... meget stærk og intens, med højt saltindhold, syrlige undertoner og en krydret, sur eftersmag, der vidner om en dyb modning.
Oprindelse: Palencia
Mælketype: Hel og rå mælk fra churra-sauer
Fremstillingsmetode: Enzymatisk koagulation
Løbe: Dyreløbe fra lam
Familietype: Modnet presset pasta, ikke kogt, muggen/vasket skorpe
Modning: Mellem tolv og femten måneder.
ES: 70.22
MG/ES: 55%
Ph: 5.3
CINa: 2%...
...Iberisk ost er en presset ost lavet af en blanding af tre slags mælk (ko, får og ged). Det er den mest populære ost i Spanien, og i henhold til de proportioner, der er fastsat i afsnit 4 i bilag I til kongeligt dekret 262/2011 af 28. februar, som godkender kvalitetsstandarderne for oste og smelteoste. Enhver ost, der markedsføres med betegnelsen "Iberisk", skal være lavet af frisk mælk i følgende proportioner: maksimalt 50% komælk, minimum 15% gedemælk og minimum 15% fåremælk.
...Ost fremstillet af rå fåremælk.
Naturlig skorpe af indfødte skimmelsvampe fra Bertiz, som beskytter osten og giver den en uforvekslelig cremede konsistens.
Internationale priser:
2023 Mondial du Fromage Tours - Guldmedalje
2023 Superior Taste Awards - 2 stjerner
2023 Frankfurt International Trophy - Stort guldmedalje
2022-2023 World Cheese Awards - Guldmedalje
2022 Cincho Cheese Awards - Guldmedalje...
...Pastauriseret fåreost, der er modnet med krydret palme-mojo.
Smag: Intens
Aroma: Karakteristisk for fåreost med aromaen af krydret palme-mojo.
Farve: Lys gul med sorte årer af mojo picón pasta.
Konsistens: Hård...
...Ost fremstillet i den sydlige del af provinsen León af fåremælk, tilgængelig i MODEN, MODNET, SEMI-MODNET og BLØD varianter. Fås i enheder af 1 kg eller 3 kg vakuumpakket. Vi tilbyder også gedeost og en blanding af fåre- og komælkost.
...Ost lavet med pasteuriseret Manchega fåremælk og certificeret af den regulerende bestyrelse for Manchego-oste med oprindelsesbetegnelse.
Semicured Manchego Cheese PDO Maese Miguel - Modnet i 3 måneder.
Cured Manchego Cheese PDO Maese Miguel - Modnet i 6 måneder.
Cured Manchego Cheese PDO Maese Miguel Reserva - Modnet i 9 måneder.
Añejo Manchego Cheese PDO Maese Miguel Gran Reserva - Modnet i 12 måneder.
...Pecorino OstModnet "Riserva" fra Boffard
Riserva-typen er en modnetost, der er fremstillet med 100% rå fåremælk, i overensstemmelse med den gamle kastilianske tradition. Modningsprocessen, som er strengt kontrolleret, varer minimum 8 måneder (for et produkt på 3 kg) eller 4 måneder (for et på 1 kg), hvor osten bliver taget ud af lageret 3 gange for at blive dryppet med olivenolie. Olien...
...Vi adskiller semi-modnet fra modnetost ved modningsperioden. Den første har en modningsperiode på en til tre måneder, presset pasta, kompakt masse men ikke lukket, med små hulrum over hele skiverne og en farve, der er halmgul på en elfenbensbaggrund, på grund af blandingen af de tre slags mælk. Den modnede ost har en modningsperiode på tre til seks måneder.
Alle vores oste er fremstillet uden fødevaretilsætningsstoffer og fri for lysozym, natamycine og sorbater.
Uden gluten.
...Queso Quintana håndlavet gammel Mahón-Menorca D.O.P., fremstillet af rå komælk og 100% naturlige ingredienser, uden konserveringsmidler eller tilsætningsstoffer, og modnet af vores Mester Håndværker Ostemager og Mester Håndværker Ostemodner. Altid med respekt for ostefremstillingsprocessen og de årtusindgamle modningsmetoder fra øen Menorca. Med en modning på over 10 måneder er det en ost med en ydre skal i gammel brun farve, en lidt hårdere tekstur og en kraftfuld smag og aroma, med en mindeværdig eftersmag i munden.
... fremstillet på basis af modnet Manchego-ost med oprindelsesbetegnelse og kombineret med produkter af fremragende kvalitet som valnødder, rosmarin eller iberisk pølse, hvilket resulterer i et spektakulært produkt, der eksploderer i munden og har en granuleret tekstur med en cremet finish. Distributionen af Texturas de Queso sker på nationalt plan under MR Gourmet, som i alle tilfælde tilhører Quesos Moreno Reino, S.L.