Frankrig, Astaffort
...TERRINE AF VEGETARISK LANDKOST MED SORT TRØFFEL. 100g Den enorme smagsoplevelse, som den sorte trøffel giver, samt den "Landlige" og "Rustikke" ånd i denne forberedelse, vil få dine gæster til at sige, at du er en venlig løgner, når du fortæller dem, at alt dette er vegansk. INGREDIENSER: kokosolie (35%), vand, sojaprotein, økologisk ølgær, svampe, sennep, rapsolie, salt, agar agar, økologisk chia mel, økologisk tamari, sort peber, sherryeddike, krydderier, hvidløg, tomatpuré, byg miso, løg, trøffelstykker (5%), trøffelaroma. SKU: 004...
Frankrig, Bidart
...De lækre donuts kombinerer en delikat béchamel tilberedt med 8 forskellige svampe og den sprøde tekstur af en gylden panering. Uden farvestoffer, uden aromaer eller kunstige konserveringsmidler og stolt prydet med deres IFS-certificering, præsenterer Maison Caudalie svampedonuts i en pakke på 500g (frosne) (ca. 15 stk. / pakke). Klar til at blive stegt, uden forudgående optøning. Steg...
...Tidligere skulle brødet opbevares så længe som muligt, og man gjorde det blødt med friske tomater eller hvad jorden ellers havde at byde på. Det var en anden tid. I dag er bruschetta den foretrukne forret, den yndlingsside til en aperitif blandt venner. Og vi, hos Casa Di Cecco, har kun forberedt den bedste bruschetta til dig, ved at vælge de bedste grøntsager og svampe, så du kun har valget at bekymre dig om. Et stykke brød, grillet eller ej, et glas (god) vin, og så er du klar. Uanset om du elsker krydret, svampe eller den intense smag af peberfrugter, er der noget for enhver smag. Salute!
Frankrig, Melesse
...Propolis er det vigtigste produkt, som bierne fremstiller. Det er et unikt produkt fra naturen, der er resultatet af en synergi mellem flora og fauna. Inden i deres bistade forhindrer bierne infektioner ved at belægge indersiden af bistadet med propolis, hvilket forhindrer spredning af bakterier og svampe, der er skadelige for bistadets og kolonien velvære. Fordelene og egenskaberne ved propolis...
Frankrig, Carquefou
... svinekæbe med stykker af ande-foie gras med kantareller, terrine af kalvebrissel med morchella. * Hvidpølse på gammeldags vis med svampe, foie gras, laks, St. Jacques Vinter sortiment: * Traditionel pølser: Toulouse-pølse * Halvsalt: skank, bryst, skulder * Røgning på gammeldags vis: pølse, skank, bryst, skulder * Slagter-specialiteter: stege (Orloff, bacon, røget, med svesker...) Sommer sortiment: * Traditionel pølser: chipolatas, chipolatas med urter, merguez, brassepølse, fars, fyld, chorizo til grill, filet mignon...
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play