Italien, Martina Franca
...Scamorza er en ost med strækkede oste, kendt for sin søde smag og sin kompakte konsistens. Denne ost er lavet af komælk og har en karakteristisk form med en let indsnøring i midten. Scamorza er perfekt at nyde alene, eller bruges i madlavningen til at berige bagte retter og grillretter. Dens evne til at smelte og dens delikate smag gør den til en alsidig og elsket ingrediens i det italienske...
Italien, Sant'ilario D'enza
Vi hos DalterFood Group har i over 45 år dedikeret os med passion til udvælgelse, portionering og emballering af de bedste italienske DOP lagrede oste og andre oste og italienske specialiteter, som vi distribuerer over hele verden. Først og fremmest vores stolthed, Parmigiano Reggiano, som vi producerer på bakkerne i Appennino Reggiano i vores to mejerier: Caseificio Colline del Cigarello og Canos...
Italien, Cadorago
...Sacco System, en virksomhed specialiseret i produktion af mælkesyrebakterier til mejeriindustrien, producerer en række frysetørrede og frosne mælkesyrebakterier, der er specielt designet til produktion af hårde oste, især til produktion af oste med en fugtighedsprocent på 56% af den ikke-fede tørstof: - Grana Padano - Emmental - Gruyere - Comtè - Pecorino af hård type Besøg hjemmesiden https://www.saccosystem.com/ for at downloade brochurer!
... oste; Cylindrisk kerneudtrækker: værktøj der gør det muligt at udtrække den centrale del af formen (kendt som "hjertet" og kan købes separat) og opnå portioner af særligt små størrelser (f.eks. 200-300-400 g…). Kan kombineres med Bartoli-maskinerne Rock 13 og Rock 16. Dimensioner: 60x130x90 Materiale: rustfrit stål...
...GRATTER Mod. FAMILY Enfase- eller trefasemotor RULLO GRATTER INOX TIMEPRODUKTION: Kg 35 En kompakt maskine med store præstationer, der kan bearbejde korn, hårde oste, småkager, brød og tørret frugt. Den kan bruges både hjemme og i små butikker. Et ægte lille mesterværk inden for mekanik og design, med en interlock ved presseren, der aktiveres efter overskridelse af sikkerhedstærsklen, perfekt i overensstemmelse med de nyeste CE-normer.
Italien, San Donaci
...Vin fremstillet af vinificering af Negroamaro-druer (90%) og Malvasia Nera (10%). Produktionsområde: Salento, mellem provinserne Brindisi og Lecce. Modning i barriques. Ved duften fremstår noter af modne røde frugter og syltetøj, krydret som sort peber, lakrids, ristede nuancer og en balsamisk note af middelhavets vegetation. Ideel til hårde oste som Comtè, Gorgonzola, charcuteri som svinekødspancetta, chorizo, capocollo og grillet rødt kød.
Italien, Soragna
La Sarca med hjemsted i Soragna, beskæftiger sig med vakuumpakning i Cryovac, termoformet og i atmosfæren i film og pose med hårde og halvhårde oste, Parmigiano Reggiano og Grana Padano. Transportorganisation i Italien og i udlandet med containerladning, stykgods, montage, lagerservice og forsendelsesplatforme.
Andre produkter
Ost
Ost
Italien, Cosio Valtellino
...Bongetta Formaggi er specialiseret i modning og portionering af italienske oste og mere. Vi er i stand til at levere en komplet pakke af oste: Grana Padano Dop og Parmigiano Reggiano Dop i forskellige modninger, portioner og revet. Mange italienske DOP'er: Il Taleggio Dop, Gorgonzola Dop, Asiago DOP, Montasio, DOP, Casera DOP, Bitto DOP, Bufala DOP, Pecorino Romano DOP, Fontina DOP, Quartirolo DOP, schweiziske oste, hårde oste, bløde oste, gede- og fåreoste, Provoloni, unge, semi- og supermodnede mejeriprodukter.
Italien, Pistoia
...Vores virksomhed Virksomheden Beneforti med sit varemærke "AURORA" har i over 50 år været aktiv i plastindustrien rettet mod mejerisektoren, i produktionen af forme og blokforme samt specifikt udstyr til sektoren, med en permanent tilstedeværelse på markedet og konstante investeringer. Deres produktion omfatter hele spektret af friske, semi-hårde og hårde oste. Vores styrke Med hensyn til de...
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play