Italien, Codigoro
...Michele Grassi, ekspert i mejeriteknologi, arbejder med teknologisk forskning af italienske oste lavet af råmælk. Han er mejerikonsulent og underviser i uddannelse af fagfolk. Forfatter til flere bøger om ost, herunder Aroma, en sensorisk rejse gennem de italienske DOP-oste, Tamellini forlag, og Manuale del Casaro udgivet af Hoepli.
Italien, Forlì
... vegansk kost, da de kan bruges som granulat eller i tynde flager i stedet for oste. Økologiske græskarkerner er rige på vitaminer og mineraler som magnesium, zink og selen for kroppens velvære. Den høje energitilførsel gør græskarkerner til den ideelle snack for atleter eller for dem, der følger en specifik kost som vegetarer eller veganere. Græskarkerner er perfekte at knaske på, mens man nyder en alkoholisk eller alkoholfri cocktail. Derudover er de allerede skrællede og klar til at spise; den praktiske emballage er meget nyttig til aperitiffer.
Italien, Nave
...vildt, porcini svampe, trøfler og lagrede oste. Bemærkninger Indeholder sulfitter. Kapacitet: 0,75l Kode: 07003 Kategori: Røde Alkoholprocent: 15% vol. Land: Italien Region: Piemonte Druer: Nebbiolo 100% Farve: Intens granatrød...
... raffineret vin, der ledsager lige så aristokratiske retter som fondue, vildtretter og nogle lagrede oste. Serveres ved en temperatur på cirka 18°C. Langhe Nebbiolo D.O.C. OCCHETTI 2013 - Wine Enthusiast Importer Connection 2018 vurdering 86 Langhe Nebbiolo D.O.C. OCCHETTI 2013 - IWG International Wine Awards Spanien 2017 sølvmedalje...
Italien, Rivoli
... sauce, der forener to virkelig specielle fødevarer, to superfoods: rødbeden er rig på B-vitaminer, folsyre og antioxidanter; granatæbleeddiken, som kan reducere fedt hos overvægtige, har et højt indhold af kalium, som er gavnligt for reguleringen af blodtryk og hjerteaktivitet. Den bruges som en almindelig ketchup til kødretter, især hvide, bløde oste, grøntsager, seitan og tofu. Men den excellerer i at krydre sushi-retter.
Italien, Dello
...BCS Autonegozi, en del af virksomheden Bresciaclima Service, beskæftiger sig med indretning af autonegozi til ambulante sælgere. Vi håndterer hver eneste aspekt af indretningen af et autonegozio: materialerne til at skabe interiøret, installationen af elektriske og hydrauliske systemer, det nødvendige udstyr og apparater, samt belysningselementerne. Vi er særligt specialiserede inden for fødevaresektoren: vi laver autonegozi til oste og pølser, fiskehandler, rotisserie, frugt og grøntsager, søde sager, og sandwich.
Italien, Giarre
...Parmigiana di melanzane, også kendt som melanzane alla parmigiana eller blot parmigiana, er en ret baseret på friturestegte auberginer, der gratineres i ovnen med tomatsauce, basilikum, hvidløg og en eller flere oste, herunder parmesan og mozzarella, i praktiske bageforme på 3,00 kg til 9/12 portioner. Fryseprodukt klar til brug.
Italien, Brusaporto
...Linea af tortelloni på 1 kg med de mest elskede smage fra traditionen, lavet med udvalgte ingredienser og tilberedt efter de traditionelle opskrifter. Tilgængelige også: - Tortelloni med ricotta og spinat 1 kg - Tortelloni med svampe 1 kg - Tortelloni med oste 1 kg - Tortelloni med kød 1 kg...
Italien, Barletta
...Macerationen på skallerne foregår ved kontrolleret temperatur og varer 20 dage. Vinen overføres derefter til egetræsfade, hvor den modner i mindst 12 måneder, efterfulgt af endnu et år på flaske for at opnå stor balance og aromatisk rigdom. Barbera er generøs og har stor struktur, robust, vigtig, og fascinerer med komplekse noter af krydderier, små røde frugter, skovbund, mynte, vanilje og lakrids. Barbera af fremragende kvalitet, der passer godt til rødt kød og lagrede oste, for en spændende gastronomisk oplevelse.
Italien, Cinto Caomaggiore
...Indpakningspapir med fødevarer paraffinbehandling og fødevareindpakningspapir. Vokset papir er velegnet til fødevarer, primært til indpakning af fisk, kød og chokoladebarer, takket være dets egenskaber ved vand- og fedtmodstand, hvilket gør det særligt velegnet til direkte kontakt med oste, smør og til at pakke chokoladebarer og fede fødevarer. Vokset papir bevarer fødevarer, da det er...
Italien, Orsogna
...Salumi og Oste typiske for Abruzzo * Salami med Trøffel * Sød Rund Aquilano Salami * Sød Cigolana Salami * Stærk Cigolana Salami * Leverpølse af Gris type Cigolana * Stærk Bastoncino Salami * Flad Aquilana Salami * Friske Abruzziske Pølser Vores Oste: * Klassisk Caciotta med mælk * Caciotta med purløg * Caciotta med valnødder * Caciotta med sorte oliven * Caciotta med grønne oliven * Caciotta med chili * Caciotta med trøffel...
Italien, Gussago
...Greco di Tufo Denominazione di origine controllata e garantita Zona di produzione: Campania Vitigno: Greco Gradazione Alcolica: 13% vol. Colore gul stråfarvet Profumo god, intens, fin, karakteristisk Sapore tør, harmonisk Abbinamenti gastronomici risotto, retter med fisk, oste Temperatura di servizio 8°- 10° C.
...MOTOR: HP 1,5 400V 50Hz trefaset omdrejninger 1380 230V 50Hz enfaset omdrejninger 1380 DIMENSIONER: 625x310x h440 VÆGT: Kg 25 trefaset / Kg 26 enfaset OLIEBAD REDUKTOR OMDREJNINGER PÅ SKRUE 210 PLADE OG KNIVE I INOX BEHOLDERE I INOX RIVEKUGLE I INOX RETNINGSSKIFTER TIMEPRODUKTION AF KØDHAKKER: Kg 240 Hotellet eller restauratøren, der skal håndtere store mængder kød og oste, kan ikke undvære denne kombination med ventilatormotor og et solidt udseende, som angivet af dens vægt. Tilgængelig i luksusversion med åbning, skrue, håndtag i poleret rustfrit stål.
Direkte salg og eksport til cash and carry over hele verden, direkte salg til restauranter over hele verden, produkter lavet i Italien, mozzarella di bufala, mozzarella til pizza, fior di latte, San Marzano tomater til pizza, frisk pasta, pasta til italienske restauranter i udlandet. Uovertrufne priser på typiske italienske produkter, bestil på vores hjemmeside, og få produkterne direkte til din r...
...Det er den yngste Parmigiano Reggiano, som lige har fyldt 12 måneder. Det er den minimale modning, som gør, at konsortiet kan give den D.O.P.-betegnelsen. Osten er stadig blød og glat, særligt velegnet til dem, der foretrækker at smage de blødere og sødere nuancer af mælk. Af eksperterne kaldes den "fresk" eller "til pastaglavning", fordi den endnu ikke har den karakteristiske granulerethed fra mere modne oste.
Italien, Firenze
...Ingredienser: Honning, hvid trøffel (Tuber borchii Vitt. - oprindelse Italien) 2,5%, hvid trøffel (Tuber magnatum Pico - oprindelse Italien) 1%, aroma. Ideel til kombination med friske/medium modne oste og lardo eller til forberedelse af desserter.
Italien, San Giovanni in Persiceto
...Produktion af "oste" på plantebasis. Stort udvalg (17 produkter) af veganske oste: bløde, friske, halvmodnede og modne. Råvaren er mandelmælk (modne og halvmodnede) og soyamælk (friske og bløde). Særlige produktioner efter anmodning.
Italien, Dorgali
... Sardinien, med noter af middelhavsbush, myrte og marasca integreret med et spektrum af mineralitet. I munden fremhæves den af god friskhed og en fin og smagfuld tannin. Den skiller sig ud for sin alsidighed, da den passer godt til både smagfulde forretter og rødt kød, måske beriget med aromaerne fra middelhavsurt. Også fremragende med halvmodnede oste.
Italien, San Donaci
...Vin fremstillet af vinificering af Negroamaro-druer (90%) og Malvasia Nera (10%). Produktionsområde: Salento, mellem provinserne Brindisi og Lecce. Modning i barriques. Ved duften fremstår noter af modne røde frugter og syltetøj, krydret som sort peber, lakrids, ristede nuancer og en balsamisk note af middelhavets vegetation. Ideel til hårde oste som Comtè, Gorgonzola, charcuteri som svinekødspancetta, chorizo, capocollo og grillet rødt kød.
Italien, Marciano Della Chiana
... saftige og fyldige smag er den perfekt alene eller med chokolade. Den er også fremragende sammen med lagrede oste. Format: 0,5 lt. Vintype: Passito. Årgang: 2019. Land: Italien. Region: Toscana. Druetype: 100% Aleatico. Modning: 6 måneder i små træfade - 6 måneder på flaske. Farve: Intens rubinrød. Aroma: Jordbær, Tørret blomme, Vild rose. Temperatur: 12° C. Ideel med: Chokolade, lagrede oste.
Italien, Schio
...Ciliegiolo... en anderledes vin fra Toscana. Visuelt intens rød, næsten uigennemsigtig, frugtagtig, med behagelige noter af kirsebærsyltetøj, moden brombær, let krydret, hvid tobak, sort peber som det primære. På ganen, omsluttende, afbalanceret, harmonisk, elegant og fin, rosende den silkeagtige tannin. En rigtig dejlig vin, som kan matches med pelsvildt, en overdådig vildsvin i salmi med polenta og lagrede oste, en lagret toskansk pecorino.
...Farve: intens rubinrød. Aromaer: bredt og vedholdende med en mærkbar duft af kirsebær og noter af vanilje. Smag: fyldig, rund med bløde og velafbalancerede tanniner. Serveringstemperatur: 16-18°C. Madparring: fremragende til at ledsage stege af rødt kød, vildt og lagrede oste. Vinifikation: efter afstilkning af druerne, forbliver mosten i maceration med skallerne i 6-7 dage ved en temperatur på 24-26°C. Efter afslutningen af malolaktisk gæring, lagres en del i barriques, mens den anden del lagres i stål. Lagringskapacitet: 2 år og mere afhængig af årgang.
Italien, Maruggio
...-rød Bouquet: Delikat, meget karakteristisk Smag: Gode tanniner og struktur, blød og omsluttende Serveringstemperatur (celsius): 16° - 18° C Anbefalet: Rødt kød, vildsvin, krydrede oste, kød, lam, kød sauce, kød på grill, okse, pølse, oste.
... vegetale toner. Coratina olivenolie skal nydes og værdsættes for de unikke og uforvekslelige smagsnuancer, den frigiver. Der er mange fødevarer, der passer godt til denne olie med en vigtig og markant smag. I køkkenet anbefales den til dressing af grøntsager og grillet kød, porcini svampe, men også til supper med blandede bælgfrugter, salat tomater og især til sæsonens oste. Coratina olien har også det højeste indhold af oliesyre, som modvirker det dårlige kolesterol.
Italien, Crotone
...Økologisk rødvin Fremragende til rødt kød, oste. Gaglioppo 90% cabernet sauvignon 10% Alk. indhold 13,50°/14,50°...
...Vores chili har en mild styrke og en frisk duft af peberfrugt, som er behagelig at nyde, selv med en skefuld sukker lagt på brød eller på crostini. Den er også unik til at farve og give smag til retter i hvidt som pasta med kål og blomkål eller med grøntsager, og den er vidunderlig med oste... Nettovægt 190 g.
Italien, Sant'ilario D'enza
... standard Parmigiano Reggiano producerer vi også Parmigiano Reggiano Biologico, den certificerede "Prodotto di Montagna" og endelig "Solo di Pezzata Rossa Italiana". Vores udvalg af oste er bredt og varieret: blandt de mest elskede DOP tilbyder vi faktisk Grana Padano og Pecorino Romano, vi tilbyder også friske oste som mozzarella di bufala og burrata samt lagrede oste, der også er velegnede til...
Italien, Albanella
Kærligheden til Italien og dens store kulinariske traditioner kommer til udtryk i et rigt og omhyggeligt udvalg af gastronomiske specialiteter fra vores land. De bedste oste, de mest anerkendte pølser, olier, vine og søde-sure eddiker, Pasta, tørret eller frisk, dronningen af middelhavskosten, helt frem til Mozzarella di Bufala Campana, som vil vinde jeres hjerter med sin delikate lækkerhed. Et...

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play