Frankrig, Coufouleux
...Glas terrinekrukker på 450 og 850 ml med ring TO 100 og TO 82. Disse beholdere er perfekte til emballering af terriner, patéer, saucer, krydderier, frugter osv. Tilgængelige i to referencer: V450T - Glas terrinekrukke 450 ml med ring TO 100 V850T - Glas terrinekrukke 850 ml med ring TO 82 Reference: V450T mL: 450 Diameter: 100 Højde: 79 Vægt (g): 210 Emballering: Pallet med 1.651 Type ring: TO 100 Reference: V850T mL: 850 Diameter: 100 Højde: 136 Vægt (g): 290 Emballering: Pallet med 889 Type ring: TO 82...
Frankrig, Paris
...Hos Pawell kender vi hunde godt. Vi ved, at de nogle gange er meget krævende med deres mad, og at det ofte er en umulig opgave at få dem til at spise noget, de ikke kan lide. Derfor har vi udviklet denne våde føde baseret på ingredienser af høj kvalitet. HØJKVALITETS PATÉER Af oksekød (65%) eller kylling (65%), en bouillon af mineralberiget vand (29,8%) og hampolie (0,2%) samt grøntsager...
Frankrig, Castelnaudary
...Kød og svinefedt, svinelever 34%, ÆG, salt, peber, krydderier. Kød af fransk oprindelse. KØKKENS TIP: Serveres koldt med brød, syltede agurker og lidt god vin… Hos os går festmåltider hånd i hånd med grøntsager og patéer! Den mest berømte er selvfølgelig den, du skal nyde: LE PÂTÉ DE FOIE! Lille tip: Opbevar det koldt! Det vil altid være din mest trofaste ledsager til en uventet aperitif, en picnic, en skive brød kl. 16, en tv-aften… Glem ikke at servere det med sin bedste ven, den sprøde syltede agurk.
Frankrig, Olivet
...Reference 3317960007527 Træagtig, frisk, krydret og behageligt aromatisk parfume. De sorte peberkorn plukkes grønne, hvorefter de gennemgår en fermenteringsproces i et par dage og tørres i solen, hvor de rynker og bliver sorte. Peber har traditionelt været med til at fremhæve smagen af alle salte fødevarer. Det anbefales at bruge hele korn til at krydre kød bouilloner. For at peber ikke mister sin aroma og ikke giver en skarp smag til retten, er det bedst at tilsætte det mod slutningen af tilberedningen. Brugsanvisning: saucer, kød, æg, fyld, patéer, grøntsager...
Frankrig, Pleucadeuc
...• Végédécor : omdannede grøntsager • Primdécor : hele frugter eller frugtbiter • Pulpedécor : omdannede frugter • Skræddersyede tilberedte retter, termostabile ANVENDELSER : • Spyd, stege, tournedos eller paupiettes, patéer eller mousser… FORPAKNING • Karton på 15 til 20 kg • Plastkasse på 15 til 20 kg FORDELE • Skræddersyet dimension • Enkel og hurtig anvendelse • Klar til brug produkt...
Frankrig, Lyon
Frankrig, Geispolsheim-Gare
...Selvklæbende etiketter fra Weck, der nemt kan klæbes på dine Weck-glaskrukker. (100 etiketter i en pakke). Etiketter nemt dine krukker, når du laver dine konserveringer af syltetøj, terriner eller patéer. Glem ikke at notere datoen for dine forberedelser på dine krukker!
...Pâtéer, terriner, rillettes eller regionale specialiteter, vi har mange forretter. Uden foie gras: de vil være velegnede til dine hverdagsmåltider, mens du med foie gras vil nyde dem, når du får venner på besøg eller til dine festmåltider.
Frankrig, Carquefou
...I respekt for charcuteritraditionen består vores sortiment af terrine-pâtéer, pâtéer i dej, stege, pølser, kogt skinke, grillskinke og gammeldags røget rå skinke, blodpølser, bacon, rillettes, sprødstegt svinekød osv.
Frankrig, Astaffort
... kompromiser med dyrevelfærd. Vore patéer og terriner fejrer derimod autenticitet, tradition og kvaliteten fra de franske terroirs. Hos Le Grand Bluff tror vi på den samlende kraft af madlavning. Deltag i os i dette kulinariske eventyr og bidrag til at opfinde de franske traditioner for i morgen, der respekterer miljøet, dyrene og den gastronomiske fornøjelse. Sammen, lad os nyde en lækker og bæredygtig fremtid!
Frankrig, CASTELNAUDARY Cedex
I hjertet af Languedoc og Pays Cathare, i Castelnaudary, i Aude, fremstiller SODICAS CONSERVERIE under mærket Audary det bedste fra det traditionelle køkken i Sydvestfrankrig til din fornøjelse. Cassoulet, confiterede retter, færdigretter, patéer, skinke, foie gras - alle produkter, der vækker minder om godt liv og god mad. Vore lokale produkter og traditionelle opskrifter bliver i stigende grad værdsat af forbrugerne.
Frankrig, Objat
... foie gras, fyldte vagtler med foie gras, fløjte af magret med foie gras, patéer med kastanjer og foie gras. - Færdigretter: andepaupietter med foie gras, fyldte kål med foie gras, andesteg med kantareller, cassoulet med andeconfit, andeconfit, gåseconfit, tilberedte kantareller. - Regionale patéer: corrézien-paté, paté med svesker og foie gras, skovterrine, terrine med 2 oliven og foie gras. - Røget magret, ande- og gåsegæs, assorteret salat. - Gaveæsker og skræddersyede firmagaver. - Produktion af konserverede varer efter din opskrift med personlig etikettering.
Frankrig, Saint-Jean Du Bruel
...ROGER VIDAL er en SMV, der er specialiseret i fremstillingen af gourmetprodukter "Made in France": pâtéer, terriner, specialiteter og pålæg, som har været eksporteret siden 90'erne til det internationale marked: Brasilien, Australien, Storbritannien, Tyskland, Italien, Danmark, Tjekkiet, Holland osv. Virksomheden tilbyder traditionelle og økologiske produkter, der distribueres til...
Frankrig, Plailly
...Over 8.000 LUTETIA-systemer er blevet installeret verden over til at udføre afrimning, salting, fasekombination, termisk behandling, tørring og rygning, køling og kryogenik. LUTETIA udvikler teknologiske processer til alle dine produktioner: Svinekødsprodukter (kogt skinke, bacon, patéer), tørrede kødprodukter (coppa, tørret skinke, tørret pølse, Cobourg), marinerede produkter, forarbejdede fjerkræprodukter (fjerkræskinke, nuggets), stegte og røgede kyllinger, fiskeprodukter (laks, blæksprutter).
Frankrig, OSSES
Beliggende i Baskerlandet er virksomheden ARNABAR specialiseret i fremstilling af foie gras og baskiske produkter. Således producerer og markedsfører den følgende lokale produkter: blok af foie gras, hel foie gras, halvkogt foie gras, andekonserves, axoa, baskiske opskrifter, patéer og rilletter, pølser, salte produkter, Espelette-peber, vine og drikkevarer fra Baskerlandet, søde specialiteter, fiskeprodukter osv. ARNABAR tilbyder også gourmetkasser, der kan gives som firmagaver.
Frankrig, St Medard D Eyrans
...Grundlagt i 1948 i Nérac i Lot-et-Garonne, har virksomheden LOU GASCOUN opbygget sit ry i næsten 50 år på ét enkelt produkt: den berømte gule dåse med svineleverpostej baseret på en familierecipe. Vores produkter er fremstillet håndværksmæssigt og er lavet ud fra traditionelle opskrifter fra Sydvestfrankrig, sammensat af friske ingredienser, der er omhyggeligt udvalgt og tilberedt uden farvestoffer eller konserveringsmidler. Vi tilbyder foie gras, pâtéer, ål i matelote, suppe fra bassin d'Arcachon, lamperie osv.
Frankrig, Barcus
LA FERME UHARTIA er specialist i gårdand. Vi har etableret en traditionel opdræt af ænder og et majsfoder værksted, før vi gik i gang med den håndværksmæssige produktion af gårdprodukter i vores lokaler, der overholder CEE-standarder. Derfor tilbyder vi et bredt udvalg af andeprodukter som gårdand foie gras, andekonserves, anderillettes, patéer med foie gras og færdigretter som andedåse eller fyldte sække.
Frankrig, Badefols Sur Dordogne
Le Domaine de la Barbe, også kaldet Foie Gras Kuster, producerer ande- og gåselever. Domaine tilbyder lever uden tilsætningsstoffer eller kemiske konserveringsmidler. Domaine markedsfører også specialiteter med foie gras, patéer, rilletter, grattons, confit, gæslinger, confiterede specialiteter, tørrede brystfileter samt færdigretter som cassoulet Périgourdin. Som forarbejdere af nødder og...
Frankrig, Plouay
Siden 1984 har virksomheden CERIMPORT designet, fremstillet og distribueret fødevareemballage i glasurkeramisk stentøj. Alle keramiske terriner til emballering af agro-fødevareprodukter (patéer, rilletter, friske eller frosne færdigretter, cateringprodukter, søde produkter osv.). Vore sortimenter er blevet udvidet i takt med jeres efterspørgsel, og vi præsenterer i dag mere end 400 referencer i...
Frankrig, Lanzac
... færdigretter. Den markedsfører også forretter som anderillettes og pâtéer baseret på foie gras, samt specialiteter som confit de canard med appelsin og cassoulet Lanzaguais. La Ferme de Grezelade har også et bredt udvalg af gaveæsker med regionale produkter. Produkter sælges i vores egne butikker, delikatesseforretninger og restauranter. Et mødelokale med forbindelse samt en spisesal er under opførelse til 2016.
Frankrig, Laguiole
DROSERA GOURMANDE er en virksomhed, der specialiserer sig i håndlavede regionale fødevarer. DROSERA GOURMANDE producerer derfor mange fødevarer baseret på and, såsom foie gras, blokke af foie gras, mousse af foie gras, gæs, confit, andebryst osv. Virksomheden tilbyder også tripoux, pølser, patéer, fritoner, cassoulet, galantiner, terriner til aperitif og vildtterriner.
Frankrig, Dijon
... meget stort udvalg af monastiske produkter: - fødevarer: syltetøj, honning, sennep, eddike, olivenolie, slik, patéer, pasta, småkager, flanblandinger, Alexion, sirupper, chartreuses, chutneys, kaffe, urtete, anis, speltmel, - hygiejne: sæber, brusegel, cremer, shampoo, balsam, smaragdvand, æteriske olier - religiøse artikler: rosenkranse, medaljer, kors, custodes, figurer og krybbespil, statuer, tiere… Tøv ikke med at komme og opdage vores smukke butik!
Frankrig, Aurillac Cedex
...La Maison TEIL beliggende i Aurillac er specialiseret i produktion af charcuteri. La Maison producerer skinker, pølser, terriner, fritoner, Auvergne-patéer og typiske charcuteriprodukter som feuilleté med Bleu d'Auvergne eller kartoffeltærte. Friske skinker fryses aldrig, de saltes i hånden med tørt salt og efter den traditionelle Auvergne-metode. Tørring og modning af skinker varer 7 måneder. Pølser og pølser fremstilles på gammeldags vis efter den samme håndværksmæssige kunnen. La Maison kombinerer moderne teknikker med gammelt håndværk for at producere exceptionelle produkter.
Frankrig, Montaut
Grundlagt i 1920 har Maison LAFITTE i 4 generationer specialiseret sig i gastronomi fra Landes. Maison er den ægte specialist i traditionel fedtfugl. Den producerer ande- og gåselever, confit, brystfileter, vinger og lår af and. Den tilbyder også forretter og færdigretter såsom andepaté, andemousse, rillons og rilletter, traditionelle pâtéer, terriner, halvstegte pâtéer, caviar fra Aquitaine...
Frankrig, Terrasson Lavilledieu
J.BLANC SA er en håndværksvirksomhed, der specialiserer sig i foie gras, patéer og færdigretter. Produkter af høj kvalitet, der respekterer traditionerne, uden farvestoffer eller konserveringsmidler. Økologisk certificering for en række patéer samt æblekompot. Tre vegetariske terriner i kataloget. Produktion af gastronomiske pakker til kommuner og virksomhedskomitéer. Eksport og store mængder muligt.
Frankrig, Hagetmau
Siden 1929 har virksomheden BESSE FOIE GRAS specialiseret sig i produktion og salg af foie gras. Virksomheden tilbyder halvkogte foie gras, ande- og gåselever samt specialiteter med foie gras. Den tilbyder også terriner, patéer, andeconfit, Landais cassoulet samt gourmetkasser til virksomhedskomitéer.
Frankrig, Arnouville Les Gonesse
... teknologiske processer tilpasset til alle dine produktioner: svinekødsprodukter (kogt skinke, bacon, patéer og andre), tørrede kødprodukter (coppa, tørret skinke, tørret pølse, Cobourg), marinerede produkter, forarbejdede fjerkræprodukter (fjerkræskinke, nuggets), stegte og røgede kyllinger, fiskeprodukter (laks, blæksprutter og andre).
Frankrig, Ramillies
Leverandører af krydderier til kylling, mexicanske krydderier, krydderier til merguez, krydderier til pølsefars med eller uden farvestof, krydderier til barbecue-pølser, krydderier til patéer, krydderier til tørrede pølser, krydderier til hvidløgspølser, tilsætningsstoffer til skinke. Leverandører af emballagebakker til catering i aluminium, plastbakker, bestik, fødevareafrensningsmidler. Fødevarebaktericider.
Frankrig, Pamiers
Gastronomiske specialiteter fra sydvest: Caprices Ariegeois er en familieejet virksomhed i Ariège, ved foden af Pyrenæerne, der tilbyder lokale produkter, traditionelle retter fra Sydvest, herunder den traditionelle hele ande foie gras, konserverede retter tilberedt i andefedt, hjemmelavede patéer, andeterine med appelsin, confit og gourmetkasser.
Frankrig, Ecrouves
... venner i Belgien, ved at introducere et udvalg af belgisk øl, Orval, Lindemans, i vores sortiment. Vi opfordrer vores producenter til at bevæge sig mod økologi og tilbyder allerede et vist antal økologiske vine samt økologiske terriner eller pâtéer.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play