...Fromageriet Balaka er specialist i Ossau Iraty gårdost. Vi køber friske oste og modner dem i 4 til 8 måneder i vores kælder i Baskerlandet.
Disse oste produceres udelukkende af hyrder fra Baskerlandet og Béarn-bjergene.
Manuel og håndværksmæssig modning.
Denne ost har en AOP. Kontrolleret oprindelsesbetegnelse.
...Rijvac quadri: Comté-oste modnet i en periode fra 8 til 10 måneder.
Red Rivjac: Ekstra udvalg Comté: denne ost blev særligt udvalgt for at imødekomme kundens specifikke krav, dens modning tager 6 til 8 måneder.
Green Rivjac: Comté Extra, med mindst 4 måneders modning.
... / 50% Sativa. Vores Cheese CBD har en intens syrlig og cremet aroma, med florale og friske noter fra Cheese. Dens farve er lys, og dens knopper er kompakte og af mellem størrelse. Cheese CBD stammer fra økologisk landbrug, uden pesticider. Modnet i fire uger med OGL-metoden. Boveda Humidipack leveres med blomsterne for bedre opbevaring. Dyrket i drivhus. Ingen tilsatte terpener. Ekstraheret fra Sativa L (godkendt af fransk lovgivning og frø godkendt af Den Europæiske Union). Stamme: Finola
CBD-indhold: 4,9 %
THC-indhold: 0,17 %...
...Grana Padano er en halvfed ost med beskyttet oprindelsesbetegnelse (AOP).
Den blev skabt for næsten 1000 år siden af cisterciensermunkene fra Chiaravalle-klosteret, som brugte modnetost til at bevare overskuddet af mælk.
Grana Padano er lavet af delvist skummet komælk fra Grana-området,
Regionen Padano, som ligger i Padana-dalen (norditalien).
Malkekøerne og det grønne foder, der bruges til...
...smør med alger, smør med Yuzu, smør med Espelette-peber. Kom og oplev håndværket bag Bordier-smør fra klump til pakke med buksbomspader. Dyk ned i udvalget af 230 oste, der er modnet i vores kældre (også tilgængelige på cocktailfad). Mejeriprodukter, mælke-desserter, delikatesse med Bordier-smør, pølser og et udvalg af vine. Hos La Maison du Beurre inviterer Jean-Yves Bordier dig også til at udforske smørets rolle i menneskets historie og kost! En utrolig SAGA gennem tiden.