... på 3 uger Malolaktisk gæring i tanke Lagret på franske egetræsfade i 12 måneder CÉPAGES 50% Cabernet Sauvignon 50% Merlot BESKRIVELSE Med en smuk klar farve med granatrøde nuancer, afslører Château Lalande rødvin en dejlig bouquet af røde frugter og kakao, med noter af ristet træ. Angrebet er blødt og rundt, og udvikler sig med frugtagtige noter og delikat smeltede tanniner. En stor vin fra Saint-Julien.
Frankrig, Auxerre
...Dégustation Vin let, meget original, nem at drikke, med markante noter af ribs. I munden, friskhed bragt af Persan. Vinifikation Maceration i 15 dage efterfulgt af blid presning i 3 timer. I tanken, malolaktisk fermentation udført. Lagret på fine gærrester i 12 måneder i gamle fade. Accord met-vin: charcuteri, grillet kød Ønologens råd: serveres mellem 14 og 16°C Alkoholindhold: 11,5° Opbevaringstid: 5 til 10 år Emballage: Karton med 6 flasker á 75cl Domaine: Claude Quenard et Fils Appellation: Vin de Savoie Kultur: Biodynamik Label: Appellation d'Origine Contrôlée...
Frankrig, Saint-Sulpice-De-Faleyrens
...Côtes-de-Bourg Assemblage : Merlot - Cabernet Sauvignon Potentiel de garde : Omkring 15 år Vinifikationer : Høsten er afstilket, ikke knust. Fermentering i betonkar. Mellem to og tre uger med maceration med kontrolleret ekstraktion for at opnå en fin og elegant tanninstruktur. Lagring på fad ved slutningen af malolaktisk fermentering. Modning på fade i 12 måneder.
Italien, Barletta
... fermentering i ståltanke med brug af udvalgte gærstammer i cirka 10 dage ved 24-26°C og maceration på skallerne. Derefter følger den endelige presning med bløde pressemetoder og malolaktisk fermentering i stål. Vinen modnes i franske og amerikanske egetræsfade i 18 måneder.
Frankrig, Roubia
...Biologisk kultur. Mekanisk høst. Hele druer, Fermentering i termoregulerede rustfrie ståltanke, Malolaktisk fermentering, Klargøring. Opbevaring i termoregulerede rustfrie ståltanke, Blandning, Let filtrering, Teknisk korkprop. Ler-kalkholdige jorde, Stenede jorde. Øje Rød farve, livlig, rubinreflekser. Næse Aromer af røde frugter, aromer af skovbund. Smag Elegant, let, rund, noter af røde...
Spanien, Madrid
...BETEGNELSE FOR OPRINDELSE: CIGALES Høsten fandt sted i begyndelsen af oktober, hvor druerne blev let knust og afstilket. Fermenteringen skete ved en kontrolleret temperatur. Herefter blev der udført malolaktisk fermentering. Senere blev vinen klarificeret, stabiliseret og tappet på flaske.
Populære lande for dette søgeord