...ARMONICO er den ekstra jomfruolie fra Colletorto, der produceres ved at male oliven, når de er helt modne. Den passer til alle typer retter. Den er fremragende til tilberedning af saucer og supper eller til at opnå lækre fritureretter, da den har en bemærkelsesværdig modstand mod høje temperaturer. FORPAKNINGER flasker på 0,50 og 0,75 liter dåser på 1-2-3 og 5 liter...
...Navnet stammer fra Capone, som dengang var let at finde i de sicilianske køkkener på grund af sin overflod. Capone blev serveret sammen med tomat og aubergine. I begyndelsen af det forrige århundrede blev retten en del af den folkelige madtradition, og capone blev erstattet med andre grøntsager. Grøntsagerne, omhyggeligt udvalgt, bliver friturestegt separat og derefter tilberedt med en særlig tomatsauce. Ingredienser: Friteret aubergine i tern 37%, tomatsauce, solsikkeolie, ekstra jomfru olivenolie, løg, selleri, oliven, kapers, sukker, naturlige aromaer, eddike.
Italien, Palagianello
...Naturlig mad par excellence med mange dyder, bidrager til kroppens vækst, især på grund af sin antioxidantkvalitet. Olivenolie fås fra vores frugter af oliventræet, og den udvindes ved koldpres fra olivenes pulp. Vores flasker bevarer den karakteristiske duft, eller den omsluttende smag med en lille bitter eftersmag, men samtidig blød og delikat, samt den typiske farve, der spænder fra gyldengul til grøn. Soledòr Extra Virgin Olivenolie er fremstillet af omhyggeligt udvalgte og plukkede oliven for at bevare kvaliteten og smagen, som derefter bringes til mange, der vælger vores produkt.
Italien, Rionero In Vulture
...Alle skråninger af Monte Vulture kombineres den delikate olie produceret af Ogliarola-oliven perfekt med olie fra andre lokale sorter, hvilket skaber et afbalanceret og harmonisk produkt. En duftende olie med en delikat aroma og en let frugtagtig smag. Tendenserende til at være blød og fløjlsagtig, med urteagtige noter, en behagelig smag og lette nuancer af krydret og bitter. Tilgængelig i emballager på 1 LT, 2 LT, 3 LT og 5 LT.
...Delvist bagt frosset bagværk. Fyldt med ekstra jomfru olivenolie, grønne oliven og salt. Firkantet form.
Italien, Santa Ninfa
...BAG IN BOX Det nye praktiske og bæredygtige emballagesystem - Olien lavet af Nocellara del Belìce oliven, der har en grøn farve med gyldne nuancer, giver en duft af nyknust oliven med noter af frisk græs og peberfrugt. Meget intens grøn frugtighed. På ganen er der en stor koncentration af smag med en behagelig kombination af bitterhed og medium intensitet af krydret.
Italien, San Pietro Clarenza
...Elegant smagfuld tilbehør med intense aromaer, ideel til at kombinere med kødretter eller til at skabe fremragende forretter. Alle auberginer og de øvrige ingredienser vælges individuelt. INGREDIENSER: Friske auberginer (stegt separat i ekstra jomfru olivenolie), friske røde peberfrugter (stegt separat), tomatpuré, kapers, friske gulerødder, løg, FRISK SELLERI, grønne oliven, PINJER, sultana...
Italien, Nave
...Denne olie er produceret udelukkende med udvalgte oliven fra de 20 hektar olivenlunde, som de ejer, hvor de har sorter af Frantoio, Moraiolo og Leccino. Olivenene er økologiske, håndplukkede ved brucatura i november, og de presses straks ved hjælp af en kold mekanisk proces med filtrering. Olien opbevares i rustfrie ståltanke indtil aftapning. Området, hvor ejendommen ligger, er Chianti Rufina...
Italien, Marciano Della Chiana
...Olivens olie af højeste kvalitet, fremstillet ved koldpresning af grønne oliven, der er plukket og straks malet: Coltofranto. Opbevaret under kvælstof i rustfrie ståltanke, er den kendetegnet ved lav syreindhold og høj polyfenolindhold: denne olie opfylder kravet med en koncentration over 250 mg/Kg af hydroxytyrosol, tyrosol, oleuropein og deres derivater. Med en intens frugtagtig smag og en...
Italien, Maniago
...SÆT AF FORSKELLIGE TYPER KØKKENKNIVE Håndtag: Oliven Klinge: AISI 440/A rustfrit stål Emballage: Trækasse Knivene er designet af kokken Fabrizio Nonis.
...TARALLI MED CHILI, OST OG PEBER, OLIE OG VIN, MED FENNIKEL OG SORTE OLIVEN.
Italien, Sant'agata De Goti
...Den økologiske ekstra jomfruolivenolie BIO Terre Caudine er et produkt fra økologisk landbrug, der kendetegnes ved en meget lav syreindhold (0,1%) og et højt indhold af polyfenoler og vitamin E. Olien er fremstillet af olivensorterne Ortice, Ortolana og Racciopella, som er høstet direkte fra vores olivenlunde. Dyrkningen af oliven foregår økologisk med kun brug af organiske gødninger. Efter høsten i slutningen af oktober følger en øjeblikkelig presning af oliven med den traditionelle koldpresningsmetode, der er i stand til at bevare olies organoleptiske egenskaber.
Italien, Carovigno
... bælgfrugtsupper. Betydningen af mono-kultur: Når vi taler om mono-varietal eller mono-kultur evo olie, henviser vi til olie, der er opnået fra oliven dyrket fra en enkelt, eksklusiv afgrøde. Begrebet mono-kultur har faktisk en græsk rod, "monos" som betyder unik og "kultur" der refererer til afgrøden. Mono-varietal evo olie er meget værdsat, fordi den, da den kommer fra en enkelt afgrøde, ikke produceres i store mængder og især er meget påvirket af vejret i det pågældende år.
Italien, Ventimiglia Di Sicilia
...Olivens olie ekstra jomfru produceret af virksomheden Oro di Calamigna er en olie lavet udelukkende af italienske oliven fra Ventimiglia di Sicilia. Frangituren af denne olie sker inden for 12 timer efter høsten, og denne type behandling er kendt som "koldpresning". Oliens farve er smaragdgrøn med gyldne nuancer. Smagen af denne ekstra jomfruolie er frugtagtig med en mellem-intensitet og...
Italien, Barrafranca
...Clizia er vores delikate grøntsagsmayonnaise lavet med sicilianske mandler. Mandel er hovedpersonen i en lækker, blød og delikat creme, der er et alternativ til den klassiske mayonnaise. Hele duften af vores sicilianske mandler og den intense smag af den ekstra jomfruolivenolie fra vores oliven mødes i genfortolkningen af den berømte sauce i vegansk venlig stil.
Italien, Roma
...Fyldig og rig på ingredienser er Capricciosa en klassiker blandt pizzaer. Champignon svampe, strengt friske, artiskokker i naturlig tilstand, sorte oliven og smagen af skinke gør fyldet komplet og rigeligt, hvilket vil tilfredsstille selv de mest kræsne smagsløg.
Matchende produkter
Capricciosa Pizza
Capricciosa Pizza
Italien, Noci
...Caciotta fior di bontà er en frisk ost med tilsatte mælkesyrebakterier, der gennemgår en kort tørreperiode. Selvom det er en halvfast ost, er den cremet indeni med en sød/let syrlig smag og ekstremt velsmagende. Vi producerer den også i varianter med chili og oliven. Det er et fremragende produkt at nyde alene eller sammen med brød eller crostini, eller i kombination med salater eller forretter.
... endda af typen af den dyrkede jord, dyrkningsmetoderne, den opmærksomhed der gives til den rettidige malning, og sidst men ikke mindst klimaet. Faktisk fremmer de middel-lave temperaturer i efterårssæsonen dannelsen af oliesyre i oliven.
...Idéen til denne creme stammer fra en første farvevision. De to produkter, med næsten modsatte farver, men som begge fangede opmærksomheden. Foreningen af artiskokhjerter med sort trøffel, alt sammen i olivenolie, har skabt et fremragende produkt som fyld til tartiner, pizzaer og focaccia. Ingredienser: artiskokker (65%), olivenolie, oliven, sort sommertrøffel (tuber aestivum Vitt.) 5%, salt, aromaer. Råd: Fremragende krydderi til pastaretter, hvide kødretter eller som base for saucer.
Italien, Palo Del Colle
...VI PRODUCERER KUN EKSTRA JOMFRU OLIVENOLIE FRA PUGLIESE OLIVEN, HOVEDSAKLIG FRA VARIETETERNE CORATINA OG OGLIAROLA BARESE.
...Udvalg af pølser og oste fra den italienske tradition. 30 måneders lufttørret skinke, lumbafilet, rød hvidløgssalami og pecorino med sort trøffel, oliven, chili og komælk. Klar til at nyde som snack eller til aperitiffer med venner.
Italien, Orsogna
...Salumi og Oste typiske for Abruzzo * Salami med Trøffel * Sød Rund Aquilano Salami * Sød Cigolana Salami * Stærk Cigolana Salami * Leverpølse af Gris type Cigolana * Stærk Bastoncino Salami * Flad Aquilana Salami * Friske Abruzziske Pølser Vores Oste: * Klassisk Caciotta med mælk * Caciotta med purløg * Caciotta med valnødder * Caciotta med sorte oliven * Caciotta med grønne oliven * Caciotta med chili * Caciotta med trøffel...
Italien, Castelfidardo
...Frugtagtig ekstra jomfruolivenolie med dufte af moden oliven, der minder om den gule æble eller mandelens frugt. Den har en blød og delikat smag, mindre vedholdende end andre olier. Ideel til enhver ret; den passer især godt til retter af medium struktur som: orecchiette og cime di rape, favabønner og cikorie, hvide kødretter, dampet fisk, salater osv...
...Dagcreme rig på plantebioaktive stoffer og økologisk oliven, med høj fugtgivende og anti-rynke effekt. Velegnet til de mest delikate og tørre hudtyper. Nærende og Antioxidant.
Italien, Acicastello
...Udvalgte produkter af høj kvalitet, dyrket på traditionel vis uden kemikalier, krydret med ekstra jomfruolivenolie fra Sicilien. Vi kan tilbyde konserver i olie som: cherrytomater fra Pachino, artiskokker, auberginer, sorte oliven, artiskokpaté, sort olivenpaté, peberfrugter,...
Italien, S.spirito Di Bari
...Produktionområde for oliven S.Spirito di Bari (ms.l.m78) Monokultur Coratina-olier kendetegnet ved et middel-intensivt niveau af frugtighed, bitterhed og krydrethed, med en dominerende duft af frisk mandel og lette fornemmelser af græs/blade og artiskok.
Italien, SALZANO
...Den eneste kølede cocktailstation med indbygget reserve, helt lavet af rustfrit stål, produceret i Italien. Professionel kølet cocktailbar med underliggende opbevaring. Cocktailstationen er udstyret med: 2 bassiner til at rumme 12 flasker. 1 bassin til at rumme is. 1 arbejdsflade i polyethylen. 3 beholdere på 1/6 til citroner, appelsiner, oliven eller mynte. 2 reservekølerum.
Italien, Roma
...Ingredienser: Dyrkede svampe (Agaricus bisporus), solsikkeolie, grønne oliven, hvid trøffel 1% (Tuber magnatum Pico), salt, aroma, ascorbinsyre: E300. Udløbsdato: 36 måneder. Brugsanvisning: Ideel som krydderi til crostini og fyld til forretter, hovedretter, omeletter og som base for alle trøffelretter. Allergener: Produktet indeholder ikke allergifremkaldende stoffer eller produkter, der...
Italien, altamura
...Focaccia Barese er lavet af en dej bestående af følgende råvarer af høj kvalitet: finmalet durumhvedemel, hvedemel, sojalecithin, ekstra jomfruolivenolie, solsikkeolie, salt, gær, vand, forbedringsmiddel. Den indeholder gluten og soja. Topping: cherrytomater fra bakkerne, sorte oliven, oregano. Håndlavet, pakket i ATM og indpakket i plastfolie til fødevarer.
Italien, Dorgali

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play