Portugal, Santarém
Monte Safira er en premium producent og eksportør af højkvalitets portugisiske produkter, der specialiserer sig i rå olivenolie og traditionel charcuterie. Beliggende i Portugal er Monte Safira dedikeret til at producere autentiske produkter ved hjælp af tidstestede metoder, der henvender sig til forbrugere, som søger smagene fra deres hjemland. Virksomhedens produktudvalg inkluderer ekstra jomfru...
Frankrig, Verberie
...Sous vide poser beregnet til kontakt med fødevarer til vakuummaskiner. Helt tætte og vandtætte, samt modstandsdygtige over for ilt og mikroorganismer. Poser, der kan bruges til vakuumopbevaring af alle fødevarer, herunder slagtere, catering, fiskehandlere, pølsemagere og restauranter osv... Gennemsigtige sous vide poser i PA/PE, svejset på hver side og i bunden. De muliggør opbevaring i...
Tyskland, Berlin
... udskæringer vakuumpakket, friske eller dybfrosne. Vi kan også imødekomme din forespørgsel om Halal. Forarbejdede kødprodukter tilbyder vi dybfrosne også uden emballage. Denne vare foretrækkes f.eks. af vores pølsemagere. På forespørgsel tilbyder vi desuden pakket kød i skåle til detailhandlen. Generelt er der en fuldstændig sporbarhed og gennemsigtighed i oprindelsen for vores produkter. Kød og kødprodukter...
Frankrig, Rungis
...Foie gras, et fransk gastronomisk førende produkt. Afsløret som en af de mest udsøgte fødevarer i verden, er foie gras synonymt med god smag og elegance. COURTIN HERVOUET tilbyder eksport af foie gras. Engros salg af foie gras til eksport er forbeholdt professionelle, slagtere, pølsemagere, cateringfirmaer, restauratører og institutioner.
UDDANNELSE i DRIFT af AUTOKLAVER henvender sig til alle fagfolk (slagtere, pølsemagere, catering, gård-restaurant, konserveringsproducenter, håndværksmæssige konserveringsproducenter, opdrættere og forarbejdere, restauratører osv.), virksomhedsskabere, autoklavedrivere, der bruger en autoklave (alle mærker, ny eller brugt), som har behov for at blive fortrolige med eller forbedre deres...
Belgien, Aubel
Siden 1963 har vi tilbudt et komplet sortiment af lækre pølser, kendt for deres unikke smag og håndværket fra vores mestre-pølsemagere. Fra skinke til blodpølse, inklusive patéer og rå produkter, er der i alt 9 store familier, der i dag udgør et sortiment, der altid er rigere på smag! Resultatet af et familiefagligt og håndværksmæssigt kendskab, vores pølser findes i 3 serier af lækre...
Italien, Truccazzano
C.EL.ME. har i årevis været førende inden for udstyr til restaurationsbranchen. Virksomheden opererer med kvalitetsstyringssystemet UNI ISO 9001. Produktionens sortiment inkluderer elektriske skæremaskiner, både gravitations- og vertikale, til kød, pølser, oste og brød, fremstillet af anodiseret aluminium og rustfrit stål, automatiske og med gear, kødmaskiner og rivere til pølsemagere og slagtere...
Frankrig, Auros
... opdrættere, slagtere og pølsemagere har vi altid forsvaret lokale og håndværksmæssige færdigheder. Hos MAISON VOISINE har vi to steder, der stammer fra et familiært samarbejde: en produktion i PAU med Frédéric Lacoste, Mester Håndværker Slagter og Caterer, og et sted til produktudvælgelse, kold opbevaring og ordreforberedelse i AUROS, nær BORDEAUX. Her har vi udviklet et marketingværktøj, som også...
Frankrig, Bersaillin
... gør os til den eneste franske producent, der kan imødekomme alle behovene hos en professionel. Vi er uden lige i Europa og gør det muligt for virksomheden at etablere sig med succes på det internationale marked: Kubemaskiner, Kuttere, Skindere, Skrællemaskiner, Steakformere, Laboratoriekværne, Blandekværne, Kølekværne, Spydmaskiner, Tartarmaskiner, Vakuummaskiner, Blandere til slagtere og pølsemagere, Armenedbrydere, Blandemaskiner, Pølsepresser, Ben- og kødskærer til slagtere og pølsemagere, Osteskærere, Skinkeskærere, Kød- og koteletskærere.
Polen, Warszawa
... vores styrke på markedet og samtidig en garanti for troværdighed for vores kunder. Vi er medlemmer af Foreningen af slagtere og pølsemagere i Republikken Polen (SRW), Unionen af producenter og arbejdsgivere i kødindustrien (UPEMI) og Det nationale fjerkræråd (KRD). I vores arbejde ledes vi af et grundlæggende princip: vi lytter til kundens behov. Kontakt os og se, hvad vi kan tilbyde dig.
Grækenland, KALAMATA
Traditionelle landsbypølser og saltet kød. Tradition i over 70 år, tre generationer af pølsemagere. Pølse med appelsin, med soltørret tomat, med porre, kylling, oksekød, kogt, saltet. 80% - 85% frisk kød af svin, okse eller kylling, krydderurter, planter, krydderier. Kvalitet, tradition, kraftig smag, aroma. Alle vores produkter indeholder frisk kød og 100% rene ingredienser.
Frankrig, Rungis Cedex
Specialist i handel med frisk kød og indmad fra okse, kalv, lam og svin, samt verdensbovine kød og eksklusive kødtyper. Vi tilbyder et skræddersyet udvalg til vores kunder for bedst muligt at imødekomme behovene hos slagtere, pølsemagere, cateringfirmaer, detailhandel og restauranter. Takket være et tæt samarbejde med vores leverandører nyder vores kunder godt af garanteret friskhed og den exceptionelle kvalitet af produkterne. En strategisk beliggenhed på det nationale interessemarked (MIN) i Rungis gør det muligt for os at levere dagligt til hele Frankrig.
Belgien, Bruxelles
TRAITEUR: Hos ROB er det en fornøjelse at handle. Bag deres diske er vores fagfolk ægte passionerede omkring smag, ivrige efter at dele det bedste fra sæsonerne og de lokale områder med dig. Uafbrudt opdager de en mangfoldighed af håndlavede produkter og fungerer som ambassadører for de små lokale producenter. Slagtere, pølsemagere, fiskehandlere, kokke, ostehandlere, bagere og konditorer...
Belgien, Braine-L'Alleud
For slagtere, pølsemagere og cateringfirmaer har ISFI overtaget mærket Oscar Tausig. Originaliteten ved Oscar Tausig: at tilbyde fagfolk et meget omfattende og udviklingsvenligt sortiment af: specifikke blandinger til behandling af kød og tilberedning af pølser; krydderiblandinger og tilsætningsstoffer klar til brug; tilsætningsstoffer (antioxidanter, røgsmag, naturlige farvestoffer...
Belgien, Liège
HORECASCHOP.net er en e-butik for kulinariske produkter, datterselskab af R.Jacoby-Aendekerk S.A. Her finder du alle redskaber og udstyr til professionelle inden for fødevarebranchen samt til gastronomiske privatpersoner, fra borddækning til det komplette udstyr til dit køkken. Vores virksomhed er specialiseret i leverancer af udstyr til hoteller, restauranter, catering, slagtere, pølsemagere...
Frankrig, Aussillon
... af kvalitetsprodukter, der er designet til at imødekomme behovene hos en slagter- og pølsemagerforretning. Vores mission er at støtte så mange håndværksmæssige slagtere og pølsemagere som muligt i vores geografiske område i udviklingen af deres forarbejdede produkter samt i deres indkøb af de produkter, de bruger i deres daglige arbejde, med fokus på kvalitet, service og lethed for vores kunder...
Hos os finder du de smukkeste jakker og bukser til kokke og tjenere: skjorter, slips, butterfly, poloer, t-shirts, forklæder, kasketter, fodtøj; til pizzaioloer, bagere, konditorer, gastronomer, slagtere, pølsemagere. Stort udvalg af forklæder til husholdningshjælpere, assistenter, lærere, ekspedienter, kosmetologer, frisører, sygeplejersker, assistenter, laborkit til kemi, medicin, tandlæge...
Frankrig, Lacaune
... ved at fremstille autentiske produkter. Den gode smag fra tidligere tider respekteres, samtidig med at der tilføjes et moderne præg. Færdigheder arvet fra en lang familietradition af pølsemagere i Lacaune Lacaune er en kurby i hjertet af den regionale naturpark Haut Languedoc. Beliggende 800 meter over havets overflade er renheden og friskheden i klimaet afgørende for fremstillingen og modningen af kvalitetspølser og spegepølser som tørret skinke, tørret pølse og tørret pølse. Her, under indflydelse af hav- og bjergvinde, modnes vores produkter langsomt.
Frankrig, Mauleon
...Agent for kød, pølser, æg, økologiske og ikke-økologiske produkter. Vores distribution sker til grossister, forarbejdningsvirksomheder, supermarkeder, økologiske butikker, slagtere, pølsemagere, ostehandlere og cateringvirksomheder. Vi tilpasser vores emballage til vores kunder. Jeg distribuerer kød, pølser og æg fra følgende virksomheder: SICABA for rødt kød. (økologisk & mærket) BIO VALEUR for økologisk kød og pølser. Sté Phelippeau for økologiske eller frilandsæg.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play