Italien, Mortara
Den landbrugsbedrift, Ferraris Luigi, beliggende i provinsen Pavia, i hjertet af Lomellina (risets rige), producerer ris, majs og popler på et areal på 130 hektar. Virksomheden, der har været aktiv siden 1988, er specialiseret i produktionen af risvarianterne Carnaroli Classico, Baldo Classico, S.Andrea Classico, Arborio og Originario, med en produktion, der ligger omkring 700/800 ton risfrø om å...
Italien, Forlì
...Den økologiske rismel, der opnås ved maling af den samme kornsort, er et alsidigt produkt, der især værdsættes af dem, der skal (eller ønsker at) udelukke gluten fra deres kost, og den er certificeret økologisk. Desværre, selvom det er et godt mel fra et ernæringsmæssigt synspunkt, og selvom det er et godt produkt til visse typer anvendelse, har det et ret stort problem, som er den meget ringe...
Italien, Turin
... holdbare på grund af manglen på kemikalier (primært svovl) under produktionen. Naturlige & Økologiske Tørrede Abrikoser Oprindelse: Tyrkiet Type: Naturlige Tørrede Abrikoser – Økologiske Tørrede Abrikoser Størrelse: 0 – 8 (Se størrelsesdiagram) Emballage: 1, 5, 10, 12,5 kg kartoner. 250/500 gr skum- og kartonbakker Minimumsordremængde: 1000 kg Naturlige & Økologiske Terninger af Abrikoser Oprindelse: Tyrkiet Type: Naturlige og Økologiske Tørrede Abrikoser i tern og belagt med rismel Størrelse: 3-5mm, 6-8mm, 8-10mm, 10-12mm terninger. Emballage: 10, 12,5 kg kartoner Minimumsordremængde: 100...
...Lækkert håndlavet bagværk lavet af rismel, boghvedemel, risstivelse, majsstivelse, sukker, æg og smør med tilsætning af yoghurt. Bløde og duftende, muffinsene er perfekte til en indbydende morgenmad, en formiddagspause eller eftermiddagssnack. I praktiske enkeltportioner på 35g er de ideelle til både børn og voksne med cøliaki. Findes også i andre smagsvarianter.
Italien, S.spirito Di Bari
...BESKRIVELSE ANMELDELSER (0) Ingredienser: FIKEN (28%) (dehydrerede figner, rismel) – HONNING – SUKKER – MANDEL (17%) – SESAM – ÆGGEHVIDE – INULIN – MALTODESTRIN – SOJAMEL – MAJSSTIVELSE – AROMA Kan indeholde spor af: JORDNØDDER – NØDDER – MÆLK 1 BARRET – UDLØBSDA. 6 MÅNEDER Næringsværdier pr. 100g af produktet...
...Generelt har de en holdbarhed, der varierer fra 3 til 6 måneder. Vores lækre referencer: • Klassiske sprøde flager eller fuldkornsversion, spelt osv. • Sprøde flager med polentadej • Sprøde flager med kartoffeldej Alle flager er håndlavede for at gøre dem mere sprøde, velsmagende og lettere at fordøje. Pizza-bunde, focaccia-bunde, sandwich: lavet med dej af sojamel, rismel, ekstra jomfruolivenolie, salt...
... og duftende. Vores risforarbejdning foregår i henhold til traditionen: risonen forarbejdes gradvist med hvidtning, stenpilning og efterbehandling ved stuetemperatur for at bevare de organoleptiske kvaliteter af vores ris af høj ernæringsmæssig prestige og gastronomisk stil. Produkterne fra crespiriso: Riso Carnaroli, riso Vialone nano, riso Baldo, riso Arborio, riso Roma, riso Aromatico, riso nero Venere, riso rosso Ermes, majsmel, rismel, riscookies, færdiglavede risottoer med Carnaroli og sort trøffel, svampe, risnudler.
... er rismel (som indeholder stivelse) og hvedemel (som indeholder gluten), to naturlige bindemidler, der sammen giver styrke og modstand til brødkurven, hvilket skaber en beholder, der ikke let nedbrydes, selv med varme retter som suppe. Det anbefales dog at placere kurven på en tallerken, der fungerer som en solid base. Den dobbelte sammensætning gør det muligt at bruge den til at opvarme retter i...
Italien, Concordia Sulla Secchia
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play