Frankrig, Pleucadeuc
...• Saucer, smør og krydderier i salte og søde portioner som IQF-frosne • Fra 5 til 25 g ANVENDELSER • Frosne færdigretter (fisk, kød, grøntsager, pandestegte retter) • Tilbehør til kød, pasta, fisk, grøntsager • Topping på kød- og fiskestykker PRODUKTFORDELE • Konstant vægt • Let dosering, kontrol over portionsomkostninger • Klar til brug • Lettere opbevaring og lagerstyring • Bevarelse af flotte mærker i varierende størrelser (grøntsager, kød) • Kontrol og konsistens af farver og teksturer FORPAKNING • Kartoner på 10 kg • Sække på 10 til 15 kg OPBEVARING • 12 til 24 måneder ved -18°C.
Frankrig, Renaison
...Dukkah er en blanding af groft hakkede krydderier, der bevarer en sprød tekstur og en meget aromatisk smag, når den nydes rå. Den kan bruges til at lave kød i dukkah-skorpe (ideel til lam, men passer også godt til andre kødtyper). Vi elsker det som dip! (se den fantastiske detalje!)...
...Curry Thai blanding af krydderier til kød, fisk og grøntsager Den typiske aroma fra Thailand samlet i et særligt curry. Med kokosnød, lime og et ekstra kick af chili. Perfekt til grøntsagscurries med eller uden kød eller fisk. Også som rejekrydderi er det fantastisk. Som altid håndlavet med de bedste ingredienser fra egen produktion. Premium krydderier, som altid glutenfri, vegansk, uden kunstige tilsætningsstoffer eller aromaer. 100% ren natur...
Frankrig, Mietesheim
...En økologisk version, den stærke og velsmagende sennep med peberrod har fundet sine tilhængere. Særligt anbefalet til at tilberede kød, charcuteri og til at forbedre vinaigretter til salater. Ingredienser: Sennep* 67% (vand, sennepsfrø*, eddike, havsalt, krydderier*), peberrod* 33%. *: Ingredienser fra økologisk landbrug Findes også i spand på 1,1 kg.
Frankrig, Issy-Les-Moulineaux
... tilføres af et særligt ædelt fadpræg. Denne årgang 2018 udviser allerede nogle udviklingsnoter af læder og humus. Tanninerne er kraftige, men modne, og de vil fortsætte med at blødgøre, hvis du har tålmodighed til at lade denne fantastiske flaske hvile i nogle år i kælderen. En stor vin, der absolut bør parres med rødt kød, vildt, and osv.! Indhold: 75cl Type: Rødvin Druer: 90% Tannat, 10% Cabernet-sauvignon AOC: Madiran Opbevaring: Drik nu og kan opbevares indtil 2050 Serveringstemperatur: 16-18°C...
Tunesien, Hammam Sousse
... med den mange tusinde år gamle tunesiske kultur for høst og tilberedning af vores produkter. I hele Tunesien laves harissa ofte på forhånd og opbevares til brug i en række retter. Denne orange-røde sauce bruges ikke kun som en condiment til grillet kød og fisk eller rørt ind i supper og gryderetter for et varmt kick, men er også en integreret del af utallige opskrifter og mange tunesiske retter. Produktnavn: Berber Harissa Smag: Stærk, krydret Brix (%): 10 Holdbarhed: 2 år Mærkenavn: MEDILIFE Oprindelsesland: Tunesien...
Frankrig, Saint-André-Le-Puy
...Beskrivelse: Vi har lavet disse mini pølser af kød fra franske svin og tilføjet piment d'Espelette AOP. Ideel til aperitif! Ingrediensliste: Svinekød, svinefedt, salt, Laktose, krydderier (herunder piment d'Espelette 0,3%), dextrose, saccharose, aromatisk plante, naturlig aroma, konserveringsmiddel: kaliumnitrat, fermenter, spiselig kollagenpølse fra okse. Opbevares helst ved en temperatur under 18°C. Svinekød: Frankrig. Indeholder ikke gluten. MHD: 45 dage...
Italien, Annone Di Brianza
...Ideelle maskiner til laboratorier eller små produktioner. Ideelle maskiner til laboratorier eller små produktioner. Designet til både massage og salting af kød såsom: skinke til kogning, hvidt kød osv. Derudover kan den bruges takket være de inkluderede tilbehør til blanding af krydderier og/eller stoffer. Elektrisk kontroludstyr med elektronisk hastighedsregulering og indstilling af arbejdstidscyklusser via PLC. ME-V serien med mulighed for vakuum.
Frankrig, Castelnaudary
...Haricots lingots oprindelse Frankrig, tilberedt sauce (baseret på svinekød, krydderier, grøntsager, hvidløg, tomat), salt, peber. KØKKENS TIP: De kan tilsættes en cassoulet eller blot ledsage et kød. Prøv at hælde dem i retten med den stegte kylling til sidst i tilberedningen. De tilberedte bønner: en helt simpel opskrift, men så lækker!
Frankrig, Guérande
...En lækker blanding af salt og krydderier til at fremhæve alle fisk, hvide kød, dampede grøntsager osv.... Denne sammensætning er perfekt afmålt til nemt at lykkes med dine kortbouilloner! En nem gestus for altid at få en vellykket, aromatisk og raffineret kortbouillon! Bruges til at aromatisere kogning i vand: fisk, pot-au-feu, kylling i gryde, skaldyr, grøntsagsbouillon.
Belgien, Arlon
... rundt og hæld 1 liter vand i. Tilsæt salt. Tilsæt dit kød og lad det simre i 30 minutter. Opbevaringstips Disse couscous-grøntsager sælges i plastbakker, der tillader produktet at ånde. Vi anbefaler at holde denne film omkring bakken for at undgå udtørring og vægttab under opbevaring. Opbevar dem i bunden af dit køleskab ved en ideel temperatur på 2 til 4°C. Tilgængelige præsentationer Bakker på 500 g eller efter kundens anmodning.
Frankrig, Cénac
... lakrids. Smag: Smuk struktur, vinen er fyldig med en dejlig sødme, flot frugtighed, saftig (giver indtryk af at bide i frugterne). God koncentration for denne solrige vin, med en indbydende, silkeagtig eftersmag. Generelt indtryk: Det er en vin, der passer perfekt til grillet kød, hvide kødretter eller hårde oste. Nydes mellem 14 og 16°C. Produkt: Château Rauzé Lafargue AOC Côtes de Bordeaux Areal: 13 ha Terroir: ler-kalkholdig - sandet Udsigt: Smuk dyb rubinrød og fløjlsagtig farve...
Frankrig, Olivet
... hvide couscous er ideel til at lave den traditionelle couscousopskrift ved at tilsætte grøntsager, kød og krydderier efter eget valg. Den vil også være lækker som tilbehør til alle dine grøntsager og til at lave tabbouleh.
Italien, Città Di Castello
...Trøffelolie til pasta, saucer, salater, æg, kød og fisk. Vi arbejder også på en olie med 100% naturlige aromaer! Trøffelolie lavet med det bedste ekstra jomfruolivenolie. Brug kun et par dråber for at give en uforvekslelig smag til enhver ret: pasta, ris, kød, fyldte retter, omeletter, salater.
Italien, Martina Franca
...La Salsiccia Martinese er en typisk pølse fra den apuliske tradition, lavet med kød af høj kvalitet og krydret med lokale krydderier. Denne pølse er kendetegnet ved en velsmagende og aromatisk smag, der gør den perfekt til at blive nydt alene eller som en del af et udvalg af pølser. Salsiccia Martinese er et håndlavet produkt, fremstillet efter traditionelle metoder og med ægte ingredienser. Dens unikke smag og håndværksmæssige fremstilling gør den til et fremragende produkt inden for den apuliske gastronomi.
...mælkeprodukter og gluten. Ingredienser: italiensk kalkunskinke, salt, aromaer og krydderier, dextrose, fruktose, smagsforstærker E 621, antioxidant E 316, konserveringsmidler E 250. Vægt: ca. 8,00 – 8,50 kg helstegt. Pakning: kalkunen, efter afkøling, indpakkes i en genlukkelig beskyttende strømpe, derefter snøres og til sidst vakuumpakkes i gennemsigtig Cryovac og pasteuriseres.
Ungarn, Szeged
...Stegte løg er en smagsforstærker, der er beregnet til at blive brugt som et supplement til retter for at give dem specifikke smagskvaliteter. De bruges i fødevareforarbejdning, kulinarisk, bagværk, kød, delikatesse og fiskeindustrien.
Bulgarien, Rakovski
...Røget tørret and Magret, i vakuumpakning. Ingredienser: Andekød, konserveringsmiddel: nitrat salt, krydderier, salt, hvid peber, sukker. Oprindelse: Bulgarien Produkt til direkte forbrug. Opbevaringstemperatur: 0 ° til 4 ° C. Pris: 12,35 € Røget tørret and Magret, i vakuumpakning. Ingredienser: Andekød, konserveringsmiddel: nitrit salt, krydderier, salt, hvid peber, sukker. Oprindelse: Bulgarien Produkt til direkte forbrug. Opbevaringstemperatur fra 0° til 4° C. Pris: 24,15 BGN/kg.
Italien, Mesoraca
...Den rullede pancetta er lavet af den magre ventrale del af svinet, som bliver masseret grundigt i hånden og krydret med vores karakteristiske calabresiske krydderier. Den får lov til at modne i mere end 70 dage i et miljø med kontrolleret temperatur og fugtighed. I modsætning til den flade pancetta, bliver den rullede pancetta rullet sammen og bundet i hånden. Ved afslutningen præsenterer den sig...
Frankrig, Castanet Tolosan
...Opdag Voatsiperifery-peber, en vild peber, der høstes 20 meter oppe. Dens unikke og duftende aroma samt dens typiske korn med en lille vinge gør det til et perfekt valg til at forbedre dit kød og grøntsager!
Storbritannien, Chesham
...Traditionelt lavet højprotein snack, rig og velsmagende Biltong marineret i vores opskrift med autentiske sydafrikanske urter og krydderier, der er givet videre gennem generationer med et strejf af Piri Piri. Perfekt til en højprotein diæt.
Frankrig, Varennes-Jarcy
... godt til både salte og søde retter og vil krydre dine snacks, kød, fisk, grøntsager og desserter. Vi tilbyder flere formater, der passer til dine behov: - Bevaringspose med 1 hoved - Bevaringspose med 2 hoveder - Bevaringspose med 10 hoveder - Bakke med 20 hoveder i løs vægt Opbevares ved stuetemperatur, beskyttet mod fugt og lys.
...Oregano, der stammer fra Middelhavsområdet, er Tyrkiets specialitet. Denne vildtvoksende urt med mange arter blandes sammen for at lave en sofistikeret kvalitet oregano. Oregano har sit navn fra det græske, som betyder "Bjergets glæde". Det er den mest populære af de aromatiske urter, da den kan bruges til at krydre saucer til pasta, fjerkræ, kød og fisk samt pizzaer, salater, æg- og oste-retter...
Matchende produkter
Oregano, oregano
Oregano, oregano
Andre produkter
Sumak
Sumak
Frankrig, Bréal-Sous-Montfort
... - Kød Clean label, uden tilsatte aromaer, uden konserveringsmidler, uden farvestoffer, uden smagsforstærkere, uden tilsætningsstoffer, uden aromaer - Extraits Culinaires Sign’Nature® - Kød- og fond - Fisk- og skaldyrsfumet - Duxelles og grøntsagsfonder - Naturlige aromatiske løsninger - Marinader - Saucebaser og saucer - Krydderiblandinger - Bindemidler - Aromaer og oste-pulvere - Funktionelle blandinger til kødforberedelse...
Tyskland, Wasserburg Am Inn
... emulgeringsegenskaber - Vandbindingskapacitet - Proteinberigelse - Forstærker bruningseffekten (Maillard-reaktion) - Forbedring af tekstur og dermed mundfølelse - Smagsforstærkning (mindre brug af smagsstoffer og krydderier)...
Frankrig, La Rochelle
...Denne blanding er ideel til at ledsage rødt kød og fisk. Ved at kombinere styrke og smag vil den gøre dine saucer uundgåelige.
Schweiz, Schongau
...Milerb Grill Mix tilføjer et strejf af middelhavssmag til dine grillretter. Det passer fremragende til både lyst og mørkt kød samt fjerkræ.
Storbritannien, Slough
... - Kernen er det rå hvide kød, der findes inde i en kokosnød. Den har en fast struktur og en velsmagende, noget sød smag. Friske kokosnødder bruges til at lave vores tørrede kokosnød, som har en rig smag og aroma. Overlegen Kvalitet - Helt naturlig og er dyrket og behandlet i overensstemmelse med Gode Landbrugspraksisser (GAP) og standard reguleringskriterier. Frisk Kokosnød Tørret Kokosnød (Copra) Kokosolie Kokosmel Tørret Kokosnød - Lavt Fedt Tørret Kokosnød - Højt Fedt Fancy Cut Tørret Kokosnød - Højt Fedt Regular Cut Jomfru Kokosolie...
Italien, Firenze
...Ingredienser: basilikum 20%, solsikkeolie, kartofler, ost (mælk, salt, løbe, lysozym ægprotein), pinjekerner, sommertrøffel (Tuber Aestivum Vitt. - oprindelse Italien) 3%, aroma. Ideel til kombination med forretter, på kød, grøntsager og bruschetta.

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play