... er til stede i dette produkt, hvilket muliggør en bitterhed, der er identisk med den, der opnås ved klassisk humling. Dette produkt kan anvendes efter gæring lige før den endelige filtrering. ISOTOTAL er en ideel måde at justere ølbitterness til den ønskede værdi i slutningen af processen uden at ændre kvaliteten af denne bitterhed. Fordelene ved brugen af ISOTOTAL er høj fleksibilitet i...
Belgien, Gent
44km
...århundrede. Kunstnere som Albijn Van den Abeele, Valerius De Saedeleer, Constant Permeke, Gust og Leon De Smet, Albert Servaes, George Minne, Gustave og Karel van de Woestijne, Fritz Van den Berghe og mange andre har arbejdet her og dannet en slags 'kunstnerkoloni', der fejlagtigt kaldes 'Latem-skolen'. Undervejs stopper vi ved 'Filliers' destilleriet. Fra madlavning og gæring til destillation af gin kræver den håndværksmæssige destillationsproces håndværket fra 5 generationer af 'mestere i madlavning' for at opnå den mest udsøgte gin. En erfaren guide...
Belgien, Bruxelles
9km
...Økologisk certificeret frysetørret acerola 50% tapiokamel opnås fra acerola puré, der er malet efter at være blevet fryset og frysetørret i henhold til GMP. Fri for alkohol, konserveringsmidler, bestråling og gæring. Vores frysetørrede produkter kunne ikke have en bedre ernæringsprofil, da de bevarer omkring 99% af deres egenskaber. Fordele: * Antioxidant aktivitet (Høj ORAC) * Forebygger...
Belgien, Steenhuffel
15km
... Bryggeri BOON i Lembeek (50 / 50 JV): 100% spontan gæring. De er oprindeligt bryggere af Brabantisk høj gæring øl under mærket PALM (PALM, Dobbel PALM, PALM Royale og PALM Green) og er dermed markedsleder i Benelux i segmentet af amberøl. Opkøbet af Bryggeri De Gouden Boom i Brugge i 2001 udvidede udbuddet af høj gæring øl i segmentet af smagsøl med BRUGGE Tripel og klosterøl fra STEENBRUGGE (Hvid – Dubbel Brun – Blond og Tripel).
Belgien, Ninove
17km
... blev født. Under krigsårene 1940-1945 blev der igen skiftet tilbage til øl med høj gæring (24°C). Der var mindre energi nødvendig for at køle ned. Det varede indtil 1958, før man igen begyndte at producere SLAG PILS, HELLES og TAFELHELL øl med lav gæring. Fra 1979 begyndte de tre fætre at brygge WITKAP·PATER på anmodning fra bryggeriet "De Drie Linden" fra Brasschaat. I 1981 blev WITKAP·PATER officielt overtaget.
Belgien, Enghien
24km
Økologisk industriel bageri i alle henseender: bygning og teknologi, produktion og vedvarende energi, råvarer og emballage! Vi udnytter det bedste fra råvarerne ved at forlænge hævetiden og respektere den naturlige gæring. Farvestoffer, smagsforstærkere og andre tilsætningsstoffer er udelukket fra vores produktion. Alle vores produkter er skræddersyet til hver kunde og tilpasset udelukkende i...
Belgien, Irchonwelz
44km
La Brasserie des Géants forener tradition og teknologi for at producere overgæret øl, der er rige på smag og overholder de strengeste kvalitets- og fødevaresikkerhedsstandarder. Øl: la Gouyasse Tradition, la Gouyasse Triple, la Saison Voisin, l’Urchon, la Ducassis. Vores øl brygges udelukkende af kvalitetsråvarer (malt, humle, rent vand og gær). De er helt naturlige og indeholder ingen tilsætningsstoffer. Den sekundære gæring på flaske eller fad giver dem en 100 % naturlig brus.
Belgien, Le Roeulx
45km
Siden 1873 har familien Friart fortsat produktionen af forskellige øl, herunder St-Feuillien. Øl fra Brasserie St-Feuillien: klosterøl ST-FEUILLIEN Blonde, Brune Réserve, Triple, Cuvée de Noël, Saison fra St-Feuillien, St-Feuillien Grand Cru, Grisette Blonde, Blanche, Fruits des Bois, Cerise. Specifikationer: naturlige øl med overgæring uden tilsætningsstoffer, aromatiske humler af høj kvalitet, udvalgte malte, traditionel gæring,…...
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play