... på 3 uger
Malolaktisk gæring i tanke
Lagret på franske egetræsfade i 12 måneder
CÉPAGES
50% Cabernet Sauvignon
50% Merlot
BESKRIVELSE
Med en smuk klar farve med granatrøde nuancer, afslører Château Lalande rødvin en dejlig bouquet af røde frugter og kakao, med noter af ristet træ. Angrebet er blødt og rundt, og udvikler sig med frugtagtige noter og delikat smeltede tanniner. En stor vin fra Saint-Julien.
...Dégustation
Vin let, meget original, nem at drikke, med markante noter af ribs. I munden, friskhed bragt af Persan.
Vinifikation
Maceration i 15 dage efterfulgt af blid presning i 3 timer. I tanken, malolaktisk fermentation udført. Lagret på fine gærrester i 12 måneder i gamle fade.
Accord met-vin: charcuteri, grillet kød
Ønologens råd: serveres mellem 14 og 16°C
Alkoholindhold: 11,5°
Opbevaringstid: 5 til 10 år
Emballage: Karton med 6 flasker á 75cl
Domaine: Claude Quenard et Fils
Appellation: Vin de Savoie
Kultur: Biodynamik
Label: Appellation d'Origine Contrôlée...
...Côtes-de-Bourg
Assemblage :
Merlot - Cabernet Sauvignon
Potentiel de garde :
Omkring 15 år
Vinifikationer :
Høsten er afstilket, ikke knust. Fermentering i betonkar.
Mellem to og tre uger med maceration med kontrolleret ekstraktion for at
opnå en fin og elegant tanninstruktur. Lagring på fad ved slutningen af
malolaktiskfermentering. Modning på fade i 12 måneder.
... fermentering i ståltanke med brug af udvalgte gærstammer i cirka 10 dage ved 24-26°C og maceration på skallerne. Derefter følger den endelige presning med bløde pressemetoder og malolaktiskfermentering i stål. Vinen modnes i franske og amerikanske egetræsfade i 18 måneder.
...BETEGNELSE FOR OPRINDELSE: CIGALES
Høsten fandt sted i begyndelsen af oktober, hvor druerne blev let knust og afstilket. Fermenteringen skete ved en kontrolleret temperatur. Herefter blev der udført malolaktiskfermentering. Senere blev vinen klarificeret, stabiliseret og tappet på flaske.