Polen, Paczewo
...Under industrielle forhold: opløs 1 kg tørgær i 5 liter varmt vand (35-38oC), tilsæt 50g sukker, bland forsigtigt og lad det stå i 5-10 minutter (for at aktivere). Ælt dejen i henhold til opskriften. Hjemme: tag 10g tørgær til 1kg mel. Hæld gæren i 1/2 kop varmt vand eller mælk (35-38oC), tilsæt 1 teske sukker, bland forsigtigt og lad det stå i 15-20 minutter (for at aktivere). Ælt dejen i henhold til opskriften. Hævningstid - 45 minutter. Opbevar åbnet beholder på et tørt, køligt sted (0-4oC) i maksimalt 10 dage.
Polen, Warszawa, Poland
...Kasein er fremstillet af pasteuriseret og afskummet mælk, der er koaguleret med saltsyre. Efter koagulation og dannelse af ostemassen adskilles den og vaskes for at fjerne valleproteinerne og rense det endelige produkt. Senere bliver det koncentreret, malet og tørret. Det endelige produkt har form af et fint, løst pulver med en lys farve, en neutral lugt og smag. Foodcom SA leverer naturlig og frisk sur kasein med kornstørrelser fra 30 til 90.
Polen, Brzozów
...Mælkebøtte i forskellige former: Tørret, mælkebøtteolie, malet eller i form af hele frø er kendt for sine egenskaber til at støtte leverens funktion. Mælkebøtte har en unik sammensætning og helbredende egenskaber. Den indeholder flavonoider, organiske syrer, vitaminer C og K, proteiner, en stor mængde linolsyre, mineralsalte og silymarin. Mælkebøtte er et stærkt antioxidant. Den har en rensende...
Polen, Wrocław
...INGREDIENSER: chokolade (kakaomasse, sukker, kakaosmør, emulgator: sojalecithin, naturlig vaniljesmag), frysetørret jordbær 1,5%. Kan indeholde mælk og nødder. Sæt: Folklore...
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play