Frankrig, Bordeaux
...aromatiske og har en tanninstruktur, der gør dem særligt velegnede til lagring. Smagning "Les Charmes de Laurette" har en ekstremt dyb farve, purpur med sorte nuancer. Elegant fyldig, uden ubalance, udtrykker den aromaer af små, kompotterede bær, med strejf af skovbund og krydderier. Denne udgave tilbyder en ret rund og blød tannin. Mad- og vinparring: charcuteri, rødt kød, vildt, hårde oste...
Frankrig, Saint-Méen-Le-Grand
...Dugen bruges til skarpe, skarpe eller spidse produkter (kød med knogler, hårde oste...) for at undgå, at poserne bliver gennemboret under vakuumforseglingen. Beskyttelsesdugen sælges i ruller på 100 m eller 150 m, bredde 250 & 333 mm. Rivbar eller ej.
Frankrig, Auros
...Det er for os en af de bedste producenter i Pyrenæerne. Vi finder en aromatisk kompleksitet, som man ikke finder andre steder. Udvalget af hårde oste fra Pyrenæerne er stort, og disse produkter kan sendes uden køling (-26°). Dette muliggør fri fragt i Europa fra 30 kg. Udvalget: BREBIS, VACHE, MELANGE Vache Brebis, CHEVRE, Bleu de BREBIS, Mélange Chèvre Brebis tome 4 kg og tommette 600g. Vi tilbyder også Saint Nectaire, Comté, naturel og trøffel brie, gård-yoghurt, fåreyoghurt, gård-fløde, hytteost, revet Emmental af råmælk osv.... Tøv ikke med at anmode om vores komplette katalog og priser.
Frankrig, LANGEAIS
...SANAIR®-serien (registreret varemærke) består af produkter dedikeret til modning af dine oste. Let at bruge for alle, størrelsen er tilpasset det europæiske standardformat, hvilket gør det muligt at optimere dine overflader i kældre og under transport. MODNINGSTAVLE: - Standardmål for en tavle: 1100x350 mm, tykkelse 25 mm - Vægt: 4,7 kg MATERIALE: - Polypropylen copolymer - Bred vifte af farver efter anmodning...
Frankrig, Colombe La Fosse
...Cuvée Blanc de Noirs er værdsat for sin vinøse, kraftfulde og exceptionelle karakter. Dens sammensætning, der udelukkende består af Pinot Noir, afspejler det champagneske terroir. Den komplementerer retter med karakter som fjerkræ, stegt lam, kalvefilet samt hårde oste.
Frankrig, Paris
... tænder. Det er lige så vigtigt at undgå at give den kemikalier, konserveringsmidler eller uønskede tilsætningsstoffer, der kan være giftige for dens aldrende system. Vores hundes ernæringsbehov ændrer sig med alderen, men én ting forbliver konstant: de er gode hunde, der fortjener godbidder! Heldigvis findes der sunde godbidder til ældre hunde. Du bør teste denne pakke. Størrelse: Afhængig af størrelse Kvalitet: AA+ Hundens vægt: Max 5 Kg À la carte: Hjort Oste Mineraler: 51,75 Gr Råprotein: 38 Gr Fugtighed: 9 Gr Fibre: 1 Gr...
Frankrig, Malataverne
...DÉGUSTATION OEIL Farve guldgrøn, strålende, gulegrønne reflekser. NEZ Aromatisk, udtryksfuld, let aroma af kaprifol, let aroma af hvide blomster, subtile aromaer af grapefrugt, generøse aromaer af pære, aromaer af engelsk slik. BOUCHE Frugtagtig, rig, blød, blød, let mineralagtig, kraftig krop, god intensitet, god vedholdenhed. SERVICE TEMPERATURE DE SERVICE Mellem 11° og 14° ACCORDS METS ET VINS Til aperitif, Østers, Grillede fisk, Hårde oste...
Frankrig, Soreze
...Ostehøvl med to hænder, klinge i rustfrit stål AISI420 på 36 cm. Udstyret med to ergonomiske håndtag i polypropylen på 15 cm. Denne kniv gør det muligt at skære regelmæssigt og rent i tomme og andre hårde oste. Stor ostehøvl 36 cm med to håndtag. REF:COUFRODB Hårdhed:56 HRC Hovedmateriale:rustfrit stål X30Cr13 Andet materiale:polypropylen Fremstillet i:Europa Nettovægt:0,800 kg...
Frankrig, Moncoutant Sur Sèvre
...Propionsbakterier 1 - Tilførsel af propionsbakterier og mælkesyrebakterier 2 - Hjælper med at opretholde normale slimhinder og bidrager til en antioxidantbeskyttelse 3 - Støtte til energimetabolismen 4 - Vedligeholdelse af naturlige forsvar Nye undersøgelser har fremhævet egenskaberne ved en bakterieart, der findes i hårde oste: Propionibacterium freudenreichii ssp shermanii. Den kan have en...
Frankrig, Cénac
... lakrids. Smag: Smuk struktur, vinen er fyldig med en dejlig sødme, flot frugtighed, saftig (giver indtryk af at bide i frugterne). God koncentration for denne solrige vin, med en indbydende, silkeagtig eftersmag. Generelt indtryk: Det er en vin, der passer perfekt til grillet kød, hvide kødretter eller hårde oste. Nydes mellem 14 og 16°C. Produkt: Château Rauzé Lafargue AOC Côtes de Bordeaux Areal: 13 ha Terroir: ler-kalkholdig - sandet Udsigt: Smuk dyb rubinrød og fløjlsagtig farve...
Frankrig, Roubia
... sølvreflekser. Behagelig næse af blomster og hvide frugter, noter af menthol. Skarp angreb i munden. Udvikling med noter af citron og en forfriskende mineralitet i finishen.\n\nACCORDS METS-VINS\nStegte kammuslinger i smør. Hårde oste som Comté.\nSjælden vin. Ideel at drikke mellem 10 og 12°C.\n\nIndhold (L): 0,75\nBrutto vægt (kg): 1,5\nAlkoholprocent (%): 13"}...
...Denne chutney er perfekt til at nyde med koldt kød, en hjemmelavet terrine eller hårde oste. Smag, og du vil blive begejstret. Ingredienser: Pærer - Datoer - Rosiner - Rosa løg - Sennepsfrø - Hibiscuseddike - Brun sukker - Gamle rom - Allergener: Tørrede frugter...
...Der er så mange mulige opskrifter med ris... Det er sikkert, at man skal vide, hvordan man tilbereder det. Glem idéen om, at det kun er en tilbehør; med os bliver ris til en ret i sig selv: Risotto, klædt på på forskellige måder for at præsenteres på dine borde altid i den nyeste mode. Fra den hårde og raffinerede smag af trøffel til varmen og indhyllingen af de 4 oste, gennem den raffinerede smag af safran og økologisk, præsenterer Casa Di Cecco sine risottier: alle forskellige, men hver med sin egen stil.
Frankrig, Saint Lambert De La Potherie
...Skæremaskinen til skinke har en skærelængde på 190 mm og en højde på 130 mm. Med denne skæremaskine til skinke kan du opnå en skærefasthed fra 0,2 til 12 mm. Denne skæremaskine til skinke i vintage farve (rød) giver dig mulighed for at skære dine skinker, pølser og hårde oste, så du kan få flotte præsentationer. Optimer smagen af dine produkter med skærefastheden fra 0,2 til 12 mm. Denne...
Frankrig, Auxerre
...Bouche superb indgang i munden, fyldig og kærkommen. Vinen begynder at smelte, fascinerende med sin klassiske tekstur. Komplekse smagsnuancer af konfiterede hvide frugter, krydderier. Lang, blød eftersmag, uden sløvhed, med noter af kastanjemarmelade. Aftale madvin: rå eller let tilberedt foie gras, kammuslinger, østers, hårde oste eller blå oste. Øje: gylden gul farve Næse: intens, fin frugtig...
Frankrig, Montmorot
... Oprindelsesbetegnelse AOC. Morbier med Kontrolleret Oprindelsesbetegnelse AOC. Franske hårde oste Comté AOP eller AOC. Vores oste lavet af komælk er franske oste af halvfast og hård konsistens. Vi markedsfører og eksporterer vores pressede oste, revet ost...
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play