Frankrig, Liverdun
Bloch, en familiedrevet virksomhed med to hundrede års historie baseret i Grand-Est, blev grundlagt i 1811. Den var oprindeligt beliggende i Alsace nær Strasbourg. I 1870 blev virksomheden flyttet til Lorraine i forstæderne til Nancy, hvor den producerer supper og bouillon. Det er først i 2000'erne, at virksomheden bliver opkøbt af HIGY, som fokuserer sin aktivitet på kulinariske hjælpemidler. Un...
Tyskland, Lüdenscheid
...Anvendelse: Indlægning i olie, pesto, hummus, aioli, tapas, som erstatning for hvidløgsklove Nu kan du bruge vores "California Hvidløg Granulat" som reklameartikel eller gave. (Forespørgsler hertil er velkomne via mail til: info@gojundgoj.de) Vi tilbyder også gerne vores produkter som private label, i storpakker og til genforhandlere.
Bulgarien, Sofia
... af insekter. : Tørret basilikum bruges til at give smag til forskellige typer kød, fisk, salater og saucer. Tørret basilikumte anvendes ofte som en stimulerende urtete. Hæld 2 teskeer tørret basilikum pr. kop (250 ml) med kogende vand og dæk i 4 til 8 minutter alt efter din smag. Det bruges som base til pesto og tilføjer en karakteristisk smag til salater, pasta, pizza og andre retter. Emballage: 250g, 500g og løs vægt...
...JOSEFA Pesto sauce er friske og aromatiske saucer lavet af duftende maltesisk basilikum, nødder, ost, olivenolie og hvidløg. Basilikum Pesto er en perfekt sauce til pasta kogt al dente. Kan også serveres som tilbehør til fiskesaucer, pizza toppings og kanapéer.
Frankrig, Marseille
...Er du specialiseret i fødevarer? Og er du interesseret i babyblæksprutte med pesto 2,9 kg? I tilberedninger inkorporeres babyblæksprutten med pesto meget godt. Ingredienser Babyblæksprutter (55%), solsikkeolie, basilikum (8%), cashewnødder, nødder, revet ost (mælk, salt, løbe, konserveringsmiddel lysozym fra æg), kartoffelflager, eddike, salt, sukker, ekstra jomfruolivenolie, hvidløg...
Frankrig, Marseille
...Pesto Genovese AOP… Regionale/AOP fødevarer med certificerede italienske producenter. Forskellige formater og emballager: https://bellonimport.fr/notre-gamme-italienne/ Levering af friske og frosne varer overalt i Frankrig. Flere ankomster om ugen. Økologiske italienske produkter. IFS broker og Eco-cert certificering. Grossist af italienske produkter kun for professionelle: grossister, distributører, restauratører, delikatesseforretninger, industrivirksomheder, GMS.
Tyskland, Frankfurt Am Main
...Enkeltcylinder kolbendosør / fyldeanlæg til fødevarer op til 1200 pakninger/timen Tilgængelig i forskellige udførelser med passende individuelle lukkeventiler og produkttank, op til 6 rækker til fyldning af fødevarer, herunder: Saucer, supper, patéer, Sennep, ketchup, peberrod, pesto, dressinger Marmelade, honning, Yoghurt, kvark...
Frankrig, Arles
...L'artisan Popol Sennep med pesto. Ingredienser: sennepsfrø, vand, eddike, pesto 8% (basilikum, solsikkeolie, ost (mælk), vand, olivenolie, salt, hvidløg, maniokstivelse, kartoffelstivelse, koncentreret citronsaft), salt, sukker, konserveringsmiddel natriumsulfite.
Frankrig, Malataverne
... tror. Her er nogle idéer, madlavningstips og opskrifter til at bruge dem i enhver situation, fra pesto til salater og bouillon. DYP DE SOLTØRREDE TOMATER Før de bruges i tilberedninger, skal de soltørrede tomater dyppes i vand for at rehydrere dem og fjerne det salt, der er blevet brugt til at konservere dem. Skyl dem godt under rindende vand, og læg dem derefter i en gryde med koldt vand og en smule eddike. Bring det i kog, og tag gryden af varmen.
VIRKSOMHEDEN HAR EN BETYDELIG ERFARING INDEN FOR BYGGE- OG RESTAURERINGSSEKTOREN. DEN FOKUSERER SIN AKTIVITET PÅ PRODUKTION OG SALG AF MORTER OG PUDS AF KALKGRUS, SOM ER TIL DESTINATION FOR ALMINDELIG BYGGERI SAMT RESTAURERING OG VURDERING AF BYGNINGER OG HISTORISKE MONUMENTER. KVALITETEN OG SÆRLIGHEDEN AF DE RÅVARER, SOM ER FULDSTÆNDIG NATURLIGE, GARANTERER UDFORDRING, STABILITET OG LANGVARIGHED,...
Italien, Forlì
... er perfekte at knaske på, mens man ser tv eller nyder cocktails. Selvom de betragtes som en meget kalorierig fødevare, er pistacchier rige på Omega 3 og Omega 6, vitamin E og mange mineraler, der er nyttige for vores krops velvære. Pistacchier er naturligt glutenfri, hvilket gør dem perfekte for dem, der lider af cøliaki. Ristede pistacchier med skal er meget værdsatte til fremstilling af salte saucer (pistacchi-pesto), cremer og saucer til at lave lækre frikadeller, samt til fantastiske forretter og hovedretter.
Slovenien, Krmelj
...viser disse fusilli strenge naturens palet. Uanset om de er pyntet med en cremet pesto sauce, blandet i en syrlig tomat- og rødbedesauce, eller inkorporeret i en frisk grøntsagsblanding, skaber disse farverige fusilli nudler en visuelt imponerende og lækker pastaret. Desuden, ligesom alle vores produkter, er de økologiske og veganske, hvilket sikrer en sund og skyldfri spiseoplevelse. Serveringsstørrelse: 100g Energindhold: 1557kj / 366,8 kcal Total fedt: 1,35g Mættet fedt: 0,32g TOTAL KULHYDRAT: 77,02g Sukker: 3,77g Fiber: 1,7g Protein: 11,25g SALT: 0,08g...
... genskabe den oprindelige pasta, ligesom et pesto. Eller du kan lave en lækker krydderbutter til bøffen. For os er det DEN ultimative allrounder krydderiblanding. Uanset om det er til at krydre grøntsager og kød, eller til at marinere tofu og feta, så fungerer Chimichurri altid. Hver ordre bliver først produceret efter kundens bestilling for maksimal aroma garanti.
Tyskland, Dresden
...Vores maskine med impellerhoved og ekstra omrører til affyldning af pesto, marmelader, cremer... Du kan finde mange flere maskiner fra vores FILLOGY-modulsystem med yderligere valgmuligheder på vores hjemmeside! Oprindelsesland: Tyskland...
Frankrig, Saint Lambert De La Potherie
... paninimaskine, også kaldet professionel paninipresse, vil være nyttig i dit bageri, snackbar, sandwichbutik og andre restaurationsvirksomheder. Du kan tilberede alle slags varme sandwichtyper: Røde peberfrugter og gedeost, REUBEN-sandwich (saltet oksekød, surkål, schweizisk ost og olivenolie), Kylling med pesto, Parmaskinke og mozzarella, Kylling og fetaost, Kylling quesadilla (med tortillas). Dimensioner Grill: L 410 x B 370 x H 200 mm Dimensioner Øverste plade: L 335 x B 220 mm Dimensioner Nederste plade: L 335 x B 230 mm Temperaturtermostat: 50 til 300°C Effekt: 2200 W / 230 V Vægt: 20 kg...
Frankrig, Ostwald
... "gode" essentielle fedtsyrer, som vores krop ikke kan producere. Brugsanvisning: må ikke opvarmes! Brug den rå på dine kolde såvel som varme retter (dressinger, pesto, salater, fisk, brød, friskost, grøntsager, ris, pasta, maki ...) Kan også anvendes som økologisk kosmetik. Opbevaring: Beskyt mod lys og varme, og opbevar derefter køligt (køleskab eller >15 grader) efter åbning og brug inden for...
Tyskland, Koblenz
...Tavse du, når du bliver spurgt? Eller står du ved dine meninger og forfølger din position? Så er vores IMAGETRÆGER båndnudler lige noget for dig. For her støder æg på spelt, og der kommer et vidunderligt produkt ud. Vores spelt-friskæg-nudler smager fremragende som hovedret eller som tilbehør. Til sommer anbefaler vi en sauce lavet af lokale tomater, og i den kolde årstid et fyldigt valnødde-pesto. Deltag med os og bliv en IMAGETRÆGER!
Tunesien, Hammam Sousse
....":"De sunde fedtstoffer i oliven udvindes for at producere ekstra jomfru olivenolie, en af de vigtigste komponenter i den utrolig sunde middelhavskost. Oliven nydes ofte i salater, sandwiches, tapenade eller pesto."}...
Tyskland, Schoenebeck
... oxidationsstabil. Især i det kolde køkken udgør den en kvalitetsmadolie, men den bør ikke opvarmes. For ernæringen, især for veganere, vegetarer og RawFood-entusiaster, er den høje indhold af α-linolensyre af betydning. Fødevareindustrien bruger derfor økologisk hørfrøolie til salatdressinger, kartoffelretter, pålæg og dips, pesto eller yoghurter. Vores økologiske hørfrøolie har en gulgrøn farve og en olieagtig græsagtig aroma.
ufs.country_names.RU, Moscow
...Men bedst afsløres basilikum i tandem med varme retter, i harmoni med smagen af skaldyr, lam, grøntsager og giver dem en særlig pikanthed. Det er en uundgåelig ingrediens i den berømte italienske pesto sauce. Brug til Brug i supper, kød-, fisk- og grøntsagsretter, desserter som panakota, sorbeter og is. Smag Krydret aroma med noter af peber og nelliker Næringsværdi pr. 100 g. Proteiner (g / 100g)… 23 Fedt (g / 100g)… 4,0 Kulhydrater (g / 100g)… 48 Energiværdi (kcal / 100g)… 320...
Frankrig, Ham
... fordøjeligt end sidstnævnte, men dens aroma er lige så intens. Pistou er en traditionel opskrift, der stammer fra Provence, og som har fået sit navn fra den italienske Pesto. Disse to opskrifter, selvom de er meget ens og inspireret af hinanden, er helt forskellige. Mens "Pesto Genovese" er lavet med basilikum, olivenolie, hvidløg, ost og pinjekerner, indeholder Pistou kun basilikum, hvidløg, olivenolie og ikke mere. Reference:AR801233 Ean13:3760306801233...
Italien, Martina Franca
Pioggia Store er en italiensk virksomhed, der er førende inden for produktion og distribution af typiske fødevarer fra Puglia, med fokus på eksport til internationale og engrosmarkeder. Takket være en omhyggelig udvælgelse af råvarer, der udelukkende stammer fra lokale landbrug og opdræt, garanterer vi autentiske produkter af høj kvalitet. Vores sortiment inkluderer friske oste som mozzarella di b...
Italien, Gravina di Catania
...Krydderi til første retter og kød eller til at give smag til saucer. Den friske basilikum, omhyggeligt udvalgt og dyrket i de grønne sicilianske bakker, er grundlaget for denne pesto, sammen med mandler og et nip havsalt. Efter åbning tilsættes ekstra jomfruolivenolie til fyldning og opbevares i køleskabet. Forbrug inden for 10/12 dage. Økologisk, glutenfri og vegansk. Uden konserveringsmidler og uden tilsatte sukkerarter. Etiket på 4 sprog: italiensk, engelsk, tysk og fransk. Holdbarhed: 36 måneder fra produktionsdatoen.
...-specialiteter beriget med urter og krydderier, herunder vores uovertrufne mesterværk, Truffle Cheese Tartufo, lavet af komælk eller gedemælk. Vi er også kendt for vores Pesto Tradizionale og Pesto Piccante. Du kan udforske vores fulde sortiment på vores hjemmeside. Derudover kan vi pasteurisere efter anmodning. Hvis du ikke kan finde det, du leder efter, eller har en unik opskriftidé, er vi glade for...
Tyskland, Frammersbach
...Vi, familien Lanzilotti, producerer allerede i 3. generation med meget kærlighed og passion en olivenolie af højeste kvalitet "Extra Vergine". Olien og andre delikatesser fra Apulien som antipasti, hjemmelavet pasta, pesto & sugo, søde sager, gavekurve & gaver, vin & spiritus kan købes i vores onlineshop.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play