...Chopfit Skærehjælp til pølser og pâtéer.
Belgien, Fernelmont
... økologiske glasvarer (rillettes, pâtéer, vol-au-vent, kødboller osv.), der er fremstillet i deres nye håndværksværksted, der blev indviet i 2023, "Bocal des Prés". Ved at vælge "Coq des Prés" kyllingen tilslutter du dig blandt andet: - En (meget) velsmagende kylling/æg af første kvalitet, der regelmæssigt hyldes af store kokke, - Styrken i et kooperativ, - En retfærdig og fair betaling til de...
Belgien, Aubel
Siden 1963 har vi tilbudt et komplet sortiment af lækre pølser, kendt for deres unikke smag og håndværket fra vores mestre-pølsemagere. Fra skinke til blodpølse, inklusive patéer og rå produkter, er der i alt 9 store familier, der i dag udgør et sortiment, der altid er rigere på smag! Resultatet af et familiefagligt og håndværksmæssigt kendskab, vores pølser findes i 3 serier af lækre...
Belgien, Lovendegem
Et imponerende udvalg af kvalitetsfulde delikate kødprodukter! Imperial Meat Products er en førende aktør i den belgiske kødindustri og tilbyder et komplet sortiment af salami, rå og kogte skinker, fjerkræprodukter, kogte varer og patéer. Imperial udvikler delikate kødprodukter til slagteren-konditoren og bringer med stor omhu velsmagende, forpakkede charcuterie og pølser på markedet. Vore mærker: Aoste, Justin Bridou, Marcassou, Leielander, Bistro, Disney Charcuterie, Weight Watchers Charcuterie.
Belgien, Vaux-Sur-Sure
...Beliggende i Vaux-sur-Sûre i hjertet af den belgiske Ardenner, mellem Bastogne og Neufchâteau, er Hartman-virksomhederne en ægte smeltedigel for anerkendt charcuteri. I flere generationer har de specialiseret sig i udbening og skæring af svin. Mange produkter bliver her tilberedt: "Le Délice de la Sûre", en råskinke, tørret og let røget, fremstillet efter håndværksmetoden. Men også kogte skinker, pølser, patéer, blodpølser, presset hoved,...
Belgien, Oostende
Lækre patéer, kødterriner og mousser af en exceptionel kvalitet, lavet med førsteklasses, udvalgte råvarer. Med den største omhu pakket i henhold til kundens specifikationer. Subtile patéer, der ikke kun er en fryd for tungen, men også en fryd for øjet. Desuden udelukkende lavet på bestilling. Altid friske på det tidspunkt, de leveres. Baget i ovnen ved høj temperatur, så de bevarer al smag og...
Belgien, Florenville
... gennem årene gjort det luxembourgske firma berømt. Et bredt udvalg af patéer supplerer produktpaletten: paté Délices de la Semois, traditionel paté, paté med øl fra Orval og i sæsonen, alle vildtpatéer. Disse er fremstillet af friske produkter, indeholder ingen konserveringsmidler og er bagt ved høj temperatur. Denne respekt for traditionen kræver håndværk, kvalificeret arbejdskraft og mange trin i produktionen.
Belgien, Evergem
Vleeswaren De Baets er en virksomhed med to hovedaktiviteter: - produktion af fine kødprodukter såsom salamityper, kogte pølser og paté. - slagterforretning specialiseret i friske kødprodukter og eget fabrikat. * Salamityper Finkost, bønderringpølse, salami uden hvidløg, salami med hvidløg, kopenhager, bloende eller boulogne… * Kogepølser Hespenpølse, kalvspølse, champignonpølse, lunchpølse… * Patéer Smørpaté, bøndepaté, sæsonpaté… * Saltede varer Saltet bacon, røget bacon, skinke, filet d’anvers…...
Belgien, Bassilly
Salg af belgiske og andre lokale produkter gennem online salg. Exceptionelle, autentiske, velsmagende og originale produkter. Mulighed for forsendelse af pakker og gavekurve. Stort udvalg af delikatesser til at forkæle dig selv eller andre. Belgien hyldes med sine produkter som øl, chokolade, cuberdon, spéculoos og mange andre. Og favoritter fra andre steder: Frankrig for sine foie gras, patéer...
Belgien, Zemst
... patéer. Ost & mejeri: Belgiske oste, udenlandske oste, mælk & fløde, æg & afledte produkter, yoghurt & budding. Kulinarisk: færdigretter, friske pastaer, kulinariske opvarmningssauser, forkogt kød & fjerkræ. Salater & saucer: smørbare salater, måltidssalater, mayonnaise & afledte produkter, dressinger. Aperitif snacks: oliven, tapas, butterdejssnacks. Fisk & skaldyr: røgede fiskeprodukter, friske rejer, fiske-terrin. Ultra friskt: fjerkræ, vaskede & skårne grøntsager, grøntsager i bulk, grøntsagssalater, friske frugtsalater, friske frugtsafter...
Belgien, Bocholt
De Spiegeleire Ambacthelijke patéer. Siden 1972 har uændrede produktionsprocesser sikret en raffineret og konstant smag. Vi garanterer 1. klasses produkter: patéer, kylling- og kalkunfilet specialiteter og varianter, leverpostej, blokpaté og varianter samt Berliner.
Belgien, Ronquières
Landrifosse gården er primært specialiseret i foie gras (rå foie og halvkogt foie). Den tilbyder også mulard andebryst, patéer (baseret på svinekød, kalvekød og andekød), anderillettes, julesylte, confiterede andelår, confiterede gæslinger, cassoulet, syltetøj (løg, cikorie, skalotteløg, chutney), oste, honning, olier, eddiker,…...
Belgien, Izegem
Den familieejede K.M.O. har hurtigt udviklet sig til en af de vigtigste aktører inden for produktion af højkvalitets leverpatéer, specialiseret i fremstilling på tallerkener og i terriner. I dag producerer POLCA omkring 35 forskellige smagsvarianter i grov eller halvgrove patéer, cremer eller mousser. Bestemte specialiteter, herunder æblepaté, fortsætter med at styrke det gode ry for sortimentet...
Belgien, Wommelgem
... lande. Uanset hvilket produkt du vælger, skiller hvert Schots-produkt sig ud med sin gode smag, kreative dekoration og den højeste kvalitet, som kun ægte håndværksprodukter kan have. Vores patéer, og især de specielle temapatéer, er ægte kunstværker, da de viser det sande håndværk. Der arbejdes med generelle temaer: Jul, Påske, Forår, Vinter, Valentinsdag, Karneval, ... men der laves også patéer eksklusivt til nogle vigtige kunder.
Belgien, Liege
La Vielle Abbaye er specialist i fin charcuteri. De tilbyder et bredt udvalg af produkter: blodpølser, sambas, patéer, kalvehoved, skinker, pølser, kødbrød, salte, surkål, italienske specialiteter, gaumaiske, spanske, svineører, svinefødder, presset hoved, grøntsagsaspik, produkter til årets slutning (fyldt and, hvid blodpølse med valnødder, fyldt fjerkræ, fyldt perlehøne, sort blodpølse med æbler, fyldt pattegris, hvid blodpølse med rosiner eller kål,…), kødboller, chorizo, amerikansk filet, parma skinke, stegt roastbeef,…...
Belgien, Stembert
... til at forvandle kødet til den ønskede tilberedning: bøffer, pølser, patéer, ... Fra gården til vores forretninger vælger vores chef selv det kvalitetskød, du finder på din tallerken. Det er denne kvalitetsgaranti, der har gjort, at PG Vian er blevet anerkendt for sin seriøsitet med hensyn til sikkerhed og kvalitet af sine produkter. Forbrugeren har ikke taget fejl. Han smager og kommer tilbage.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play