Italien, Marmirolo
... PASTAPIU er den ideelle ingrediens til at lave alle typer af traditionel frisk pasta i forskellige formater, såsom plader, ved presse, gnocchi, trofie, fyldte pastaer som ravioli, tortellini, agnoli... Tilgængelig i 25KG papirpose med ventil.
Italien, Villafranca
...Chicche Napoletane af Kartofler Chicche Napoletane er et lækkert alternativ til de klassiske Gnocchi, en ret typisk for den italienske tradition. De stammer fra den oprindelige opskrift, der kombinerer udvalgte kartofler og hvedemel. Vores Chicche Napoletane er lavet kun med friske kartofler, kvalitetsråvarer, der udtrykker en stærk lokal karakter. Overensstemmelse mellem Frisk Pasta og Tør Pasta: Gør kvalitet til valget for et bedre liv. 270 kcal/100g for den Friske Pasta 350 kcal/100g for den Tørre Pasta Frisk Middelhavspasta Made In Italy "Napoli" Køletransport Stef...
...Håndlavede færdigretter. Certificeret høj kvalitet. Første og anden retter i portionsstørrelse på 300 g og bageplader på 2,5 kg. Forskellige referencer, klassisk og fyldt frisk pasta af høj kvalitet, både med kød og fisk. Ravioli, Tortellini, Lasagne, Cannelloni, Gnocchi, Tagliatelle, Caserecci osv.. Vi laver skræddersyede pakker til flyselskaber, hoteller, krydstogtskibe osv..
Italien, Caraglio
... at bruge naturlige og ægte råvarer for at bevare smagene fra tidligere tider. I vores detailbutik i Caraglio, kun få km fra Cuneo, er alle de typiske pastatyper fra det italienske køkken tilgængelige: agnolotti, cappelletti, gnocchi, æg pasta, ravioli, tagliatelle, tagliolini, tortellini, ravioli del plin og valgranotti med Castelmagno. De er udelukkende lavet med naturlige ingredienser som...
Italien, Carasco
...Studio og konstruktion af maskiner og anlæg til produktion af frisk, tør, fyldt pasta, ravioli, agnolotti, gnocchi, chicche, malfatti osv.. Maskiner til pasta, ekstrudere, valsere, dejudrivere, raviolier, gnocchi-maskiner og andre typer maskiner til produktion af fødevarepasta fra 5 til 200 kg/t. Automatiske pastakogere og kogestationer til hurtig restaurationsservice baseret på pasta. Maskiner, anlæg og udstyr til lokale eller etniske produkter som sebadas, empanadas, pierogi eller lignende... Anlæg til pasteurisering, forkogning og tørring designet efter kundens behov.
Italien, Giavera Del Montello
...og den nyeste nyhed: den friske smørepasta, en smørbar ost med en unik smag. Hemmeligheden bag lækkerheden af Nonno Nanni-ostene ligger i det omhyggelige valg af mælk, som er af høj kvalitet og med sikker oprindelse, i respekten for mælkens egenskaber under forarbejdningen, og i den kontinuerlige teknologiske udvikling af de anvendte produktionsanlæg. Nonno Nanni tilbyder også sin lækkerhed inden for pasta med Gnocchi, Gnocchi Ripieni, Chicche, Chicche Insaporite.
Italien, San Lorenzo Di Parabiago
La Aldo Cozzi Sas Macchine per Pastifici, titolare Cav. Aldo Cozzi, har i flere år været blandt de førende på det nationale og internationale marked inden for konstruktion og salg af maskiner til kort og lang pasta, frisk, tør, pasteuriseret, frossen og beslægtede produkter såsom ravioli, cappelletti, tortellini, gnocchi osv., samt særlige og typiske produkter, også ved brug af specialmaskiner...
Italien, Sant Antonio Abate
... virksomheden med de bedste italienske produkter, med en omhyggelig udvælgelse af kvalitet og konkurrencedygtige priser: Bælgfrugter og grøntsager på dåse, olivenolie og frøolie, industri pasta (spaghetti, penne, pennette... bronzetrukket pasta, gnocchi, lasagne), mozzarella fiordilatte og bufala, ristet kaffe, i bønner eller malet, Lavazza og Nespresso kompatible kapsler eller pods og mange typer saucer / tilbehør / forretter. Alt sammen i forskellige formater til detailhandel og catering.
Italien, Pieve Emanuele
Siden 1970 har vi været til stede på det europæiske marked som producenter af gnocchi og frisk pasta, pakket i beskyttende atmosfære med en holdbarhed på 90 dage, eller frosset med en holdbarhed på 1 år. Vore produkter har en emballage, der opfylder alle krav, både til detailhandel og storstilet restauration (pakker fra 250 til 3000 g). Produktionen foregår med brug af råvarer fra økologisk landbrug. Vores certificeringsorgan er CCPB i Bologna. Vi er certificeret ISO 9001: 2008 og snart BRC og IFS.
Italien, Cesano Boscone
Zini har siden 1956 produceret frisk pasta og frosne saucer med avanceret IQF-teknologi. Udvalget af frisk pasta omfatter opskrifter på fyldt pasta, æg-pasta, bagte pastaer, polenta og gnocchi, som er virksomhedens stolthed, med en årlig produktion på over 6 millioner kilo. Zini har også en række frosne saucer i flager, tilgængelige i de vigtigste opskrifter fra den italienske tradition.
Italien, San Paolo D'argon
Pasta - Ravioli - Gnocchi...
Italien, Padova
...VI PRODUCERER FRISK OG FYLDT PASTA, MED ET STORT UDVALG AF FORMATER, TORTELLINI OG RAVIOLI MED MERE END 40 FORSKELLIGE SMAGE, AFHÆNGIG AF TILGÆNGELIGHEDEN AF SÆSONENS BEDSTE GRØNTSAGER OG ITALIENSKE KULINARISKE TRADITIONER. VI PRODUCERER OGSÅ NOODLES OG GNOCCHI, SPAETZLE OG GNOCCHI MED "FIORETTA OST", EN KULINARISK SPECIALITET FRA DE VENETIANSKE BJERGE. VI HANDEL OGSÅ MED ITALIENSK PASTA, FRISK...
PRODUKTION?KARTOFFELGNOCCHI FYLDTE GNOCCHI - FRISK PASTA ORECCHIETTE - CAVATELLI STROZZAPRETI - POLENTA Juridisk Hovedkontor og Anlæg Fax E-mail Sekundært Kontor...
Produktion af frosne fyldte pasta Ravioli - Sebadas - Gnocchi...
Populære lande for dette søgeord