Italien, Fidenza
Spanien, Guijuelo-Salamanca
... meget stærk og intens, med højt saltindhold, syrlige undertoner og en krydret, sur eftersmag, der vidner om en dyb modning. Oprindelse: Palencia Mælketype: Hel og rå mælk fra churra-sauer Fremstillingsmetode: Enzymatisk koagulation Løbe: Dyreløbe fra lam Familietype: Modnet presset pasta, ikke kogt, muggen/vasket skorpe Modning: Mellem tolv og femten måneder. ES: 70.22 MG/ES: 55% Ph: 5.3 CINa: 2%...
Polen, Warszawa, Poland
...Gouda er en hollandsk gul ost lavet af komælk. Det er en modnet (semi) hård type ost. Produktet fås som en blok eller terning indpakket i folie med gul eller rød farve. Gouda er kendetegnet ved en mild smag, der bliver stærkere med længden af modningsprocessen. Smagen er mild, blid og aromatisk med en delikat eftersmag af pasteurisering, der kan være let sur eller krydret. Den har en fast, glat...
Italien, Radicofani
Produktion af Cacio di Pienza er en tradition med meget gamle rødder, som er blevet videregivet fra generation til generation frem til i dag. Mælkeproducenterne har samlet sig i Cooperativa di Cotignano og anvender og bevarer de typiske metoder til forarbejdning: indkøb af mælk med særlige aromaer givet af urter, der er typiske for græsmarkerne i Val d'Orcia, raffinerede modningsteknikker og især ...
Belgien, Celles
Producent af oste og smør fra Rochefort. Vores virksomhed pakker mejeriprodukter af "ekstra" kvalitet. Disse produkter emballeres under overholdelse af de strengeste hygiejnestandarder! Vi udvælger de bedste regionale, nationale og europæiske smørtyper og sikrer emballering i mere end 200 emballager og 14 forskellige formater. Smørfabrikken, der er specialiseret i emballering af smør, ligger i kom...
...Håndlavet i Portugal med mælk fra vores køer, ligesom alle vores oste, er vores D'Origem-ost modnet i en måned. Dens konsistens er semi-hård, og dens smag er intens. Vægt: 0,8 kg Vægt: 1,2 kg...
...Iberisk ost er en presset ost lavet af en blanding af tre slags mælk (ko, får og ged). Det er den mest populære ost i Spanien, og i henhold til de proportioner, der er fastsat i afsnit 4 i bilag I til kongeligt dekret 262/2011 af 28. februar, som godkender kvalitetsstandarderne for oste og smelteoste. Enhver ost, der markedsføres med betegnelsen "Iberisk", skal være lavet af frisk mælk i følgende proportioner: maksimalt 50% komælk, minimum 15% gedemælk og minimum 15% fåremælk.
Frankrig, Esquiule
...Fromageriet Balaka er specialist i Ossau Iraty gårdost. Vi køber friske oste og modner dem i 4 til 8 måneder i vores kælder i Baskerlandet. Disse oste produceres udelukkende af hyrder fra Baskerlandet og Béarn-bjergene. Manuel og håndværksmæssig modning. Denne ost har en AOP. Kontrolleret oprindelsesbetegnelse.
Spanien, Legasa
...Ost fremstillet af rå fåremælk. Naturlig skorpe af indfødte skimmelsvampe fra Bertiz, som beskytter osten og giver den en uforvekslelig cremede konsistens. Internationale priser: 2023 Mondial du Fromage Tours - Guldmedalje 2023 Superior Taste Awards - 2 stjerner 2023 Frankfurt International Trophy - Stort guldmedalje 2022-2023 World Cheese Awards - Guldmedalje 2022 Cincho Cheese Awards - Guldmedalje...
Italien, Noci
...Caciocavallo er en semi-modnet ost med trådformet pasta, der udelukkende er produceret af komælk og traditionelt formes i hånden. Navnet "caciocavallo" stammer fra, at produktet modnes i par "over" træbjælker i mindst 45 dage. Den præsenterer sig i en intens gul farve, har en cremet konsistens og en mild, let intens smag, hvilket gør den fremragende at nyde alene eller med brød, også grillet, eller ledsaget af et fremragende glas vin fra Puglia.
Finland, Turku
Fra et virkelig verdensomspændende perspektiv, skaffer vi produkter i de vigtigste produktionsområder i Europa, Nord- og Sydamerika samt Fjernøsten. Vore hovedproduktgrupper er Palm Kernal Oil, Palm Oil, Rapeseed Oil, Soybean Oil, Sunflower Oil, Blends, Corn Oil, Cottonseed Oil, High Oleic Sunflower Oil, Poultry, Pork, Beef, Fish, French Fries, Vegetables, Soft Drinks og Dairy. Som en fødevare- o...
Italien, Marciano Della Chiana
...Pecorino Toscano DOP Stagionato er en traditionel ost, kendetegnet ved en hård pasta fremstillet af pasteuriseret fåremælk, med tilsætning af løbe og salt. Pecorino Toscano DOP Stagionato har en minimum modningstid på 120 dage og er velegnet til at berige retter fra den italienske tradition.
Spanien, Madrid
... naturen kilden til kvaliteten af alle vores oste. Varianter: Modnet blandingsost (V-C-O) Halvmodnet blandingsost (V-C-O) Ost fremstillet af fåremælk Modnet fåreost Reserve fåreost Mini halvmodnet fåreost Mini halvmodnet blandingsost (V-O)...
Spanien, Fresno De La Vega (león)
...Ost fremstillet i den sydlige del af provinsen León af fåremælk, tilgængelig i MODEN, MODNET, SEMI-MODNET og BLØD varianter. Fås i enheder af 1 kg eller 3 kg vakuumpakket. Vi tilbyder også gedeost og en blanding af fåre- og komælkost.
Spanien, Malagón
...Ost lavet med pasteuriseret Manchega fåremælk og certificeret af den regulerende bestyrelse for Manchego-oste med oprindelsesbetegnelse. Semicured Manchego Cheese PDO Maese Miguel - Modnet i 3 måneder. Cured Manchego Cheese PDO Maese Miguel - Modnet i 6 måneder. Cured Manchego Cheese PDO Maese Miguel Reserva - Modnet i 9 måneder. Añejo Manchego Cheese PDO Maese Miguel Gran Reserva - Modnet i 12 måneder.
Belgien, Nivelles
... den økologiske osteproducent i Vielsalm. Smagen af tradition og subtile nuancer Ardenneren forener lykkeligt smagen af tradition med de mest subtile nuancer. Modnet i 5 til 10 uger i sin unge version, 3 til 6 måneder i semi-modnet og mere end 6 måneder i den gamle, er den lige så lækker på brød som i terninger til aperitif. Den unge Ardenner produceres også: med basilikum med ingefær og grøn peber … For sublimere smagsoplevelser! Ardenner-serien...
Frankrig, Montmorot
...Rijvac quadri: Comté-oste modnet i en periode fra 8 til 10 måneder. Red Rivjac: Ekstra udvalg Comté: denne ost blev særligt udvalgt for at imødekomme kundens specifikke krav, dens modning tager 6 til 8 måneder. Green Rivjac: Comté Extra, med mindst 4 måneders modning.
Frankrig, Amayé-Sur-Seulles
... / 50% Sativa. Vores Cheese CBD har en intens syrlig og cremet aroma, med florale og friske noter fra Cheese. Dens farve er lys, og dens knopper er kompakte og af mellem størrelse. Cheese CBD stammer fra økologisk landbrug, uden pesticider. Modnet i fire uger med OGL-metoden. Boveda Humidipack leveres med blomsterne for bedre opbevaring. Dyrket i drivhus. Ingen tilsatte terpener. Ekstraheret fra Sativa L (godkendt af fransk lovgivning og frø godkendt af Den Europæiske Union). Stamme: Finola CBD-indhold: 4,9 % THC-indhold: 0,17 %...
Spanien, Cuarte De Huerva
...Pecorino Ost Modnet "Riserva" fra Boffard Riserva-typen er en modnet ost, der er fremstillet med 100% rå fåremælk, i overensstemmelse med den gamle kastilianske tradition. Modningsprocessen, som er strengt kontrolleret, varer minimum 8 måneder (for et produkt på 3 kg) eller 4 måneder (for et på 1 kg), hvor osten bliver taget ud af lageret 3 gange for at blive dryppet med olivenolie. Olien...
Spanien, Totanes
...Vi adskiller semi-modnet fra modnet ost ved modningsperioden. Den første har en modningsperiode på en til tre måneder, presset pasta, kompakt masse men ikke lukket, med små hulrum over hele skiverne og en farve, der er halmgul på en elfenbensbaggrund, på grund af blandingen af de tre slags mælk. Den modnede ost har en modningsperiode på tre til seks måneder. Alle vores oste er fremstillet uden fødevaretilsætningsstoffer og fri for lysozym, natamycine og sorbater. Uden gluten.
Tyrkiet, Istanbul
Efter at have tilføjet erfaringer fra forskellige sektorer til vores professionelle liv, besluttede vi at overtage vores familievirksomhed, som har specialiseret sig i "Modnede Naturlige Anadolu Oste" i 30 år, og faktisk forfølge vores drømme. "Ariste" var en drømmefigur, der menes at have levet i disse egne, hvor landbrug og husdyrhold begyndte, og som verden første gang siges at have lavet ost a...
...Hård ost lavet af råmælk med mindst 45% fedt i tørstof; traditionelt håndlavet; modnet i mindst 3 måneder Smag: let krydret til aromatisk, let nøddeagtig Fedtindhold: 50% Smag: let krydret til aromatisk, let nøddeagtig...
Italien, Codogno
...Grana Padano DOP er en hård, kogt og langsomt modnet ost. Den produceres i Po-sletten, med letmælk fra friske kvæg, der kommer fra besætninger, der er fri for endemiske sygdomme. Det er en italiensk ost med beskyttet oprindelsesbetegnelse (DOP). Det betyder, at alle tre grundlæggende faser i produktionskæden: opdræt, forarbejdning af mælk til ost og modning, skal finde sted i oprindelsesområdet...
Italien, Parma
...Fremragende produkt, modnet og markedsført af Greci Parma over hele verden.
Portugal, Vale De Cambra
...Smøragtig ost, modnet, med en meget blød og hvid pasta, med en blød og gullig skorpe. Den har en intens og udtalt smag og aroma. Salgsformater: Fra 75g til 1,5Kg (Standard: ± 1,2Kg / ± 0,5Kg) Cylindrisk form (tallerken type)...
Frankrig, Marseille
...Grana Padano er en halvfed ost med beskyttet oprindelsesbetegnelse (AOP). Den blev skabt for næsten 1000 år siden af cisterciensermunkene fra Chiaravalle-klosteret, som brugte modnet ost til at bevare overskuddet af mælk. Grana Padano er lavet af delvist skummet komælk fra Grana-området, Regionen Padano, som ligger i Padana-dalen (norditalien). Malkekøerne og det grønne foder, der bruges til...
Spanien, Alaior-Menorca-Islas Baleares
...Queso Quintana håndlavet gammel Mahón-Menorca D.O.P., fremstillet af rå komælk og 100% naturlige ingredienser, uden konserveringsmidler eller tilsætningsstoffer, og modnet af vores Mester Håndværker Ostemager og Mester Håndværker Ostemodner. Altid med respekt for ostefremstillingsprocessen og de årtusindgamle modningsmetoder fra øen Menorca. Med en modning på over 10 måneder er det en ost med en ydre skal i gammel brun farve, en lidt hårdere tekstur og en kraftfuld smag og aroma, med en mindeværdig eftersmag i munden.
Litauen, Bajorai, Vilniaus R.
...Ost produceret i to regioner, Friuli Venezia Giulia og Veneto, med komælk. Den er kendetegnet som "bjergprodukt" og har medium til høj aromatisk intensitet afhængigt af modningsperioden; frisk, minimum 60 dage, semi-modnet, minimum 4 måneder, modnet, minimum 10 måneder og lagret, minimum 18 måneder. Skorpen er tynd, glat og lys halmfarvet, som har tendens til at blive hårdere og mere brun, jo...
Frankrig, Saint-Etienne
...Ukogt presset ost lavet af rå komælk, modnet i minimum 15 dage, skåret i skiver og fryset. Tartiflette, salte tærter, pizza, salat, sandwich..
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play