, supper, saucer osv.
Frankrig, Fargues-Saint-Hilaire
...Da forbruget af bagværk og brød fortsætter med at stige, synes vi, det er nødvendigt at tilbyde dig kvalitets hvedemel T45, T55 og T65 til de bedste priser.
Frankrig, Bayonne
...La Baguette Méditerranéenne er et brød bagt i en stenovn. Takket være den fermentering og hævning, det får, har vi et meget elastisk og svampet brød med en gylden, fin og meget sprød skorpe. Det bløde mel og den centrale langsgående korn giver denne brødtype et rustikt præg. Den intense og syrlige smag fra surdejen gør dette brød til et brød med karakter. REF:C124B EAN-13:8436017103861 EAN-14...
Frankrig, Saint Mard De Réno
...Det lille spelt, også kaldet "engrain", er kendt for sit lave glutenindhold. Det indeholder flere planteproteiner end de fleste andre kornsorter. Takket være sine 8 essentielle aminosyrer og langsomme sukkerarter er det lille spelt en ægte energikilde. Engrain, den ideelle erstatning for hvedekorn! Anvendelse: som erstatning for hvedemel i dine bagværk, pandekager, tærtebunde, eller til dit brød ved at blande det med hvedemel for at fremme hævningen.
Frankrig, L'union
... på at kunne tilbyde alle disse kvaliteter samlet i dine produkter (kontrol over produktionen, harmoniske udviklinger, respekt for smagen,…). Vores sortiment af ingredienser til bagværk er meget varieret: Specialforbedringsmiddel, der fremmer udglatning af dejen og blødheden af produktet Bagværk PAC (Klar til Bagning) til mel, der mangler styrke Blødhedsforbedringsmiddel til småkager, der fungerer som vandbeholder Mange andre kategorier af ingredienser…...
Frankrig, Montlaur En Diois
... giver det sin orange farve og medfører mange diætetiske fordele. Dets mel, der anvendes i bagværk og konditorvarer, giver gyldne produkter med en nøddeagtig smag. Dets fiberindhold gør det til et korn med god fordøjelighed. VÆGT: 1 kg FORPAKNING: 1 kg, 5 kg...
Frankrig, Saint Lambert De La Potherie
... mm. Dette professionelle bord er udstyret med 4 hjul, hvoraf 2 har bremse, så det er meget håndterbart. Melposerne er designet i rustfrit stål med 4 hjul, hvoraf 2 har bremse. Disse melposer kan bruges til at opbevare eller flytte 4 poser mel på 40 kg hver.
Frankrig, Fouquereuil
...Pistacienødder har en sød smag, der ligner mandler, og de bruges primært til konfekture og bagværk, men også i madlavning og i is. Pistacienødder er især populære som snacks mellem måltiderne, da de er både bløde og sprøde, når de er rå, og de har en dejlig krydret smag, når de er ristede.
Frankrig, 95870 Bezons
...som du måske allerede har set, selvom du ikke kender navnet. De fremstilles på samme måde som i gamle dage, kun med det fineste mel, smør, æg og sukker. Navnet på småkagen, 'punitions', stammer fra Poilane-familiens bedstemor, som plejede at sige til sine børn: 'Jeg vil straffe jer!' Navnet 'punitions' kommer fra Poilane-bedstemoren, der gav småkager til børnene uden forvarsel. Det er historien om småkagen. Du vil forstå, hvorfor du ser så mange berømtheder.
Villamayor Ingredienser distribuerer i Frankrig mel og semuljer af høj kvalitet til bagerier, håndværks- eller industrielle pasta-, brød-, pizza-, bagværk- og konditorifabrikanter... Vi har vores egen distribution med vores lastbiler og bud direkte fra møllen. Et strengt udvalg af hvede har gjort det muligt for os at tilbyde mel af fransk tradition. Tøv ikke med at kontakte os for mere...
Frankrig, Sallèles D'aude
...LA TOULOUSAINE DES FARINES er et selskab, der specialiserer sig i mel til bagværk/ bageri. Det er i Sallèles d’Aude, i hjertet af Sydvestfrankrig i departementet Aude, at Toulousaine de Farines har været baseret siden 1982. Toulousaine des Farines er partner for alle aktører inden for bageri/ bagværk/ småkager i det sydlige Frankrig og i den spanske Catalonien.
Frankrig, Gouarec
...etiske og kvalitetsprodukter. Vi arbejder med lokale producenter og tilbyder et sortiment af 100% økologiske, 100% franske fødevarer, 100% forarbejdet i Bretagne i vores værksteder. Vi forarbejder alle vores råvarer. Afskallede frø, koldpresset olie, mel, bliver forarbejdet i vores værksteder i det centrale Bretagne med maskiner, som vi selv har udviklet for at være så tilpassede som muligt til...
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play