Tyrkiet, Ankara
... vigtige for menneskers sundhed. Pærerne indeholder vitaminerne A, B, C og K og er også en vigtig kilde til fibre. En af grundene til at spise denne frugt er, at den indeholder calcium, kalium, jern, magnesium, natrium, folinsyre og kobbermangan.
...Tørret banan tilbyder sødmen og smagen af naturen i en dehydreret form. Hvordan kan man nyde det? Du kan nyde det direkte som en snack, der tilbyder en sød fornøjelse. Det kan tilsættes morgenmadsprodukter eller yoghurt for at give en sød tilføjelse. Forstærk smagen ved at bruge det i nøddeblandinger eller snacktallerkener. Nyd det sammen med drikkevarer med fornøjelse. Tørret banan er et...
... desserter eller i yoghurt. I madlavningen, for en sød/salt kombination, kan du også tilsætte dem til dine salater. For at blive smeltende kan druerne lægges i en væske for at rehydrere dem. De kan derefter drysses over en frisk gedeost for en perfekt kombination. Find vores brune druer her Opskriftsidéer: Frisk gedeost med druer, boller med druer, kouglof, kage med druer, risengrød med druer KARTON:5Kg...
Estland, Tallinn
...DANAYO yoghurt med ægte frugtstykker. Vores DANAYO yoghurt-frugtblandinger kommer i fire farverige pakker. Hver pakke har to forskellige frugtblandinger, og der er i alt 4 forskellige blandinger. Ægte frugtstykker – Jordbær, Hindbær, Fersken – Passionsfrugt og Mango Vidunderlig smag af naturlig yoghurt lavet med skummetmælk Op til 5% frugtindhold Lang holdbarhed som rumtemperaturvare Smagfuldt designet emballage, der ser godt ud på butikshylder Fantastisk til dessert eller som snack...
Spanien, La Llagosta-Barcelona
... servomotor-system. - Takket være den berøringsfølsomme skærm kan brugeren kontrollere mængden af doser samt hastighederne for ind- og udlæsning af produktet. - Forskellige elementer af doseringsmaskinen kan tilpasses: antal dyser, bredde på pladen, opvarmet tank, transportbånd, for at tilpasse sig egenskaberne ved det produkt, der skal doseres. TIL FREMSTILLING af muffins, kager, småkager, génoises, ponquets, brownies, plum-cake, sobaos, pandekager, marmorkage, cremer, yoghurt, tærter, saucer, suppe, flan, brandade, mousse, kroketdej...DIT PRODUKT.
Holland, Alblasserdam
... at bevare sure kirsebærs vitaminer og mineraler intakte, hvilket giver fremragende ernæringsværdi til dit slutprodukt. Spis IQF-mad for dit sunde liv. Oprindelse: Serbien, Makedonien, Polen Emballage: 500g, 1kg, 2,5kg, 10kg, 20kg...
Frankrig, Paris
... retter, den er også velegnet til at skabe naturlige kosmetikprodukter. Dens rige og intense smag vil løfte alle dine kulinariske kreationer. Det anbefales at opbevare den i en tætsluttende beholder, i frugt- og grøntsagsafdelingen i dit køleskab. Dens aromatiske og visuelle egenskaber vender tilbage efter et par minutter ved stuetemperatur. Udseende: Fede, olieholdige, glinsende og bløde bælge. Aroma og smag: Chokoladevanilje, intens og frugtagtig. Anvendelse: Infusion, fløde, bagværk, is, yoghurt, chokolade, salte og søde opskrifter.
...Økologisk Tørret Mandarine, Økologisk Rå Pistacie, Ristede Skårede Mandler - 3 teksturer og smage i symbiose... intensiteten af den tørrede mandarine, finheden af den rå pistacie og sprødheden af de skårede mandler, der er nænsomt ristet af os for at opnå SMAGENS FUSION og afsløre den eponyme blanding. Nydes som snack eller til aperitif. Kan tilsættes i müslier, mejeriprodukter (yoghurt, skyr...) Tilgængelig i løs vægt og i poser.
Italien, Capo D'orlando
... for knoglerne og slankende, samt magnesium til musklerne, hjertet og hjernen. I KØKKEN Hvis du elsker enkle retter, kan du bruge den til at fylde sandwiches og panini eller i en pastasalat med forskellige ingredienser som yoghurt, salat, rejer, kylling og venere-ris eller quinoa. Som dessert kan vi nyde avocado- og kakaomousse, avocado-is og mange andre retter.
Polen, Brzozów
... efterspørgsel. I gennemsnit indeholder acerola ca. 1500 mg vitamin C (op til 4000 mg) pr. 100 g frisk masse, dvs. cirka 30 gange mere end citron. Det naturlige vitamin C fra acerola optages lettere og er bedre absorberet end f.eks. det, der findes på apoteker i form af tabletter. I Brasilien er acerola-saft meget populær og bruges som supplement til vitamin C-mangel. Interessant nok serveres det ikke kun til voksne, men også til børn, i yoghurt og cocktails.
Østrig, Wolfsberg
...Opdag Graviola: Et særligt træ fra Amazonasområdet. Denne plante indeholder adskillige ingredienser, der understøtter stofskiftet og velvære. Rig på nærings- og vitalstoffer som vitaminer og antioxidanter. Omhyggeligt udvalgte ingredienser i råkostkvalitet. Ideel til blanding, f.eks. i varme drikke, smoothies, yoghurt, müsli. Fri for tilsætningsstoffer og additiver. Glutenfri og vegansk. Anbefalet indtagelse: 1-2 teskeer dagligt. Anvendelsesmulighederne for Graviola-frugten er meget omfattende og har i generationer haft en fast plads i den traditionelle medicin i Sydamerika.
Frankrig, Arengosse
... aroma, for en uforlignelig smagsoplevelse. Naturligt Farvestof: Brug af et naturligt farvestof for at bevare produktets autenticitet. Brugsanvisning: Vores Sucre Fruits de la Passion er ideel til at tilføje en eksplosion af smag til en række søde opskrifter. Drys det over dine desserter, yoghurt, pandekager, is, eller brug det til at søde dine varme drikke eller cocktails for et tropisk og forfriskende touch. Reference:SUCRE00067A...
Tyskland, Darmstadt
... morgenmadsprodukter, müsliblandinger eller granola, kombineres til en lækker dessert, en frugt- og nøddeblanding, en müslibar og endda bruges som tilbehør til yoghurt og is, forvandles til en nærende nøddecreme og blandes med dine morgen-smoothies for at give ekstra smag! Haselnødder - Varianter: Hakkede...
Slovakiet, Košice
... energisk og klar til at tage verden med storm. "Pilot breakfast mango orange apple banana" er ikke kun et lækkert valg, men også et nærende et. Fyldt med vitaminer, antioxidanter og fiber, understøtter denne morgenmadsmulighed dit immunsystem og fremmer fordøjelsessundhed. Uanset om du nyder det som en smoothie, et topping til din yoghurt, eller som en selvstændig snack, er denne blanding en alsidig og dejlig måde at kickstarte din morgen med et udbrud af tropisk godhed.
...Produktinformation De lette og søde, men intenst sure kiwiskiver giver kroppen de vigtigste vitaminer og mineraler. Kiwier fremmer fordøjelsen og kan øge nyrefunktionen. I kombination med mejeriprodukter smager den rå frugt hurtigt bittert. Derfor er tørrede kiwier i højere grad velegnede som et supplement til müsli eller yoghurt. Oprindelse Kiwier stammer fra Kina. I 1900 bragte missionærer frø...
Australien, Sydney
... wellness honning til hele din familie. Nyd det med toast, müsli, frugt og yoghurt, eller i din yndlingssmoothie. Det er en lækker tilføjelse til varme drikke, eller kan tages alene med en ske (1/2 teskefuld per person i husstanden hver dag for et generelt velværeboost). Du kan endda bruge denne fremragende australske Manuka Honning til at forbedre din tarmhelse og fordøjelse, eller for at lindre en...
Tyskland, Halle
...I myter er kirsebærtræet et magisk sted, hvor feer og alfer bor. Sødmefulde kirsebær fortryller os med deres søde smag. Desværre er sæsonen for friske sødkirsebær i Centraleuropa meget kort. Derfor er frysetørrede sødkirsebær også en fantastisk tilføjelse til frisk frugt i din müsli og smoothie, i yoghurt eller grød. Selvfølgelig er de frysetørrede sødkirsebær også en oplevelse i sig selv. Takket være den genlukkelige pose kan frugterne opbevares optimalt.
Tyskland, Bad Bentheim
... derefter i en specialdesignet tørremaskine, som langsomt trækker fugt ud af den ved en konstant temperatur under 45 °C. Den tørrede Camu Camu kan derefter males til et fint pulver, som omhyggeligt testes før emballering for at sikre, at det er fri for alle potentielt skadelige mikrober. Smag og anvendelse På grund af sin sure smag spises Camu Camu-frugten normalt ikke løs. I Sydamerika blandes pulpen traditionelt i en naturligt sødet juice, og da fordelene ved frugten er blevet kendt, er den blevet populær til at drysse over is, marmelade og yoghurt.
Italien, Barletta
...Sprødhed dækket med ren chokolade Granelle og praliner til is- og yoghurtindustrien, tilgængelige, lav pris, azo-fri, glutenfri, økologiske, veganske, private label, ensfarvede, og med smag af frugt, saltet karamel, kaffe, samt med farvet chokolade i gul, rød, grøn og andre.
Italien, Lauro
...Fremstillet med lækre mandler, der er knust til granulat og dækket af et tyndt lag af gyldent og sprødt sukker, har denne karameliserede mandelgranulat en superlativ sjæl. Det er ideelt til dekoration og pyntning af kager og tærter og til at drysse over yoghurt, grød og is. Det er et flagskibsprodukt for konfektureindustrien og håndværkslaboratorier, der fremhæver smagen af hver forberedelse. Det høje indhold af calcium, magnesium og fosfor, som er typisk for mandler, gør denne granulat til et fremragende valg i kosten (selvfølgelig, på grund af deres sukkerbelægning, uden at overdrive).
Frankrig, Illkirch-Graffenstaden
... Omkring 50 referencer venter på dig. Du vil også finde forberedelser til flan, friske urter til skyr eller endda müsli i vores sortiment. Kreationer er mulige fra minimum 200 kg pr. frugt. Frugtforberedelser kan aromatiseres med naturlige aromaer. Emballager: 6 kg, 12,5 kg og 25 kg...
Italien, Partinico
...Behandlingsanlæg til ternet frugt, yoghurt, frysetørret og tørret frugt, designmuligheder. Behandlingsanlæg til frugter og bær, abrikos, blåbær, granatæble, nispera, forskellige frugter.
Tyskland, Neubeckum
... fyldt med mange værdifulde indholdsstoffer. Med frugt forædlet får vi en sund mellemmåltid. Yoghurt tages ikke kun gerne håndterbart i små portioner, men også i større emballager til storkøkkener. Og dermed til miljøets fordel: Køleskabe afspejler dens mangfoldighed og producenternes kreativitet.
Tyskland, München
... frisk salat til. Derefter kan man nyde en frisk yoghurt med frugt eller en håndfuld friske bær til dessert. Så let og lækkert bliver man til ernærings- og fitnessekspert :). Okay, det er måske lidt for meget af det gode, men man dækker sit daglige behov for frugt og grøntsager. Så træner man sine spisevaner positivt for sin krop og sjæl. Som man siger: "du er hvad du spiser...". Det bedste er at bestille din friske frugtkurv og grøntsager online og dermed styrke dit immunsystem.
Østrig, Albersdorf/gleisdorf
...egnet til fremstilling af rør-yoghurt, desserter og kvark Frugtforberedelse skovfrugter fra kontrolleret økologisk dyrkning, med økologisk rørsukker fra Østrig, med frugtkrop, uden aromatilskud Opbevaring: +10°C (+/- 5°C), mindste holdbarhed: i uåbnet emballage 200 dage fra produktionsdato, åbnet 14 dage Frugtindhold: 47,0% Samlet sukker pr. 100 g forberedelse: 43,2 g Indholdte allergener: ingen...
Schweiz, Zurich
...SUSU Water passer til 'tilbage til rødderne'-trenden og imødekommer forbrugernes skiftende smagspræferencer. SUSU Water er her for at få dig til at føle dig godt tilpas. En let, kalorie-reduceret drik med en unikt blød smag af yoghurt og frugt, glutenfri og vegetarisk. Bedst nydt kold og rystet. https://susu-water.com/...
Tyskland, Oyten
...Nu kommer algekraften til din smoothie: vores økologiske spirulina-pulver er fremstillet af "Athrospira platensis", som også kaldes mikroalge. Efter høsten tørres de friske alger og males til fint pulver. På den måde bevares mange næringsstoffer samt den intense farve. Uanset om det er som en klassisk smoothie med frugt og grøntsager, som smoothie bowl eller rørt i græsk yoghurt – med spirulina...
Østrig, Althofen
...Den multifunktionelle kedel FJ 100 PF er vores 100 liters kedel til produktion af ost og yoghurt. Den kan også anvendes til pasteurisering af frugt, frugtsafter, opvarmning af kalvemælk, genflydning af honning og fremstilling af bivoks. FJ 100 PF glæder kunder i de mest forskellige brancher. Uanset om det er restauranter, bjælkehytter, hoteller eller direkte sælgere, imponerer den med sin...
Frankrig, Puyricard
... været populære blandt mange. Ideelle med yoghurt, is og som fyld i bagværk samt til at smøre på pandekager, brioche, vafler, brød... Mælkekonfiture Mælkespecialitet, en cremet blanding af frisk mælk og sukker med en fin smag af karamel. Meget lavt fedtindhold og højt calciumindhold. Karamelcreme med havsalt fra Camargue Fristelsen er stor... og fornøjelsen er i top! I sammensætning i et glas, som...
Frankrig, Seignosse
... fældning eller beskæring, og ahorntræerne lever i harmoni med andre træarter, for en harmonisk og balanceret skov, certificeret økologisk. Økologisk ahornsirup produceres i midten af marts og slutningen af april. Vifranc Farms høje kvalitetsstandarder afspejles i denne exceptionelle sirup, gennem særligt krævende metoder til arbejdet i ahornlunden og produktionen af ahornsirup. Det passer godt til pandekager og fransk toast, i yoghurt eller hytteost, og med alle slags frugt eller søde og sure opskrifter. Bio-Monde har været den historiske partner for La Ferme Vifranc i 30 år.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play