Spanien, Montcada i Reixac-Barcelona
Belgien, Beringen
...For at producere vores hakket svinekød bruger vi kun magre og velsmagende stykker svinekød. Magert hakket Cheshire-svinekød (1 kg pakke).
Frankrig, Laissac
...Skinkefladen er den mest ædle del af skinken. Denne håndlavede skinkeflade er fremstillet i vores charcuterie-værksted i Laissac, Aveyron. Den består udelukkende af 3 ingredienser: svinekød, Guérande-salt og Kampot IGP-peber fra Cambodja. Dette tørrede kød kan opbevares i 3 måneder ved stuetemperatur. Ideel til dine charcuterie-brætter, er skinkefladen en meget magert charcuteri, der vil ledsage...
Frankrig, Lyon
MVO Distribution, handel med alle typer kød siden 2002, tilbyder dig kød af SVIN / OKSE / FUGL / KALV / VILDT / LAM / FÅR / AND / GÅS / VILDSVIN / HJORT / HESTEKØD ... til meget konkurrencedygtige priser. Vi forhandler direkte med vores partner-slagtninger og skærere, der er til stede i Frankrig og EU, for at sikre særligt konkurrencedygtige priser, så du kan maksimere din økonomiske rentabilitet...
Frankrig, Sendets
...Eksklusiv aperitifprodukt lavet med Espelette-peber og andre krydderier. I temaet for eksklusive aperitiffer tilbyder vi svineterrine med sort hvidløg. Opskriften afspejler et stort håndværk og kombinerer subtilt aromaerne af sort hvidløg, Espelette-peber og peber. Bestil online, levering inden for 48 timer. Ingredienser: magert svinekød*, svinelever, svinefedt*, fransk sort hvidløg*, havsalt, peber*, Espelette-peber*, provencalske urter* * Ingredienser 100% fra Økologisk Landbrug Mængde: 90g Opbevaring: Opbevares i køleskabet efter åbning...
Spanien, Guijuelo
...FISAN Ege-æble-fodret skinke er relativt magert og intens velsmagende. Dens perfekte modningspunkt, der nås efter mere end fireogtredive måneder i naturlige kældre, bidrager til, at gasinfiltrationen er ensartet, og smagen har en unik dybde.
Spanien, Cuarte De Huerva
...Lomo iberico er en typisk spansk pølse, der ligner magert skinke, med en fin og let krydret konsistens. Det rene lomo iberico fra Bellota "Cinco Jotas" produceres med iliospinalemusklen fra den iberiske svinerace, der opdrættes i semi-udendørs forhold på græsmarker på den Iberiske Halvø, hvor den i perioden "Montanera" (det er den specifikke fedningsfase, der udelukkende gælder for opdræt af...
Italien, Mesoraca
...’Nduja er den calabresiske pølse par excellence, den præsenterer sig i en lys rød farve, har en blød konsistens og en særligt krydret smag. Den fremstilles ved at male 42% svinefedt, 30% magert svinekød og en rigelig mængde calabresisk chili på 25%. Anbefales som forret eller som ingrediens til pasta og pizza. Kategori: Calabresiske pølser VÆGT: 300/350 g INGREDIENSER: Svinekød, salt, naturlige aromaer og krydderier Sukker: Dextrose og saccharose Antioxidanter: E301 Konserveringsmidler: E250-E252 Vægt: 0.300 kg...
Frankrig, Auxerre
...Aftale metvin apéritif, svinekød, fjerkræ, magert fisk (ceviche af dorade) og vegetarisk ret (avocado og mango) Vinifikation Håndplukning. Vinifikation let presning, gæring og lagring på gærrester i tønder. Lagring 12 måneder med bâtonnage, fornyelse i nyt træ på 30% Øje: krystalklar med gyldne reflekser Næse: tiltalende af frugter og saftige citrusfrugter Smag: fyldig og livlig, meget lang...
Spanien, Murcia
Frankrig, Lyon
...En håndlavet tørret pølse krydret med Espelette-peber AOP, lavet af IGP-porc fra Sydvestfrankrig, baseret på en gammel og traditionel opskrift fra området. Denne pølse er fremstillet af magert kød og fedt fra skuldrene af IGP-porc fra Sydvestfrankrig, groft hakket (præcist 80% magert kød og kun 20% fedt). Dette giver en pølse med en velsmagende smag.
Vi fremstiller og distribuerer en række frosne produkter fra det réunioniske køkken over hele det franske og europæiske territorium, såsom - bouchons, nems, samoussas, samoussas-dej, fiskeboller, bonbonpiments, kreolske pølser og røgede pølser, sarcive, boucané magert svinekød og boucané fjerkræ. Leveringerne udføres af en førende køletransportør på markedet for at sikre en kvalitetsservice...
Frankrig, MONTREUIL BELLAY
Producent af andouillettes til supermarkeder, RHD, restauration uden for hjemmet, grossister, indkøbscentraler. Producent af andouillettes La Saumuroise, andouillettes Bonbergel og andouillettes Champenoises af 100% svinekød. Andouilles fra landet 100% svinekød pakket i vakuum. Andouilles la Saumuroise 100% svinekød pakket i vakuum. Producent af gammeldags boudin blanc, ekstra magert pølsemageri pakket i vakuum. Andouillettes fra Saumur Champigny pakket i vakuum. Producent af charcuteri til supermarkeder, RHD...
Populære lande for dette søgeord