Italien, Giuliano
... også specialiseret i at skabe og tilpasse skræddersyede søde sager. Hver fase af processen, fra koncept til realisering, overvåges nøje for at sikre, at hver af dine behov ikke blot bliver opfyldt, men overgået. •Di Rosa EdenCake: butikskoncept specialiseret i småkager og bagværk •Di Rosa Service: international distribution til restaurationsbranchen •Di Rosa Sartoria Interna: unikke håndlavede pakker, lavet med omhu og præcision.
Italien, Guardiagrele
... krav om gennemsigtighed og sundhed fra forbrugerne. Vi er engageret i kontinuerlig forskning for at forbedre ydeevnen af bagværk, samtidig med at vi sikrer fødevaresikkerhed og en konstant kvalitet. Med et varieret udvalg af skræddersyede løsninger støtter Promix fagfolk i fødevaresektoren i at skabe produkter, der fremhæver den autentiske smag og friskhed, og tilbyder også specialiseret teknisk...
Italien, Carbonara Al Ticino
Siden 1984 har vi udviklet, produceret og kommercialiseret aromaer til fødevareindustrien, konfekture, drikkevarer og spiritus samt farmaceutiske produkter. Produktion af aromaer til salte produkter, søde produkter, drikkevarer, bagværk og konditorvarer samt mælkeprodukter. Essenser og ekstrakter til parfumeri og kosmetik. Virksomhedens kvalitet UNI EN ISO 9001:2008. En avanceret teknologisk know...
Italien, Colle Di Val D'elsa
Familien Masoni Pietro har været aktiv siden 1885 og beskæftiger sig med bagværk. Den lange erfaring og tradition inden for den typiske senesiske bagkunstart gør den berømt for forskellige produkter, herunder: panforti, cantuccini, panpepati, torroni og småkager. Kunden kan forkæle sig selv med et øjeblik af sublim sødme ved at smage på det håndlavede chokolade eller nyde en kvalitetskaffe, som...
Italien, Villafranca Di Verona
La Tubini Forni, grundlagt i 1970 af Tubini Remo, ligger i Villafranca di Verona og startede som en familievirksomhed dedikeret til bearbejdning af ovne til madlavning af bagværk, brød, grissini og generelt for alle bagte produkter. I årenes løb har virksomheden designet og fremstillet et eget produkt, som gør den til en af de mest anerkendte virksomheder i branchen: det drejer sig om en tunnelovn, der skiller sig ud ved sin meget høje kvalitet og pålidelighed.
Italien, Mason Vicentino
Forma startede sin marketing- og industrivirksomhed baseret på grundlæggernes 20 års erfaring. Virksomheden fremstiller og distribuerer bagværk og konditorudstyr. Vores produkter er specifikt til professionelt brug, men vi kan producere varer efter behov for at imødekomme specifikke kundebehov. Vores produktudvalg dækker hele bagcyklussen: blanding, deling, formning, hævning og bagning. Vores...
Italien, Massa Lombarda
La Renato Lusa har over femti års erfaring inden for produktion, forarbejdning og salg af fleksible emballager til emballering af fødevarer. De primære anvendelser af produkterne omfatter emballering af friske fødevarer, frugt og grøntsager, frostvarer, produkter i modificeret atmosfære og vakuum samt bagværk og konfekture. Den erfaring, der er opnået inden for fleksible emballager, har gjort det...
Italien, Pieve Porto Morone
Virksomheden producerer halvfabrikata til bagværk til konditori: pan di Spagna (Plaque Génoise), pan di Spagna roulé eller rollé (Plaque Bavaroise), bigné og andet. Disse produkter sælger vi både til den søde industri (konditori og isbutikker) samt til distributører, der forsyner de enkelte salgssteder (dvs. konditorier og isbutikker). Hvis vi skulle opsummere den vigtigste egenskab ved vores...
Italien, Torino
... kompleksitet, også "nøglefærdige", til håndtering og emballering af en bred vifte af forskellige produkter inden for fødevare- og FMCG-sektoren: fra bagværk til småkager, chokolade og konfekt generelt, uden at glemme tørre, friske, kølede og frosne produkter, pulver- og granulatprodukter samt produkter til personlig og huslig hygiejne og meget mere.
Italien, Mazara Del Vallo
...tradition og fremtid, passion og innovation. De sektorer, som virksomheden henvender sig til, spænder fra vinindustrien (sødes, beriger og skaber bobler) til fødevareindustrien (syltetøj, is, bagværk) og fra kosmetik (premium naturlige kosmetikprodukter) til nutraceutiske produkter (dextrose og fruktose til kosttilskud). Blandt de foreslåede produkter: krystalliseret druesukker (økologisk og...
PIERANGELO SERVICE SRL designer og bygger specialudstyr og maskiner til fødevare-, mekanisk- og tekstilindustrien - beklædning. Inden for fødevaresektoren er virksomheden specialiseret i design af maskiner og udstyr til industriel produktion af isvafler, kopper og bægre i vaffel, eukaristiske oblater, bagværk og produkter efter specifikationer. Inden for tekstilsektoren er virksomheden...
Mr Pilo Gourmet Food er en virksomhed med base i Cagli, beliggende i det indre Marche, som tilbyder typiske sprøde flager, snacks, pizza-bunde, focaccia-bunde, sandwich og bagværk generelt, der har originaliteten i opskrifterne og den endelige kvalitet af de forskellige produkter som deres kendetegn. Alle vores produkter er ATM og skal opbevares uden for køleskabet og væk fra varmekilder...
Italien, Brescia
...veganske, uden palmeolie, økologiske, ikke-friterede, sunde snacks, der passer til alle. På e-handlen kan man købe enkeltartikler eller sparebokse, der er nyttige til at fylde op med produkter til nedsat pris. Blandt virksomhedens produkter skiller sig ud: de pakkede Risibisi snacks med bælgfrugter, Saltelli grissini, grissini med ost, snacks med pizza- og pestosmag, Zulù chokoladegrissini, de...
Italien, Pratiglione
... typisk for Made in Italy. Vores produktudvalg består af maskiner og linjer til produktion af grissini, brød og torcetti samt mange andre bagværk. Fra maskiner til håndværkere til komplette linjer til mellemstore og store industrier. Derudover tilbyder vi også vores kunder skræddersyede maskiner for at imødekomme specifikke behov og optimere produktionsprocesserne. Vi er bevidste om vigtigheden af teamwork mellem virksomhed og kunde, og vi forbliver altid i kontakt for at finde de bedste løsninger. Kommunikation og vilje til at handle er de grundlæggende karakteristika for vores virksomhed.
Italien, Bruino
... tørre bagværk, friske bagværk, kager, semifreddo, hævede produkter som: panettoni, pandori, søde og salte focaccia, pizza; bugie ricce og fyldte, samt enkeltportioner til morgenmad. Du kan finde nogle af vores håndlavede bagværk i den online katalog. Udover de varer, der findes i kataloget på denne hjemmeside, er Dolce Vassoio i stand til at fremstille mange andre produkter og varianter, også efter specifikke forespørgsler. Vi laver desuden typiske piemontesiske produkter efter kunstnerisk standard, som traditionen foreskriver.
Italien, altamura
...som i dag betragtes som en af de vigtigste aktører inden for typiske fødevarer og bagværk. Vi har en meget stærk know-how inden for produktion af typisk brød, focaccia, panfocaccia, pizza, taralli, småkager, pasta, færdigretter uden køling, konserver og saucer, der udelukkende produceres i det sydlige Italien, stadig i henhold til de gamle regler: råvarer af højeste kvalitet, langsom naturlig hævning og håndværksmæssig forarbejdning. Den store omhu i produktionen og markedsføringen af vores produkter placerer os blandt de bedste leverandører.
Italien, Anzio
... registrerede varemærke og er også et innovativt og revolutionerende FRANCHISEKONCEPT, da brandet svarer til friske og frostede glutenfrie produkter. Vi distribuerer til apoteker og Ho.re.ca i Italien og eksporterer frostede produkter til partnere inden for Food Service.
...Bruschettine, Grissini Crocchini, brød til Tramezzino, hvidt brød i kasse BIO, Piadina, brød til Hamburger, brød til Hot Dog, skiver af brød, Tortillas og meget mere. Roberto Alimentare srl er opmærksom på miljøet og forbrugerne af økologiske produkter og har derfor introduceret linjen "Essenza", som er fri for animalsk fedt og palmeolie. Roberto er en innovativ virksomhed med solide rødder i traditionen og gør kvaliteten af sine produkter til sin styrke.
Italien, Albano Laziale
IL Michelangelo della Pizza i Albano Laziale i Castelli Romani (Rom) Bageri med træfyret ovn, produktion af hjemmebagt brød, Genzano-brød, Lariano-brød. Romersk pizza, hvid og rød pizza, Velletrana-pizza og produktion af typiske bagværk fra Castelli Romani. Fra udvalget af de bedste blandinger af hård hvede, mel 00 og fuldkorn opstår vores vidunderlige produkter. Hver morgen bages, i henhold til...
Panificio Quartararo beskæftiger sig med produktion af alle typer brød og bagværk, pizza bagt i træfyret ovn og typisk siciliansk konditori samt meget mere. Vi producerer bagværk som varmt brød af alle slags indtil aften, grissini, focaccia, pladepizzaer, sfincione, palermiansk rosticceria og take-away gastronomi, søde og salte produkter, ved at bruge friske, ægte og kvalitetsingredienser...
Italien, Riccione
... originale dekorative elementer. Polidekor mener faktisk, at det er nødvendigt at yde maksimal opmærksomhed på kundetilfredshed ved at sætte deres anmodninger og behov i centrum for vores handlinger. Polystyren med tusinde løsninger Vi har evnen til at give enhver form og finish til vores produkter. Vi producerer de dekorative elementer ikke kun "for" kunden, men også "med" kunden, idet vi forsøger...
Italien, Reggio Emilia
PreGel blev grundlagt i 1967 og har en lang historie med succes, der har gjort det til den førende virksomhed i Europa inden for produkter til håndlavet is og produkter til høj kvalitets bagværk. PreGel er nu til stede på alle kontinenter og fremmer kendskabet til og udbredelsen af italiensk håndlavet is ved at tilbyde produkter af højeste kvalitet og ved løbende at udvikle nye forslag og...
Italien, Paderno D'adda
... fine korn, blandet med omhu, er kun det første skridt mod skabelsen af et unikt produkt. Kun det bedste af italienske korn udvælges til vores blandinger, men det skal tages i betragtning, at produktionen af italienske korn kun dækker 40% af det, der males af den italienske mølleindustri; desuden kræver nogle specialiteter inden for italiensk bagværk (Panettone og generelt hævede produkter) korn med højt proteinindhold udvalgt blandt de bedste korn fra EU og EXTRA EU for at opfylde de meget høje standarder for italiensk bagværk.
Med mere end 100 års erfaring er Pietroberto en førende virksomhed inden for produktion af maskiner til bagværk og konditori. Vores produkter er designet og grundigt testet i de mest krævende laboratorier i Italien og verden. Pietroberto er blevet valgt af de bedste fødevarevirksomheder på grund af soliditeten og pålideligheden af vores produktsortiment, samt den assistance vi tilbyder i valget...
Italien, Casalpusterlengo
... for at identificere de opskrifter, der bedst udtrykker essensen af konditorhåndværket og samtidig bevarer den oprindelige ægthed. Den organisatoriske kapacitet i den interne produktion, kvaliteten af de anvendte råvarer og den specielt designede emballage bidrager til at sikre, at disse opskrifter bevarer al deres friskhed og duft i eksportprocessen. Blandt de søde produkter, som Le Officine Culinarie eksporterer med succes, findes kager og småkager fra den italienske tradition.
Italien, Prato Sesia
... anvendes, er først og fremmest fødevaresektoren (industriel ensartet og assorteret bagværk, småkager, chokolade, morgenmadsprodukter, søde og salte snacks, brøderstatninger, kaffe i kapsler til automatiske og semi-automatiske maskiner, portionsoste, frostvarer), men også non-food sektoren, kosmetik og farmaceutiske produkter.
Italien, Comacchio
...B&B Impianti Silos er en virksomhed, der designer og bygger anlæg til opbevaring, transport, dosering og automatisering til fødevareindustrien (bagning, pizza, pasta og bagværk). Virksomheden tilbyder sit brede udvalg af produkter til et marked, der spænder fra små til mellemstore og store industrier inden for følgende sektorer: Fødevarer: pastafabrikker, bagerier, småkagefabrikker, snacks, ekstruderede produkter, pizza, forblandede produkter, risteri; Kemi: plast, keramik, tekniske tekstiler; Kosmetik: kosmetiske præparater; Farmaceutisk: præparater til den farmaceutiske industri.
Italien, Aci Sant'antonio
...Producent af halvfabrikata til bagværk og gastronomi. Vore produkter inkluderer: baba', savarè, bignè, bignè med kakao, med kaffe, med pistacie, med jordbær, med tomat, med stærk paprika, med asparges, med blæksprutteblæk, brød til sandwich, sandwichbrød med aktivt kul, med hampemel, med 5 korn, med fuldkornsmel, pandekager og gastronomisk panettone. For babà, savarè og bignè, udover den klassiske tørre linje, findes der også en blød og langtidsholdbar linje, og vi er de ENESTE VERDENSOMSPENDE PRODUCENTER af denne.
Italien, Corsico
... viden gør os i stand til at tilbyde de etablerede smagsvarianter fra traditionen samt de nye smagsvarianter, som markedet efterspørger. Is, chokolade, slik, drikkevarer, spiritus, bagværk, kosttilskud, snacks, kød, dyrehold og tobaksprodukter er de sektorer, hvor vores service øger værdien af dit produkt. Laboratorium. DKS AROMATIC har investeret i avanceret teknologi, fordi det gør sin tekniske...
Italien, Mosciano
Ferretti dessert er resultatet af Sandro Ferrettis lange og rige erfaring inden for is og frosne bagværk. Hans drøm har altid været at blive konditor. I 2006 sluttede han sig til Akademiet for Italienske Mesterkonditorer (AMPI) og blev Mesterkonditor. Hans passion for sit arbejde førte ham til at grundlægge sin egen virksomhed inden for små frosne bagværk i 2011 med Sweets Factory, som er det...

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play