Spanien, Guijuelo-Salamanca
... ingredienser. Uden kunstige E-stoffer. Vægt: 0,280 Kg Betingelser for distribution og transport: Ved stuetemperatur er der ingen restriktioner. Hvis det er vakuumpakket ved Tª under 5ºC. Den anbefalede temperatur for forbrug er 15º-18ºC. Fremstillingsproces: Udvalg, hakning, æltning, fyldning og modning. Ingredienser: Kød fra iberisk bellota-svin, salt, sukker, naturlige krydderier, vegetabilsk protein. Vægt: 0,280 Kg...
Spanien, Monroyo (teruel)
...I fremstillingen af denne hjemmelavede chorizo anvendes de fine dele af svin med "Denominación Origen Teruel" Duroc, såsom skulderen og baconet, udvalgte krydderier fra oprindelsen og naturlige tarme, hvilket giver en intens og karakteristisk smag, samt gør det til et meget sundt produkt.
Spanien, Montcada i Reixac-Barcelona
...INGREDIENSER: svinekød og bacon, salt, krydderier, sukker, aromaer, stabilisator E451, smagsforstærker E621 og antioxidant E300. Naturligt svinedarm. Kan indeholde mælk- og soja-protein samt sennep.
Spanien, Guijuelo (salamanca)
...Vores Ibérico Bellota Lomo har en intens burgunderfarve med perlemorsfarvede fedtvener, en blød og cremet konsistens, en intens og vedholdende smag, samt en kraftig og behagelig aroma. Den langsomme naturlige tørreproces og marinaden lavet af paprika og naturlige krydderier, som familien har anvendt i tre generationer, giver vores Ibérico Bellota Lomo en uforlignelig bouquet.
Spanien, Molina De Segura
...Paprika/pimentón i løs vægt fra Lord Spices Group er et levende og aromatisk krydderi, ideelt til at berige dine retter med farve og smag. Med en rig tradition på over et århundrede er vi eksperter i produktion og distribution af paprika/pimentón i engros, hvilket garanterer et produkt af høj kvalitet og friskhed. Vores paprika/pimentón stammer fra de bedste producerende regioner og fås i forskellige typer emballage for at imødekomme dine specifikke behov. Fri for GMO er vores paprika/pimentón et sikkert og lækkert valg til dine kulinariske kreationer.
Spanien, Villarrubia (cordoba)
... modstandsdygtig. Det erstatter produkter med klor. Sammen med APET RESILIENT til bunden er det den mest bæredygtige pakke. Blandt anvendelserne af dette materiale finder vi pølser, oste, færdigretter, saucer og væsker.
Spanien, Alhama De Murcia
...Forberedt til fremstilling af alle typer chorizo, både sød og krydret, i henhold til vores kunders behov. Disse forberedelser indeholder alle de nødvendige komponenter for at opnå chorizo af fremragende kvalitet.
Spanien, Toral De Los Vados-León-España
...Skinker og Pølser Juan Fernández S.L. "El Bierzo" Bierzo Industripark, s/n, 24560 Toral de los Vados, León - Spanien www.jamonesyembutidosjuanfernandez.es...
Spanien, Granollers
...Svineindvolde. Tilgængelige i fleksible eller stive hylstre, med eller uden skillevægge. De er ideelle til pølser: Chorizos, fuet, kogt butifarra. STØRRELSER: 32/34 - 34/36 - 35/38 - 38/40 - 40/42...
...Vi tilbyder dig et nyt snackkoncept. De er hurtige og nemme at forberede, perfekte som en lille appetizer. Du kan spise dem hvor som helst: hjemme, på arbejde eller udendørs.
...Produktbeskrivelse: Tarm fra so med bred kaliber Oprindelse: Spanien Kvalitet: A. Fast konsistens, uden fedtrester, uden huller og uden uregelmæssigheder. Kalibre: -/34 til 40/+ • ICP Net | 3 bundter. • ICP tubed | 2 eller 3 bundter. Naturlig tarm klar til fyldning. Øg din produktivitet og spar tid med vores tarm i rør. Emballage: • Spand: 5 L og 15 L. • Fustage: 100 L og 200 L.
Matchende produkter
Søgehus
Søgehus
Spanien, Cuarte De Huerva
...ORIGINE: slagning af svin, der finder sted i den nordlige del af Aragonien. INGREDIENSER: magre dele af svinet og bacon. FORM: hesteskoformet. SMAG: velsmagende, let krydret med urter. PRÆSENTATION: stykker af kaliber 28/30; fyldt i naturligt tarmskind. FORPAKNING: i kontrolleret atmosfære. UDLØBSDA: 6 måneder; dato angivet på emballagen. FORBEREDELSE: skåret i tynde, let skrå skiver. SERVERES MED: ristet brød med smag af tomat eller hvidløg, eller alternativt uden krydderier. OPBEVARING: på et køligt og tørt sted.
LUIS OLIVERAS S.A. er en familieejet virksomhed, der har specialiseret sig i produktion af tørret pølse siden 1933. Vi er beliggende i det nordøstlige Spanien, meget tæt på den franske grænse, nær de vigtigste havne og lufthavne. Kombinationen af vores håndværk og de bedste råvarer gør det muligt for os at producere pølser af den højeste kvalitet af svinekød samt Halal-pølser baseret på kalkun og ...
Spanien, Alcobendas
...Lomo de Cebo de Campo Ibérico 50% iberisk race Produktet stammer fra en af de to Lomos fra den iberiske svin, krydret med salt og paprika af høj kvalitet. En af de ældste og mest værdsatte pølser for sin uforvekslelige smag, farve, tekstur og marmorering. Intens smag. Meget anbefalelsesværdig. Vægt: 1 kg til 1,3 kg. Oprindelse: Salamanca...
Spanien, Derio-Bizkaia
...Rørmetalldetektorer, der er specielt designet til integration med de førende vakuumfyldere på markedet. Takket være deres høje følsomhed over for detektion af metalforurening, både jernholdige og ikke-jernholdige, tilbyder de total sikkerhed for virksomheder inden for kødindustrien. Inspektionsudstyr til produkter til at opdage metaller i pølser.
Spanien, Salteras
T S M F O O D S - Spanien - Grundlagt i november 2010 i Sevilla som en sammenslutning af landbrugs- og husdyrproducenter til distribution på de europæiske markeder. Vi har faciliteter i Salteras, Sevilla og i Paris, tæt på Rungis-markedet. Alle vores produkter har de nødvendige kvalitets- og sporbarhedscertifikater, der opfylder de mest krævende europæiske mærkningsstandarder, som er nødvendige fo...
Spanien, Almeria
...Fremstillet af udvalgte magre stykker og marmorert kød fra iberisk svinekød. Krydrede med udvalgte krydderier (paprika til den røde iberiske chorizo) og modnet i et naturligt tørreområde.
Spanien, Madrid
...Hos Pasión Fitness ønsker vi ikke kun at levere et naturligt og kvalitetsprodukt designet til atleter som dig. Vi ønsker at gå videre, give dig en multisensorisk oplevelse og transportere dig til forskellige hjørner af verden ved at berige dine sanser med opskrifter og smage fra en bred vifte af kulturer. Derfor har vi med omhu og dedikation udviklet mere end 20 varianter af hamburgere "Smage fra Verden". Vær modig og prøv dem alle, og løft dine sanser til et nyt niveau...
Spanien, Guijuelo (salamanca)
... oprindelse stammer fra en middelhavssubartype af Sus Scrofa Mediterraneus, hjemmehørende i de berømte spanske dehesas, primært beliggende i Salamanca. Anvendte behandlinger I Ibéricos Brisa gennemgår alle pølser disse behandlinger: hakning, tilsætning af ingredienser og æltning, nedkøling, fyldning, tørring og modning. Fordelene ved pølser Pølser er rige på magnesium, fosfor, zink og kalium. Desuden giver de iberiske svin Brisa os kød. Energiværdi: 432 Kcal / 1919 KJ Fedt: 38,5 g Mættet fedt: 15,3 g Kulhydrater: 2,1 g Sukker: 1,3 g Protein: 26 g Salt: 3 g...
Spanien, Fresno De La Vega (león)
...Håndværksprodukter som pølser, oste og grøntsagskonserves...
Spanien, Altea, Alicante
... passer den perfekt til tysk mad, som pølser eller pretzels. For de mere eventyrlystne kan den parres med krydrede retter som thailandsk mad. Fisk og skaldyr. Friske salater med citrusnoter. INGREDIENSER: Vand, hvedemalt, bygmalte, humle og gær. ALLERGENER: Byg og hvede...
Spanien, Granada
... Anbefalet serveringstemperatur: 17℃ Anbefalede madparringer: Velegnet til traditionelle gryderetter (stuvninger, kogte retter), stege af kød og fede fisk. Forstærker smagen af pølser, patéer og lagrede oste. Vinmarkerne strækker sig i skråningerne af Sierra Nevada, Naturparken Sierra de Huétor og Naturparken Sierra de Baza, i en gennemsnitlig højde af 1.000 meter over havets overflade: det høje Andalusien. Vingården er integreret i Center for Excellence inden for den agroalimentære sektor i Granada.
Spanien, La Seca-Valladolid
...Farve: skinnende kirsebær rød, intense aromaer af modne røde frugter og meget elegant træ. I munden er den robust, velsmagende, bred og vedholdende. Det anbefales at nyde den mellem 14º og 16º Celsius, og den passer godt til pølser, gryderetter, vildt, lagrede oste og patéer. Oprindelsesbetegnelse: IGP Vinos de la Tierra de Castilla y León Druesort: Crianza Årgang: 2016 Crianza: Fremstillet af druer af sorten tempranillo, lagret på franske egetræsfade (-allier-)...
... til menneskelig konsum, salg af kødprodukter samt opbevaring og distribution af frosne produkter. Pollo Deshidratado og Grasa de Pollo, begge til menneskelig konsum, produceres i UGENA Productos Industriales del Ave, S.L. Disse produkter anvendes til fremstilling af terninger, supper eller bouillon, tørre eller flydende, pølser eller fødevareforberedelser. For eksempel, blandt vores kundekartotek...
Spanien, Guijuelo-Salamanca
César Nieto er en fabrik for pølser og skinker, der stiller følgende produkter til rådighed: Ibéricos curados: - jamón de bellota - lomo de bellota - lomito de bellota - chorizo de bellota - salchichón de bellota - chorizo vela de bellota - sobrasada de bellota ibérica - loncheados de bellota Ibéricos frescos: - cabecero de bellota - chuletero de bellota - carrillada de bellota - corona de bellota - abanico de bellota - secreto de bellota - presa de bellota - pluma de bellota - solomillo de bellota - carne de cerdo ibérico - carne ibérica - frigorífico cárnico...
Spanien, Badajoz
...Svineproduktion beliggende i det sydvestlige Extremadura, Vuggen til Bellota-skinke. Vi har egen dehesa, kvæghold, fabrik og kældre samt en "Hvid Sal" med personaleudstyr til forskellige typer skiver og vakuumpakning eller ved hjælp af inert gas. Vi tilbyder en række iberiske produkter, der er fremstillet af os selv og håndlavet, skinker, skuldre og pølser fra pure iberiske bellota-svin opdrættet i Dehesa Extremeña. Som Kvalitetsleverandører tilbyder vi et udvalg af de bedste varianter af portugisisk vin, Manchego-oste D.O. og ekstra jomfruolie af højeste kvalitet.
Spanien, Guijuelo-Salamanca
Vi er en familieejet virksomhed, der fremstiller og markedsfører iberiske produkter af højeste kvalitet fra vores egen besætning, hvor vi kontrollerer alle processer fra starten. Vi producerer skinker, paletter, lår, pølser og alle slags produkter fra den iberiske svin. Vi kendetegnes ved tradition, omhu og dedikation i hver enkelt fase af fremstillingen af det endelige produkt. Vi har flere...

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play