Spanien, Guijuelo (salamanca)
...Vores Ibérico Bellota Lomo har en intens burgunderfarve med perlemorsfarvede fedtvener, en blød og cremet konsistens, en intens og vedholdende smag, samt en kraftig og behagelig aroma. Den langsomme naturlige tørreproces og marinaden lavet af paprika og naturlige krydderier, som familien har anvendt i tre generationer, giver vores Ibérico Bellota Lomo en uforlignelig bouquet.
Spanien, San Pedro Manrique (soria)
...DUROC KURV MED SKINKA - GAVEKURVER Reference: 5116 VÆGT: Skinke 8-8,5 Kg; Chorizo 600 g; Lomo 750 g...
Frankrig, Laissac
...Du lonzo skåret fint i et 100% genanvendeligt glasburk. Ved siden af "Popine" versionen på 70g, opdag XL versionen, Marmite i 300g! Takket være sit innovative koncept kan Marmite af lonzo opbevares ved stuetemperatur i 3 måneder. Fremstillet i vores værksted i Laissac, Aveyron, lonzo, også kaldet lomo eller lonzu, respekterer det gamle håndværk ved kun at inkludere 3 ingredienser: svinekød, salt...
Belgien, Waterloo
...Bola de Lomo Knuckle Babilla Tranche Grasse Noce Oprindelse: Argentina, Uruguay, Brasilien, Australien, Irland og Polen Lagringstemperatur: Koldt ved -1º/+2º, dybfrosset ved -18º Typer: Oksekød Kvalitet: Høj Kvalitet Oksekød Holdbarhed: Kølet 120 dage holdbar / Dybfrosset 18 måneder holdbar Race: Angus / Hereford Vægt pr. stykke: 3,85 til 4,80 kg Kaliber: Ingen Kaliber...
Frankrig, Lyon 1er
...Gree LOMO 18 Aircondition Split - R32 Kølekapacitet 4600 W og varmeeffekt 5200 W - 230/1/50 Energieffektivitet 6.1 Netto- og brutovægt > indendørs enhed: 13.5 / 16.5 - udendørs enhed: 34 / 37...
Spanien, Guijuelo (salamanca)
Siden 1983 Produkter Cárnicos BRISA, S.L. er en familieejet virksomhed beliggende i Guijuelo, med over 35 års erfaring i fremstillingen af iberiske produkter af højeste kvalitet. Virksomhedens begyndelse går tilbage til marts 1983, i en lille fabrik på omkring tusind kvadratmeter i centrum af Guijuelo. Stedet, hvor de første faciliteter blev bygget, var en gammel foie gras-fabrik, der hed BRISA, ...
Vi producerer iberiske skinker af bellota, fra frilandsopdræt og fra opdræt, samt iberiske skulderstykker. Vi er en leverandør af friske og frosne iberiske svinekød. Persa iberica, pluma, secreto, panceta, solomillo ... vi foretager slagtninger næsten hele året. Direkte salg fra fabrik til slutforbruger og til professionelle grossister. Vi sender til hele EU. Vi distribuerer også typiske produkter...
Spanien, Toral De Los Vados-León-España
...Håndlavet fremstilling af specialiteter som: El Botillo del Bierzo, krydret og sød chorizo, Chorizo Herradura, Lomo Embuchado, helbredt skinke, San Martiños (Salchichón), Cecina de Babilla, røget lacón, bacon, røget pancetta, braiseret lacón (Gourmetprodukt) blandt andre... Vi tilbyder også frisk svinekød som: koteletter, mørbrad, ribben, pancetta, lacón, frisk skinke, frisk knogle, og selvfølgelig de salte og friske produkter som: øre, hale, rygsøjle, svinehoved, snude, svinefod.
Spanien, Cuarte De Huerva
... iberiske svin, der får lov til at græsse frit i en periode på mindst fire måneder, typisk fra oktober til februar) lever af agern (las bellotas på spansk). Det rene lomo iberico fra "Cinco Jotas" kendetegnes ved en let krydret og røget eftersmag. Nettovægt: 450 g / 900 g Præsentation: lomo pakket vakuum, indeni en original cylinder i pap.
Frankrig, Auros
...chorizo i naturlige tarme med sin blomst, perchespølse, rullet ventrèche (fransk pancetta) og flad. Vi fremstiller også kogt charcuteri: hjemmelavet hvidløgspølse, baskisk paté med Espelette-peber, vores berømte bedstemorpaté (med cognac, fløde og små svampe), kogt skinke, boudin med béarnais-kød, galabar-boudin og boudin brasse med kød, samt terrine af svinefødder. Derudover producerer vi marinerede kød til grillning som vores berømte grillskinke à la Lomo og friske pølser.
Spanien, Alcobendas
...Lomo de Cebo de Campo Ibérico 50% iberisk race Produktet stammer fra en af de to Lomos fra den iberiske svin, krydret med salt og paprika af høj kvalitet. En af de ældste og mest værdsatte pølser for sin uforvekslelige smag, farve, tekstur og marmorering. Intens smag. Meget anbefalelsesværdig. Vægt: 1 kg til 1,3 kg. Oprindelse: Salamanca...
Spanien, Guijuelo-Salamanca
César Nieto er en fabrik for pølser og skinker, der stiller følgende produkter til rådighed: Ibéricos curados: - jamón de bellota - lomo de bellota - lomito de bellota - chorizo de bellota - salchichón de bellota - chorizo vela de bellota - sobrasada de bellota ibérica - loncheados de bellota Ibéricos frescos: - cabecero de bellota - chuletero de bellota - carrillada de bellota - corona de bellota - abanico de bellota - secreto de bellota - presa de bellota - pluma de bellota - solomillo de bellota - carne de cerdo ibérico - carne ibérica - frigorífico cárnico...
Frankrig, Perpignan
...n°1 i salget i charcuteri-afdelingerne i de butikker, vi leverer til, vores produkter er katalanske specialiteter fremstillet i Garrotxa-dalen i det spanske Catalonien. Aromatiserede eller naturlige fuets, aromatiserede eller naturlige pølser, mild eller stærk chorizo, skinke nødder, 1/4, 1/2 eller hele benfri serrano, stort udvalg af vakuumpakkede skiver, saltet bryst, lomo osv. ... vores sortiment har i 10 år glædet de tusindvis af turister, der kommer på ferie i vores region.
Spanien, Guijuelo
FISAN er en familievirksomhed med en stor historie (grundlagt i 1920, en hundredeårig virksomhed), som er specialiseret i en håndværksmæssig produktion af det stjerneprodukt fra den spanske gastronomi, Iberico Bellota Skinke. Vi fremstiller også mange andre produkter fra Iberico Svinekød såsom Embutidos (Chorizo, Lomo..) og frosne udskæringer (Pluma, Secreto, Presa...). Vi tilbyder flere formater...
Frankrig, Saint-Jean-Le-Vieux
Grundlagt i 1993 er Maison Mayté en baskisk håndværkscharcuteri. Maison producerer et bredt udvalg af tørret kød fra Baskerlandet: skinker, pølser, tørrede pølser, flade eller rullede bryststykker (ventrêches), chorizo, tørrede lomo... Maison tilbyder også sine specialiteter baseret på and (foie gras, magret, confit, rillettes, foie gras-pâté), svinekød (baskisk pâté, baskisk pâté med Espelette...
Spanien, Aracena
... modner vi på en håndværksmæssig måde med luft fra Naturparken Sierra de Aracena og Picos de Aroche i en periode på minimum 24-36 måneder. Den omhu og det engagement, vi lægger i vores Jamón de JABUGO, gør det muligt for os at tilbyde dem med den helt rigtige modningsgrad. Vi har også iberisk cebo-skinke, iberisk Bellota-skinkeskive, iberisk lomo, ekstra lomo morcón, iberisk chorizo, iberisk salchichón og skiver af iberiske pølser. Kontakt os venligst via denne kanal, så vil vi betjene dig uden forsinkelse.
Spanien, Bescano
Producent, håndværker og distributør af catalansk charcuteri: udvalg af fuets 110g med stykker, landpølse, små pølser, udvalg af fuets 150g; skinkestykker, landskinke med eller uden ben, serranoskinke med eller uden ben, vakuumpakket lomo. Et meget godt forhold mellem kvalitet og pris. Et team, der lytter til dig!
... oksekød, som vi fremstiller i vores separate faciliteter. Vores mål er at sikre de højeste standarder for kvalitet og fødevaresikkerhed (IFS, BRC). Luis Oliveras er til stede i Horeca og detailhandelen. Tilgængelige formater: - Hele stykker til skæring i værkstedet og hele industrielle stykker til professionelle skærere. - Bakker med skiver fra 50g til 500g. Jamón Serrano Jamón Ibérico Lomo Salami Tunnel Tapas Chorizo Pepperoni Chorizo pizza Salchichón Cecina/Bresaola Salami...
...Vi er producent af Serrano-skinker A.O.C fra Teruel (Calamocha) & producent af Ibérico Bellota-skinker fra Los Pédroches (Cordou). Vi distribuerer i hele Frankrig, Belgien, Schweiz, Korsika med levering fra et Bodéga-lager i 87520 Veyrac!!!! Du kan finde Serrano-skinke med ben & uden ben vakuumpakket. Ibérico lomo, pølse, chorizo, og sobrasada fra Mallorca.
... bedsteforældres opskrifter. Vi fremstiller produkter som salchichón chapado, salchichón cular, salchichón al corte, sød og stærk chorizo, chorizo cular, chorizo corte, fuet, hvid og rød chistorra, rød longaniza, sort butifarra, blanquillo i tarm og i krukke, catalansk butifarra, kogt salchichón, stærk og normal sobrasada i tarm og i bøtter, lomo embuchado, lomo al romero med svær, skinker... I øjeblikket har...
Spanien, Guijuelo
Online butik til salg af skinker og iberiske pølser fra Guijuelo, Salamanca, Spanien. Iberisk skinke, iberisk skulder, iberisk chorizo, iberisk lomo, iberisk salchichón, pølsepakker, julekurve og gavepakker med kvalitetsprodukter.
Spanien, Sevilla
... overskrider grænser og efterspørges i alle lande. Olivenolie er den grundlæggende og karakteristiske ingrediens i middelhavskosten. Den stammer fra Andalusiens jorde, og dens anvendelse er primært kulinarisk og meget gavnlig for helbredet. Vi har også andre produkter som: - Vin - hvid, rød eller rosé - Chacina - De iberiske chacinas er konserverede, marinerede eller pølseprodukter. Blandt de mest kendte er chorizo, salchichón, caña de lomo og andre pølser som butifarra, morcón eller fyldt kød. - Oste - Cabrales, Payoyo, Boffard eller manchego...
Spanien, Encinasola
Vi er kvægavlere og producenter af skinker og pølser fra Huelva, med et bredt udvalg af skinker, skulderstykker, chorizo, morcones, salchichoner af første kvalitet, lomo og skiver,... alle produkter fra den iberiske svine race, fremstillet efter vores tradition, med særlig omhu for at opnå den højeste kvalitet. Besøg vores fysiske butik, hvis du er i Encinasola, eller foretag dine indkøb, hvis du ønsker det, i vores online butik.
Spanien, Alcalá De Henares
Charcuterías el Almacén beskæftiger sig med salg af skinker og iberiske produkter af første klasse: oste, lomo, salchichón, chorizo, vin og gourmetprodukter. Vi ligger i Boisan-galleriet nr. 2 i boderne 9 og 10. Du kan også købe vores produkter gennem vores hjemmeside med levering inden for 24-48 timer til Spanien.
Spanien, Casalarreina
...Embutidos Gamboa blev grundlagt i 70'erne og var en af de vigtigste virksomheder inden for produktion og salg af chorizo og skinker i det nordlige og centrale Spanien. I dag er det en virksomhed, der kombinerer traditionel fremstilling med nye produktionsteknikker, hvilket muliggør åbningen til nye og krævende udenlandske markeder. Produktionen er specialiseret i serranoskinker, chorizo, lomo og pancetta, og når en gennemsnitlig omsætning på 3,5 millioner (75 % nationalt og 25 % fra EU). Tyskland, Storbritannien, Benelux og Frankrig er de fire markeder, hvor hele vores virksomheds eksport findes.
Spanien, Guijuelo
... produktionsprocessen af deres iberiske produkter. Fra det øjeblik, hvor de iberiske svin af udvalgt race fødes på vores gård "el barrero" på mere end 100 hektar, til selve leveringstidspunktet af vores fremstillede og kommercielle produkter gennem vores nye online butik. I vores butik kan du købe iberisk skinke fra bellota eller cebo, iberiske skulderstykker, lomo og andre pølser. Direkte salg fra fabrikken.
Spanien, Alcobendas-Madrid
... i Alcobendas. Vi er leverandører af iberisk svinekød. De produkter, vi tilbyder, er: pluma, secreto og solomillo. Og i tørrede produkter: iberisk skinke, iberisk skulder, presa embuchada, lomo embuchado, chorizo cular og salchichón cular. Vi er involveret i hver del af processen fra opdræt til markedsføring og distribution af kød og tørrede produkter. Kontakt os og anmod om information om vores produkter og tjenester. Vores hjemmeside www.navarretintoibericos.com...
Spanien, Madrid
Bellota Ibérica er den eksklusive distributør af iberiske produkter fra Grupo Mendoza, som er dedikeret til opdræt af iberiske svin og fremstilling af skinker, paletter og lomo. De ejer flere gårde i forskellige lokaliteter i Sierra de Huelva (ANDALUSIEN), og alle deres produkter stammer fra eget opdræt og græsser på deres marker. Opdrætsprocessen, slagtning, udskæring, salting, tørring og...
Spanien, San Miguel De Valero
Jamon Iberico, Lomo Embuchado Iberico, Chorizo og Salchichon Iberico, Longaniza Iberica, Panceta adobada curada, Lomo adobado, Cabecero embuchado, Chorizo og Salchichon uden tilsætningsstoffer: uden konserveringsmidler, uden laktose, uden gluten, alle produkter af svinekød. Kvalitet i produkterne og håndværksmæssig fremstilling.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play