Frankrig, Warmeriville
...)","DLC en moyenne:486 jours":"Mindestholdbarhed:486 dage","Fruits (mûres, framboises, myrtilles, fraises), sucre, sucre roux de cannes, jus de citrons concentré et, éventuellement, gélifiant : pectine de fruits":"Frugter (brombær, hindbær, blåbær, jordbær), sukker, rørsukker, koncentreret citronsaft og eventuelt geleringsmiddel: frugtpektin","Mots clés:bonne-maman":"Nøgleord:bonne-maman","Pays d’origine:FRANCE":"Oprindelsesland:FRANKRIG","Cellule 0g / 100g":"Kulhydrater 0g / 100g","Matières grasses 0,1g / 100g":"Fedt 0,1g / 100g"}...
Frankrig, Bernin
...L’AGAR BIO er et fremragende geleringsmiddel af vegetabilsk oprindelse (alge), som kan bruges alene og i lave doser til at erstatte gelatiner eller pektiner i dine forberedelser. Det er ideelt til at forberede geleer eller skum, der er stabile over for varme, syre og enzymer fra eksotiske frugter (ananas, papaya, kiwi…). Det kan også bruges til at teksturere produkter (hakkede, aspik, terriner...
...Total frugtindhold: Forberedt med 55 g frugt pr. 100 g færdigvare. Ingredienser og allergener: Syrener, sukker, citronsaft, geleringsmiddel: æblepektiner. Gennemsnitlige næringsværdier pr. 100 g Energi 992/234 kJ kcal Fedt < 0,5 g Heraf mættede fedtsyrer < 0,1 g Kulhydrater 56 g Heraf sukker 55 g Proteiner 0,9 g Salt 0,01 g Syrenermarmelade er en lækker frugtmarmelade, der fanger den unikke...
Frankrig, Paris
...Abrikos (80%)*, Rørsukker*, Syre: Koncentreret citronsaft*, Geleringsmiddel: frugtpektin. Mindestholdbarhed: fremstillingsdato +2 år Nettovægt: 420g Bruttovægt: 674g Frugtindhold: 80g Sukkerindhold: 33g * Produkter fra økologisk landbrug. Råvarer fra EU og ikke-EU landbrug. Opbevares køligt efter åbning og bør spises hurtigt.
Frankrig, Auterive
... marmelade os til en exceptionelt lækker og smagfuld kulinarisk rejse. Kendt for sit høje indhold af fibre, vitaminer A og C samt beta-carotener, vil denne marmelade helt sikkert vække dine kræsne smagsløg med fine produkter med eksotiske og tropiske smagsnuancer. Samlet frugtkoncentration: 56% Ingredienser: Mango, sukker, citronsaft, bergamot, ingefær, geleringsmiddel: pektin Opbevaring: To år før åbning. Opbevares køligt efter åbning og bør spises hurtigt.
Frankrig, Mietesheim
...Den bløde og frugtagtige note fra frugtpulpeddressinger tilføjer en overraskende eksotisk touch til dine retter. Vinaigrette med myrtillepulp fremhæver grønne salater og fjerkræ. Ingredienser: Myrtillepulp (42%), hvid eddike 8° (41%), sukker, geleringsmiddel: pektin.
Frankrig, Neuilly Sur Seine
... eller pengene tilbage Rådgivning Bestil på 06 68 94 35 56 Geleringsmiddel: gummi arabicum * naturlig aroma: 2,6% ingefær, 0,2% mynte * 100 g af produktet indeholder: Energi 1174 kJ (280 kcal); Fedt 0g, heraf mættede fedtsyrer Indhold: 40g (ca. 34 pastiller)...
Frankrig, Talant
...La Pectine NH Nappage er et geleringsmiddel, der bruges til fyld og glasurer i bagværk baseret på frugtpulp. Med pectinen NH nappage får du en termoreversibel gel, der har en meget god stabilitet til frugtbaserede præparater. Den er meget værdsat til fremstilling af indlæg, til glasurer på bagværk med ufortyndede frugter. Med pectinen NH Nappage opnår du en fast og glansfuld gel. Dosér 0,8 til...
Frankrig, Donchery
...Montagepasta, højtemperaturbestandig smøremiddel mod fastklemning. Komplekset består af aluminiumpulver og ekstremtryksmidler i en mineralsk base (litiumsepe) med tilsætningsstoffer for vedhæftning og geleringsmiddel. Uopløselig i vand. Korrosions- og rustbeskyttende. Temperaturmodstand mellem -30°C og 600°C. Penetrabilitet 60 slag ved 25°C 310 – 340 (NFT 60132). Frysepunkt -30°C. Viskositet ved...
Frankrig, Arles
...Maison Lesage Pâte de fruits fra Provence dækket med praliné gianduja lavet af mandler fra Provence og frugtdækning. Opbevaring på et tørt sted mellem 16 og 20°c. Ingredienser sukker, kakaosmør, mandler fra Provence, kakaopasta, skummetmælkspulver, dehydratiseret glukosesirup, stabilisator sorbitol i pulverform, abrikos, kirsebær, figner, jordbær, vand, jordbær, kirsebær, figen, abrikos, geleringsmiddel pektin, overfladebehandlingsmiddel arabisk gummi, citronsyre, sojalecithin...
Frankrig, La Seauve Sur Semene
...Uden aromaer eller farvestoffer, vil deres naturlige fyld baseret på hindbærpuré minde dig om den gode smag fra din barndom, samtidig med at de bevarer en sprød småkage! Ingredienser: Ris mel, glukosesirup, hindbærpuré 17 %, majsmel, rørsukker, fuldkornsris mel, koncentreret citronsaft, geleringsmiddel: Pektin Spor: Soja, Mælk, Nødder, Jordnødder...
Frankrig, Les Pavillons-Sous-Bois
...Vaniljeis med karamel sauce (11%) og karamelliserede pekannødder (7%). Vaniljeis, karamel sauce og karamelliserede pekannødder Ingredienser Ingredienser: YOGHURT (26%), SKUMMET mælk koncentreret, sukker, FLØDE, jordbær (11%), dehydreret glukosesirup, æggeblomme, koncentreret citronsaft, geleringsmiddel: pektiner, naturlig aroma. Allergener: se ingredienser i store bogstaver...
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play