Belgien, Lokeren
...Fødevareindustrien bearbejder næsten alle indvolde fra kvæg. Tyndtarmen (eller oksekødsrunneren) bruges primært til at lave saveloys (cervelas), blodpølser og tørrede pølser. En anden meget anvendt tarm er okseblæren, som bruges til at producere skinkepølse (spam), kalvekødpølse, blodpølse og tørret pølse.
Matchende produkter
Oksekød
Oksekød
Andre produkter
Får
Får
Belgien, Wommelgem
Siden 1998 er der åbnet forskellige tyrkiske middelhavs-bagerier i de største byer i Belgien, såsom Bruxelles og Antwerpen. Udover de traditionelle belgiske og franske bagværk som croissanter, chokoladeboller osv., var der også en meget stærk efterspørgsel efter middelhavs-bagværk og sandwiches, såsom simit, börek, fyldt med lækker fetaost, oliven, spinat osv. Sektoren havde en klar mangel på lev...
Matchende produkter
Pølsebrød
Pølsebrød
Andre produkter
vanddej
vanddej
Belgien, Bruxelles
Vi er en handelsvirksomhed, der eksporterer agrofødevareprodukter, frosne varer og FMCG (bleer, tape,…). Vi er til stede i Europa og Afrika. Gennem årene har vi betydeligt udvidet vores produktudvalg og udvidet vores distributionsnetværk til glæde for vores kære kunder. Vi eksporterer til hele det subsahariske Afrika med kontrol fra mark/ fabrik (EU, Amerika,…) helt til levering i Afrika. Med FAGO...
Belgien, Zele
Belgien, Braine L'alleud
...Spillet VDM - Nonsense, er: - VDM i situation: VDM at fortælle ved at indsætte et hemmeligt ord, som ofte ikke har noget med historien at gøre. For eksempel: "Et anfald af latter rammer dig midt i et møde...": spilleren skal placere ordet "pølse" i historien uden at blive opdaget. Hvis de andre spillere finder ordet, har han tabt. Basis for spillet er en VDM. For eksempel: "I dag forvekslede du...
Belgien, Braine L'alleud
...På denne side præsenteres de forskellige oliventræsskærebrætter fra LAURENT BARBIER, distribueret af KYNAI. Du finder skærebrætter i fiskeform (perfekte til sushi), Oslo-brætter i varierende størrelser og former, der altid er stilfulde med deres læderremme, skærebrætter til grøntsager, skærebrætter til pølse, samt skærebrætter i vinflaskeform (ideelle til oste og andre lækkerier til dine aperitiffer). Tag et kig på denne side og se selv alle de mulige variationer.
Belgien, Herstal
Virksomheden Legon er specialiseret i detailhandel med kød og fremstilling af tørrede pølser. Produkter: bolognese, salami, foie piqué, ren svinepølse (med eller uden nødder), Ardennerpølse, Weekend salami og Goliath, tørret pølse Lutin eller Picador, røget tørret hals, gårdpølse.
Belgien, Sint-pieters-leeuw
Din grossist af friske økologiske produkter importeret fra Italien. Vore produkter er certificeret af Certisys, kontrol- og certificeringsorganet for økologisk landbrug, der garanterer ægtheden af økologiske produkter i Belgien (kode BE-BIO-01): økologiske drikkevarer, økologisk juice, økologisk kaffe, økologisk pølse, økologisk tomatsauce, økologisk tomatpuré og -stykker, økologiske flåede...
Belgien, Rochefort
...L'autrucherie du Doneu tilbyder kvalitetskød fra strudse, der stammer fra deres egen produktion og deres eget godkendte slagteri. De strudseprodukter, der sælges på stedet, inkluderer: strudsekød (ren strudsefilet, strudse steak, strudsekød til pierrade, fondue, carbonnades), strudsecharcuteri (røget strudseskinke, strudse-pølse af ren kød, strudseleverpostej, strudse-landpâté), strudsenektar, strudseæg, strudsefjer, skind og lædervarer lavet af strudse. Strudseprodukterne er garanteret 100% naturlige. Der er mulighed for at besøge strudseopdrættet, butikken og smagslokalet for strudseprodukter.
Belgien, Malmedy
Den kooperative virksomhed Porcs Qualité Ardenne (PQA) er beliggende i Malmedy i de belgiske Ardenner. Vi producerer 3 slags svin under strenge specifikationer, kontrolleret af uafhængige og anerkendte certificeringsorganer. PQA har kontrol over hele sin proces: opdræt, fodring, transport, slagtning, udskæring, kødforberedelser og pølsemageri. Fra halve svin til frisk pølse og fra Ardennes-skinke...
Belgien, Izier
...manuelt tørsalet, røget eller ej. Nød: Den fine del af skinken, saltet i mild, naturlig lage eller i filet, røget eller ej. Flæsk: Tørsalet bryst, røget eller ej. Håndlavet kogt skinke: Førsteklasses skinke, håndsalet, kogt og braiseret i ovnen. Tørret pølse: En blanding af førsteklasses svinekød og oksekød.
Belgien, Neufchâteau
... skinkemuseum, hilse på en eller anden Sanglochon og tage hjem med charcuteri og andre "hjemmelavede" og regionale produkter. Gårdbutikken tilbyder forskellige produkter: tørret Sanglochon-pølse, Sanglochon-skinke, skinkeknogle, røget bacon, røget pølse, tørret skinke, Sanglochon-mælk, alkoholiske kirsebær, hyldeblomstvin, kvædegelé, rosengele, Tchesté-øl, håndlavet æblejuice,…...
Belgien, Eupen
Van Hees præsenterer et bredt udvalg af produkter inden for krydderier og kondimenter; konserveringsmidler, emulgatorer, farvestoffer, rødfarver, smagsforstærkere, krydderier, aromaer, blandinger til friske kødprodukter, blandinger til kebab, blandinger til skæring, blandinger til saltlage, blandinger til tørret pølse, blandinger til tørret skinke, blandinger til pølsemageri, blandinger til kogt charcuteri...
Virksomheden Les salaisons du Pont d’Amour er specialiseret i oste og pølser. Den tilbyder et bredt udvalg af produkter: Ardennes skinke, Ardennes nødder, pølse, Ardennes krave, Ardennes rør, Ardennes pølse, bacon, skinke med ben, bacon, skinkefødder, blodpølse, cervelas, Paris pølse, skinkepølse, kødbrød, frikadeller, fyldt bryst,…...

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play