Frankrig, Mouvaux
... i generation 600. Den præcise indføring af kød i skruepumpen giver afgørende fordele for kvaliteten, såsom et mere ensartet udseende og en jævn fordeling af alle de fyldte kødtyper. Bredt anvendelsesområde : Uanset om det drejer sig om automatisk produktion af pølser, formning, dosering eller indbygget kødknuser : VF 620 er helt åben for adaptere, kædeløsninger og applikationer af enhver art.
Frankrig, Les Pavillons-Sous-Bois
NSA HALAL er en grossist, der arbejder inden for følgende sektorer: fødevarer, frostvarer, kød, drikkevarer, pølser samt hygiejneprodukter. Virksomheden NSA HALAL er også til stede i sektorer og foreninger inden for industrien. Vi tilbyder et bredt udvalg af produkter med altid meget attraktive priser og altid med et forspring i forhold til konkurrenterne. NSA HALAL er også til stede som fødevar...
Frankrig, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...Økologisk koriander "Provence d'Antan" fra Araquelle (Coriandrium). De tørrede frugter af koriander (frø) giver en delikat smag til retter som muslinger, rejer, letstegt tun eller blot mimoseæg. Forberedelsestips: Hele frø vil give smag til glas med syltede agurker. Malet kan de bruges til at krydre pølser, terriner eller endda taginer og couscous. Kvalitet overvalg. Denne økologiske plante...
Frankrig, Livry Gargan
...For kreative og originale præsentationer i vinduet, sats på denne BPA-fri ABS-plade af fødevarekvalitet, der bruges i slagterier, bagerier, restauranter, hoteller og catering... Denne præsentationsplade til vinduet er velegnet til alle typer fødevarer som kød, fisk, pølser, pasta, salat, saucer, marinader eller chokolade. Spar tid og opbevar dine forberedelser i denne præsentationsplade, der er...
Frankrig, Bayonne
...magnesium og fosfor. Et ideelt brød til at ledsage vegetabilske ingredienser eller bløde pølser som kalkun eller skinke, der forstærker deres egenskaber. REF:P471A EAN-13:8436017107081 EAN-14:18436017107088 FORVENDT VÆGT (G):345 g BAGT VÆGT:290 g LÆNGDE (CM):37 cm BREDDE (CM):8 cm AFTØDNING:20 min. | STUETEMPERATUR BAKNING:20 min. | 180ºC DIMENSIONER:600x398x263 ENHEDER:28 Enheder/Karton | 28 Karton/Palle ENERGIVÆRDI (KCAL/KJ):1220 / 292 PROTEINER (G):8,41 KULHYDRATER (G):54,66 SUKKER (G):1,36 FEDT (G):3,75 KOSTFIBER (G):2,84 SALT (G):1,36...
Frankrig, Rungis
...Halal pølser specialist i Rungis og HALAL pølser leverandør. Kontakt 01 41 73 09 92...
Frankrig, Saint Germain En Laye
... røggeneratorer. De fås i form af træflis eller små stykker til rygning af fødevarer (kød, pølser, fisk og oste). Fem træsorter er tilgængelige: bøgetræ, eg, gran, kirsebær og al. De anvendes også til forædling af vine (under navnet Best Oak), som støtteagent til dyrkning af svampe og spirer, samt som strøelse til gnavere og krybdyr (under navnet Chipsi).
Frankrig, Pleucadeuc
...• Geléede saucer, både salte og søde, i IQF terninger på 4x4x4, 6x6x6, 8x8x8 eller 12x12x12 mm • Smør og krydderier i IQF terninger på 8x8x8 mm EGENSKABER • Klar til brug • Mulighed for tilpasning af modstandsdygtighed over for kolde behandlinger og tekstur ved varme ANVENDELSER • Markører til pølser, hakkebøffer, nuggets… • Toppings til pizza FORPAKNING • Pose på 10 til 15 kg • Karton på 10 kg OPBEVARING • 12 til 18 måneder ved -18°C NOGLE EKSEMPLER PÅ OPSKRIFTER • Hvidløg / persille • Ketchup • Tomat • Mexicansk • Karry • Sennep • BBQ • Ost...
Frankrig, Mietesheim
...Den søde ølmustard forfiner dine retter med sin farve og autentiske smag. Fin og velsmagende, den anbefales især som tilbehør til simreretter (surkål, pølser, gryderet…). Ingredienser: Vand, sennepsfrø, øl fra Alsace 10%, eddike, salt, krydderi, naturlige aromaer, konserveringsmiddel: natriumbisulfite. Findes også i spand på 1,1 kg.
Frankrig, Saint Lambert De La Potherie
...Grillpølse med 7 ruller er ideel til at holde op til 260 pølser varme i timen. Grillpølsen med ruller i "amerikansk" stil er meget attraktiv og holder de allerede forberedte pølser varme med optimal effektivitet takket være sin effekt på 740 W. Tilberedningen er jævn og uden fedt. Dimensioner: L 520 x B 325 x H 175 mm Effekt: 230V / 740W...
Frankrig, Caromb
...Cépages: 100% Caladoc Alder på vinmarkerne: 15 år Terroir: Ler-kalk Høst: Maskine Smagning: • Farve: Dyb rød, violette nuancer • Første næse: Røde frugter • Anden næse: Krydrede noter • I munden: Røde frugter, balance og friskhed • Lang eftersmag Mad/vin kombination: Regionale retter, kød, pølser Opbevaring: 4 til 5 år Vinifikation: Afskaffelse/knusning. Maceration i 10 dage ved 24° for at bevare friskheden og frugten. Presset drueskaller tilføjet til dråbejuicen. Malolaktisk gæring på fine bær i vinteren indtil aftapning.
Frankrig, Soreze
...Tørretumbler til frugter, grøntsager, svampe, krydderurter, andebryst, pølser, pollen.... Denne kraftfulde dehydrator giver dig mulighed for hurtigt at tørre planter og kød. Den leveres med 4 store tørreplader (Ø 34,5 cm), men kan, hvis du skal dehydrere store mængder, udstyres med tre ekstra plader. Dens effekt er mere end tilstrækkelig. For tørrekapaciteten skal du regne med mellem 300 og 600 g...
Frankrig, Saint Marcel Les Valence
...Udstillingskarussel med kapacitet til 40 kurve. Maksimal belastning pr. kurv 2Kg. Produktkode: KIOSKREFRIGERE8204908 Global Service Innovation er glade for at præsentere en køledispenser, der er ideel til salg af alle typer friske produkter (kød, pølser, cateringprodukter, oste, mejeriprodukter, frugt og grøntsager, fisk, skaldyr og skaldyr, færdigretter osv.). Skab din automatiske butik i dit...
Frankrig, Ham
... smagsoplevelse. Tilføj et strejf af karakter til dine retter med vores Moutarde à la Livèche. Dens skarpe og krydrede smag passer perfekt til kød, pølser, sandwiches, burgere, vinaigretter og mange andre retter. Dens udtalte aroma af livèche tilføjer en urtet og let anisagtig dimension til dine kulinariske kreationer, for at vække dine smagsløg og give et dristigt præg til dine yndlingsopskrifter. Vores Moutarde à la Livèche er fremstillet af ingredienser af højeste kvalitet. Reference:AR804050 Ean13:3760306804050...
Frankrig, Laguiole
...Vores produkter er fremstillet af vores Mesterhåndværker og hans team. Råvarerne er alle af fransk oprindelse. Kompetencerne og håndværket fra La Drosera Gourmande har givet dem tillid fra deres kunder og har resulteret i mange nationale priser. I år har vores hele ande-foie gras på dåse igen vundet GULDmedaljen ved Concours Général Agricole i Paris.
Frankrig, Illkirch-Graffenstaden
... Pistacie E102 – E131 Lilla E122 – E131 LES COLORANTS EXTÉRIEURS DE CHARCUTERIE Orange Alsace E102 – E110 – E122 – E124 Gul Pulvis E102 – E124 – E132 Rød Skarlagen E110 – E124 Gul Frankfurt E102 – E124 – E132 Anvendelser: sirupper, pølser, merguez, belægning, drikkevarer, bagværk, konfekture osv. *Disse farvestoffer kan have uønskede virkninger på aktivitet og opmærksomhed hos børn. TARIFER OG PRØVER EFTER ANMODNING >...
Frankrig, Port Brillet
...Indpakningsstrik til kødkvartaler, • Kogehylstre til pølser, • Røge- og kogeposer, • Infusorer til vinlagring.
Frankrig, Nassandres
...- Polstringen med et specielt polypropylen sikrer en fremragende absorptionskapacitet. - Førstevalg ved lækager med aggressive syrer, baser, opløsningsmidler og ukendte kemikalier. - Den gule advarselsfarve indikerer en potentiel fare. - Hydrophil design. - Velegnet til opbevarings- og anvendelsesområder for aggressive kemikalier. - Specielt designet til absorption af meget aggressive syrer...
Frankrig, Ploufragan
...De bestræbelser, der er gjort af produktionen, har ført til udarbejdelsen af specifikationer til forarbejdning af både kogte og friske pølser: pølsemageri, landpâté og skinke. Flere anerkendte virksomheder med ekspertise er en del af Fermiers d’Argoat: BIGARD i Quimperlé (29), TALLEC i Bannalec (29), Jean Stalaven i Hillion (22), Maîtres Jacques i Rennes (35), Charcuterie du Blavet i Kervignac (56), ABC Industries i Peyrolles-en-Provence (13), Bigard Agen (47), Bigard Rognognas (13) og Herta i Illkirch (67).
Matchende produkter
Charcuteri
Charcuteri
Andre produkter
ÆG
ÆG
Frankrig, Levallois Perret
...Brun og hård, tørret i solen, er denne blomsterknop fra nellike en krydderi med en skarp og varm smag. Anvendelser af Nellike i madlavning: Nelliken bruges til at give smag til skinke, appelsiner eller løg. Men den kan også krydre mange retter. Det er den ideelle krydderurt til dine pølser, oste, grøntsager og bagværk. Den passer rigtig godt sammen med kanel eller muskatnød. Fordele ved Nellike...
Frankrig, Canejan
... lydsystem. Ved at fjerne det røde låg får du adgang til DIP-switchene til valg af meddelelser (pølser, salami og ost, fisk, bageri, konditori, pizzeria, catering, pizza og desserter, is, frugt og grøntsager, ost og mejeriprodukter, nummer, patient, kunde, accept, reservation, billetkontor).
Frankrig, Marseille
...mælk, fløde...), - Pølser og charcuteri, - Bagværk og morgenmadsprodukter, - Halal produkter, - Dagligvarer, - Fisk og skaldyr, - Frosne varer. Vi kan tilbyde forskellige sortimenter af fødevarer. SOMEXPORT er din eksportpartner. Faktisk hjælper vi dig med at opdage de bedste produkter fra hver region i verden, der opfylder dine behov og dine kunders krav. I mere end 20 år har vi rejst...
Frankrig, Wissous
... øge deres synlighed. Vi markedsfører følgende produktserier: salt/sødt dagligvarer, drikkevarer, alkohol, delikatesseprodukter, friske/frosne/ cateringprodukter, frugter og grøntsager, røget kød og fjerkræ, fisk, kød og pølser, blodpølse, saltede produkter, og meget mere. Vores kunder er professionelle inden for handel, restauration, detailhandel, industri og grossister. Baseret i Wissous, Essonne, er vores team her for at besvare dine spørgsmål og rådgive dig om vores produkter.
Frankrig, La Fleche
... trådbundne eller indbyggede temperatur-, deformation- og trykregistre for alle dine applikationer (babymad, grøntsager, fiskeprodukter, færdigretter, pølser, nødder, kæledyrsfoder, drikkevarer). AXITHERM, involveret i succes for alle dine nationale og internationale projekter, tilbyder skræddersyede løsninger til hver enkelt: problemløsning og teknisk support på afstand, skræddersyet træning af dine medarbejdere, international udrulning (levering og intervention). Med AXITHERM vil dine udviklinger og udfordringer finde løsninger, kontakt os!
Frankrig, Charmes-Sur-Rhône
Produktionsenheden ANTARTIC II INGREDIENS blev oprettet i 2002 for at levere teknologiske blandinger til fødevareindustrien: belægninger, salte (saltede produkter, kogt pølse, rå pølse, tørret pølse), geleer, marinader, saucer og saucer, aromaer, snacks aromaer, naturlige aromaer, krydderier til pølser og merguez, kulinariske hjælpemidler, etniske produkter og en bred vifte af søde blandinger...
Frankrig, Saint-Jean
Stærket af vores kærlighed til god mad og vores families italienske rødder har vi besluttet at kaste os ud i et fælles projekt: at importere de bedste italienske fødevarer til Frankrig. I 1995 grundlagde vi MIP (Midi Ital Prodotti), en familievirksomhed beliggende i Toulouse. I tyve år har vi imødekommet behovene hos professionelle i fødevaresektoren ved at levere pølser, oste, pasta, vine...
Frankrig, Boz
LCB FOOD SAFETY tilbyder analyser, rådgivning og træning inden for fødevaresikkerhed samt producerer hygiejne- og desinfektionsprodukter til fødevaresektoren (Foder og opbevaring; Fjerkræopdræt; Svineopdræt; Inkubator; Færdigretter; Mejeriprodukter; Opbevaring; Transport; Kød, pølser og kødprodukter) samt sundhedssektoren. Vores ekspertise inden for luft- og overfladeforurening gør os i stand til...
Frankrig, Saint-Jean-Le-Vieux
...-peber, landpâté, rillettes, hure, baskisk blodpølse, confiterede pølser og confit af svinekød Ibaïona) og vildt (terriner af hare, terriner af vildsvin og salmis af turteldue). Endelig producerer charcuteriet Mayté uundgåelige baskiske opskrifter som axoa, piperade og baskiske tarme samt opskrifter som cassoulet eller boeuf bourguignon.
Frankrig, Saint-Berthevin
... - Høne - Hane - Forarbejdede fjerkræprodukter - Frilandskylling - Coquelet - Vagtel - Perlehøne - Kanin - And (hel, andebryst, filet, vinge, lår ...) - Fedtand (magret, foie gras) - Kalkun - Kalkundele - Forarbejdede kalkunprodukter - Kebab - Pølser - Due - Vildt - Bagværk / Brød - Smør - ...
Frankrig, Vigan (Le)
Virksomheden THOCAVEN er specialiseret i opdræt af ænder. Vi fodrer ænderne med kornmajs for at sikre sunde og naturlige produkter. Vi tilbyder et komplet udvalg af andekød såsom foie gras, brystfileter, confit, tournedos, rillettes, pølser, lår...

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play