Frankrig, Paris
...De nøddepestoer fra buononaturale tilføjer et strejf af elegance uden besvær til enhver forret eller hovedret. Denne glutenfri pesto er lavet af de bedste sicilianske hasselnødder og skiller sig ud med sin bemærkelsesværdigt delikate smag. Nettovægt: 90g...
Frankrig, Maubeuge
...-Amlil er sammensat af hvidløg og aromatiske urter af meget høj kvalitet. Den vil tilføre en gastronomisk dimension, der er værdig til store kokke, til kødtyper som lam, kalv eller okse. Særlig raffineret, minder den om opskrifter som Maître d’hôtel eller saucer til snegle. Let at bruge og klar til brug, skiller denne marinade Oued-Amlil sig ud med sin grønne farve og sin smag af smør-pesto. Restauranter, snacks, fastfood og slagtere, der bruger denne Reference:ART0012...
Frankrig, Cournon D'auvergne
... Périgord Brugsanvisning Den ideelle krydderi til at ledsage pasta, gnocchi, det kan fyldes i laks i papillote eller smøres på grøntsagstærter. Det kan smøres på pizzaer, salte tærter, bruschetta, eller bruges til at pifte salte kager op. Denne pesto kan varieres i det uendelige! Efter åbning, opbevares i køleskab og bør anvendes inden for 5 dage. Energi: 171 kJ (41 kcal) Fedt: 3,2g Heraf mættede fedtsyrer: 0,4g Kulhydrater: 2,2g Heraf sukkerarter: 2g Protein: 0,7g Salt: 0,6g...
Frankrig, Mandelieu
...Den grønne pesto stammer oprindeligt fra Norditalien og kendetegnes ved sin grønne farve, som er et tegn på tilstedeværelsen af basilikum i sin sammensætning. Traditionelt ledsager den grønne pesto pasta (selvfølgelig!), ris, kartofler eller minestronesuppe... Den kan også bruges på pizzaer eller andre carpaccio-retter. Det er op til dig at teste! Nettovægt: 0,180 KG Kapacitet: 0,180 KG...
Frankrig, Villeneuve Sur Lot
Frankrig, Mietesheim
...Traditionel italiensk condiment, Pesto med Basilikum, passer perfekt til pasta og gnocchi. Denne genopfundne opskrift bruger udelukkende produkter fra økologisk landbrug. 100% vegansk, denne pesto med basilikum indeholder ikke ost eller andre animalske produkter. Den friske og originale smag kommer fra knuste cashewnødder, blandet med olivenolie og basilikumblade. Brug den uden begrænsninger til...
Frankrig, Wissous
...Pistou (pesto) De Gros Thym Ref: FINE008 Indhold: 190 g...
Født i 2013 med det formål at værdsætte exceptionelle italienske specialiteter, er Casa Di Cecco en familieejet virksomhed, der specialiserer sig i engroshandel med italienske fødevarer. Drevet af kærligheden til traditioner og smagen af autentiske oplevelser, har vi udvalgt det bedste fra den italienske håndværksgastronomi til delikatesseforretninger og mellemstore supermarkeder i Frankrig og int...
Frankrig, Grigny
PATRIGEL har siden 1989 været en specialist i handel og salg af grøntsager, krydderurter og frosne frugter. Vores handelsagentur distribuerer og repræsenterer i Frankrig flere producenter af kvalitetsfrugter og -grøntsager fra Europa. Vores stærke internationale netværk skaffer varer fra certificerede producenter. Vores produkter er kontrolleret og certificeret, da de er underlagt en systematisk ...
Frankrig, Liverdun
Bloch, en familiedrevet virksomhed med to hundrede års historie baseret i Grand-Est, blev grundlagt i 1811. Den var oprindeligt beliggende i Alsace nær Strasbourg. I 1870 blev virksomheden flyttet til Lorraine i forstæderne til Nancy, hvor den producerer supper og bouillon. Det er først i 2000'erne, at virksomheden bliver opkøbt af HIGY, som fokuserer sin aktivitet på kulinariske hjælpemidler. Un...
Frankrig, Marseille
...Er du specialiseret i fødevarer? Og er du interesseret i babyblæksprutte med pesto 2,9 kg? I tilberedninger inkorporeres babyblæksprutten med pesto meget godt. Ingredienser Babyblæksprutter (55%), solsikkeolie, basilikum (8%), cashewnødder, nødder, revet ost (mælk, salt, løbe, konserveringsmiddel lysozym fra æg), kartoffelflager, eddike, salt, sukker, ekstra jomfruolivenolie, hvidløg...
Frankrig, Marseille
...Pesto Genovese AOP… Regionale/AOP fødevarer med certificerede italienske producenter. Forskellige formater og emballager: https://bellonimport.fr/notre-gamme-italienne/ Levering af friske og frosne varer overalt i Frankrig. Flere ankomster om ugen. Økologiske italienske produkter. IFS broker og Eco-cert certificering. Grossist af italienske produkter kun for professionelle: grossister, distributører, restauratører, delikatesseforretninger, industrivirksomheder, GMS.
Frankrig, Arles
...L'artisan Popol Sennep med pesto. Ingredienser: sennepsfrø, vand, eddike, pesto 8% (basilikum, solsikkeolie, ost (mælk), vand, olivenolie, salt, hvidløg, maniokstivelse, kartoffelstivelse, koncentreret citronsaft), salt, sukker, konserveringsmiddel natriumsulfite.
Frankrig, Malataverne
... tror. Her er nogle idéer, madlavningstips og opskrifter til at bruge dem i enhver situation, fra pesto til salater og bouillon. DYP DE SOLTØRREDE TOMATER Før de bruges i tilberedninger, skal de soltørrede tomater dyppes i vand for at rehydrere dem og fjerne det salt, der er blevet brugt til at konservere dem. Skyl dem godt under rindende vand, og læg dem derefter i en gryde med koldt vand og en smule eddike. Bring det i kog, og tag gryden af varmen.
Frankrig, Saint Lambert De La Potherie
... paninimaskine, også kaldet professionel paninipresse, vil være nyttig i dit bageri, snackbar, sandwichbutik og andre restaurationsvirksomheder. Du kan tilberede alle slags varme sandwichtyper: Røde peberfrugter og gedeost, REUBEN-sandwich (saltet oksekød, surkål, schweizisk ost og olivenolie), Kylling med pesto, Parmaskinke og mozzarella, Kylling og fetaost, Kylling quesadilla (med tortillas). Dimensioner Grill: L 410 x B 370 x H 200 mm Dimensioner Øverste plade: L 335 x B 220 mm Dimensioner Nederste plade: L 335 x B 230 mm Temperaturtermostat: 50 til 300°C Effekt: 2200 W / 230 V Vægt: 20 kg...
Frankrig, Ostwald
... "gode" essentielle fedtsyrer, som vores krop ikke kan producere. Brugsanvisning: må ikke opvarmes! Brug den rå på dine kolde såvel som varme retter (dressinger, pesto, salater, fisk, brød, friskost, grøntsager, ris, pasta, maki ...) Kan også anvendes som økologisk kosmetik. Opbevaring: Beskyt mod lys og varme, og opbevar derefter køligt (køleskab eller >15 grader) efter åbning og brug inden for...
Frankrig, Ham
... fordøjeligt end sidstnævnte, men dens aroma er lige så intens. Pistou er en traditionel opskrift, der stammer fra Provence, og som har fået sit navn fra den italienske Pesto. Disse to opskrifter, selvom de er meget ens og inspireret af hinanden, er helt forskellige. Mens "Pesto Genovese" er lavet med basilikum, olivenolie, hvidløg, ost og pinjekerner, indeholder Pistou kun basilikum, hvidløg, olivenolie og ikke mere. Reference:AR801233 Ean13:3760306801233...
Frankrig, Aiguilhe
... (sort race fra Velay), kalv fra Velay og Forez, fin fedt fra Mézenc, svin fra Haute-Loire. Kalvehoved, svinefødder, maouche lozérienne, potée auvergnate, kylling i gryde, blanquette de veau. Udvalg af traditionelle franske saucer, sauce gribiche, sauce meurette, sauce ravigote, sauce verte, sauce madère, sauce à la diable, aioli. Udvalg af pestoer med urter, pesto med bjørneklo, pesto med brændenælder. Sosse, gravy sauce, produkt fra Frankrig, traditionel fransk madlavning tilberedt af en kok. Arbejde på bestilling.
Frankrig, Mougins
Grossist i provencalske specialiteter i 25 år. Konserves og bakker til detailhandel. Fremstillet i Provence, uden konserveringsmidler. Sort tapenade, grøn tapenade med basilikum, auberginecaviar, artiskokdelikatesse, ansjospasta, pesto med provencalsk basilikum, delikatesse med soltørrede tomater, sardinepasta med kandiserede citroner, tomatpasta med soltørrede tomater, soltørrede tomater i olie...
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play