Italien, Misano Adriatico
137km
...Prøv vores udsøgte Pecorino toscano DOP, lagret i en hel form på 1,3 kg. Nyd den unikke og autentiske smag af Toscana, med en blød tekstur og en intens aroma. Perfekt til at ledsage oste og pølser, eller til at blive nydt alene. 100% Made in Italy.
Italien, Fidenza
247km
Bertelli Formaggi S.r.l., til stede på markedet i fire generationer, tilbyder oste af høj kvalitet, både lagrede og friske. Vi er et referencepunkt for mange europæiske virksomheder, når det kommer til levering af ikke kun Parmigiano Reggiano lagret fra 12 måneder op til 60 måneder, men også af gedde- og fåreoste fra den italienske tradition. Vi leverer også typiske charcuterier som salami, fiocch...
Italien, Radicofani
14km
... enzym, der ikke aktiveres hos personer med intolerance. Oste bevarer dog stadig de samme "smagsmæssige" egenskaber og efterlader en uændret delikathed og venlighed sammenlignet med de andre traditionelle serier, som mange kender og værdsætter.
Italien, Parma
210km
...Udvalg af pølser og oste fra den italienske tradition. 30 måneders lufttørret skinke, lumbafilet, rød hvidløgssalami og pecorino med sort trøffel, oliven, chili og komælk. Klar til at nyde som snack eller til aperitiffer med venner.
...Ingredienser: Honning, hvid trøffel (Tuber borchii Vitt. - oprindelse Italien) 2,5%, hvid trøffel (Tuber magnatum Pico - oprindelse Italien) 1%, aroma. Ideel til kombination med friske/medium modnede oste og lardo eller til forberedelse af desserter.
Italien, Parma
230km
... oste; Cylindrisk kerneudtrækker: værktøj der gør det muligt at udtrække den centrale del af formen (kendt som "hjertet" og kan købes separat) og opnå portioner af særligt små størrelser (f.eks. 200-300-400 g…). Kan kombineres med Bartoli-maskinerne Rock 13 og Rock 16. Dimensioner: 60x130x90 Materiale: rustfrit stål...
Italien, Massa Lombarda
163km
...For at fremstille fleksible emballager til indpakning af kød, pølser og oste er barriereegenskaberne afgørende for at sikre, at det indpakkede produkt bevares og beskyttes over tid. Engagementet og den konstante søgen efter de bedste løsninger gør det muligt for Renato Lusa at tilbyde coextruderede og laminater, både neutrale og tilpassede, med specifikke egenskaber inden for termoformning, et...
...Vi vælger den bedste friske mælk, der stammer fra opdræt af sicilianske indfødte racer, og vi passer omhyggeligt på hver fase af forarbejdningen for at producere et bredt udvalg af oste, herunder de såkaldte historiske oste som Pecorino Siciliano Dop og Piacentinu Ennese Dop, som er bredt udbredt på det nationale og europæiske marked. Vores primære mål er at tilbyde vores kunder, både italienske og udenlandske, Vi har 20 forskellige smagsvarianter.
Matchende produkter
Famyfood Oste - Primo Sale
Famyfood Oste - Primo Sale
Italien, Codigoro
171km
...Michele Grassi, ekspert i mejeriteknologi, arbejder med teknologisk forskning af italienske oste lavet af råmælk. Han er mejerikonsulent og underviser i uddannelse af fagfolk. Forfatter til flere bøger om ost, herunder Aroma, en sensorisk rejse gennem de italienske DOP-oste, Tamellini forlag, og Manuale del Casaro udgivet af Hoepli.
Italien, Forlì
140km
... vegansk kost, da de kan bruges som granulat eller i tynde flager i stedet for oste. Økologiske græskarkerner er rige på vitaminer og mineraler som magnesium, zink og selen for kroppens velvære. Den høje energitilførsel gør græskarkerner til den ideelle snack for atleter eller for dem, der følger en specifik kost som vegetarer eller veganere. Græskarkerner er perfekte at knaske på, mens man nyder en alkoholisk eller alkoholfri cocktail. Derudover er de allerede skrællede og klar til at spise; den praktiske emballage er meget nyttig til aperitiffer.
Italien, Orsogna
232km
...Salumi og Oste typiske for Abruzzo * Salami med Trøffel * Sød Rund Aquilano Salami * Sød Cigolana Salami * Stærk Cigolana Salami * Leverpølse af Gris type Cigolana * Stærk Bastoncino Salami * Flad Aquilana Salami * Friske Abruzziske Pølser Vores Oste: * Klassisk Caciotta med mælk * Caciotta med purløg * Caciotta med valnødder * Caciotta med sorte oliven * Caciotta med grønne oliven * Caciotta med chili * Caciotta med trøffel...
...MOTOR: HP 1,5 400V 50Hz trefaset omdrejninger 1380 230V 50Hz enfaset omdrejninger 1380 DIMENSIONER: 625x310x h440 VÆGT: Kg 25 trefaset / Kg 26 enfaset OLIEBAD REDUKTOR OMDREJNINGER PÅ SKRUE 210 PLADE OG KNIVE I INOX BEHOLDERE I INOX RIVEKUGLE I INOX RETNINGSSKIFTER TIMEPRODUKTION AF KØDHAKKER: Kg 240 Hotellet eller restauratøren, der skal håndtere store mængder kød og oste, kan ikke undvære denne kombination med ventilatormotor og et solidt udseende, som angivet af dens vægt. Tilgængelig i luksusversion med åbning, skrue, håndtag i poleret rustfrit stål.
Italien, Marciano Della Chiana
39km
... saftige og fyldige smag er den perfekt alene eller med chokolade. Den er også fremragende sammen med lagrede oste. Format: 0,5 lt. Vintype: Passito. Årgang: 2019. Land: Italien. Region: Toscana. Druetype: 100% Aleatico. Modning: 6 måneder i små træfade - 6 måneder på flaske. Farve: Intens rubinrød. Aroma: Jordbær, Tørret blomme, Vild rose. Temperatur: 12° C. Ideel med: Chokolade, lagrede oste.
Italien, Reggio Emilia
201km
...Det er den yngste Parmigiano Reggiano, som lige har fyldt 12 måneder. Det er den minimale modning, som gør, at konsortiet kan give den D.O.P.-betegnelsen. Osten er stadig blød og glat, særligt velegnet til dem, der foretrækker at smage de blødere og sødere nuancer af mælk. Af eksperterne kaldes den "fresk" eller "til pastaglavning", fordi den endnu ikke har den karakteristiske granulerethed fra mere modne oste.
Italien, Reggio Emilia
204km
E-handelsplatform til B2C-salg af gastronomiske specialiteter fra den italienske maddal, produceret af udvalgte virksomheder i Emilia Romagna med kort afstand til forbrugeren. Vores smagsprøvere har udvalgt de bedste specialiteter fra den traditionelle Emilanske smag. Det er de gastronomiske produkter, der dagligt nydes på bordene i Food Valley. Parmigiano Reggiano DOP fra lavland, bakker og bjerg...
Italien, Parma
223km
La Greci Parma er en historisk virksomhed i "Food Valley", anerkendt inden for frisk og frossen gastronomi rettet mod detailhandelen og professionelle i restaurationsbranchen. Virksomheden sælger Parmigiano Reggiano-ost, lagret i Greci's egne generelle lagre. Derudover beskæftiger den sig med salg af kød fra opdræt i provinsen Parma, som er slagtet under veterinær kontrol.
Italien, San Giovanni in Persiceto
193km
...Produktion af "oste" på plantebasis. Stort udvalg (17 produkter) af veganske oste: bløde, friske, halvmodnede og modne. Råvaren er mandelmælk (modne og halvmodnede) og soyamælk (friske og bløde). Særlige produktioner efter anmodning.
Italien, Soragna
248km
La Sarca med hjemsted i Soragna, beskæftiger sig med vakuumpakning i Cryovac, termoformet og i atmosfæren i film og pose med hårde og halvhårde oste, Parmigiano Reggiano og Grana Padano. Transportorganisation i Italien og i udlandet med containerladning, stykgods, montage, lagerservice og forsendelsesplatforme.
Italien, Montelibretti
129km
... velegnet til forbrug af gedeprodukter. Mejeriet har CE-mærket (IT F8W1G CE). Virksomheden er specialiseret i produktion af friske oste, såsom primo sale, stracchino og robiola, lagrede oste og ricotta. Der produceres også hvid og frugtyoghurt samt pasteuriseret mælk. Vores kommercielle tilbud fokuserer på Orazio-osten, en semi-lagret ost, der er velegnet til bordforbrug og markedsføres efter nogle ugers lagring. Den tørre salting og lagringen i naturlige lokaler gør den unik med sine sensoriske egenskaber.
Italien, Sonnino
217km
Francia Latticini S.p.A - Fabrik i Sonnino I fabrikken i Sonnino, der har været aktiv siden 1987, produceres: komælk mozzarella, ricotta, smør, friske oste, mozzarella Zarina. Francia I.L.C. s.r.l. - Fabrik i Pontinia Fabrikken i Pontinia er den første fabrik, som virksomheden har bygget, hvor der produceres bufallo mozzarella, ricotta og bufallo smør; den er en del af konsortiet for bufallo...
Italien, Borgo San Lorenzo
110km
...semi-automatiske og automatiske doseringssystemer til ostemasse, forme og støbeforme til oste, Minimejerier, Ostekippere, Saltningsanlæg til oste, komplette indretninger til modningsrum. Plastitalia-gruppen arbejder med et ledelsessystem, der overholder kravene i standarderne UNI EN ISO 9001:2008.
Italien, Rio Saliceto
213km
...klimakontrol for barrique-lagre, nedkøling af mælkeflader, klimatisering af lagre til oste modning, klimatisering af rum eller celler til opbevaring, køling eller frysebehandling. Inden for industrien har vi etableret køleanlæg til store bearbejdningsprocesser, anlæg til temperaturafledning af sand og harpikser til støberier, nedkøling af olier og emulsioner til værktøjsmaskiner, nedkøling af...
Italien, Cassino ,
245km
Online-salg af typisk italienske produkter: pølser, oste, tørrede pastaer, friske pastaer, fyldte pastaer. Levering via ekspreskurér, betalings- og afhentningsmulighed hos vores korrespondent i Garmania, sikker onlinebetaling, tilfreds eller refunderet.
Italien, Florencia, Italia
92km
Italienske produkter: Kvalitetsvine, pasta, ris, oste, alt med garanteret kvalitet. Vi er førende inden for produktion, distribution og markedsføring.
Italien, Siena
27km
vores virksomhed, der opererer på det internationale marked, designer og bygger: anlæg til tørring og modning af pølser med og uden røg, skinker og oste; afrimningsanlæg; opbevaringsrum til fødevarer; klimaanlæg; rene rum; køletunneler, fryseanlæg, pasteurisering og meget mere.
Italien, Vaiano-Loc. La Foresta
112km
... produkter, der har en unik og uforvekslelig smag, i fuld respekt for den oprindelige landbrugstradition og for dem, der udfører deres arbejde med passion og dedikation. Skinker, salami, pølser, capocolli, finocchiona, pancetta, fåre- og komælk oste er blot nogle af de mange fødevarer, som virksomheden producerer. Lær at værdsætte dig selv og genopdag smagene fra tidligere tider i en sund og naturlig livsstil, hvor de mest autentiske og følelsesladede øjeblikke blandes med duften af minder og tradition.
Italien, Vicchio
105km
... medlemmer, mens kvægmælken primært er toskansk. Hvad angår Chianina-kødet, har Forteto en selektionsopdræt, og hvert dyr har sit eget stamtavle, som gør det muligt at rekonstruere hele slægtslinjen, hvilket er en ægte garanti for den opmærksomme slutforbruger. På hjemmesiden er det muligt at købe mange oste som: Mugellano, Pecorino Toscano Dop Fresco, Pecorino Antico Mugello, Pecorino Re Nero, Pecorino Toscano DOP Stagionato, Pecorino Stagionato DOP Oro Antico, Pecorino Antico Mugello Scodellato og mange flere.
Italien, Monsummano Terme
120km
Virksomhed specialiseret i engros salg af fødevarer fra Made in Italy og specialiteter fra Made in Tuscany. Selskabet har været aktiv i foodservice-sektoren siden 1974 og kendetegnes ved nicheprodukter af høj kvalitet. Vi tilbyder alt fra toskanske og ikke-toskanske pecorino-oste til skinker, salami og alle andre typer fødevarer. En lille, men dynamisk virksomhed, der er dedikeret til at sikre...
Italien, Montecatini Terme
121km
... vedrørende produkter, finde ingredienser og løsninger til fødevareindustrien, tilpasse produktionen af private label, samt få rådgivning om implementering af produktionsanlæg til mejeriprodukter (mozzarella, oste), saucer og pasta samt fødevareteknologi. Solution Food repræsenterer i ITALIEN som SALGSGENERALAGENT med et netværk af salgsagenter, der dækker alle italienske regioner og nogle lande. Med 20...
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play