Frankrig, Saint-Bris-Le-Vineux
... er angrebet fyldigt, med runde og silkeagtige tanniner. Helheden har en smuk balance og en finish, der varer meget behageligt. MAD- OG VINPARING Serveres ved 13°C for ren fornøjelse eller sammen med et udvalg af charcuteri og gedeoste. Region: Beaujolais Druetype: Gamay Noir – Gamle vinstokke over 40 år...
Frankrig, Mandelieu
...Den ekstra jomfru olivenolie med citronsmag passer perfekt til alle dine fiskeretter, carpaccio, fiske-marinader, friske gedeoste... Bring Middelhavets dufte ind i dine retter og berig dem med milde citrustoner. Nettovægt: 0,250 KG Kapacitet: 25 CL...
Frankrig, Saint-Jean-Pla-De-Corts
... beskytter og bevarer smagene og duftene - Eksklusiv Patent Denne blanding kombinerer økologiske urter fra Provence, økologisk spidskommen, økologisk paprika, økologisk ingefær og økologisk olivenolie. Drys direkte over dine grillretter ved hjælp af hældetuden. Du kan bruge denne blanding på dine gedeoste, i dine smør- eller flødesaucer, eller i enhver anden ret. Lad din kreativitet få frit spil!! Gaveæske i metal: nettovægt 40g...
Frankrig, Auxerre
...Udelukkende arbejde med naturlige gær... Lagret 100% i egetræsfade (ingen nye fade)\n\nAccord metvin\nSom aperitif, med skaldyr, men også med fiske-retter og især nordiske anretninger. Absolut fantastisk til gedeoste. Den passer også rigtig godt til krydrede retter som curry og safran.\n\nConditionnement pris a l'unité, solgt pr. karton med 6 flasker, fri fragt.\n\nVinmagerens råd: serveres ved 10-11°C\nAlkoholprocent: 12,5%\nOpbevaringstid: 4 til 5 år\nDomaine: Domaine Bersan\nAppellation: Saint-Bris\nÅrgang: 2019\nDruetype: Sauvignon Gris\nKultur: Høj Miljøværdi\nLabel: Kontrolleret Oprindelsesbetegnelse"}...
Frankrig, Lys Haut Layon
... noter, hvilket giver en tør hvidvin. Råd til smagning: Den skal serveres kold ved 10°C. Den passer godt til skaldyr, fisk, men også til gedeoste som Valençay. For god opbevaring skal flaskerne ligge ned i et køligt og mørkt rum i op til 3 år afhængigt af årgangen. SOUS SOL: Kalksten Superficie: 4 Hektar...
Frankrig, Rungis Cedex
...Kozh de Chèvre Specialiteter fra Poitou-Charentes, Quercy, Sancerrois eller Touraine, Buisson tilbyder et bredt udvalg af gedeoste. Kozh de Chèvre fra Poitou-Charentes Kozh de Chèvre fra Quercy Kozh de Chèvre fra Sancerrois Kozh de Chèvre fra Touraine fåreost tørret fåreost halvmodnet fåreost...
Frankrig, Esquiule
...Fromageriet BALAKA: https://www.fromages-fermiers.com modner og sælger udelukkende gårdoste af fåremælk AOP Ossau Iraty. Disse oste kommer direkte fra hyrderne i Baskerlandet og bjergene i Béarn. Vi modner og sælger også gedeoste. Fromageriet BALAKA ligger i ESQUIULE, en lille baskisk landsby med 500 indbyggere, i Soule, midt i naturen og i området for produktion af fåremælk oste Ossau Iraty. Vi...
Frankrig, Penne
...La Fromagerie du Pic: produktion af gedeoste lavet af råmælk, syrnet dej, presset dej. Vores produkter: Cabecou d'Autan: gedeost lavet af råmælk Rouelle du Tarn Lou Pennol Le Pavé Le rond d'Oc Le crottin La bûche La bûchette La Tome du Pic osv..
Frankrig, La Vernelle
Producent af gedeoste fra Berry. Producent af AOP gedeoste. Producent af AOP gedeoste. Producent af Selles sur Cher oste: Selles sur Cher AOP blomster, Selles sur Cher AOP vugge, Selles sur Cher gård. Producent af Valençay gedeoste: Valençay AOP vugge oste, Valençay AOP papir oste, Valençay AOP gård oste. Producent af Ste Maure de Touraine AOP oste. Ste Maure de Touraine AOP blister oste. Ste...
Frankrig, Broût-Vernet
... for at gøre dem til produkter af høj kvalitet. Vores oste modnes på planker af gran i en kuppelkælder fra det 19. århundrede, hvilket giver ideelle modningsforhold, der varer fra 2 til 6 måneder for vores gedeoste. Kælderen ligger under Château du Vernet.
Frankrig, Banon
...La Fromagerie de Banon er en virksomhed, der specialiserer sig i fremstilling og salg inden for oste-sektoren. "Banon" er en ost med Beskyttet Oprindelsesbetegnelse, samt et bredt udvalg af friske og modnede gedeoste. Fremstillingen af vores oste er genstand for omhyggelig og konstant opmærksomhed fra virksomheden, med henblik på at bevare autenticiteten, smagen og aromaen af de gamle oste til stor glæde for vores kunder. Virksomheden ønsker at videregive en tradition og en vis kvalitet til sine kunder gennem smagen.
Frankrig, Verdun
Cloche d’Or er et mejeri og ostehus i Pont de Ruan. De fremstiller gedeoste af frisk mælk, formet i overensstemmelse med traditionelle metoder. Producent af gedeoste. Kontrolleret oprindelsesbetegnelse (AOC). Frisk og modnet. Af råmælk. Af pasteuriseret frisk mælk.
Frankrig, Pont De Ruan
Cloche d’Or er et mejeri og ostehus i Pont de Ruan. De fremstiller gedeoste af frisk mælk, formet i overensstemmelse med traditionelle metoder. Gedeoste. Beskyttet oprindelsesbetegnelse. Frisk og modnet. Af rå mælk. Af pasteuriseret frisk mælk...
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play