Belgien, Lokeren
...Fødevareindustrien bearbejder næsten alle indvolde fra kvæg. Tyndtarmen (eller oksekødsrunneren) bruges primært til at lave saveloys (cervelas), blodpølser og tørrede pølser. En anden meget anvendt tarm er okseblæren, som bruges til at producere skinkepølse (spam), kalvekødpølse, blodpølse og tørret pølse.
Matchende produkter
Oksekød
Oksekød
Andre produkter
Får
Får
Belgien, Aubel
Siden 1963 har vi tilbudt et komplet sortiment af lækre pølser, kendt for deres unikke smag og håndværket fra vores mestre-pølsemagere. Fra skinke til blodpølse, inklusive patéer og rå produkter, er der i alt 9 store familier, der i dag udgør et sortiment, der altid er rigere på smag! Resultatet af et familiefagligt og håndværksmæssigt kendskab, vores pølser findes i 3 serier af lækre...
Belgien, Tienen
...spyd i en varieret række, pomfritter (friske, forberedte eller frosne), skrællede eller uskrællede kartofler, frikadeller, blodpølse, jagtpølse, skinke, vol-au-vent, carbonader, goulash, boeuf bourguignon. Alle engangsprodukter: skåle, papir, PVC-emballage, aluminium, karton, bestik, dug, servietter og mange flere. De forskellige drikkevarer fra alle mærker.
Belgien, Houthalen-Helchteren
Produkter fra Buva Kødvarer: Håndlavet bagt paté af rent svinekød. Bagt kyllingepaté med kun kyllingelever og kyllingekød. Fjerkræpaté med Peber, kun fremstillet af kyllingekød. Kødbrød Natur. Kødbrød Provencal. Kyllingekødbrød Natur. Kyllingekødbrød Provencal. Blodpølse. Grillpølser.
Virksomheden Les salaisons du Pont d’Amour er specialiseret i oste og pølser. Den tilbyder et bredt udvalg af produkter: Ardennes skinke, Ardennes nødder, pølse, Ardennes krave, Ardennes rør, Ardennes pølse, bacon, skinke med ben, bacon, skinkefødder, blodpølse, cervelas, Paris pølse, skinkepølse, kødbrød, frikadeller, fyldt bryst,…...
Belgien, Liege
La Vielle Abbaye er specialist i fin charcuteri. De tilbyder et bredt udvalg af produkter: blodpølser, sambas, patéer, kalvehoved, skinker, pølser, kødbrød, salte, surkål, italienske specialiteter, gaumaiske, spanske, svineører, svinefødder, presset hoved, grøntsagsaspik, produkter til årets slutning (fyldt and, hvid blodpølse med valnødder, fyldt fjerkræ, fyldt perlehøne, sort blodpølse med æbler, fyldt pattegris, hvid blodpølse med rosiner eller kål,…), kødboller, chorizo, amerikansk filet, parma skinke, stegt roastbeef,…...
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play