Italien, Marmirolo
...W: 290 ÷ 310. Professionel blanding af hvedemel, ideel til en pizza med en meget porøs og udviklet kant. DOPPIAESSE opnås ved formaling af delvist forspirede korn. Tilstedeværelsen af naturlige gavnlige enzymer påvirker kvaliteten af dejen: det resulterer i en let og meget letfordøjelig pizza. Teknisk set gør DOPPIAESSE det muligt at opnå ekstraordinære resultater med en dej, der er 10% lettere end gennemsnittet. 25KG -10KG...
Italien, Goito
...% (3,5-3,75 l / 25 kg pose) selvudjævnende flydende konsistenser. Små volumen dej kan blandes med en dobbelt / tredobbelt spiralskive udstyret med en hastighedsregulator. Sæt på plads ved injektion eller hældning inden for 60' efter emballering. Hvis temperaturen på anvendelsestidspunktet er mellem 0 og 5 ° C, vil udviklingen af mekanisk styrke være langsommere. Det anbefales, ved kolde...
Italien, Fidenza
... pasta, herunder dejrullere, formere, raviolier, automatiske anlæg til ravioli med dobbelt dej, lasagneanlæg og niditrici, pastorisatorer, køletunneler og kontinuerlige kogere, komplette linjer til forkogt frisk pasta.
Italien, Romanengo
F.B.F. er et selskab i Bauli Gruppen, en førende virksomhed inden for snacks i Italien, som er førende i produktionen af naturligt hævet butterdej. De producerer og distribuerer croissanter, småkager, fletbrød, samt de nyeste specialiteter som sukkerfri croissanter, boller med chokoladechips og dobbelt dej småkager. I moderselskabets fabrikker producerer FBF pandoro, panettoni og colombe.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play