... fremstillingen af denne Merlot. Alt gøres for at sikre, at du får en kvalitetsvin, der respekterer typiciteten af sin druesort. DÉGUSTATION Farve: intens rød med violette nuancer. Duft: udtryksfuld med noter af syltede røde frugter. Smag: generøs, rund og fyldig med aromaer af friske frugter krydret med et strejf af milde krydderier. En lækker Merlot! ACCORDS METS & VINS Le Star Merlot passer perfekt til en tallerken med charcuteri, grillet kød, hvide kødretter i sauce, fish and chips og karakterfulde oste.
... familie kaldet "giftig sumak": denne er giftig! Anvendelse: Vi anbefaler at bruge sumak som et krydderi. Vi anbefaler derfor ikke at koge det, så det kan bevare alle sine egenskaber og sin smag. Sumak bruges som et blommesalt drysset over en ret. Du kan derfor tilsætte det til grillet kød, fisk eller ristede grøntsager. Du kan også drysse dette krydderi over mange retter. Sæk: 10Kg...
Frankrig, Arengosse
... dette havsalt af høj kvalitet en perfekt base til vores kreation. Kvalitets Rødvin: Infusionen af rødvin tilføjer en aromatisk dybde, der skaber en symfoni af smage i hvert saltkrystal. Friske Skalotteløg: De omhyggeligt udvalgte skalotteløg tilføjer en lækker subtil løgsmag til denne blanding. Anbefalet Brug: Grillet Kød: Drys generøst over dine bøffer, grillretter og fjerkræ for en eksplosion af smag. Gourmet Salater: Tilsæt et nip for at forbedre smagen af dine salater. Reference:SEL0016...
Frankrig, Paris
...En af de smørbare produkter fra "Apéritif des Sept Collines" serien. Godt ristede, let krydrede En lækker smørbar med en intens smag af svampe. Perfekt til at smøre på brød til aperitif, eller til brug i madlavning, med fjerkræ eller på grillet kød. Sammensætning: Champignon fra Paris, oprindelse Frankrig (79%), smør (20%), salt fra Guérande, peber. Dimensioner: 6,6 cm (d) x 6,16 cm (h) Nettovægt: 100 g...
Frankrig, Maubeuge
... andre grøntsager. Det er nok at blande flagerne med hvidløg for at gnide dem på grillet kød. Persilleflager vil også tilføje et strejf af bitterhed og noter af aromatiske urter til dine marinader. I de rette mængder tilføjer det en sød, urteagtig smag, næsten krydret, men kan give for meget bitterhed, hvis det bruges for meget. Persille passer godt sammen med basilikum, chili, oregano, peber, rosmarin, sumak og estragon. Reference:ART0062...
Frankrig, Saint Emilion
... det muligt at opnå en vin med velafbalancerede tanniner, frugtige noter og en stor friskhed i munden. 2016 : GULD GILBERT ET GAILLARD 2018 « Lys granatrød farve. Diskret frugtagtig næse (jordbær, ribs). Smagen viser en let struktur, en blød og enkel frugt, en behagelig friskhed. En årgang klar til brug til grillet kød. » 2015 : Guldmedalje Concours de Lyon 2019 « Smuk dyb rubinrød farve. Dyb næse, blomsteragtige noter og små røde frugter. I munden en blød, let Bordeaux, der prioriterer frugten.
Frankrig, Le Plessis Robinson
...Øjet og den erfarne hånd fra Grand Caractère's slagtere gør det muligt at afsløre aromaerne og bekræfte mørheden af dette amerikanske kød, der er verdenskendt. Dets intense marmorering gør det meget nemt at tilberede. Grillet, stegt eller ristet alt efter stykkerne. Du vil elske at tilberede det over åben ild for en autentisk oplevelse, der fremhæver alle dets smagsnuancer. Kød fra Verden...
Frankrig, Castelnaudary
...Andelår konserveret i eget fedt, salt. Kød fra Frankrig. KØKKENMESTERENS RÅD: Åbn dåsen og sæt den i vandbad for at smelte fedtet. Grill andelårene i ovnen eller på panden, og nyd dem med kantareller eller kartofler stegt i fedtet. Confit er retten fra Sydvestfrankrig! Et godt grillet andelår i ovnen bliver dejligt sprødt. Det er høj gastronomi, som er tilgængelig for os alle. Til denne confit får jeg specielt opdrættet ænder af M. Marty i Plaigne, en lille landsby gemt i bakkerne omkring Castelnaudary.
Frankrig, Cénac
... lakrids. Smag: Smuk struktur, vinen er fyldig med en dejlig sødme, flot frugtighed, saftig (giver indtryk af at bide i frugterne). God koncentration for denne solrige vin, med en indbydende, silkeagtig eftersmag. Generelt indtryk: Det er en vin, der passer perfekt til grillet kød, hvide kødretter eller hårde oste. Nydes mellem 14 og 16°C. Produkt: Château Rauzé Lafargue AOC Côtes de Bordeaux Areal: 13 ha Terroir: ler-kalkholdig - sandet Udsigt: Smuk dyb rubinrød og fløjlsagtig farve...
Frankrig, Mandelieu
...Den ekstra jomfru olivenolie François Roméo med chili tilføjer varme og smag, der giver karakter til dine retter. Olivenolien med chili fremhæver alle dimensioner af dine italienske retter: pizzaer, pasta, grillet kød, men også dine supper... Giv dine opskrifter dybde! Nettovægt: 0,250 KG Kapacitet: 25 CL...
Frankrig, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...Balsamicoeddike med figner. Denne eddike er fremstillet ved maceration af naturlige ingredienser (figner - pulp synlig i flasken). Til at forbedre dine salater, retter, som dressing, eller på grillet kød. Glasflaske 250ml...
Frankrig, Saint-Omer
...Et sæt af krydderier til at spidse, perfekt til store lejligheder. Det består af tre blyanter og en blyantspidser, der er godkendt til fødevarer. En udelukkende plantebaseret opskrift tilberedt i Alès i Cévennes. Basilikum (ØKO) er ideelt til middelhavskøkken, bær, rå grøntsager, gedeost og citrusfrugter. Sort trøffel er ideelt til rodgrøntsager, risotto, oste, æg og grillet kød. Kantareller er...
Frankrig, Renaison
...Gyros er den street food-ret, man finder overalt i Grækenland: en sandwich i pita-brød med krydret grillet kød (enten kylling eller traditionelt lam), en god portion tzatziki og friske grøntsager. Denne græske gyros-blanding vil tage dig på en rejse og kan tilpasses enhver type grillet kød på grillen.
Frankrig, Guérande
...Sæt ild til dine tallerkener og væk dine smagsløg med denne lækre blanding af salt og krydderier, der er specielt designet til grill og barbecue. Forstærk smagen af dine grillretter med Sel Gris Chili Barbecue. Denne velafbalancerede blanding af cayennepeber, paprika, tomater, oregano og spidskommen vil fremhæve den kraftfulde smag af grillet rødt kød og give dine hvide kødretter og fisk et mexicansk præg. Traditionelt brugt til: Som drys: grill, steg, grillet kylling. SKU:SGCBBQ250...
Frankrig, Paris
...140 timer kold i bøgetræsrøg, giver det en dyb smag. 100% havsalt røget med bøgetræ. Naturlig kold rygning uden aroma eller kunstige farvestoffer. Ikke-jodiseret, ikke-fluoreret salt. Gudsbenådet som finish på en grillet kød- eller fiskeret.
Frankrig, Mietesheim
...Delikat, blød og subtilt aromatiseret, denne sennep er ideel til fine vinaigretter eller mayonnaise og som tilbehør til hvide kød eller kolde fjerkræ. Især velsmagende med grillet svinekød eller kalv, eller til deglacering af panden med fløde, … den subtile nøddearoma vil fortsætte med at overraske dig. Ingredienser: Sennepsfrø, vand, eddike, nøddepasta (kogte nødder: 63%, vand, solsikkeolie, aroma): 5%, salt, sukker, aroma (nødder), konserveringsmiddel: natriumbisulfite. Findes også i spand på 1,1 kg.
Frankrig, Ascain
...Le SAGARNO (litterært æblevin) af Txopinondo er en gæret drik baseret på æble, lagret på bundfald i tønde i minimum 6 måneder. Forfriskende og frugtagtig, skal nydes godt kold (ca. 12°C) sammen med grillet fisk eller kød. Vi producerer det efter en gammeldags håndværksmetode med æbler fra lokalområdet og andre steder. DE VIGTIGSTE PUNKTER Egenskaber Gæret drik baseret på æble. 100 % ren...
Frankrig, Issy-Les-Moulineaux
... vellykkede flaske! En flaske, der kan stå alene, men som vil udtrykke sit bedste ved bordet sammen med grillet fisk, hvidt kød eller et udvalg af oste. Indhold: 75cl Type: Hvidvin Druetype: 100% Chardonnay AOC: Arbois Opbevaring: Drik nu og kan gemmes indtil 2029 Serveringstemperatur: 11-13°C...
Frankrig, Auxerre
...Dégustation Vin let, meget original, nem at drikke, med markante noter af ribs. I munden, friskhed bragt af Persan. Vinifikation Maceration i 15 dage efterfulgt af blid presning i 3 timer. I tanken, malolaktisk fermentation udført. Lagret på fine gærrester i 12 måneder i gamle fade. Accord met-vin: charcuteri, grillet kød Ønologens råd: serveres mellem 14 og 16°C Alkoholindhold: 11,5° Opbevaringstid: 5 til 10 år Emballage: Karton med 6 flasker á 75cl Domaine: Claude Quenard et Fils Appellation: Vin de Savoie Kultur: Biodynamik Label: Appellation d'Origine Contrôlée...
Frankrig, Parnac
...Delikatesse og friskhed af frugten. En kjole af en rose, der stræber efter lilla billeder, som udtrykker en blanding af friskheden fra røde frugter, blødheden fra æble og pære samt syrligheden fra ribs i en fed og rund kontekst. Servering: frisk, 8 -10°C. Anbefalet ret: Som en aperitif med snacks, grillet kød, fisk, asiatisk køkken. Ideel om sommeren med salater af frugter og sæsonens grøntsager.
Frankrig, Grigny
...Den traditionelle hollandaise sauce er en varm emulsion af smør, æggeblommer og citron, og kan ledsage fisk, grøntsager og endda grillet kød. Lækkert med rødspættefileter, laks, torsk, muslinger, salsify, broccoli, blomkål, asparges, nye kartofler, kammuslinger osv. Også lækkert som garniture med en bouché à la reine.
Frankrig, Roubia
...silkeagtig, let noter af solbær, generøse noter af kirsebær, generøse noter af røde frugter, elegante tanniner, fine tanniner, rund, struktureret krop, god intensitet, lang eftersmag. Mad & vin kombinationer Grillet rødt kød, Hvidt kød, Fjerkræ, Fjerkræ, Komælk oste Serveringstemperatur: 16° - 18° Farve: Rød Druetype: Grenache, Mourvèdre, Syrah Alkohol: 14,5% Indhold: 75 cl (Flaske)...
Frankrig, Arles
...Conserves Guintrand Varm eller opvarm vores Tomat- og Zucchini-fondue efter smag eller sæson, i traditionel ovn eller mikroovn, og gør den til din hovedret. Ellers vil den perfekt ledsage alle dine kød- eller fjerkræretter, grillet,...
Frankrig, Saint Ouen L'aumône
...Du vil elske dine cocktails lavet med passionsfrugt! Passionsfrugten, også kaldet grenadilla, er en lille tropisk bær på størrelse med et æg. Dens aromatiske kød indeholder mange små sorte frø, som er en meget god kilde til kostfibre. Nyd den i en salat med papaya, mango og ananas. Den passer også godt sammen med marcipan i en velkendt dessert, pavlova. I en salt version passer den ideelt til grillet fisk.
Frankrig, Levallois Perret
...Nigelle er et meget lille frø med en intens sort farve og uden duft. Anvendelser af nigellefrø i madlavning: Nigellefrøene drysses hele eller knuste over retten ved afslutningen af tilberedningen for at fremhæve smagen af bagte grøntsager, fisk, grillet kød eller ris. De er også perfekte til at forfine kolde saucer som mayonnaise eller en yoghurtsauce. Fordele ved nigellefrø: Fordøjelsesfremmende, carminativ, antispasmodisk, anthelmintisk…...
Frankrig, Ham
...Hele dildfrø høstes fra planten Anethum graveolens L. Dild er en meget værdsat krydderurt i madlavning for sin karakteristiske anis-smag. Dildfrø er særligt lækre som tilbehør til grillet eller røget fisk, friske oste, salater, grøntsager, kød, papilloter, saucer, kager, kompotter og marmelader. Deres anis-smag tilføjer en unik dimension til disse retter og giver dem et forfriskende præg. Opskriftidé: Grillet Laks med Dild Ingredienser: 4 laksefileter 2 spiseskefulde dildfrø Saft fra en citron Salt og peber efter smag 2 spiseskefulde olivenolie Reference:AR803824 Ean13:3760306803824...
Frankrig, Saint Cannat
...-18°C. SMAGSNOTER Dejlig lys pink farve, frisk frugtagtig smag. Raffineret og delikat i munden, et godt år. En gastronomisk vin. Du vil især sætte pris på vores Bandol rosévin med fisk, grillet kød, bouillabaisse, fjerkræ… Eller som aperitif. Serveret ved omkring 13°C...
Frankrig, Saint Christol De Rodières
...Ingredienser: - Brune sennepsfrø - Alkoholeddike - Havsalt - 20 % urter (basilikum, timian, rosmarin, merian, kørvel) - Vand Brugsanvisning: Går rigtig godt sammen med grillet kød og fisk. Pensl det på dine grillretter, stege og lammekølle for at bevare deres saftighed. Dette produkt fås også i en 100 g krukke.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play