Frankrig, Soing-En-Sologne
...Det er ækvivalenten til en grand cru på muscadet. Blindsmagt fremkalder den lange lagring på gær en smuk, veludviklet hvid Bourgogne. Ideel som aperitif, denne store vin fra Loire vil parre sig vidunderligt med alle saucerede fiskeretter, hvide kødretter og vil også ledsage foie gras. Domaine: DOMAINE DE L'EPINAY Appellation: MUSCADET SÈVRE ET MAINE Region: VAL DE LOIRE Farve: Hvid Druer: 100% Melon de Bourgogne Dyrkningsmetode: Økologisk Indhold: 75cl Vægt: 1 kg Karakter: Tør Årgang: 2017...
Frankrig, Brunoy
...indtil det bliver hvidt. Denne peber vækker den subtile og blomsteragtige side af bæret, samtidig med at den bevarer sin egen friskhed. Hvid peber fra Madagascar passer perfekt til dine saucer, fisk eller hvide kødretter; og den vil også være en fordel til dine oste og desserter. Vægt: 250 g Mængde: 125 g, 200 g, 250 g, 500 g, 1000 g...
Frankrig, Roubia
... cassisfarve. En frugtagtig næse med komplekse aromaer af røde frugter. Meget fin og silkeagtig struktur med en dejlig længde i munden, der strækker sig til en frugtagtig og frisk finish, der minder om en \"frisk pinotage\". Kan nydes kold om sommeren.\n\nACCORD METS-VINS\nPølser, hvide kødretter, middelhavskøkken.\nNydes ideelt ved 16°/17°\n\nIndhold (L): 0,75\nBruttovægt (kg): 1,2"}...
Frankrig, Perpignan Cedex
...Chokolade-mynte er en variant af pebermynte, en frisk urt med temperament! Den er meget aromatisk og er hovedingrediensen i den berømte orientalske myntete. Det er en plante, der ikke mangler fordele, da den virker på fordøjelsesproblemer, respiratoriske lidelser, fysisk og mental træthed og endda kløe. En undersøgelse har vist, at når den tilberedes som infusion, bevares en betydelig del af dens antioxidante egenskaber. I køkkenet tilfører chokolade-mynte friskhed og karakter til kødretter, grøntsagsretter, frugtsalater og selvfølgelig til forfriskende drikke.
Frankrig, Arles
...Conserves Guintrand Opvarm vores Ratatouille i en gryde over lav varme og tilsæt den til dine tilberedte kødretter ved at inkorporere deres stegesaft. Kold eller let afkølet vil den være en fryd at starte et måltid med, dryppet med lidt olivenolie. Og hvis du har noget tilbage, så knæk 2 eller 3 æg, pisk dem og lav en lækker omelet. Ingredienser: tomater (40%), auberginer (18%), courgetter (18%), grønne og røde peberfrugter (8%), løg (6%), solsikkeolie, olivenolie (1%), sukker, salt, modificeret majsstivelse, krydderurter (herunder selleri), krydderier, syre (citronsyre E330).
Frankrig, Aix-En-Provence
...Voatsiperifery-peber, bedre kendt som den vilde peber fra Madagascar, er en af de mest eftertragtede i verden. Oplev den ægte smag af peber fra Madagascar: Frugtagtig, træagtig og blomsteragtig. Det tilføjer et friskt pift til dine retter, masser af karakter men uden voldsomhed. Den vilde peber fra Madagascar passer perfekt til hvide kødretter, fisk, foie gras, lam, salater… den vil også...
Frankrig, Auros
...Det er jordsalt (og ikke havsalt) Det er det salt, man skal bruge for at lave Bayonne-skinken IGP. Det er et ikke-jodiseret salt med egenskaber, der adskiller sig fra havsalt. Det har en let anderledes smag og er 10 gange mere saltet. Så brug mindre. Mange gourmetrestauranter bruger det for dets smagsmæssige egenskaber. Kødretter bliver meget bedre med dette salt.
Frankrig, Rouvres Les Vignes
... og generøse smag giver rundhed uden for meget vinøsitet, samtidig med at den bevarer en vis friskhed i eftersmagen. Vores cuvée vil perfekt ledsage hvide kødretter samt dine grillretter. Den kan også harmonisk supplere en laks med mandler eller en sole med armorikansk sauce. Ziegenoste vil også være en trofast ledsager. Endelig vil CHAMPAGNE Claude PERRARD Brut Rosé sublimere dine dessertretter med røde frugter.
Frankrig, Saint Ouen L'aumône
...Ingefær tilføjer meget raffinement i køkkenet. Det værdsættes for sine friske, citronagtige og næsten frugtagtige aromaer. Det kan nemt bruges som erstatning for peber, i små mængder som afslutning på hvide kødretter, desserter, fisk osv.
Frankrig, Brissac Loire Aubance
... farve. Smuk aromatisk udtryk af røde og sorte frugter. Voluptøs og kompleks smag, der kombinerer solbær, viol og træagtige noter. ACCORD METS/VIN : Charcuteri, smagfulde kødretter, vildt, gryderetter og oste. TEMPERATURE DE SERVICE : 17°C. Karton med 6 flasker á 75cl...
Frankrig, Levallois Perret
...Ras el hanout er en kraftigt aromatisk og lidt krydret blanding. Den har en særlig, varm og blød smag. Det er en blanding af smagsnuancer, hvoraf de primært er: stærk chili, koriander, kommen, hvidløg, mynte, laurbærblad og salt. Anvendelser af Ras el hanout i madlavning: Den fremhæver couscous, taginer, pastillas, grøntsagsretter, skaldyr, hvide kødretter og fisk. Fordele ved Ras el hanout: Den har antiinflammatoriske, antiinfektiøse og antioxidante egenskaber…...
Frankrig, Ham
... kødretter, delikate fisk eller grillede grøntsager, vil denne blanding give en eksplosion af smag og en uforlignelig smagsdimension. Certificeret af Ecocert, er vores grillblanding "Herbes de Provence" synonymt med kvalitet og engagement over for en sund og naturlig madlavning. Nyd autenticiteten fra Provence i hver af dine kulinariske forberedelser og forkæl dine gæster med grillretter, der vil forbløffe dem. Reference: AR802063...
Frankrig, Saint Cannat
...Vinene lagres derefter separat i tank i flere måneder med en subtil afsluttende fadlagring, der finder sted før aftapning. DÆGUSTATION Mørk farve med violette nuancer. En Cabernet Sauvignon med aromaer af mynte, røde frugter, moden peberfrugt, røgede noter og let ristede nuancer. Smagen er fyldig, lækker, velstruktureret, med masser af frugt. Denne vin vil ledsage dine røde kødretter, pizza. Denne vin serveres ideelt mellem 14°C og 16°C.
Frankrig, Besancon
...I KØKKENET: Ingefær bruges regelmæssigt i køkkenet. Det giver næsten alle kødretter en let citronagtig smag, der er behagelig for ganen. Det passer godt til grøntsager, svampe og fisk. FORDELE Brugt i lang tid over hele verden til at lindre reumatisme, berolige hovedpine og mindske kvalme. Ingefær er en fremragende antioxidant og tåler varme.
Frankrig, Paris
... plantainbananen er mange. Musa paradisiaca er faktisk en frugt, der spises som en grøntsag, da dens smag er tættere på en sød kartoffel end en banan. Den kan koges, steges eller sauteres. Det er også muligt at beholde skrællen for at bage den i ovnen. Plantainbananen bruges især til at ledsage kødretter, kylling, fisk, men også curries, stærke saucer og kokosmælk...
Frankrig, Brue Auriac
... vanilje. Den udvikler sig derefter til noter af peberkrydderier og rosa bær. I munden er angrebet rundt og fyldigt, med krydrede noter, der derefter udvikler sig til lækre noter af sorte frugter og træagtige noter, som understøtter en smuk og lang eftersmag. MAD- OG VINPARING: Rødt kød, kødretter, svampe, oste SERVERING: 18-20°C OPBEVARING: Drik nu eller vil fortsætte med at forbedre sig i de næste 5 år...
Frankrig, Saint Christol De Rodières
...81 % Økologisk hvidvinseddike* - 19 % Økologisk reduceret druesaft * Produkt fra Økologisk Landbrug Uden konserveringsmidler, Uden allergener Ikke pasteuriseret Kan bruges i dressinger, salater, rå grøntsager og marinader. Denne hvide balsamico vil komplementere dine forretter, kødretter eller fiskeretter. Dens afbalancerede smag passer til alle dine varme eller kolde retter. Det er et...
Frankrig, Les Riceys
...CÉPAGES : 100 % PINOT NOIR VINIFICATION : Rosé opnået ved maceration. DÉGUSTATIONS : Sjælden vin med en unik smag. Næsen er overraskende, rig og kompleks med noter af små røde frugter og krydderier. Dens delikate, velafbalancerede smag forener friskhed og finesse. Det er en madvin, der passer perfekt til hvide kødretter og oste. MÉDAILLE : 1 stjerne i Guide Hachette des Vins 2021...
Frankrig, Le Mans
... industrielle ekspertise. Denne knowhow gør det muligt for AKIOLIS at tilbyde et bredt udvalg af tjenester og især at finde de bedste værdiskabelser for alle de indsamlede organiske affaldsprodukter. Disse affaldsprodukter genereres gennem forskellige fritureprocesser, udskæringer af kød og andre kødretter, retur fra salg osv.: - HAU (brugte madolier) og fedtstoffer fra stegerier - kød- eller animalske biprodukter - osv...
Frankrig, Laguiole
La Maison CONQUET er specialiseret i de gastronomiske traditioner fra Aubrac. La Maison producerer således pølser, konserver og mange kødretter og specialiteter baseret på renracet Aubrac oksekød, svinekød, lammekød fra Aveyron og kalvekød. Virksomheden producerer også færdigretter, indmad, aligot og lokale oste som tome. De færdigretter, der tilbydes af La Maison, er hovedsageligt tripoux, fyldt kål og farçous aveyronnais med svesker.
... betjening. Udlejning af service, levering. Vi er specialiseret i bryllupper, men vi tilbyder også vores tjenester til receptioner, vin d'honneur, virksomhedsmiddage, diverse måltider, indvielser... Vi har en butik med take-away retter. Vi tilbyder også vores tjenester til kødretter på spyd, kolde buffeter, små snacks... Alt er hjemmelavet. Vi fremstiller og sælger også en gammel, mousserende og alkoholfri drik, der er meget forfriskende: FRENETTE DU MORVAN: værdsat for sine egenskaber fra asketræet.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play