Frankrig, Prades
... til oste, skinker og pølser; nedbrydelige kølerum; opbevaring og reoler i henhold til hygiejnestandarder; isolerede industrielle paneler; laboratoriebygninger (osteproduktionssteder, køkkener osv.); industrielle køkkener (komfurer, udsugningshætter, rustfrit stål udstyr); klimaanlæg til privat brug og biler; udstyr til barer, restauranter (kaffemaskiner, ismaskiner osv.), butikker (køleskabe, vægte, skæreudstyr osv.), bagerier og vaskerier (vaskemaskiner, tørretumblere, kalandre osv.)...
Frankrig, Manosque
Virksomheden Le Séchoir des Alpes er en virksomhed, der er specialiseret inden for agroalimentærsektoren, mere præcist i produktionen af pølser og kødprodukter. Det er med sit traditionelle og håndværksmæssige knowhow, der er givet videre fra far til søn, at Le Séchoir des Alpes tilbyder et udvalg af kvalitetsprodukter, der repræsenterer alle smagene fra Provence.
Frankrig, Paris
VIF-software henvender sig til alle sektorer inden for fødevareindustrien: bageri-konfekture, mejeriprodukter, færdigretter, skaldyr, pølser, saltede kødprodukter, fjerkræ, frugt og grøntsager, handel, kødforarbejdning.
Frankrig, Pleucadeuc
BRITEK tilbyder industrielle maskiner til forarbejdning, tilberedning og emballering af fødevarer, både nye og brugte: saltlage injektorer, automatiske hakker, blandere og æltemaskiner, kuttere, vakuumpressere, komplette linjer til produktion af hakket kød i bakker og pølser i naturligt tarmslag, fryseknive, elektriske gryder, dampgryder, elektriske oliegryder, tilberedningsceller, rygning, vakuumemballører, varmtvands retraktions tanke, manuelle og automatiske klippemaskiner. BRITEK eksporterer til hele verden.
Frankrig, Lacaune
...Allerede i 1926 begyndte en "Milhau" opdræt af svin og forarbejdning af pølser i højlandet i hjertet af Monts de Lacaune: en ny pølsefabrik fra Lacaune var født. Senere, i 1967, viderefører Yves Milhau sin bedstefars håndværk ved at etablere sine værksteder i hjertet af pølsernes hovedstad i Occitanie: Lacaune, smagen af terroir. I dag fortsætter den 4. generation med at videreføre traditionen...
Frankrig, Domont
ENS casing er specialiseret i salg og distribution af HALAL naturlige tarme (får og kvæg) til fremstilling af dine pølser, merguez, pølser, og tørrede pølser. ENS casing er distributør for virksomheden BOA (Boyauderie des Alpes - Frankrig). Vores virksomhed har også eksklusivitet på deres produkter fra Algeriet (Jus el-Arabi, eddike, appelsinblomst, osv.) på det franske marked. Med venlig hilsen.
Frankrig, Montreuil Bellay
For din fornøjelse præsenterer Roger BODET, Mester Slagter, sit talent og håndværk gennem et bredt udvalg af tørrede pølser. Formet i naturlige tarme, placeres pølserne derefter i et tørreværelse, hvor de gradvist bringes til en ideel temperatur, der fremmer udviklingen af smagene og de karakteristiske overfladeblomster af en god tørret pølse. Det er den fase, hvor de bliver mest forkælet, da de derefter skal køle ned i strengt tidsbestemte intervaller. Derefter kommer tiden til modning i tørreskabet under nøje overvågede temperatur- og fugtighedsforhold i flere uger.
Frankrig, Aix En Provence
CAS’AIACCINA, der stammer fra en kommerciel sektor inden for fødevarebranchen og har erfaring med fremstilling af pølser, har siden 2015 positioneret sig som en reference for fagfolk i branchen. Vores virksomhed ligger i Aix en Provence, på et strategisk knudepunkt for national transit mellem Korsika og fastlandet. Vi er altid mere reaktive og lytter til vores kunder for at tilbyde en tilpasset...
Frankrig, St Michel Sur Orge
...Hej, Vores virksomhed har siden 1993 specialiseret sig i engros - Import / eksport af: - frisk eller frossen kød til industrielle forarbejdere - pølser og forarbejdede kødprodukter til specialiserede grossister Vi står til rådighed for at drøfte disse emner, Med venlig hilsen, Stéphane LAFFEACH Medindehaver...
Frankrig, Rungis Cedex
...SAISOF: generalist i frugter Rungis, generalist i grøntsager Rungis, specialist i tørrede frugter og grøntsager Rungis, forarbejdede produkter, cateringprodukter, pølser, delikatesse, krydderier, krydderiblandinger, kulinariske hjælpemidler. Produkter med mærke, AOC andre fødevarer. Produkter: Produkter 'La Bédouine', 'Petijoli', 'Two Red Gazelles', oliven, dadler, figner, tørrede frugter, tørrede grøntsager, krydderier, te. Kunder: markedshaller, kommerciel restauration, grossister, cateringfirmaer, slagtere, dagligvarebutikker.
Frankrig, OSSES
Beliggende i Baskerlandet er virksomheden ARNABAR specialiseret i fremstilling af foie gras og baskiske produkter. Således producerer og markedsfører den følgende lokale produkter: blok af foie gras, hel foie gras, halvkogt foie gras, andekonserves, axoa, baskiske opskrifter, patéer og rilletter, pølser, salte produkter, Espelette-peber, vine og drikkevarer fra Baskerlandet, søde specialiteter, fiskeprodukter osv. ARNABAR tilbyder også gourmetkasser, der kan gives som firmagaver.
Frankrig, Ploeren
Uafhængig håndværksvirksomhed, specialiseret i salg af friske kød og udskæringer af friskt kød til institutioner. Kød af oprindelse FRANKRIG kun (undtagen lam). Kort forsyningskæde for oksekalv-svin. Kød direkte fra franske slagterier. Handel med fjerkræ og pølser (oprindelse Frankrig). Levering udført af os i hele BRITTANY. Tildeling af offentlige kontrakter. Registrering i grupper for kollektiv catering og indkøbsforeninger.
Frankrig, Trie Sur Baise
CHARCUTERIE ADER i Trie sur Baïse i Hautes Pyrénées blev grundlagt i 1926 og har eksisteret i 4 generationer. CHARCUTERIE ADER er specialiseret i fremstilling af hjemmelavede svinekøds-pølser. Ader-huset, som har et godt ry på departementsniveau, men også er kendt på nationalt plan, da kendere ikke tøver med at tage en omvej for at komme og smage de lækkerier, det tilbyder, har faktisk formået at...
Frankrig, Versailles
Grundlagt i 1958, er JACOB SA et familieejet selskab, der specialiserer sig i engros- og halvengrosdistribution af fjerkræ, mejeriprodukter, dagligvarer, kød og pølser. JACOB SA består af et professionelt og dynamisk team og tilbyder et bredt udvalg af produkter for bedst muligt at imødekomme restauratører, bagere, slagtere, fjerkræhandlere og cateringfirmaer takket være daglige leverancer fra deres udvalgte leverandører fra hele Frankrig med bekræftet renommé.
Frankrig, Mauleon
...Agent for kød, pølser, æg, økologiske og ikke-økologiske produkter. Vores distribution sker til grossister, forarbejdningsvirksomheder, supermarkeder, økologiske butikker, slagtere, pølsemagere, ostehandlere og cateringvirksomheder. Vi tilpasser vores emballage til vores kunder. Jeg distribuerer kød, pølser og æg fra følgende virksomheder: SICABA for rødt kød. (økologisk & mærket) BIO VALEUR for økologisk kød og pølser. Sté Phelippeau for økologiske eller frilandsæg.
Frankrig, Yffiniac
STALAVEN er en af de førende aktører i Bretagne inden for fødevareindustrien, især på markederne for pølser og færdigretter. Halvdelen af virksomhedens aktivitet foregår i det uafhængige handelssegment, hvilket gør den til en atypisk virksomhed, hvor kvalitet og service er de primære fokusområder. Producent af færdigretter. Producent af sammensatte salater.
Frankrig, Villeneuve Tolosane
I over 40 år har UNIVERSAL tilbudt sin ekspertise inden for emballering af fødevarer. Med et varieret sortiment, fra emballage til emballeringsmaskiner, og med et bredt udvalg af produkter (over 500 referencer), tilbyder UNIVERSAL en løsning, der er tilpasset hver type emballering: kød, fjerkræ, pølser, frugt og grøntsager. Produkter: Ringe til fastgørelse af fjerkræ, Bakker til hjerner, Strømpe...
Frankrig, Chantrans
FORMPLAST er specialiseret i fremstilling af emballage til fødevareindustrien, især i fremstillingen af skåle til ost, kød, fisk, hakkede produkter og pølser.
Frankrig, Lacaune
Grundlagt i 1956, er OBERTI-specialiseret i pølser og kødprodukter. Med 60 års erfaring kombinerer OBERTI håndværk, gamle opskrifter og moderne udstyr. De kødtyper, der anvendes til produktion af pølser og kødprodukter, er kvalitetskød fra lokale områder. Virksomheden producerer og tilbyder derfor pølser, coppa, bacon, saltede og tørrede skinker osv.
Vi fremstiller og distribuerer en række frosne produkter fra det réunioniske køkken over hele det franske og europæiske territorium, såsom - bouchons, nems, samoussas, samoussas-dej, fiskeboller, bonbonpiments, kreolske pølser og røgede pølser, sarcive, boucané magert svinekød og boucané fjerkræ. Leveringerne udføres af en førende køletransportør på markedet for at sikre en kvalitetsservice...
...-løsninger og delikatesser til professionelle. Huset MASSE handler først og fremmest om passionen for gode produkter som røget laks, kaviar, kød (spædkalv, benfri spædkalv, benfri lår af spædkalv, skulder af spædkalv med ben, baglår af spædkalv med ben, samt indmad som kalve-nyre og kalve-brissel med hjerte-æbler, oksekød / lam. Derudover tilbyder de skåret kød og mere detaljerede betegnelser i regionen, fjerkræ og vildt, pølser, svampe og ravioli, skaldyr, fiskeprodukter og snegle, olier og eddiker samt delikatesser.

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play