Italien, Novoli
I over et årti har vores virksomhed med passion og dedikation specialiseret sig i engros- og detailhandel med gastronomiske landsnegle, ægte produkter af høj kvalitet fra vores område. Den lange erfaring, vi har opnået i branchen, har gjort os i stand til at udvikle dybdegående kompetencer og en minutiøs opmærksomhed på hver fase af produktionen. Fra udvælgelsen af de fineste snegle, til naturlig...
Polen, Węgorzewo
...Alt, hvad du skal gøre, er at åbne dåsen for at nyde en lækker og hurtig ret. Konserves og dåsefisk er et fremragende valg til en anden morgenmad eller middag. De er også ideelle som proviant til videre rejse, primært på grund af den lange holdbarhed og det faktum, at de ikke skal opbevares i køleskabet. Hvis du foretrækker andre retter, vil du også finde et bredt udvalg af forarbejdede kødprodukter i mange velsmagende varianter.
Polen, Warszawa, Poland
...Kartoffelstivelse opnås ved mekanisk adskillelse af andre dele af kartoflen gennem skylning, rengøring, tørring og sigtning. Det endelige produkt er uopløseligt i koldt vand. I fødevareindustrien er majsstivelse ingrediensen i gryderetter, supper, fyld til tærter, færdigretter, desserter, bagværkscremer, konserves af kød og fisk samt forpakket revet ost. Den bruges også i budding og gele. Majsstivelse anvendes til at forbedre den sprøde tekstur som en komponent i paneringer, panerede retter, belægningsblandinger og tempura-mel.
Spanien, Santoña-Cantabria
...Sardinilla i olivenolie Sardinilla er en fed fisk, ligesom ansjos eller nål – relanzón, og blandt dens ernæringsmæssige værdier og egenskaber fremhæves dens indhold af Omega-3 fedtsyrer, som er så gavnlige og sunde. Dens tilberedning i olivenolie vil være mere velsmagende, hvis den nydes i en så traditionel og appetitlig præsentation som en sandwich. Konserves uden konserveringsmidler eller...
Frankrig, Marseille
...antioxidant E300, syre-regulator E330, konserveringsmidler E202, E270. Ingredienserne kan forårsage reaktioner hos allergiske og/eller intolerante personer. Følgende allergener håndteres i produktionsanlægget: skaldyr, fisk og skaldyr. Energi: 372 kJ/89 kcal Fedt: 5 g Protein: 11 g Salt: 1,7 g FORPAKNING: Glas på 2,9 kg...
Spanien, Sevilla
...Manuel Claros, det verdensomspændende referencebrand for ansjoser i eddike, fremstiller dette produkt på en håndværksmæssig måde. Der arbejdes kun med råvarer af høj kvalitet. Den manuelle fremstillingsproces med frisk fisk, der er direkte hentet fra Cantabrianhavet og udvalgt grundigt, resulterer i en opskrift, der er blevet udviklet gennem 3 generationer og kulminerer i dette produkt af høj kvalitet.
Portugal, Cascais
...Blæksprutte stykker konserveret i en traditionel portugisisk sauce lavet af olie, peber, tomat, løg og andre meget velsmagende krydderier. Den traditionelle portugisiske opskrift med tomater og løg, der fremhæver smagen af blæksprutte. Blæksprutten, der er fanget til denne konserves, tilbyder meget kødfulde stykker med masser af smag. Ref COLI-010 På lager / Hurtig levering Sikker betaling med kort eller PayPal Levering inden for 4 dage i Europa fra 9,90€ Bytte eller refundering inden for 30 dage...
Norge, Sandhornøy
... kundebehov. Vi tilbyder et bredt udvalg af frossen laks i forskellige emballager til detailhandel såvel som catering. PRODUKT SPECIFIKATION Fisk: Laks Latinsk navn: Onocorhynchus Gorbuscha Oprindelse: Norge (Vildfangst: FAO67) Behandling: Hele runden (WR) | Uden indvolde & Skæl (G&S) | Fileter (Uden skind/Med skind & Benfri) | Stege | Portioner Fryseproces: IQF (individuelt hurtigfrosset) Emballage: IWP (Individual Wrap Package) | Bulk | Mellemlag...
Spanien, Tudela
Hos Conservas Medrano producerer vi konserveret mad af høj kulinarisk værdi. Vi bruger de bedste råvarer og ingredienser til at fremstille gourmetkonserver og færdigretter. Lær vores mærker at kende: -La Tudelana: det bedste fra Navarra-markerne, artiskokker, asparges og piquillo-peber, fødevarer med beskyttet oprindelsesbetegnelse og geografisk angivelse. -Aimar: de bedste konserver fra havet, b...
Holland, Urk
VCU Robotics leverer kundespecifikke automatiseringsløsninger for at løfte din produktionsproces til et højere niveau. Med disse løsninger er mangel på personale ikke længere et problem, og dit produktionsproces bliver mere effektivt, pålideligt og gennemsigtigt. Vores specialisering ligger primært i at levere hygieniske pick-and-place maskiner til fødevareforarbejdningsindustrien, men vi undgår i...
Belgien, Nivelles
Polen, Warszawa
Vores virksomhed "CAPITAL TRADE" er et datterselskab af den ukrainske agro-industrielle gruppe "PAN KURCHAK". Vi repræsenterer interessene for en hel gruppe af producentvirksomheder på det europæiske marked. Vi sikrer eksport- og importoperationer mellem EU-landene og Ukraine. Vi tilbyder levering med vej-, jernbane- og søtransport af følgende varer: - Majs på basis af DAP, CPT, FOB Østersøhavne...
Tyrkiet, Manavgat
Vi fortsætter vores eksportaktiviteter, som vi startede med levende ål (anguilla anguilla, europaneel) biprodukter. Vi fortsætter vores aktiviteter i form af frosne ålefiler. Vi leverer og eksporterer en anden type ål (glass eel 5000-6000 stk./kg), elver (elver ål (1000-1500 og 200-250 stk./kg) og voksne ålprodukter i form af 250-350 gram/stk. Derudover kan vi også levere babyål til de gårde, der ...
Italien, Pescara
LUMACA ITALIA er en italiensk virksomhed, der ligger i de smukke landskaber omkring Città Sant'angelo, som er klassificeret som en af de smukkeste landsbyer i Italien (pe), og som respekterer det miljø, den er en del af. Vores virksomhed beskæftiger sig med opdræt af gastronomiske snegle I FULD CYKLUS, UDE, og vi er specialiserede i produktion og salg af gastronomiske snegle, især arten Helix Aspe...
Italien, Roma
Hej, jeg er Roberto Ugolini, grundlægger af TrufflEat SRL, som har været aktiv i mere end 10 år inden for salg af friske trøfler og eksklusive italienske produkter af høj kvalitet, med og uden trøfler. Markedet for trøfler er i kraftig vækst, med en årlig væksttrend på mindst 12%. Vores virksomhed leverer gastronomiske produkter til Horeca- og detailkanalen: krydderier, salt, saucer, snacks, eks...
Spanien, Marbella
Distributør af fødevarer og drikkevarer af høj kvalitet. Blandt de produkter, vi har, er Albariño fra mærket Portomar, aromatiske olier fra Vieiru, økologiske olier fra Laalqueria, marmelader fra Calvals, samt kød fra TXEKORRA og Black Angus.
Portugal, Vila Nova De Famalicão
A WIDEHELIX - COOPERATIVA DE HELICICULTORES, C.R.L. er en konsekvens af sammenslutningen af 14 helicikulturproducenter, med det mål at stå sammen for at opnå en dimension med kvalitet, så de professionelt og seriøst kan møde de nationale og internationale markeder og hæve standarden for helicikultur og helicikulturproducenter. - Opdræt af snegle - Salg af snegle - Produktion af snegle - Producent...
Frankrig, Malataverne
...Elskere af ansjoser ved, at ansjosfileter i olivenolie tilbyder en uendelig fornøjelse og passer perfekt i mange opskrifter, hvor de bidrager med deres kraftige smag af fisk og salt. Ansjoser i olivenolie bruges næsten som et krydderi for at give en unik og lækker smag til hver opskrift, de indgår i. Forene ansjosen i olie med andre smagsnuancer Før vi taler om opskrifter, her er en liste over...
Tjekkiet, Brünn
...saftige kødstykker, bæredygtigt fiskeri, rig på Omega-3-fedtsyrer - Det bedste fra havfiskeriet med en blød og smidig tekstur. Takket være bæredygtige metoder er vores fisk også MSC-certificeret og behandlet af en familieejet virksomhed i Spanien. Vilgain Hvide Tunfileter tilbyder højt proteinindhold og er rige på Omega-3-fedtsyrer. Det egner sig fremragende som tilbehør, i salater og som hovedret.
Frankrig, Arles
...Conserves Guintrand Når den er opvarmet, vil vores Provençalske Sauce forbedre dine retter med pasta, ris, kød eller fisk. Når den tilsættes dine forberedelser, vil den behageligt fremhæve smagen af dine ratatouiller, bohemiske retter, fyldte tomater osv...
Spanien, Calahorra (la Rioja)
... ingredienserne i dine retter. De er en fantastisk idé både kolde og varme, naturlige eller med saucer som vinaigrette, mayonnaise eller enhver anden dressing, der falder dig ind. Vores asparges har en fantastisk størrelse, der passer ind i utallige opskrifter, uanset om du vil præsentere dem som en hovedret eller bruge dem som tilbehør i menuer med kød, fisk eller grøntsager. Vi anvender en 100% naturlig...
Spanien, Santoña (cantabria)
...Pakke med 6 små dåser af lækre ansjosfileter fra Cantabrico i olivenolie. Fremstillet efter den traditionelle metode, modne, rene og med den rette saltning. Forbruges helst inden for 1 år fra fremstillingsdatoen. Semi-konserves, opbevares mellem +5ºC og +12ºC. Når emballagen er åbnet, dæk med olie og forbrug inden for 5 dage. Personer med fiskintolerance bør undgå produktet. Vi behandler vores...
Italien, Ibi
Produktion af Fior di Latte mozzarella skåret Napoli, terninger, revet, kun lavet af mælk, løbe, salt og mælkesyrebakterier, ingen konserveringsmidler, ingen fortykningsmidler...
Grækenland, Ioannina
...fisk på dåse i olie, krydret, tomat. Produktet er tilgængeligt hele året rundt. Dåser 1/6 Kasser 50 containere 2600 kasser.
...Vand: Vandimport fra Tyrkiet Puls og korn: Import af bælgfrugter og korn fra Tyrkiet Konserves og dåseprodukter: Engros handel med tyrkiske konservesprodukter Hasselnødder og tørrede frugter: engros af hasselnødder og tørrede frugter Olie: Import af olivenolie og madolie fra Tyrkiet Fløde og smør: Engros handel med tyrkisk fløde og smør Kød og fisk: Import af frosset kød og fisk fra Tyrkiet Andre tyrkiske produkter: te, kaffe, ost, tyrkisk honning...
Portugal, Valença
... at fordele dem mellem flere fabrikker. De produkter, vi sælger, er: Konserves af frugt, bælgfrugter og grøntsager, Konserves af fisk, Oste og osteanaloger i skiver og revet, Charcuteri (pålæg, bacon, chorizo, salami, semuladej, vegetabilske og olivenolier, juicer og nektar, chokolade og småkager, frosne grøntsager, UHT-mælk, kølesalater, saucer (mayonnaise, ketchup, sennep og mange flere), frosset fisk og ultrafrosset skaldyr (rejer), frosset kød af svin, kvæg og fjerkræ.
Populære lande for dette søgeord