Italien, Marmirolo
... PASTAPIU er den ideelle ingrediens til at lave alle typer af traditionel frisk pasta i forskellige formater, såsom plader, ved presse, gnocchi, trofie, fyldte pastaer som ravioli, tortellini, agnoli... Tilgængelig i 25KG papirpose med ventil.
ufs.country_names.RU, Vladimir
Tyskland, Mühlheim
...Vi tilbyder følgende kartoffeltegn: - Gnocchi - Fyldte Gnocchi - Gnoccetti...
Frankrig, Le Touquet-Paris-Plage
...Direkte leverandør af produkter fra store mærker til detailhandelen, Chutyptm tilbyder BARILLA GNOCCHET.SARDI SPECIALITA’ITA til den bedste pris på markedet. Opdag hele vores sortiment på www.Chutyptm.com! Engros køb af BARILLA GNOCCHET.SARDI SPECIALITA’ITA og import PGC. EAN:8076809574631 UGS:BARILLA-GNOCCHET.SARDI-SPÉCIALITÉS ITALIE Kategorier: Fødevarer, barilla, saltede fødevarer, pasta Tags: Barilla, saltede fødevarer, Pasta...
Italien, Villafranca
...Chicche Napoletane af Kartofler Chicche Napoletane er et lækkert alternativ til de klassiske Gnocchi, en ret typisk for den italienske tradition. De stammer fra den oprindelige opskrift, der kombinerer udvalgte kartofler og hvedemel. Vores Chicche Napoletane er lavet kun med friske kartofler, kvalitetsråvarer, der udtrykker en stærk lokal karakter. Overensstemmelse mellem Frisk Pasta og Tør Pasta: Gør kvalitet til valget for et bedre liv. 270 kcal/100g for den Friske Pasta 350 kcal/100g for den Tørre Pasta Frisk Middelhavspasta Made In Italy "Napoli" Køletransport Stef...
Frankrig, Mietesheim
...Traditionel italiensk condiment, Pesto med Basilikum, passer perfekt til pasta og gnocchi. Denne genopfundne opskrift bruger udelukkende produkter fra økologisk landbrug. 100% vegansk, denne pesto med basilikum indeholder ikke ost eller andre animalske produkter. Den friske og originale smag kommer fra knuste cashewnødder, blandet med olivenolie og basilikumblade. Brug den uden begrænsninger til...
Frankrig, Grigny
...En traditionel italiensk sauce, lavet med basilikum (33 %), hvidløg, ost og pinjekerner. Lækker med pasta, gnocchi eller som dip til mozzarella. FORPAKNING: 6 x 1 kg = 6 kg...
Frankrig, Cournon D'auvergne
... Périgord Brugsanvisning Den ideelle krydderi til at ledsage pasta, gnocchi, det kan fyldes i laks i papillote eller smøres på grøntsagstærter. Det kan smøres på pizzaer, salte tærter, bruschetta, eller bruges til at pifte salte kager op. Denne pesto kan varieres i det uendelige! Efter åbning, opbevares i køleskab og bør anvendes inden for 5 dage. Energi: 171 kJ (41 kcal) Fedt: 3,2g Heraf mættede fedtsyrer: 0,4g Kulhydrater: 2,2g Heraf sukkerarter: 2g Protein: 0,7g Salt: 0,6g...
...Håndlavede færdigretter. Certificeret høj kvalitet. Første og anden retter i portionsstørrelse på 300 g og bageplader på 2,5 kg. Forskellige referencer, klassisk og fyldt frisk pasta af høj kvalitet, både med kød og fisk. Ravioli, Tortellini, Lasagne, Cannelloni, Gnocchi, Tagliatelle, Caserecci osv.. Vi laver skræddersyede pakker til flyselskaber, hoteller, krydstogtskibe osv..
Italien, Caraglio
... at bruge naturlige og ægte råvarer for at bevare smagene fra tidligere tider. I vores detailbutik i Caraglio, kun få km fra Cuneo, er alle de typiske pastatyper fra det italienske køkken tilgængelige: agnolotti, cappelletti, gnocchi, æg pasta, ravioli, tagliatelle, tagliolini, tortellini, ravioli del plin og valgranotti med Castelmagno. De er udelukkende lavet med naturlige ingredienser som...
Tyskland, Berlin
Fremstilling af frisk pasta og dybfrosne friske pastaprodukter: Tagliatelle, Tagliolini, Pappardelle, Spaghetti, Maccheroncini, Casereccie, Paccheri, Finferlli, Ravioli, Tortelloni, Fagottini, Casoncelli, Tortellini, Gnocchi, fyldte Gnocchi, håndlavede fyldte nudler, Carmelle, Tortellacci, Rettangoloni, Triangoloni, Panzerotti, Raviolacci. Frisk pasta af særlig kvalitet. Vi producerer eksklusiv pasta med de bedste ingredienser og særlige fremstillingsmetoder.
Italien, Carasco
...Studio og konstruktion af maskiner og anlæg til produktion af frisk, tør, fyldt pasta, ravioli, agnolotti, gnocchi, chicche, malfatti osv.. Maskiner til pasta, ekstrudere, valsere, dejudrivere, raviolier, gnocchi-maskiner og andre typer maskiner til produktion af fødevarepasta fra 5 til 200 kg/t. Automatiske pastakogere og kogestationer til hurtig restaurationsservice baseret på pasta. Maskiner, anlæg og udstyr til lokale eller etniske produkter som sebadas, empanadas, pierogi eller lignende... Anlæg til pasteurisering, forkogning og tørring designet efter kundens behov.
Italien, Giavera Del Montello
...og den nyeste nyhed: den friske smørepasta, en smørbar ost med en unik smag. Hemmeligheden bag lækkerheden af Nonno Nanni-ostene ligger i det omhyggelige valg af mælk, som er af høj kvalitet og med sikker oprindelse, i respekten for mælkens egenskaber under forarbejdningen, og i den kontinuerlige teknologiske udvikling af de anvendte produktionsanlæg. Nonno Nanni tilbyder også sin lækkerhed inden for pasta med Gnocchi, Gnocchi Ripieni, Chicche, Chicche Insaporite.
Holland, Wormerveer
... skifter hver 2. uge. Der er altid en kød- og en vegetarisk aftensmad! Der tages også hensyn til visse allergier, hvilket tydeligt fremgår på hjemmesiden. Kunder kan også angive dette, når de bestiller et måltid. Levering af måltidet koster € 2,50, og afhentning ved et afhentningssted koster € 1,-. Du kan vælge mellem følgende på ohmyguts.nl: morgenmad: chia pudding, grøn smoothie bowl, bananpandekager; frokost: Shakshuka med naanbrød, quiche med grønkål og spinat, søde kartoffelvafler; middag: kyllingeburger, zucchini pasta, søde kartoffel gnocchi.
Italien, San Lorenzo Di Parabiago
La Aldo Cozzi Sas Macchine per Pastifici, titolare Cav. Aldo Cozzi, har i flere år været blandt de førende på det nationale og internationale marked inden for konstruktion og salg af maskiner til kort og lang pasta, frisk, tør, pasteuriseret, frossen og beslægtede produkter såsom ravioli, cappelletti, tortellini, gnocchi osv., samt særlige og typiske produkter, også ved brug af specialmaskiner...
Italien, Sant Antonio Abate
... virksomheden med de bedste italienske produkter, med en omhyggelig udvælgelse af kvalitet og konkurrencedygtige priser: Bælgfrugter og grøntsager på dåse, olivenolie og frøolie, industri pasta (spaghetti, penne, pennette... bronzetrukket pasta, gnocchi, lasagne), mozzarella fiordilatte og bufala, ristet kaffe, i bønner eller malet, Lavazza og Nespresso kompatible kapsler eller pods og mange typer saucer / tilbehør / forretter. Alt sammen i forskellige formater til detailhandel og catering.
Italien, Pieve Emanuele
Siden 1970 har vi været til stede på det europæiske marked som producenter af gnocchi og frisk pasta, pakket i beskyttende atmosfære med en holdbarhed på 90 dage, eller frosset med en holdbarhed på 1 år. Vore produkter har en emballage, der opfylder alle krav, både til detailhandel og storstilet restauration (pakker fra 250 til 3000 g). Produktionen foregår med brug af råvarer fra økologisk landbrug. Vores certificeringsorgan er CCPB i Bologna. Vi er certificeret ISO 9001: 2008 og snart BRC og IFS.
Fremstilling af pasta, ravioli, tortellini, gnocchi.
Frankrig, BEDARRIDES
...Vores regionale aktivitet er helt håndværksmæssig, hvilket gør det muligt for os at opnå en overlegen kvalitet af vores produkter: gnocchi, blæksprutteblæk-specialitet, tagliatelle, tagliatelle med basilikum, spinatgirelle, ricotta, kød-cannelloni, tilberedt tomatsauce, tomatsauce med basilikum, tomatsauce med oliven.
Rumænien, Focsani Vrancea
... sit eget mærke og private label. Riscossa har i øjeblikket nogle solide relationer med de vigtigste kæder, der dækker 45% af den samlede omsætning. En anden vigtig salgskanal for klassiske og specialformer er horeca, restauranter og økologiske restauranter. I Italien sælger Riscossa også til traditionelle salgskanaler. Producerer Ris, Småkager, Gnocchi, Æg Pasta, Økologisk Pasta, Fuldkornspasta, Semoler og mel, Semolapasta, Pasta med spinat, Dåsetomater. Mr. SCIRE 'ITALO, senior salgsdirektør. tlf. 004,0729818823...
Italien, Cesano Boscone
Zini har siden 1956 produceret frisk pasta og frosne saucer med avanceret IQF-teknologi. Udvalget af frisk pasta omfatter opskrifter på fyldt pasta, æg-pasta, bagte pastaer, polenta og gnocchi, som er virksomhedens stolthed, med en årlig produktion på over 6 millioner kilo. Zini har også en række frosne saucer i flager, tilgængelige i de vigtigste opskrifter fra den italienske tradition.
Italien, San Paolo D'argon
Pasta - Ravioli - Gnocchi...
Italien, Padova
...VI PRODUCERER FRISK OG FYLDT PASTA, MED ET STORT UDVALG AF FORMATER, TORTELLINI OG RAVIOLI MED MERE END 40 FORSKELLIGE SMAGE, AFHÆNGIG AF TILGÆNGELIGHEDEN AF SÆSONENS BEDSTE GRØNTSAGER OG ITALIENSKE KULINARISKE TRADITIONER. VI PRODUCERER OGSÅ NOODLES OG GNOCCHI, SPAETZLE OG GNOCCHI MED "FIORETTA OST", EN KULINARISK SPECIALITET FRA DE VENETIANSKE BJERGE. VI HANDEL OGSÅ MED ITALIENSK PASTA, FRISK...
PRODUKTION?KARTOFFELGNOCCHI FYLDTE GNOCCHI - FRISK PASTA ORECCHIETTE - CAVATELLI STROZZAPRETI - POLENTA Juridisk Hovedkontor og Anlæg Fax E-mail Sekundært Kontor...
Produktion af frosne fyldte pasta Ravioli - Sebadas - Gnocchi...
Populære lande for dette søgeord