...Transglutaminase er et fødevaretilsætningsstof, det er et enzym, der danner tværbindinger mellem proteinmolekyler. De vigtigste produktgrupper, der bruger Transglutaminase: kødprodukter, pølse/skinkeprodukter, skaldyrsprodukter, bagværk, mejeriprodukter og veganske produkter. Der er fordele ved at bruge TG: * Forbedrer kødets tekstur og bindingen mellem stykker af kød * Reducerer fosfater...
Polen, Warszawa
...{"EC amylases 3.2.1.1":"EC amylaser 3.2.1.1","Glucose oxidase":"Glukoseoxidase","Protease EC 3.4.21.112":"Protease EC 3.4.21.112","Cellulases EC 3.2.1.4":"Cellulaser EC 3.2.1.4","Chymosin EC 3.4.23.4":"Kymosin EC 3.4.23.4","BAKETY ENZYMES:":"BAKETY ENZYMER:","DAIRY ENZYMES:":"MEJERIPRODUKT ENZYMER:","Transglutaminase":"Transglutaminase","Lipases EC 3.1.1.3":"Lipaser EC 3.1.1.3","Lipoxygenase":"Lipoxygenase","Lactase EC 3.2.1.23.":"Laktase EC 3.2.1.23.","Pepsin EC 3.4.23.1":"Pepsin EC 3.4.23.1"}...
Tyskland, Rosshaupten
...Transglutaminase, fødevaretilsætningsstoffer samt hjælpestoffer Transglutaminase, også almindeligt forkortet som TG, er et naturligt enzym med evnen til at modificere proteinets funktionalitet ved at krydsbinde glutamin- og lysinbindinger. TG er en effektiv proteinklæber samt en teksturforstærker. C&P Group ekstraherer transglutaminase fra en naturlig fermenteringsproces. Transglutaminaseprodukter: Flydende Pakke: IBC-container, kanister...
Tyskland, Weinheim
...Mikrobiel transglutaminase med et bredt aktivitetsområde på 100-2000 enheder til kødindustrien, mejeri og bagværk.
Matchende produkter
Transglutaminase enzym
Transglutaminase enzym
Tyskland, Koblenz
...Transglutaminase giver din veganske ost en fast og stabil tekstur med millioner af mikrober. Det binder proteinerne, så osten opnår en autentisk konsistens.
...Konjacgummi, Carrageenan, Enzym, Transglutaminase, Guargummi, Xanthangummi, Fosfat, Protein, Gelingsmidler, Tykningsmidler, Emulgatorer, CMC, Cellulose.
Spanien, La Creueta ( Gerona )
... internationale marked gør os i stand til at tilbyde kunden den bedste kommercielle service og teknisk rådgivning tilpasset deres behov. I øjeblikket tilbyder vi vores kunder et bredt udvalg af produkter inden for forskellige kategorier: Probind: Funktionelle formuleringer baseret på enzymet transglutaminase. Funnatur: Ingredienser til fremstilling af sundere kødprodukter. Binder: Funktionelle formuleringer baseret på alginater. Lyoculture: Starterkulturer med høj levedygtighed til kød- og mejeriindustrien.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play