Frankrig, Laissac
... af verdens bedste peber! Tørret kød fra svinekammen, denne Coppa tilbyder en charcuteri uden nitrit og konserveringsmidler, 100% naturlig. For resten gør naturen sit arbejde i vores tørreanlæg ved blidt at tørre disse smukke hele stykker kød, der er saltet og peberet i hånden. Denne håndlavede coppa vil komme ud af tørreanlæggene efter 3 til 4 måneder for at blive fint skåret og tage plads i sit glas før den vakuumpakkes. Oprindelse: Laissac, Aveyron Vægt: 600g DLC: 90 dage...
Italien, Fidenza
...Hollandsk ost med en sød smag og samtidig en salt eftersmag.
...Vi er leverandør af saltede Halal-sheep- og svinedarme, der er kendt for deres høje kvalitet. Vores produkter er ideelle til pølsemageri og eksporteres over hele verden. Vi garanterer høj kvalitet og friskhed samt konkurrencedygtige priser. Stol på vores erfaring inden for international handel for at finde de bedste pølser til dine behov.
Spanien, Montcada i Reixac-Barcelona
Siden sine begyndelser har Max Zander været kendetegnet ved kvaliteten af sine produkter, der er fremstillet håndværksmæssigt i den originale tyske stil. Siden 1968 har vi arbejdet på at opretholde den samme kvalitet, der har gjort os værdige til jeres tillid. Hos Max Zander udsætter vi vores produkter for et strengt kvalitets- og fødevaresikkerhedssystem, fra udvælgelsen af friske råvarer og in...
Frankrig, Saint-André-Le-Puy
...Beskrivelse: Vi har lavet disse mini pølser af kød fra franske svin og tilføjet piment d'Espelette AOP. Ideel til aperitif! Ingrediensliste: Svinekød, svinefedt, salt, Laktose, krydderier (herunder piment d'Espelette 0,3%), dextrose, saccharose, aromatisk plante, naturlig aroma, konserveringsmiddel: kaliumnitrat, fermenter, spiselig kollagenpølse fra okse. Opbevares helst ved en temperatur under 18°C. Svinekød: Frankrig. Indeholder ikke gluten. MHD: 45 dage...
Italien, Barberino Di Mugello
...SALAME TOSCANO, Forberedt med udvalgte svinekød, medium malet og terninger af svinefedt, bliver fyldt i kollagen tarme og modnet. PROSCIUTTO - svineskinke "CASALINGO ALLA TOSCANA" FINOCCHIONA, Forberedt med udvalgte svinekød, er en typisk toskansk pølse i kollagen tarme smagt til med fennikelfrø. PANCETTA af rent svinekød, rullet eller flad, saltet og modnet på toskansk vis.
...Vi gør det med al den omhu, som en af de mest tilstedeværende pølser på vores familiers borde fortjener. Kun friske lår, over 15 kg, fra tunge italienske svin, saltet og duftende med en blanding af aromatiske urter. Uden ben, omhyggeligt, for ikke at rive muskelfibrene, bliver skinken langsomt tilberedt i dampovn ved en temperatur på cirka 68°. Dette er vores enkle opskrift: kød af høj kvalitet og omhu i forarbejdningen. Kun på denne måde vil den kogte skinke være blød og indbydende, sød, aldrig sur.
ufs.country_names.RU, Moscow
...Vores bakker har hermetisk (døv) forsegling, så væsken ikke kan flyde ud. En fugtabsorberende serviet i en bakke holder et pakket produkt - kød eller hakket kød - friskt og tørt. Vi laver også lavere termoformingsbånd med et bredt udvalg af driftstemperaturer - de bruges til fiskeemballering (frisk, saltet, røget), til røgede kødprodukter og halvfabrikata (pølser, delikatesser, frosne forarbejdninger til frikadeller, fyldt kål, pandekager og andre retter). Med os har du de bedste emballageløsninger til dine produkter!
Italien, Filottrano
Med omhu og passion opdrætter vi gæs og ænder i de marchigianske landskaber; vi lader dem være frie til at græsse uden begrænsninger: på jorden, under solen, under regnen og spise græs; vi sælger frisk kød af gås, and, æg, saltet kød, pølser og andre specialiteter til restauranter, slagtere og private. I en komplet cyklus (fra befrugtning af ægget til det voksne dyr) tager vi os af vores produkter og sikrer højeste kvalitet og lave priser.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play