Italien, Marmirolo
...W: 330 ÷ 360. Blandingen af mel af Type '0' er fremstillet af udvalgte korn. Den er ideel til dej lavet med den traditionelle metode med lang hævning, kan opbevares i op til 2 dage i køleskabet og bruges til at lave den traditionelle "Pizza napoletana". 10 KG OG 25 KG...
Italien, Pergola
...En større ovn, en mindre mund LILLE "NAPOLITANSK" MUND for bedre varmebeholdning...
Frankrig, Perriers-Sur-Andelle
...Fire Napolitain 6 pizzaer Série PIZZAIOLO Dimensioner af kammeret (LxPxH): 3x 500x800x170mm Dimensioner udvendigt (LxPxH): 3x 1110x1050x1970mm Pizza kapacitet: 2+2+2 pizzaer Ø 33 cm Gennemsnitligt forbrug: 3x 4,8 Kw/h Maksimal energi: 3x 8500 W Strømforsyning: 380/415 V3N...
Italien, Casoria
...enhver produkt fra det napolitanske konditori. levering få timer efter produktion, altid frisk, vi håndterer ikke frosne varer. vi samarbejder med produktionen fra et anerkendt konditori beliggende i Napoli, med alle garantier og certificeret hygiejne. Blandt produkterne: pastiera, baba', caprese, dessert, småkager, sfogliatelle ricce og frolle, tiramisu', pizza med pølse og friarielli, casatiello, migliaccio, taralli, rustici, baba' kager, udstillingskager og kager af enhver art. med andre ord, alt hvad du kan finde i en stor udstillingsvitrine i et konditori i de snævre gader i Napoli...
...Izzo Forni Napoletano fra producenten Izzo Forni er en professionel elovn, der er udviklet og godkendt til gastronomi. Hjertepunktet i ovnen er mikroprocessorstyringen, som sikrer perfekte resultater. Giv dine gæster ægte pizza-kvalitet og en jævn og traditionel bruning af pizzaen, uden at skulle arbejde med åben ild og de dertil knyttede krav. IZZO FORNI NAPOLETANO OG DENS MULIGHEDER, GODKENDT...
Italien, Mirabello Sannitico
...Vores traditionelle træfyrede ovne til napolitansk pizza er håndbygget mursten for mursten med kvalitetsmaterialer og 100% made in Italy. Vi har forskellige størrelser fra en indvendig diameter på 80 cm op til 150 cm, fra 2 til 11 pizzaer. Alle vores modeller kan tilpasses til gasdrift. Hver ovn bliver tilpasset og udsmykket med mosaikker efter kundens valg.
...Pizzakasse med passende højde også til napolitansk pizza med høj kant og blød midte. Let og hurtig at samle, stabelbar og sikker transport. Egentryk i små mængder.
Italien, Catania
...Udvalg af mel produceret af Mulino Denti. Mel med forskellige egenskaber til forskellige behov. Smørdej, bagværk og morgenmad, store hævede produkter. Mel til napolitansk pizza.
Storbritannien, London
Typisk mad fra det sydlige Italien: en ægte napolitansk oplevelse med lækker pizza og pasta.
Italien, Genova
... med inverter og timer. Dyppeblandere til bord med en skål på 10 liter og 2,5 kg dej. Gaffelblandere på 17 og 35 kg, ideelle til at ælte napolitansk pizza. Dyppeblandere til pizzeriaer med kapacitet fra 23 til 50 kg dej med minimal plads og maksimal udbytte. Eliani tilbyder også sine blandemaskiner online, se spiralblanderne til pizzeriaer Eliani model ES, FRA 5 TIL 50 KG til fabrikspriser.
Gammel tradition med dufte og smagen af ægte napolitansk pizza i dit hjem.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play