Italien, Guardiagrele
...Halvfærdigt koncentrat til produktion af økologisk rugbrød, velsmagende og sundt, rigt på fibre og med lavt glykæmisk indeks. Format: 10 kg Dosering: 50%...
Italien, Forlì
... er fremragende til at lave supper eller gryderetter. Denne kornsort er også en koncentration af næringsstoffer, der er nyttige for kroppens velvære, såsom fibre, B-vitaminer og forskellige mineraler (jern, calcium, kalium, fosfor, magnesium, kobber). Den økologiske afskallede havre skal skylles under rindende vand for at fjerne eventuelle urenheder, inden den tilberedes, og derefter skal den lægges i blød i mindst 12 timer. Derefter kan den koges eller bruges som ingrediens i salater og tilbehør, men især til at lave småkager, brød, tærter og kager.
Italien, S.spirito Di Bari
...{"1":"KIRSEBÆRMARMELADE\nDet er en uundgåelig lækkerbisken til at lave lækre tærter eller nyde på et stykke brød!","2":"FIGMARMELADE MED MANDEL\nLækker figmarmelade lavet af søde frugter plukket i de pugliesiske marker, omhyggeligt blandet med sukker og underkastet en langsom kogning.","3":"FIGMARMELADE MED CHILI\nLækker figmarmelade med chili, søde frugter plukket i dalen Valle d’Itria...
Italien, San Donà Di Piave
Dante Italian Food er en grossist af pølser, oste og mel fra Veneto-regionen, der primært eksporterer til Europa. Vi arbejder på at levere produkter af høj kvalitet direkte fra små og mellemstore håndværksvirksomheder til restauranter, pizzerier, barer, hoteller og grossister. Vi ønsker at tilbyde en komplet service og samarbejde med vores kunder for at finde det produkt, der bedst opfylder deres behov, såsom økologiske oste og glutenfri pølser. Vi kan tilbyde et bredt udvalg af mel, herunder økologisk mel til pizza, brød og kager.
Italien, Castelverano
Essens af Sicilien og Typiske Produkter: Oliven, Olivenolie fra Nocellara del Belice, Økologisk Honning, Vino Dop IGP, Oregano, Kapers, Passito Zibibbo fra Pantelleria, Marmelader og Konfitter, Sort Brød fra Castelvetrano, Vastedda Belicina, Pecorino, Martorana Frugt, Tørrede Tomater, Nubia Hvidløg, Patè Busiate, Salt fra Trapani, Amaro Selinunte. Alle lokale og traditionelle produkter af Kvalitet og Naturlig Smag.
Italien, Altamura
... udvalgt i overensstemmelse med grundlæggende principper for velvære og respekt for mennesker og miljø. Af denne grund har vi besluttet at søge efter produkter til vores kunder, der primært stammer fra økologisk landbrug, såsom økologisk mel, økologisk vin, pasta lavet af hård hvede fra Puglia, koldpresset olivenolie, bælgfrugter, brød og alle bagværk fremstillet af hvede dyrket i samme område som byen Altamura. Vores virksomhed forpligter sig til at overholde de fastsatte mål over tid.
Italien, Zafferana Etnea
Virksomheden, der blev grundlagt i 1950 af Giuseppe Russo, er specialiseret i handel med forskellige typer fødevaremel (finmalet semulje, dobbelt nul, fuldkorn, soja, 5 korn, mel til arabisk brød, økologisk mel og glutenfrit mel) samt fødevarer (svampe, tomatpuré, sesam og forbedringsmidler). Eksklusiv distributør af de bedste nationale og lokale meltyper. I dag ledes virksomheden med samme...
...agriturismi, hoteller, fitnesscentre, krydstogtskibe og bjælkehytter i bjergene. Det er et økologisk, biologisk nedbrydeligt produkt, der ikke skal vaskes, ikke spilder sæbe og elektricitet, og respekterer både mennesker og miljø.
Italien, Palermo
...couscous, brød, småkager, kager og morgenmadsprodukter lavet med fine meltyper som Timilia, Russello og Maiorca. Der mangler ikke linser, kikærter, mandler, hasselnødder og andre bælgfrugter samt økologisk tørret frugt. Mange produkter fra det sicilianske konditorikøkken: cannoli, cassata, mandelsmåkager, knas og pistacie nougat. Vi elsker sund, økologisk, velsmagende og nærende mad. Vores udvalg fortæller om denne passion. Besøg vores hjemmeside, og I vil blive assisteret af vores kundeservice i alle faser af købet. Hurtig og sikker levering.
Italien, Cavriago
... af et bredt udvalg af produkter, hvis værdi især ligger i de høje kvalitetskrav, der stilles til økologisk forarbejdning. Produkterne fra "Forno di Campagna" bages dagligt med friskhed og appetitlighed, egenskaber der er knyttet til den manuelle udførelse af produktionsprocessen. "Forno di Campagna" anvender gode håndværksmæssige teknikker, der samtidig er i stand til at bevare de uændrede egenskaber af ægthed og friskhed, som er typiske for den gode, håndlavede økologiske brød, som man gjorde i gamle dage.

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play